RSS 2.0

Anna Fahlgren Story

Förlåt förlåt förlåt!
Jag har inte orkat blogga de senaste dagarna och jag har haft annat för mig som jag prioriterat! Jag var ju som sagt på överby i onsdags med Johanna. Köpte inte speciellt mycket men en skjorta från BikBok för 90 kr, en donut och earcuff på ur & penn även en vijd med dagen! nterjacka på stadium för 800 kr så jag var nöjd med dagen! Efter Överby åkte vi hem till Johanna en sväng och sedan in till Vara för att kolla på fotboll sedan ännu en tur till Johanna och sist men inte minst hem igen!
På torsdagen låg jag bara hemma och degade, kollade påfilm och sedan gick jag för att kolla på tjejernas träning. Det var tänkt att jag skulle följa med Ebba hem men vi fick ingen skjuts så jag tog bussen till henne igår istället. Gick lite på stan och sedan tog vi bussen till mig. Blev upphämtade utav hela familjen och åkte vidare till Skara för att kolla på bio, Stig-Helmer story. Inte den bästa filmen jag sett men det var inte så man somnade! Sedan hem till mig igen, gjorde klart lite för ikväll och provade några olika sminkningar. Något jag inte tänker göra igen, Ebba älskar att förstöra så det slutade med att jag hade läppstift över hela ansiktet. Ganska fint, men hon är bra ändå!
Gårdagens fynd var helt klart en långklänning på KappAhl, det ursprungliga priset var 500 kr, men jag fick den för 50:-! Detta tack vare min vän, Ebba Hofling. Klänningen var först nedsatt till 150:-, men hon hittade en litenliten fläck så då fick jag den för 100:-, efter det blev hon medlem i KappAhls klubb och fick därför ännu 50:- extra rabatt. Underbart!
Nu håller vi på att göra klart för lite frukost och annat, ikväll blir det party så det smäller om det. Ska bli grymt kul när vi längtat efter det så länge! Vid 14.00 åker vi till Jung för att möta upp killarna och sedan åker vi vidare till Fyrunga för att göra i ordning!




Photos by: Ebba Hofling


Överby

Av någon anledning är jag uppe såhär tidigt och har redan duschat. Hade gärna sovit några timmar till!
Men nu ska jag göra mig i ordning för att sedan plocka upp Johanna och åka vidare till Överby. Shopping som står på schemat!
Känner jag mig rätt så blir det inget mobilbloggande men jag kan ju försöka komma ihåg det!

Senast igår blev jag påminnd om denna godingen, för ca ett år sedan vad han min gud. Ne inte riktigt men jag lyssnade på alla hans klipp på youtube och det är ju inte en nackdel att han är så grymt snygg, gitarrspelet och sången är magiska. Tror jag blev kär igen.


b.young

Nu är jag hemma efter dagens shoppingrunda, som jag sa innan skulle jag inte köpa mycket och det gjorde jag inte heller! Jag fick en väst utav mamma som sen julklapp. Från B.young, världens skönaste! Kanske tar på mig den imorgon när jag och Johanna åker till Överby?
Vi åker iallafall tidigt så det blir verkligen en heldag, sen när jag kommer hem får vi se vad jag hittar på. Nu tänkte jag iallafall ladda ner säsong 2 utav Gossip Girl, helt sjukt att man kan bli så inne i en serie?
Jag tänker iallafall leta efter smycken till nyår och så ska jag försöka hitta någonting jag kan jobba i! Kanske lite onödigt också! Jag skriver mer när jag har något vettigt att skriva!


fucking bitch

Nu drar jag till Lidköping en snabbis, det är shopping som gäller! Tror dock inte att jag kommer hem med så mycket men vi får se!
Förövrigt så händer det ingenting idag förutom att jag ska ringa Johanna och prata om morgondagen! Längtar kopiöst mycket efter den tjejen!


SVAR

allt bra? :D
Haha, det är toppen med mig!


