RSS 2.0

när vi minst anar det

& de blev ingen speciellt bra uppdatering idag heller! buhu men jag har en riktigt bra dag! Maria kom inte men det gjorde stina! Så vi packade väskan & gick till fotbollsplanen och myste! Fikade och spelade fotboll. Sen kom Jonte oxå, så de va grymt kul! Hihi, & nu väntar jag på Joel. Han ska komma & hämta mig så åker vi till jung & grillar :d , de blir riktigt bra!



rubriken hör till bilden


trodde aldrig jag skulle stanna så länge

Jag har underbara vänner! Både stina och maria kommer hit om en stund, så vi ska ut i solen, fika lite & tänkte ta med gitarren! De blir grymt! Sen ikväll ska jag vidare till jung träffa julia & kanske grilla med ett riktigt gött gäng! Sen på lördag får mamma komma & hämta mig! :)


paperweight

Jag är jätte duktig som både städar och lagar mat!Håller även på att försöka få tag på julia men hon är dålig på att svara i hemtelefonen! Så får fortsätta ringa sen när jag är klar med allt!


blondiner hela bunten

Godmorgon!
Har varit vaken sen 5 ungefär, inte kunnat sova.. Så är jätte trött men så är det! Hittade ett grymt roligt spel på app store så har legat i sängen & spelat hela morgonen! Även lyssnat på massa musik, så det gör jag fortfarande! Mer idag blir det att vara ordningsam, hade tänkt städa & grejer. Så ska jag kanske träffa Maria oxå! Jätte längesedan så det vore jättekul om de blev något!


I won't hold you back

Filmen har inte startat än för jag har ändrat mig! Vill inte alls kolla på charlie st. cloud! Ska kolla på tecknat! Hihi & eftersom jag kommer däcka när jag gör det så säger jag godnatt nu!
& för er som inte vet så är vi lediga imorgon vilket betyder bra uppdatering!



sår på två sätt

Nu är jag hemma igen!
Blev rätt okej på öppet hus ändå! Hade liten konsert & grejer så de va kul! Nu satte jag mig iallafall här för att lyssna på lite musik och sedan sätta igång en film tänkte jag mig! Det blir nog "Om liv och dör för Charlie St. Cloud." Sett den massa gånger men riktigt bra ändå!


Hann inte skriva något hemma för är i skol...

Hann inte skriva något hemma för är i skolan nu, så taggar engelska om 15 minuter! Sen efter de matte & sist so, så har haft 2 timmars so idag, inte kul!


Nu är de konfirmation som står på schemat!...

Nu är de konfirmation som står på schemat! Ska tydligen gå igenom teatern till själva konfirmationen. Men nu hinner inte jag skriva mer men försöker göra det innan jag går på öppet hus!


samvetets ekvation

förlåt för dålig uppdatering igår men kvällen blev inte som planerad om jag säger så!
Inte matchen heller om jag säger så, förlorade med 2-0, inte kul! Men det är sånt som händer, och precis när jag kommit hen & börjat kolla på Real Madrid-Barcelona så ringer telefonen. Hanna ville att jag skulle kiomma till henne & göra ett skolprojekt som vi skulle göra i skolan idag egentligen, klockan va 21.45 & jag va dödtrött. Men de stoppade inte henne så hon kom hit med sin mamma. Men nu är arbetet klart iallafall.

Och dagen består mest av musik! Först uppträde i skolan på morgonen, sen vanliga lektioner. Efter skolan blir det konfirmation och sen på kvällen är det öppet hus så då blir det att gå tillbaka till skolan & uppträda igen. Så det ska bli kul!


peace, love and understanding

Mitt hjärta slår såhääääär fort, så nu ska jag till fotbollen! Hoppas vi tar en 3 poängare, vore en bra start på serien! Men nu ska jag bara hitta mina skor sen är jag fit for fight! Men eftersom dom är bra på att gömma sig så får jag gå & leta!

Peace out!

your dream, my world

käket är nere, läxan är så gott som klar, väskan är packad, musiken dånar, självaste kärleken sitter i köket i form av farmor & farfar, utan tvekan dom sötaste personerna i världen! Båda är typ 85 & farfar sitter & raggar, hihi gulligt!
Jaja, nu ska jag äta tårta och efter det blir det match!


du har mitt hjärta i handen

Nu är jag hemkommen! Lala har redan satt mig med läxor, måste göra klart ett Hk-arbete tills imorgon så det är bara att köra på! Och sen kommer farmor & farfar hit så vi ska äta lite innan jag drar vidare på match! Floby blir motståndet! Men nu ska jag höja volymen & få denna skiten gjord!


De blev ett sms-inlägg! Hinner inte starta...

De blev ett sms-inlägg! Hinner inte starta datorn, iallafall. Jag kom precis hem från tandläkaren så nu ska jag vidare till skolan & efter det blir de match! Hihi men nu ska jag iväg, hejs


designer

diggar svensk musik samtidigt som jag gör om ett par strumpor! helt galet vad jag är nöjd med livet, fast dålig på att stava är jag! Världens blev världns. Men det spelar ingen roll för de är tanken som räknas! hihi, så jag ska göra klart dem & efter det ska jag nog sova!




picture of you

Fick gå hem efter första halvlek & lite in på andra, fingrarna pallade inte kylan.. så nu är dom flesta bort domnade och utan blod i, så försöker värma dom lite. Iallafall, när jag gick stod de fortfarande 0-0, men känner på mig att JK10 vinner men 1-0!
Menmen, nu hade jag tänkt plugga lite!


come on, dance untill the world ends

Jag dansar omkring som en galning till musik! Försöker städa samtidigt, prioriterar ju det första om jag säger så! De börjar äntligen lika ett rum igen, woho! Mer ikväll blir det att kolla på fotboll, & anton kanske ska sova här :) , så de blir grymt! Har även stoppat i mig lite mat, men nu ska jag fortsätta här innan jag går till fotbollsplanen!



baby heart

Nu har jag varit hemma ett tag så tänkte göra lite läxor & plugga på teorin lite! Körningen gick finfint & läkarbesöket med! Så nu är teoriprovet bokat, 5e maj kör vi på! Så nu har jag något att sträva mot ;) , så har inte tid att sitta här!