Hur ska en pojkvän vara enligt dig?
Han ska vara snäll och rolig, lätt att vara med och spontan. Gärna lite småkaxig så att inte allting är gulligt utan att man kan skämta med varandra. Dock ska han vara kramig!


Har du några ärr? Eller tecken som kännetecknar din kropp?
Ja det har jag självklart, jag försökte få kort på dom men jag är för blek så dom syns inte speciellt tydligt just nu! Men jag har långa ärr på mina höfter efter en kompis hund, jag har ett födelsemärke över mitt högra knä och så har jag såklart leverfläckar och annat.


Anser du själv att du ser bra ut?
Nej det gör jag inte, jag anser heller inte att jag är ful utan helt normal. Jag är ganska nöjd med mitt utseende, alla gillar ju olika så det borde väll finnas någon som tycker att jag är snygg.


Vilket program och vilken skola vill du gå?
Jag är väldigt kluven till gymnasiet, det står mellan två linjer. MoP (music and production) och teknik. MoP ligger på katedralskolan i Skara och är en samhällsinriktad linje medans teknik ligger på de la gardie i Lidköping och är en NO-inriktad linje. Med andra ord helt olika, men för tillfället lutar det mot teknik.


Vilken kamera och objektiv har du? Kan du din kamera bra?
Jag använder mig utav Canon EOS 1100D och Sigma DC 18-125 mm
Dessa är jag väldigt nöjd och som ni kanske förstår så är det min första kamera och jag kan den inte speciellt bra! Men jag lär mig lite hela tiden.


är du kär/intresserad i/av någon? vågar du säga vem eller hur han är?
Intresserad är man väll alltid men jag gillar ingen och jag är definitivt inte kär!


när fyller du år?
13 januari


varför är du på sjukhuset ofta?
Jag har en sjukdom, läkarna vet inte vilken än tyvärr. Jag har varit på sjukhuset sedan november 2010 då jag sökte för att jag hade ont i fingrarna och inte kunde böja dem. Sedan blev det mer och mer saker jag hade ont i och läkarna tog fler och fler prover vilket har visat att jag har för lågt/högt (minnet är inte bra) ANA värde i blodet och mina njurar är inte bra. Så jag äter medicin, mest smärtstillande och åker till sjukhuset med jämna mellanrum för att hoppas att dom kommit fram till något mer.


hur lång är du?
ca 170 cm


hur ofta färgar du håret?
Aldrig gjort, jag funderar på att färga det mörkt men det känns lite sent att göra det nu.


vad har fått för betyg i respektive ämne?:
Jag har VG i allt förutom spanska, matte, historia, musik och idrott där jag har MVG.


Vad har varit det bästa med 2011?
Utan tvekan Håkan Hellström konserten i somras, det var så bra så jag tror jag dör! När jag tänker efter så kanske det var hela sommaren? Det var varmt och solen sken? Det finns inget bättre! En annan sak är att jag har lärt känna Ebba riktigt bra och det är guld värt!


raketer

Godmorgon!
Just nu funderar jag på vad jag ska köpa idag, det blir en kort shoppingtripp till lidköping för att byta lite julklappar och annat. Tror jag ska köpa en donut med, min kusin använde sin på julafton och det var så fint! För er som inte vet så är det till håret!
När vi kommer hem vet jag inte vad som händer, ladda inför morgondagen kanske? Då blir det massa shopping i Trollhättan med Johanna! Underbart!
Nu ska jag sätta mig med era frågor, yesbok jag är långsam jag vet.


gossip girl

Yoo muppets.
Mitt humör sjönk precis drastiskt, trött på alla som dömmer. Men ingen är ju perfekt, jag pratade precis med Junior och han verkade ha en rolig kväll! Jag har även kollat på Victoria's secret fashionshow, man blir bara lite avundsjuk på dem underkläderna. WOW, lite kul att se som förra året!
Nu tänkte jag avsluta min kväll i sängen med lite film!


smuts i ögat

Nu är jag hemma från kalaset, resten utav familjen är fortfarande där så jag njuter utav lugnet och kollar på film. Tyvärr har jag något smuts i ögat som svider så det blir inte så mycket kollat om jag ska vara ärlig.
Jag har börjat kolla på era frågor och svaren kommer ikväll eller imorgonm jag har även börjat inviga mina julklappar, riktigt bra grejer!


snabbis

Nu drar jag på släktkalas efter att ha tagit en riktigt varm dusch, extremt varm.
Jag skriver såklart när jag kommer hem igen!

bildserie

Godmorgon!
Just nu sitter jag och håller på att göra en bildserie till en vän som precis börjat blogga, för att underlätta lite!
Efter det tänkte jag starta med frågorna ni ställt, om det blir ikväll eller nu på förmiddagen vet jag dock inte! Vi ska iväg på släktmiddag så vi får se hur mycket jag skriver idag men eftersom alla ska på kronan så lär väll jag ägna min tid till datorn.


christmas eve pictures

Nu tänkte jag visa bilder från gårdagen, lite presenter och annat! Alla saker jag fick är inte med på bilden men jag fick en klänning, stativ till kameran och några kuddar också, toppen jul helt enkelt! Nu ska jag iallafall fortsätta kolla på Gossip Girl, helt underbart med en hårddisk så att man kan kolla på filmer och annat. Det var ju aningen irriterande när datorn kraschade stup i kvarten.
Jaja, morgondagen skulle egentligen sett ut lite annorlunda, den skulla börjat med sovmorgon sedan släktmiddag och efter det skulle jag till Kronan XVI men så blir det inte. Iallafall inte det sista, knät klarar inte av det så jag får spara mig till nyår istället, det är ju inte långt kvar!



shrek

Min dag har fortsatt väldigt lugn, vi var hos farmor och farfar för att äta lunch förut så nu har jag legat i sängen och kollat på lite filmer + invigt en julklapp. Dock tar det lite tid.
Mer än såhär kommer jag inte göra idag heller, ska nog kolla på någon film men det är allt. Ganska okej om ni frågar mig. Jag tänkte börja svara på era frågor snart med, inom dom närmsta dagarna finns ett svarsinlägg upplagt. Nej nu ska jag fortsätta kolla på shrek!


min julafton

Uppdateringen dom sista dagarna går ju att diskutera! Jag ber om ursäkt för det men jag har inte haft lust om jag ska vara ärlig. Enda gången jag satt vid datorn igår var för att kolla på nelly.se efter klänning nu när dom hade rea. Dock blev jag besviken när jag insåg att det endast var rea på långklänningar. Men när jag kollade mejlen imorses så hade jag fått en rabatt kod som tur var vilket gjorde att det var rea på många fler saker! Tyvärr hittade jag ändå ingen klänning.. Men jag fick en utav mina kusiner igår som jag har kollat på tidigare, dock i fel storlek. Så jag får den imorgon istället. Ifall jag inte hittar någon annan på onsdag så får det bli den!
Min julafton var faktiskt riktigt bra! Den började hemma med familjen, kollade på julkalendern och öppnade presenter! Sedan vidare till Helås för att träffa morbror och hans familj. Så vi åt julbord och kollade på kalle anka, myste och hade det allmänt bra! Efter det hem en snabbis för att sedan åka till farmor och farfar där hela pappas släkt var. Eller hans syskon och deras barn och barnbarn. Lika mysigt som alltid när tomten kommer och alla trängs i soffan. Julbordet var lika gott i år som alla andra år och ja, jag kan inte klaga på min julafton!
Vad jag fick tänkte jag visa lite senare faktiskt, så ni får vänta en stund För vi ska snart iväg och äta rester hos farmor.