Andens lampa

Tänkte prova en grej! Det kallas andens lampa & går ut på att ni önskar saker som jag sedan ska uppfylla här i bloggen! T.ex. skriva om en speciell sak, lägga ut ett speciellt videoklipp eller något liknande! Så det är bara att kommentera era önskninar!


morgontrött

Godmorgon! Dagen började inte bra så vi får se hur resten går! Hoppas på det bästa, men jag har åtminstone duschat och börjat packa lite. Gjorde aldrig de igår så får se hur mycket jag glömmer idag!
Jaja, sen när jag kommit hem vet jag inte vad som händer heller, får väl plugga eller något som är lika kul!


hejdå

Datorn laggar sönder & jag lyssnar på musik, kvällen har inte slutat allt för bra men vad skulle jag kunna räkna med? Jaja, nu hade jag tänkt gå och lägga mig! Är jättetrött & som sagt måste upp tidigt imorgon.. så nu släcker jag lampan!

långtråkigt!

Men shit! Det va nog den längsta gudstjänsten jag varit med om! 105 minuter! Helt galet, så är övelycklig för att vara hemma nu! & det firar jag med mat, muuuuums! Sen efter det får vi se vad jag hittar på, blir nog spela lite gitarr & sitta ute i värmen skulle jag tro!



kyrkan här kommer jag!


Hemma!

Nu är jag äntligen hemma! Har käkat lite tårta & nu sitter jag och plockar ihop världens skönaste spelningslista på spotify så livet leker! Ska öven packa inför imorgon, får inte vara 1 minut sen för då lär jag missa bussen! Yyyysh, så bäst att packa nu!



Barnvaktandet är kämpigt! Två helt galna b...

Barnvaktandet är kämpigt! Två helt galna brudar med alldeles för mycket energi! Men dom är söta som tur är! Iallafall snart ska vi hem antar jag och så ska vi vidare till kyrkan, med andra ord, jag missar träningen :( , men får ta igen det! & imorgon ska jag till läkaren och efter det ska jag in till Vara för att köra upp med moppen & sen är det bara teori provet kvar! Hihi längtar bannemej!


Nu bär de av hemåt igen! Ska som sagt till...

Nu bär de av hemåt igen! Ska som sagt till mina kusiner utanför Vara för att käka & lite sånt, så de blir kul! Sen efter det ska jag till kyrkan, gospel tydligen! Så hoppas på det bästa! Men nu måste jag städa lite!


göm mig under täcket

Nu är jag nästan klar! Gick lättare än jag trodde & de va till och med kul! Så är riktigt förvånad, men nu ska jag iallafall sova lite, som sagt imorgon ska vi ju inte vara här så mycket så ska väl försöka packa ihop mina saker innan jag somnar oxå!

Godnatt!


läxor

Jaa, nu sitter jag här & har precis börjat skriva på bokrecensionen. De går ju inte allt för fort så får se hur det slutar! Har ändå inget bättre för mig. Så detta ska jag ägna min kväll åt sen ska jag sova riktigt länge & efter det ska vi hem igen.. , ska till mina kusiner & äta påskmat och efter det måste jag till kyrkan, wohoo!


Vad vill du att jag ska göra?

Nu är det matlagning som står på schemat! Är jätte hungrig så de blir nog bra får vi hoppas! Kollar även på ishockey, de är väl inte det roligaste man kan göra men det duger. Mer ikväll vet jag inte vad som händer, ta de lugnt antar jag!


pray


mobilt bredband

Hej! Upptäckte precis att vi köpt ett trådlöst modem eller vad de heter så kan ju använda intenet här med! Hihi, har som sagt solat lite idag, inte lika bra väder här som hemma men de får gå ända! Åker ju hem imorgon igen, ikväll får jag även se vad som händer, försöka få tag på några & så blir de säkert någon film med!
Men nu ska jag kolla på tv!


Nu ska jag ut & lägga mig igen! Lyckades s...

Nu ska jag ut & lägga mig igen! Lyckades somna ute förut så tänkte jämna ut brannan lite!


Happ, jag här precis vaknat till liv & är ...

Happ, jag här precis vaknat till liv & är inte på speciellt bra humör, varför vet jag inte men blir irriterad på allt. & de är inte ens bra väder ute! Men hade tänkt trottsa det & lägga mig ute & läsa!


Usch! Klockan är halv 2, vi kom precis fra...

Usch! Klockan är halv 2, vi kom precis fram, jag är riktigt förbannad, har ont i lederna & ne, jag orkar inte vara uppe mer! Godnatt


hal som en ål

Klockan är typ 24.00 snart och jag sitter här & laddar ner musik. Känner mig olaglig! Jaja är fortfarande hemma själv som ni nog förstår, men när som helst borde dom andra komma & då bär de av till stugan. Lär väl somna direkt när jag sätter mig i bilen, är jätte trött! Men ni som orkar kan ju smsa!


1, 2, 3 väskor?

Vad behöver man ha med sig när man ska vara borta 2 dagar? Inte speciellt mycket men ändå blir det en hel väska! Usch, & jag som verkligen behöver plugga oxå.. Får hoppas jag hinner med det! Är i o för sig bara att läsa ut boken, men sen ska ju recensionen skrivas oxå.. Det blir de jobbigaste! Men de är ju bara att börja!
Sen vad ska man ha mer än bikini? Gitarren kanske! Så får de bli! Kan nog bli ganska bra ändå!