julhandel

Shoppingen gick ingen vidare! Jag kommer inte hitta någon nyårsklänning!
Om jag inte hittar någon på rean det vill säga.
Nu när jag har kommit hem så har jag ätit och ska tydligen städa igen? Förstår inte vad som är fel med min familj. Det ska städas varje dag men det blir aldrig rent?
Jag måste även slå in de sista julklapparna! Det är ju trots allt julafton imorgon även om det inte känns så nu när snön försvunnit igen.
Tänkte oxå börja svara på era frågor snart så ställ dem om ni har några fler! http://fahlgrenanna.blogg.se/2011/december/stall-era-fragor-an-en-gang.html#comment


Nu drar jag till Lidköping!

Nu drar jag till Lidköping!


danföredanföredopparedan

Min dag har tillbringats framför tv:n, men Sofia och i Swegonhallen där jag kollat på våran fotbollsträning! Det verkar som att det blir mycket träning framöver, det gillar vi! Något annat vi gillar är att vi har börjat prata om träningsläger, det står mellan Åland, Danmark och Skåne så vi får se hur det blir!
Mina planer för imorgon verkar vara att åka till Lidköping med Elin och pappa fast det beror lite på knät. Men jag ska nog kolla på klänning och så kanske jag passar på att träffa någon kompis för jag lär väll inte gå omkring allt för mycket! På kvällen ska vi träffa några familjer som vi alltid gör dagen innan julafton.
Det känns ganska sjukt att det är danföredanföredopparedan idag, tiden har gått så fort! Måste slå in alla julklappar och köpa en till! Det svider i plånboken!


sovmorgon

Jag tog en riktig sovmorgon och det behövde jag verkligen.
Nu tänkte jag kolla på några avsnitt Gossip Girl och efter det får vi se vad jag hittar på. Jag är hemma själv så jag kan göra vad jag vill!
Ska nog städa lite, inte för att jag vill men för att det behövs. Som vanligt i detta huset.
Mer än så har jag inte planerat idag, kanske har en spa dag? Ansiktsmask och hårinpackning? Låter mysigt men lite tråkigt när man är själv!


dåligt humör

Mitt humör sjönk precis drastiskt därför tänker jag kolla på film och äta dumle!
Jag har ägnat hela eftermiddagen åt att hitta någon nyårsklänning men besvikelsen när man märker att de man kollat på har blivit slutsålda under kvällen så blir man inte glad.
Inget går som jag vill idag. Detta blir ett utav dom negativa inläggen. Arg jag blir. Nu ska jag skita i allt detta. Bajs.

rastlös

På något sätt hamnade jag i soffan och där somnade jag, vilket jag inte klagar på! Skönt! Nu tänkte jag ladda ner några serier och sedan får vi se vad jag hittar på! Något kreativare hoppas jag för jag är rastlös. Jag har riktigt, riktigt tråkigt måste jag erkänna!
Kanske bakar eller något? Jag vill pyssla! Åh, jag är dålig på att pyssla. Nee, jag får se vad jag hittar på! Kanske fotar. Jag vet inte ens varför jag berättar allt detta, det är ju helt onödigt.


JULLOV

Jag mår perfekt nu när det äntligen är jullov. Ska bli så skönt att vara ledig och betygen kan jag inte klaga på!
Nu håller jag än en gång på att ladda upp videor, det tar ju så lång tid.. Jag kollar även på klänning till nyår men jag blir inte klokare för det! Hur svårt kan det vara egentligen?
Tror jag har hittat en jag vill ha iallafall, dock är den lite dyr men jag får se hur jag gör! Det beror på om jag ska köpa ny telefon eller inte.
Så många frågor men ínga svar. Nu vet jag vad man menar med det!