Taken

Nu äntligen har jag fått se klart på "Taken", VLC är inte helt fel alltså! Det ända programmet man alltid kan lita på om man ska kolla på film :d , riktigt bra film för övrigt! Verkligen värd att se! 
Nu hade jag iallafall tänkt äta något och leta igenom lite hemsidor efter kläder, sen blir det att packa & efter det blir det nog någon mer film!
 


NY FAVORIT!




Armand Mirpour
Riktigt cool kille, gör grym musik! & världens coolaste stil, kolla bara håret & brillorna! Gaaaash, & rösten är inte helt fel heller! Lite liknande Håkan Hellström i musikstilen men detta är lite "ordningssammare", både på svenska & engelska! Så honom borde ni kolla in, han har redan slagit igenom i USA & håller på att bli känd i Sverige, han är även svensk som ni nog förstår!

I'm a volcano


underbart!

De va dålig uppdatering igår & idag! Men har inte orkat/hunnit! Gårdagen va riktigtriktigt rolig, så vill tackta alla som va där! Detta får vi göra om :) , sen sov jag som sagt hos Julia & kom precis hem, så har varit på Sahlins & nu ska jag lyssna på musik hade jag tänkt! Packa oxå tror jag, jag ska ju som sagt till sommarstugan i natt, mamma & pappa kommer och hämtar mig!



Kvänum / Jung

Heeej!
Anna is in JUNG! Hihi vi har precis ätit lite så nu håller vi på att göra oss i ordning! Sen om en stund kommer alla andra så nu får jag sätta fart om jag ska hinna klart!


On road

Hej! Nu är jag strax i Jung igen, tyvärr blev det en förlust med 2-0, men vi tar dom nästa gång! Jaja som sagt är snart hos Julia, så ska väl fixa mig & lite grejer! Äta oxå för magen kurraaaaar!


Sommardag



Nu kommer Sofia & hämtar mig när som helst, så har precis packat klart allting! Ska bara stänga av här så är jag klar den!
Känner på mig att kvällen kommer bli riktigt grym, så hoppas bara att jag har rätt! & vill tacka emelie för 3 sköna dagar! Hihi men nu måste jag iväg, jag skriver mer senare!


Korta inlägg

Godmorgon!
Nu har vi varit vakna ett tag, så ska käka frukost nu och sen måsta jag packa klart! Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig men de blir nog bra ändå! Men har lite att stå i nu så hinner inte skriva mer, men de gör jag innan jag åker!


en blondin i sängen

Nu ska jag dra mig mot sängen!
Borde gjort det för ett bra tag sen egentligen men Big Brother lockade mer, ska försöka sova ett tag imorgon med! Får se om det går bättre än dom tidigare dagarna, kan ju alltid hoppas!
Så nu säger jag godnatt, ska försöka få igång datorn imorgon så jag kan skriva när jag vaknat!


väskor

Hej! Nu är det så att min dator inte startar igen! Blir så sur så orkar inte bry mig om den längre, så startade den andra för att skriva lite :) , har även kollat på lite fotboll nu under kvällen så tänkte fortsätta med det! Håller även på att packa väskan till imorgon! Lär bli mer än en skulle jag tippa på, de blir ju lite att ha med sig, mat & hela baletten! Men nu ska jag leta fram något att ha på sig så hinner inte sitta här mer nu, hejs!


Filmtips!

Nu ska jag starta taken en gång till! Får se om det går bättre denna gången! Hoppas verkligen det eftersom alla snackar om att den är så himla bra! Så det ska jag göra nu, så får vi se vad som händer mer ikväll, börjar må bättre nu så det blir nog bra! Ska även försöka få i mig lite mat, detta blir toppen!


gungor är bra

Nu är jag hemma igen, blev några riktigt bra bilder faktiskt! Så jag är nöjd! Förövrigt mår jag lite sådär, har nog feber så hade tänkt lägga mig tidigt iknäll så jag är pigg till seriepremiären imorgon! Ska ända till Töreboda & efter det ska jag vidare till Julia! Blev tydligen riktigt många så de blir kul! :D , sen sover jag där och sen på lördag får vi se vad som händer!

För övrigt fick jag alla bilderna redan idag så här är en!




Vi blir inte bra på bilder!

Nu tar jag på mig skorna & går dom jobbiga 100 meterna till Miranda för att fota! Kommer bli riktigt kul! Så ni får se bilderna någon gång nästa vecka skulle jag tippa på! Ska bli kul att umgås med den bruden igen, de va ett tag sen! & efter det får vi se vad som händer!


Vad ska man göra åt oss?

Haha vi bjuder på denna ursnygga bilden! Speciellt jag och mina ben!


Pigg!

Godmorgon! Nu ligger jag & emelie i sängen och lyssnar på musik! Jag har varit ute & gått med Miranda en stund oxå, men Emelie är för lat så hon sov.. Hihi, mer idag blir det iallafall att gå till Kvänum Kök & träffa någon där, typ anställningsintervju eller något liknande! Ska även ut och fota med Miranda, så dagen blir nog riktigt bra!


Anna Fahlgren, kissie, kenza, foki


utanför fönstret

ganska dålig uppdatering idag men det är som det är!
Direkt när jag kom hem från lidköping fick jag skynda mig hem & sen direkt till Sofia, så har varit där fram tills nu! Så för tillfället lyssnar jag på musik, högsta volym och lagar mat! Känns inte helt fel! Fick även precis planer för ikväll, en viss Emelie Östergård ska göra mig sällskap i natt så det blir grymt kul! Men innan det ska vi på träning!


få det gjort

Livet leker! Hjälmen är köpt! Fixat intervju för sommarjobb! Solen skiner! Ska hem till grymma brudar! Men först blir det en tur till Ica!


DAG 25 - MIN FAVORIT HÖGTID




Det blir nog julen! Grymt mysigt att vakna på julafton, känna doften från julgranen & alla paket!


naken

Ny dag & nya tag!
Jag kan inte sova på morgonen! Vaknar 7.30-8.00 & kan inte somna om! Så idag fick jag någon konstig idé att jag skulle ut & gå! Gjorde mig i ordning & när jag kommer till dörren blir jag stoppad utav mamma, så blev ingen promenad utan bytte om & hela kittet så om en stund bär de av till lidköping! Måste få tag på en moppehjälm & så ska jag hjälpa mamma att handla lite grejer, efter det får vi se vad klockan blir & är den inte för mycket ska jag nog träffa ebba & sofia, sola & lite grejer!
Så för tillfället sitter jag här & tycker synd om mig själv tillsammans med riktigt bra musik! & det ska jag fortsätta med till bilen går!


DAG 24 - MITT FAVORIT PROGRAM

Ojsan!
För tillfället har jag inget! Förut var de garanterat solsidan, absolut roligaste på hur länge som helst! Men tyvärr är ju de slut.. Så det som är närmast favorit får nog vara Wampire Diaries, följer det inte men när jag ser på det är det helt okej! Så de får bli mitt svar!
Men nu ska jag kolla på film och få massage!


önskningar

Nu är jag hemma tillslut! Matchen blev 0-0, P16 mot P35! haha men de va kul att kolla på!
Och när den va slut gick jag & sofia ut och gick, inte speciellt långt men en liten bit, & nu hade jag tänkt göra mig i ordning, lägga mig i sängen och kolla på film! Kanske läsa ut boken om jag orkar, men nu ska jag sluta! Har lite annat att göra!


snabba bud

Jag är hemma & har träffat sofia en stund & nu ska jag äta litegrann för efter det ska jag iväg & kolla på fotboll med ebba & sofia med tror jag! :) , men nu ska jag ut & skynda på hamburgarna! Dom är så långsamma! jag skriver garanterat mer ikväll!


the bus is leaving

Nu tar jag bussen hem! Skulle åkt tidigare men bussen kom aldrig, menmen vi har som sagt varit med ester idag & Joel och Johanna kom även in! Men jag skriver mer när jag kommer hem, hejs!


fy bubblan!

Hej! De blev ingen sovmorgon idag för Julia skulle vara hundvakt så Bella & Sally är här :) , har även varit ute i nästan 2 timmar, kollat på hjälmar & när vi va på väg till parken hände de som inte får hända! En fågeljävel bajsade på mig! Rätt på armen och i tidningen jag kollade i, fattade inte vad de va som skvätte först så började jag läsa igen & då märker jag det! Yyyyysh! Så fick gå till en biltvätt och tvätta mig, hmm.. ungen bra dag än så länge! Men nu ska vi göra pannkakor hej!


grillning på schemat

Hejsan hoppsan! Nu är jag hos Julia, blev inte så länge hos Ludwig men lika bra det! För imorgon blir det att fortsätta vara med Julia, ester kommer nog med och sen ska jag tydligen gå powerwalk med Sofia, så de blir nog bra! Vi vann även matchen förut 2-1 så de va kul! Men nu ska vi kolla på film, godnatt!


working on the tan!

Nu har jag kommit in & ätit lite! Har legat ute i solen så gott som hela dagen så kändes helt okej att komma in! Julia åkte även precis, så ska väl packa eftersom jag ska spela match om en stund! Mot emtunga tror jag det va :) , sen efter det ska jag till Ludwig med massa kompisar och grilla! Det blir bannemej bra! Men nu ska jag inte skriva mer, have a nice evening! Skriver mer när jag kommer hem från matchen!


Vinnare!

Vinnare nr 1
Vinnare nr 2


Vinnarna är lottade!
Tänkte även fortsätta med veckans blogg så kika in lite då och då & anmäl er!


Jaa.. vad ska man säga? Jag har riktig otu...

Jaa.. vad ska man säga? Jag har riktig otur kanske? När vi kommer till Lidköping får vi veta att läkaren är hemma med sjukt barn, så då fick vi gå till orthopedic för att fixa inlägg , men eftersom jag inte va på sjukhuset så blev klockan aldrig 103 så ungen affär har öppnat, och nu när vi tankar så startar inte bilen framför utan han fick putta den, hmm dagen har inte börjat bra!


Blå fender i mitt rum

Hej! Jag hinner inte sitta här speciellt länge för bilen till lidköping går strax! & innan det måste jag hitta mina solglasögon, hittar dom 2 andra men inte dom jag letar efter? Illa! Så får se vart dom tagit vägen! Mer i lidköping ska vi även kolla på moppe hjälm och vi ska till Rydéns så vi får hoppas att mamma är på bra humör idag!
Skriver mer när jag kommit hem!


Besöksstatistik

Min filmkväll är helt enkelt förstörd! Jahapp, kommer bara ljud från datorn och jag orkar inte flytta högtalarna så filmen blev inställd! Istället lägger jag mig i sängen & läser, kanske kolla på tv? Eller sova? Mmmmmmh vad skönt! Detta blir nog sista inlägget för idag, men tror nästan aldrig jag varit såhär aktiv förut! Så jag är nöjd! & de syns på besöksstatistiken! Woho! Går upp mot 100 olika personer om dagen som läser!
I era öron är det antagligen inte många men om man bor i en byhåla som heter Kvänum så är det grymt bra!