i en buss

Godmorgon!
Jag har tagit en varm och skön dusch och precis kollat på julkalendern. Den är ju så bra! Tycker det är kul att dom äntligen lyckats göra en som alla åldrar tycker är bra! Dom senaste har ju bara varit för riktigt små barn.
Först är det en kort dag i skolan, sedan ska jag hem och ladda upp filmerna IGEN. Elin avbröt dom igår vilket inte gjorde mig speciellt glad!
Så jag ska göra ett nytt försök.
Men nu måste jag göra mig i ordning, tänkte prova att få på mig ett par jeans idag, får se hur det går. Nu ska pappa iallafall lägga om bandaget!



på bussen.


bilder

Nu är granen klädd, halvt iallafall! I år är det jag och Elin som bestämmer hur den ska se ut så nu finns det endast ljus, kulor och glitter i den! Något som mamma inte uppskattar! Speciellt fin kan jag inte säga att den är men jaja, det är nog inte så många som ska se den ändå!
Jag har även fotat lite och håller nu på att försöka ladda upp filmen på vårat spex. Någonting krånglar på videofy, iallafall för mig så jag kan inte ladda upp videoklipp. Så var det ju med den sista luciafilmen med.. Så jag har mejlat dem och så får vi se vad som händer!
Morgondagen kommer iallafall till stor del bestå utav att slappa! Vi slutar 11.30 eller vad det är och under den tiden ska vi bara kolla på film, jag och några andra på skolan ska uppträda och så ska vi nog prata om klassresan som nu är bokad! Det blir till Branäs! Inte världens roligaste ställe men det är iallafall en skidanläggning! Ska bli superkul faktiskt!
Men nu behöver jag öva på låten till imorgon för den kan jag knappt. Ojsan.



kryckan

Hej, som jag sa tidigare idag så är mitt knä inte som det ska och jag fick därför åka till vårdcentralen för att kolla det. Den första läkaren jag träffar säger att jag verkligen ska till röntken och att hon ska skriva en remiss men att hon vill vänta tills jag sett en annan läkare så jag fick komma tillbaka ännu lite senare. Han bestämde sig för att jag inte skulle på någon röntken men att jag ska ha bandage och kryckor i två veckor. Med andra ord ingen träning! Nu när jag precis kommit igång igen!
Det är så orättvist..
Så nu går jag på kryckor för första gången i mitt liv, det går väll sisådär i skolan om man säger så. Som tur är så har vi kollat på film på varenda lektion så jag har tagit det lugnt. Förresten så är mamma i Lidköping med min telefon nu, hon ska kolla vad det kostar att laga den och lite annat, så hoppas vi på att jag får ut det på försäkringen! Håller tummarna


knäskada

Det blev ingen uppdatering igår för efter volleybollen åkte jag till lidköping och direkt därifrån till mina kusiner.  Gårdagen blev inte som jag tänkt mig om man säger så, jag skadade knät på volleybollen vilket gör att jag inte kan gå nu. Jag ska nog till vårdcentralen och kolla det sen, att varken sträcka ut eller böja det är så gott som omöjligt och sova lika så. Därför lär jag vara tjurig hela dagen, orkar inte gå till skolan. Vill bara stanna hemma och sova men det går ju inte.
Näst sista skoldagen förövrigt, imorgon ska vvi uppträda men jag får se hur det blir med det.
Men nu ska jag åka. Tänker inte gå.



Photo by: Ebba Hofling


jullov

Som sagt! Jag skriver bara när jag har bråttom! Nu håller jag på att packa för fullt till volleybollmatchen och spexet. Vi elever i nian ska möta våra lärare av samma kön. Det är detta vi har tränat för, eller tränat är kanske inte rätt ord men vi har försökt bli lite bättre!
Mer än det gör jag inte, jag har duschat och så med, så nu måste jag skynda min så att jag blir klar! Det bästa med att det är måndag är givetvis att det bara är tre skoldagar kvar och sen är vi lediga i några veckor. Hur skönt är inte det?!
Ne nu hinner jag inte sitta här, ni kanske får live rapporter ifrån volleybollen om Sanna förstår hur man gör!


ryggskott

Min helg har varit superbra! Först var det träning i Vara igår eftermiddag sedan åkte jag till Ebba, så vi bytte lite julklappar, åt mat och spelade spel vilket vi tjejer vann! Sedan somnade vi runt ett eller något i den stilen och idag har vi bara degat i soffan, spelat kort och varit nere vid hästarna!
Nu på kvällen har vi tränat igen, tror jag fått ryggskott eller något liknande så jag ska be mamma om en rejäl massage om jag ska kunna spela volleyboll imorgon! Måste upp och kolla på julkalendern med. 3 avsnitt! Har ju missat hela helgen.. Hjälp! Ne nu måste jag sova!



Min fina julklapp från Ebba, fick en till sak men demr inte lämpliga att lägga upp på bloggen! Ni får nöja er med detta fina fotot!


Ställ era frågor än en gång!


Thailand

Min dag har varit otroligt lugn men jag klagar inte! Jag har kollat på film för det mesta, 10 anledningar att hata dig och svinalängorna. Grymma filmer båda två så dom borde ni verkligen kolla på om ni inte redan gjort det! Just nu håller jag på att packa och så väntar jag på att Alma ska hämta mig, det är nämligen träning snart! Sen hem snabbt som sjutton för att byta väska och hämta lite annat som ska med till Ebba.
Julia var här en jättekort stund förut och sa hejdå.. Hon åker ju till Thailand imorgon.. Hoppas hon får det grymt och att inte regnet spolar bort henne!
Ne nu måste jag skynda mig, av någon anledning bloggar jag alltid när jag egentligen inte hinner!


TÄVLING

Var med och tävla om att bli julens blogg!
Det är bara att kommentera detta inlägget och sedan är ni med i utlottningen om en länk och även ett inlägg där jag skriver om dig och din blogg för att locka läsare!
Vinnaren kommer lottas i mellandagarna så det är ett tag kvar!


sparbankshallen

Godmorgon kära läsare!
Jag har sovit som en stock om man säger så, men nu ska jag upp för att äta och sedan packa. Två träningar som står på schemat och sen en övernattning hos ebba som innehåller julklappsbyte också! Tror nästan jag får ta en resväska om allt ska få plats!
Jaja, båda träningarna är i sparbankshallen, det ska bli riktigt skönt att komma på konstgräs igen av någon anledning, brukar inte gilla det men nu ska det bli riktigt kul! Större plan, större mål och ja, det kommer bli svinkul. Idag är det västgöta träning de vill säga ca 20 st tjejer som alla är lika gamla som mig och som blivit uttagna av fotbollsförbundet. Med andra ord så är dessa träningar viktiga om man vill fortsätta träna med denna gruppen eller om man vill komma med i distriktslaget.
Efter den träningen åker jag till Ebba och på söndag så åker vi till sparbankshallen igen för träning med klubblaget!
Toppenhelg måste jag säga!



förrätt varmrätt efterrätt?





Lite bilder från våran grymma middag igår! Dock så glömde vi att fota efterrätten, den såg för mumsig ut! Men här har ni resten utav menyn och mina gosiga gäster! Tack för att ni är ni!


kroppsvård

Nu undrar ni antagligen varför jag ska tipsa om socker och olivolja? Men detta är helt grymma kroppsprodukter! Olivolja är det absolut bästa att smörja in sig med om man är torr. Eller om håret är slitet så kan man smörja in framför allt topparna med olivolja, absolut INTE hårfästet. Sedan göra en knut utav håret och sova med olivoljan under natten. På morgonen efter tvättar du håret och voálla! Håret är fräscht igen!

 

Socker är däremot fantastiskt som skrubb i ansiktet! Blanda lite socker med några droppar vatten, man kan även pressa i lite citron så luktar man gott sedan. Efter det gnuggar man smeten i ansiktet och sköljer sedan av, det bästa resultatet får man om man använder en finkornig skrubb efteråt och även ansiktstvål.
Smeten är även väldigt bra att gnugga på läpparna om dem är torra eller ma har små flikar på dem. Dessutom så smakar det väldigt gott!