DAG 23 - EN LÅT SOM FÅR MIG ATT GRÅTA

Oj, finns ett par stycken om jag ska vara ärlig! Men här är 3 stycken som är heeeelt olika varandra!







sen är det såklart att allting beror på vilket humör jag är på, skulle utan tvekan kunna gråta till vilken musik som helst!


motgång leder till framgång

Hej!
Nu har jag kommit hem från farmor & farfar, va där en stund, snackade lite skid & sen åkte jag hem igen! Lika trevligt som vanligt.
Har även pluggat & gjort lite annat tråkigt idag, suttit vid datorn & kollat på film med & så hade jag tänkt fortsätta min kväll! Men film alltså, sen ska jag sova ganska tidigt! Klockan står nämligen på 7 om inte tidigare för att åka till sjukhuset, vet inte ens vad dom ska göra denna gången så vill helst av allt stanna hemma & bara slippa det! Men inget i livet verkar ju vara lätt så det är väl bara att gå upp när klockan ringer!


Royal

Detta blev en riktigt slapp dag! Har lyssnat på musik hela dagen även solat & pratat med Nelly ett bra tag! Börjar bli lite brun nu! Så har jag även ätit glass och pratat i telefon med både julia och anton! Lovely people! Så dom ska jag försöka träffa på lovet :) , ska även till sjukhuset imorgon.. Riktigt nervös men de ska nog gå bra hoppas jag! & julia kommer nog hit en sväng oxå om de går någon bra buss vilket jag hoppas! Ska spela match oxå! Mot vilka vet jag inte men de löser sig nog!




DAG 22 - MIN REAKTION NÄR JAG SER MIG I SPEGELN

hej&hå! De är ju inte det lättaste!
Men jag är ganska nöjd ändå! Det är klart det finns saker man vill ändra på, som vanligt! Men vad ska man göra? Man kan ju inte vara någon annan än sig själv & tyvärr förstår många personer inte det, ingen är perfekt hur mycket man än försöker! & speciellt när det gäller utseendet. Tyvärr använder många det som ett sätt att såra, iallafall när det gäller tjejer! Du är för tjock, för smal, för ful, för sminkad m.m. De allra värsta är nog när någon kommenterar vikten eller att man är tjock, för ALLA tar det personligt! Men jag är nöjd med mig själv, som sagt man vill alltid ändra på saker men jag ser ut som jag gör!


Folk ska ju inte få se ut såhär! Tänk att titta sig i spegeln & tro att man är lite stor men i själva verket är man pinnsmal! Det är inte okej, speciellt inte i tonåren när man tar åt sig allt alla säger och gör! Hoppas att jag inte är den ända som tycker såhär, och fler personer borde nog tänka på det! Som sagt, man ska inte ändra på sitt utseende! Man är exakt samma person om man väger 120 kg som när man väger 35 kg, det finns ingen mening med att vilja ändra på sig själv, man ska bli accepterad som man är!
Varför ska man vara som alla andra vill? Vara normal? Se ut som alla andra? Ha samma kläder som resten av skolan?

blev ett litet föredrag där men tycker det är någonting som är viktigt!


Ändringar i Spotify

Jag har precis ändrat mig när det gäller hiss / diss! Dom ska ju göra om spotify så det hamnar utan tvekan på diss nu! Nu ska man bara få lyssna 10 timmar i månaden och 5 gånger på varje låt om man har gratis versionen vilket jag har!
Kan lova att spotify inte kommer tjäna något på detta, många ungdomar lär iallafall sluta använda spotify, jag är antagligen en av dessa! Så vi får se hur det blir nu, är ganska irriterad faktiskt..



sömngångare

Godmorgon! För tillfället ligger jag i sängen och gör en bok-recension i svenskan! Så läser boken för andra gången nu.. Matchen igår slutade som sagt med straffar som vi tyvärr förlorade på, men så är det! Sen efter de kom Simon hit och när han åkt somnade jag väl rätt fort! Men nu ska jag fortsätta läsa så jag blir klar någon gång!


tyvärr!

Då va matchen klar! Förlorade på straffar efter förlängning och hela köret.. så de va grymt tråkigt! Men dom spelade jättebra! Men nu ska jag hem så hinner inte skriva mer!


DAG 21 - EN BILD PÅ MIG SOM ÄR TAGEN AV NÅGON ANNAN


Byta nummer kanske?

Ny dag & jag är så spänd så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men det löser sig nog tillslut! Hoppas vi iallafall, nu har jag precis kommit ut från duschen och ätit frukost! Är hemma själv, pappa har redan åkt till kusten och elin & mamma är på fotboll, sen efter det kör mamma mig till jung, har DM mot Skepplanda om jag inte minns fel, men ska inte spela så åker dit för att kolla & ta ett lagfoto. Så det blir bra ändå! & efter det ska jag träffa Simon & så får vi se vad som händer mer idag!



de gamla, sen får vi se hur det nya blir!


ingen ursäkt

Dålig uppdatering idag igen! Men har inte orkat, för tillfället ligger jag i sängen, jättetrõtt är jag och ja vad ska man säga? Har inte gjort speciellt mycket idag heller, vi har fortfarande gäster men ja, kollar även på ghost ship så är väl dags att stänga av ifall jag ska kunna sova något i natt!


Veckans blogg tävling!

Jag tänkte ha en liten tävling på bloggen! Det är "Veckans Blogg" så priset är en länkning på min blogg vilket gör att besöksstatestiken ökar! Så för att vara med är det bara att kommentera eller mejla! [email protected] , meddelar vem som är vinnaren här på bloggen + genom att kontakta er!

DAG 20 - MIN FAVORIT FILM

Oj! Det är inte lätt! Det finns ju så många.. , men en riktigt bra är Burlesque med Christina Aguilera, en musikal som handlar om en tjej som flyttar från en liten ort till en storstad & där söker hon jobb och blir kär bl.a. riktigt bra film!
Sen finns det ju Remember Me med Robert Pattinson som är mer drama och sorglig film men oxå riktigt riktigt bra!


skiljs åt

Hejsan hoppsan! Kom precis hem från Vara nu, körningen gick helt okej faktiskt så de känns ganska bra! Vi har även ätit glass, köpt strumpor och träffat Johanna! Hunnit med lite annat oxå men inget intressant, inte något av detta heller men blir nog bra!
Men nu hinner jag inte skriva mer, hade nämligen tänkt ta tag i sommarjobb! Är jättesent ute men ska göra några till försök!


snabbis

Har inte hunnit sitta vid datorn idag så blir sms-inlägg! Just nu står jag och väntar på bussen, ska in till vara och köra moppe så de blir nog bra! Men nu börjar jag frysa så kan inte skriva mer!


DAG 19 - DET JAG SENAST KÖPTE


Blandat!



1. Utan tvekan att man får gratis spotify premium i en vecka just nu!
En vecka är ju inte överdrivet mycket men de är en vecka mer än innan! Så det är jättebra enligt mig, tror inte jag är den ända som tycker det!

2. Sommaren är på väg! Känns så himla bra, tränade i shorts & t-shirt utan att frysa förut & då är det bannemej skönt ute!

3. Påsklov! Själv har jag ju lov redan nu för är ledig imorgon! Så om 13 dagar är det skola igen! Känns ju inte allt för dumt om jag säger så!





1. Friday - Rebecca Black!

2. Personer som tror att dem är något!

3. Kissie bl.a. hennes tjat om att alla måste vara pinnsmala och äta bebismat för att gå ned i vikt! Detta är ju en av anledningarna till att tjejer tycker att dem är tjocka! Men & andra sidan läser jag henner blogg så vet inte om hon hamnar på hiss eller diss!


I know it's true

Förlåt för jättedålig uppdatering idag! Men har inte varit hemma något & det blir så tråkigt med sms-inlägg!
Menmen först var det skola, sen konfirmation & den tillbringades i kyrkan, sen blev de powerwalk hem för där väntade Ebba, så vi åkte på träning och nu är jag hemma!
Så har haft fullt upp men nu är jag hemma, lyssnar för tillfället på musik och äter lite mat, så livet leker & snart ska jag sova oxå!




BILDBOMB!


tordag inte fredag

Godmorgon!
Nu drar jag snart till skolan så håller på att göra mig i ordning! Blir säkert finfint! & efter skolan ska jag iväg på konfirmation & efter det träning :) , kanske träffa anton emellan oxå så det blir bra! Men jag hinner inte skriva mer nu, har lite att stå i!


Tips & tricks!

Tjenare!
Det blev ingen domarutbildning så har skrivit klart engelska arbetet och hade tänkt kolla på film nu! Så ska stänga av här & lägga mig till rätta i sängen! Så ni får gärna smsa om ni har lust! & något annat jag verkligen uppskattar är att ni antingen kommenterar eller mejlar förslag på vad jag ska göra med bloggen! Tävlingar, musik, mer frågestunder m.m.! Vore jätte snällt! Isåfall är det [email protected] som gäller!


DAG 18 - VAD JAG ÅT SENAST

De senaste jag åt va glass! Haha jag har fått något sorts beroende! Det är lite för gott! Så det är vad jag lever på nu för tiden!


dags att gå vidare

Nu är jag hemma! Har varit i skolan och på mammas jobb & fixat lite grejer! Så nu sitter jag i sängen & lyssnar på musik samtidigt som jag ater glass! GOTT!
Snart ska jag även på utvecklingssamtal & direkt efter det ska jag gå och kolla på våran träning & efter det blir det domarkurs, så har lite att göra idag! Men nu ska jag leta efter lite nya låtar att spela!


hey hou let's go

Happ då bär de av till skolan! Har hunnit kolla 2 avsnitt oth och gjort mig klar så de blev lite stressigt! Menmen nu är jag klar och ska iväg till Henrik och prata lite med honom och efter det blir de spanska, men hinner inte skriva mer just nu!


morgonpigg för en dag

Hej & hå! Klockan har inte ringt och jag är jätte trött men kan inte sova! Så tänkte starta oth och ligga & slappa i sängen! Skolan börjar ju om typ 3 timmar så nu kör vi!


sick and tired

Nu ligger jag i sängen och ska sova! Har kollat lite på One tree hill och städat klart! Så imorgon blir det utvecklingssamtal, skola och träning! Även domarutbildning! Så de ska bli kul, men nu ska jag stänga ögonen!


DAG 17 - EN PERSON JAG VILL BYTA LIV MED EN DAG

Utan tvekan Lady Gaga! (Stefani Germanotta)
Helt klart världens coolaste brud! Gick från en jättesöt brud till värsta dramaqueenen! Tänk att påverka så många genom t.ex. en klänning! & alla kläder som inte borde vara möjliga att tillverka, helt sjuka!
Så skulle vilja vara Lady Gaga för en dag!


clean!

Hej! :)
Nu är jag i full gång med städandet & de börjar ta sig! Det som är kvar är den meterhöga klädhögen på golvet! Men om allt råkar hamna i tvättkorgen så är ju den oxå snart klar! Jag har även pluggat litegrann och om en stund kommer Jonatan hit :) , så vi ska gå och kolla på fotbollen tillsammans! Blir säkert jättebra! Men nu ska jag hämta tvättkorgen så jag kan se mitt golv igen, puss!


move your body


summertime

Jag är hemma, det blir att plugga & städa idag alltså!
Träningen är även inställd för vi ska kolla på herrarnas DM match istället så de blir kul! Men jag hinner inte sitta här nu, har lite för mycket att göra!


Tisdag, 12 april

Godmorgon! Nu sitter jag och gör mig iordning inför skolan, & julia kom precis hit! Mysigt! Senare idag blir de prov och efter skolan ska jag antingen in till Vara eller städa, får se vilket som är mest frestande! ;)
Men nu ska jag fortsätta fixa mig, börjar inte än på en stund men eftersom Julia är här så kan det ta ett tag!