NY HEADER

Nu är jag klar!
Blev inte supernöjd men vad sjutton, det går ju att fixa igen om det skulle vara så! Denna tänker jag köra med iallafall. Ändrade bara headern och färgen på viss text. Själva utseéndet på bloggen är jag fortfarande nöjd med.
Min kväll har till störst del sett ut av att jag suttit här och hållt på med Photoshop, världens bästa program för er som inte vet. Man kan göra ALLT! Så ni som gillar att fota borde verkligen ladda ner/köpa det direkt! Innan jag skaffade det använde jag picnik och tyckte då det var väldigt bra men nu när jag tänker efter så kan jag inte få ihop den åsikten. Inget kan mäta sig med Photoshop.
Mer än detta har jag städat och slagit in julklappar. Nu är det inte många kvar att slå in men jag orkade faktiskt inte fixa fler, det tar ju sån tid och jag är ganska så dålig på det! Får nog be mamma göra det åt mig sen, fast juste det går ju inte. Det är ju hennes paket som är kvar!
Det verkar som att jag får göra det själv trots allt!


julpynt

Volleybollen gick bra, städningen har inte börjat än och inte heller blogg fixandet! Men jag tror inte att städandet tar speciellt lång tid, som jag redan sagt så tycker jag att julpynt är överskattat. Varför storstäda två gånger bara för några prydnadsfigurer som ingen ändå kollar på?
Ne. Inte min grej.
Men jag ska ändå ställa fram en tomte i fönstret och kanske en på barbänken. Sen får det räcka!
Tror att min avsky mot julpynt kommer från när jag var liten och gjorde hela land med tomtar. Jag älskade det och använde alla jag hade. Det har nu min lillasyster tagit över, tror det blev för mycket. Vem vet, jag kanske börjar gilla det sen igen?


4 skoldagar

Julkalendern blir ju bara bättre och bättre! Nästan så jag började gråta idag, usch!
Men som alla andra julkalendrar så kommer den få ett lyckligt slut!
Nu ska jag göra mig i ordning och sådant för skolan, tror det blir mjukisbyxor idag igen! Orkar inte ta på mig ett par hårda jeans, det finns ändå ingen som bryr sig. Skolan är liten och ja, vi är äldst? För sista året.. Logiskt!
Ska bli så himla skönt med jullov nu, bara 8 dagar kvar och 4 skoldagar. Under dessa dagarna så har vi ju volleybollen och ett uppträde i kafeterian så det är ungefär 2 riktigta dagar? Hur underbart är inte det?
Snart är det ju jul med, jag har precis blivit klar med julklapparna så jag är grymt nöjd nu!
Så nu håller jag på att planera inför helgen som till största del kommer bestå utav träningar och att träffa självaste Ebba! Vi ska nog mysa lite hos Uffe, lite nervös med tanke på att jag aldrig träffat honom? Bara varit hemma hos honom ganska många gånger. Vi ska även byta julklappar och lite sånt eftersom hon åker till Gävle på tisdag. Usch och fy!
Nu ska jag göra mig klar istället för att sitta här och tycka synd om mig själv!
Förresten så kommer det nog videoklipp när jag sjunger snart igen, kanske från uppträdet på måndag!


julgran och ringdans

Hemma och träningen gick riktigt bra trots allt! Det märks att jag varit borta men jag är på väg tillbaka igen!
Så nu har jag ätit och duschat, tänkte därför borsta tänderna och sedan slänga mig i sängen och kolla på julkalendern! Missade än en gån men idag för att jag sov, så himla skönt och på lördag får jag den första sovmorgonen på riktigt, riktigt länge! Längtar!
Morgondagen ska tydligen bestå utav att det ska julstädas här hemma, tomtarna ska fram och ljuslycktorna ska upp! Mysigt men jag tycker ändå att pyntandet är överdrivet, en gran och jag är nöjd!
Mer än det ska jag börja kolla på designen som jag lovat hela veckan. Om jag blir klar vet jag inte men jag ska försöka!
Tror även att jag ska starta en veckans blogg tävling imorgon så kolla in och anmäl er!