Nu är det dags för mig att sova, har plugg...

Nu är det dags för mig att sova, har pluggat en stund och ska fortsätta imorgon! Mer idag har jag solar med Julia och inte mycket mer, imorgon händer inte heller mycket! Ska kanske in till Vara efter skolan, ska även träna! Sen får vi se vad som händer!


butter the bread with butter

Nu sitter jag inne & fastnade framför facebook, inte bra dethär! Ska alldeless strax ta tag i mitt liv & plugga! De blir aldrig något! Men nu sjutton har jag inget val! Så höjer volymen, lägger mig i sängen och läser om miljön!


DAG 16 - INNEHÅLLET I MIN VÄSKA

Jahapp då kör vi!



Maskara, Lypsyl, Hårspännen, Alvedon, Busstabell, Busskort, Pengar, Headset, Solglasögon & Etui


glassigt!

Hej! Jag mår helt galet bra! Sitter ute i bikini och jobbar på brännan! & de ger resultat! Julia har även vart här en stund så nu ska jag plugga järnet! Prov imorgon! Jag skriver när jag kommer in sen.


8 Grön

Good morning sweet people!
Tror jag blivit sjuk nu med, feber eller något liknande.. Men de stoppar inte mig! Nu blir de skolan för första  gången på 2 veckor! Får se om de är sig likt! Vilket det garanterat är! Menmen jag saknar mina brudar så de spelar ingen roll!
Mer idag blir det att träffa Julia en snabbis och sen plugga som sagt. Men nu ska jag gå dom jobbiga 5 metrarna till köket för att äta frukost!


Jag är en död sill

Hej igen!
Boken är fortfarande orörd och ligger i sängen tillsammans med mig, har inte varit såhär trött på hur länge som helst, usch! Så ska nog snart sova, så får jag plugga imorgon istället! Så nu blir det att plocka fram gitarren, några halstabletter och sen blir resultatet att jag är själv i huset! UNDERBART!

Godnatt


kvänum is dah shit

HEJ & HÅ!
Nu är vi hemma och har precis ätit lite, lägret va riktigt kul! Men de blev lite kaos sista natten, folk va sjuka & massa grejer, men vi hade kul! Så nu blir det att plugga massa hemkunskap och moppekort! Ska på "uppkörning" (vad ska man kalla det?) på fredag, så har även kört lite moppe nu, börjar bli rätt grym om jag får säga det själv! Hehe men nu hinner jag inte sitta här mer!


Tjenare! Det är ingen rolig dag idag, all...

Tjenare! Det är ingen rolig dag idag, alla mår dåligt och ja, men de stoppar inte oss, i morse hade vi kondition och styrketräning, sen hem & åt, och efter det spelade vi match och nu har vi ätit, så får se hur det går imorgon, typ 5 stycken som fått magsjuka eller något sådant, men nu hinner jag inte skriva mer!


Hej! Nu är vi hemma efter andra träningen...

Hej! Nu är vi hemma efter andra träningen idag! Ligger bara i i sängarna och äter frukt! Om en stund blir det mat och efter det blir det yoga, känner på mig att vi kommer få det kul! Annars har vi de grymt här nere, klass 2-3 stormvarning men vi lever! Målen blåser iväg och de är inte kul med motvinden men de funkar! På något vis lyckas solen skina ändå! Vi har även hunnit med en tripp till Hemköp och sovit middag har vi oxå gjort! Men nu ska jag kolla på hål i väggen!


Vi är framme och är jätte trötta, men det ...

Vi är framme och är jätte trötta, men det är bara att ladda om för träning! Vägen hit gick väl inte jätte bra! Körde fel ett par gånger och käkade lunch 9.50.. men hinner inte skriva mer nu!


Nu åker vi! Helsingborg passa dig! Ska b...

Nu åker vi! Helsingborg passa dig! Ska bara komma upp ur sängen, äta och allt sånt där, sen! Blir de Helsingborg :)


vad ska vi göra åt det?



Nu ska jag torka tårarna och packa klart väskan till träningslägret! Hälften är klart & andra halvan ligger utspridd i hela huset så det kan ta ett tag! Hade iallafall tänkt säga godnatt nu, kommer antagligen inte skriva mer idag, och från & med nu blir det antagligen sms-inlägg resten av veckan men ska se, de finns kanske något Wi-Fi där borta!


gråtvarning



Bannemej den finaste låten jag hört någonsin, han skrev den till sin blivande fru, 2 månader innan de skulle gifta sig råkade hon ut för en olycka och fick hjärnskador, och det är det låten handlar om.


DAG 15 - NÅGOT JAG ÅNGRAR

-Ångrar otroligt många saker, men här är en av dom! Att jag knäckte fingrarna förut! Eftersom det antagligen är en av anledningarna till att jag har ont i lederna nu, så det är INTE bra!
Det va ju något man bara gjorde och tyckte va kul, men nu i efterhand ångrar jag att jag inte lyssnade på vad alla vuxna sa och slutade, men gjort är gjort och går inte att ändra på!


tuffing

Nu är jag äntligen hemma!
Sista praodagen, sen träffade jag junior, anton & johanna! :) , så vi gick hem till junior & lite annat! Sen blev det bussen hem, fick sitta & vänta ett bra tag i Jung, sega bussar! & när jag va i Kvänum gick jag till träningen och kollade en stund! Men nu är jag hemma och ska packa klart!
Sen blir det att sova tidigt skulle jag tro!
Men nu ska jag leta fram mina saker,


no need to rush

Godmorgon! Jag är redan klar så packat lite till imorgon, träningslägret är för seniorlagen i JK10 så vi ska åka till Helsingborg! Blir nog riktigt kul skulle jag tro! Får se om jag tar några bilder eller något när vi är där :) , mer idag blir det sista praodagen, sen ska jag nog vara med Anton och junior hade jag tänkt mig! Sen ikväll är det träning och läxor som gäller! Men nu ska jag sluta, hej


godnatt

Nu är det dags att sova! Jag är jättetrött och allt är allmänt jobbigt! Så känner att sömn är vad som behövs nu, men innan det måste jag packa lite till! Kommer aldrig bli klar med väskorna innan torsdag morgon annars, så det är bara att tuta & köra!


tears don't exist in heaven

Det blev en jättekort träning! Vi var bara 7 stycken så vi spelade bara i en timme så nu är jag hemma och lyssnar på musik, galet hur berörd man kan bli av rätt musik! Så sitter här och lipar, men nu ska jag iväg och äta, jag skriver antagligen mer senare ikväll!


skämmer ut mig

nu drar jag iväg på träning!
är gladare än på länge så det blir nog en grym träning skulle jag tro! Men nu hinner jag inte sitta här mer!


DAG 14 - EN BILD PÅ MIG FÖR 1 ÅR SEDAN


hej hopp gummi anka

Ja som ni nog märkte hade anton min mobil förut, gjorde ett väldigt fint inlägg!
Jag har åtminstone kommit hem nu och håller på att äta lite, det är svinkallt ute så ska leta fram lite varmare kläder att träna i med, jaja även denna dagen gick bra!
Så ska bli tråkigt att det är sista dagen för mig imorgon, men & andra sidan.. Det blir ju träningsläger istället! :d


Tjaa Anton Hjalmarsson är best : ) :<3333

Tjaa Anton Hjalmarsson är best : ) :<3333


I'll drive away

Nu lämnar jag staden för andra dagen på praoen, får se vad som händer där, märka ännu mer kalsonger kanske? Leta efter knivar? Bygga hyllor? Handla mat åt dom anställda? Jaa.. Vi får se, eftersom våran gårdag såg ut ungefär sådär så det idag blir en överraskning!
Ska även träffa joel! :d


skräll

Godmorgon!
Av någon anledning har min dator blivit jättelångsam igen.. Så det tar ett tag att skriva detta!
Jag har iallafall precis duschat, gjorde en riktigt fin tabbe, halkar på väg ut & slar i huvudet i golvet.. Hmm, typiskt mig? En aning kanske!
Men jag lever och nu letar jag efter något vettigt att ha på mig, finns inte allt för mycket sådant om jag säger så, men det får bli en tripp till garderoben! Så nu ska jag sluta,


Nu ligger jag i soffan och kollar på tv me...

Nu ligger jag i soffan och kollar på tv med Fredrik & Elin, vill bara hem och lägga mig nu, är jätte trött! Så direkt när jag kommer hem ska jag sova!


Hej! Nu kom jag precis hem, har faktiskt ...

Hej! Nu kom jag precis hem, har faktiskt varit jättekul! Så det känns bra! Va ju hos Julia, kollade på sämsta filmen någonsin! Vi skrattade mest! Men nu hinner jag inte skriva, ska iväg på kalas så ha det!


Godmorgon! Nu sitter jag på bussen in til...

Godmorgon! Nu sitter jag på bussen in till vara, så blir det att träffa Anton där och sen till fagerbergs, morgonen gick inte speciellt bra, först hittade jag inte min tröja och sen va jackan borta! Men mammor hittar ju allt så nu är vi på väg!


DAG 13 - MITT DRÖMBRÖLLOP

Utan tvekan ett strandbröllop utomlands! I värmen vid havet med vänner och familj! Vore det absoluta drömbröllopet även om det inte kommer gå i uppfyllelse!


kärlek

Nu är klockan mycket! Dags att sova för klockan står på 6.15! Det är nämligen prao nästa vecka! Så de blir finfint!
Ska praoa på fagerbergs tillsammans med anton, så de blir kul! & efter praon blir det en tur till körskolan och efter det träffa min goding!
Men nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon!


snabbt!

Tar en promenad på 200 meter för att hämta mitt busskort hos miranda!


how to save a life

Nu är vi kvänum igen!
Riktigt skönt att vara hemma igen! Så nu sätter jag mig med läxor! Inte det roligaste men absolut det nödvändigaste! Ska bara ladda ner något word-program! Heeeeejs!


branäs - karlstad - kvänum

Nu bär de av hemåt! Semestern är slut och jag har huvudvärk, så ska bli skönt att sova en stund nu!


we are the world

Känns som att allt jag gör på denna semestern är att sova! Så de ska jag göra snart! Vi har haft någon musiktävling om 80 talet, gick inte så dåligt som de borde gjort så! ;) , menmen natti!


...

Jag är död! Usch! Har duschar och spelar kort nu.. galet trött! Berättar om mardrömsdagen imorgon! Tar på tok för lång tid att skriva! Jaja , nu ska jag fortsätta fuska!


sängen i mitt hjärta

Godmorgon allihop! Nu ligger jag i sängen och kan inte somna om.. så får väl gå upp snart, gårdagen va helt knäpp, vi skrattade åt ingenting och hade jättekul, spelade massa spel och så :) , men nu ska jag lyssna på musik! Chao


Flying boy!

Galet trötta nu! Har varit hemma en stund och alla ligger i soffan och bara skrattar, har nog aldrig skrattat så mycket som förut! Föll bara ihop! Alma hoppade på ett hopp och landade på en stor luftkudde, men hon såg inte ätt det låg en liten kille i den så han flög 3 meter upp i luften och landade utanför xd , men han lever! Menmen, blir nog kvällsåkning och sen får vi se vad vi hittar på! Och imorgon ska vi nog åka och bada en stund så det blir grymt!