volleyboll

Nu är jag hemma från volleybollen som idag bara bestod utav spex vilket nog var bra! Jag ska bara leta fram lite till rekvisita och sedan är vi redo att spöa lärarna! Ska bli jättekul verkligen!
Så för er som inte vet så är det på måndag det gäller, i swegonhallen!
Ner idag har det varit skola och nu ska jag göra mig klar för träning så har därför ätit lite! Första riktiga fotbollsträningen på jag vet inte hur länge! Ser verkligen fram emot det!
Men nu hade jag faktiskt tänkt att sätta mig med gitarren eller pianot. I feel the inspiration! Inte riktigt men vi ska uppträda på onsdag och jag behöver öva!


diska

Mina tjejor har nu åkt hem efter en mycket lyckad middag! Det har varit super kul att få hit alla tjejerna och jag måste säga att maten faktiskt blev bra! Tro vad ni vill!
Så nu tänker jag gå och lägga mig i sängen och kolla på One Tree Hill men först måste jag städa! Ganska mycket disk efter tre rätters.
Fick lite panik när jag insåg att det var skola imorgon och den tanken fick nog tjejerna med så de stannade inte speciellt länge, men lika bra det när man nu har varit upp i 16 timmar och orken börjar försvinna!
Sängen ser så lockande ut.. Men är man värdinna så är man! Nu ska diskmaskinen få jobba!


nobellmiddag

Jag är så duktig! Jag har börjat med maten, eller ja en del utav den så den är klar nu! Endast lite mer än en timme tills mina fina vänner kommer hit! Kanske borde göra mig i ordning lite och sedan städa klart! Jaa, jag har lite att göra!
Självklart så skriver jag mer senare ikväll! För jag lär inte hinna när mina brudar är här, vi ska bara ta det lugnt,  äta gott (förhoppningsvis) och så ska vi ha det allmänt mysigt! Åh vad jag ser fram emot det!
Förresten så kommer Julia hit alldeless strax för att hjälpa mig med maten!


lucia



Dock gick det inte att publicera det sista videoklippet där jag sjunger!
Men nu är våran tid över, tråkigt men ändå skönt!


tankeprov

Jag förstår inte varför  jag ställde upp på att vara med i luciatåget! Det är inte värt att gå upp såhär tidigt, speciellt inte två dagar i rad! Men om två timmar är allting över så då får jag börja ladda för skolan istället. Dock ganska svårt eftersom vi har prov och jag inte kan något utav det, egentligen skulle vi inte plugga något på det för det är ett "tanke"-prov, men med den klassen jag har så tror jag nog att de fleste har pluggat. Suck.
Men det är ju bara att köra på så får det gå som det går helt enkelt!
Nu ska jag sminka mig och sedan åker vi!


rött läppstift

Nu ska jag definitivt sova, orken rinner ur mig.
Jag fick precis massage utav pappa, välbehövligt eftersom min rygg är stelare än någonsin. Gårdagens löpturer och alla luciaframträdanden tär på en! Men efter imorgon är det över!
Vi avslutar med sveriges tidigaste luciatåg! 06.15! Det känns lite om man säger så! Bhuhuhu, ne nu ska vi inte vara sådana! Mer imorgon kommer som sagt mina tjejer så jag får väll sätta igång med maten direkt när jag kommer hem om jag ska bli klar! Anna the master chef är igång igen, kockmössa och förkläde på!
Jag skriver när jag kommit upp ur sängen imorgon och jag lovar att det snart ska bli lite förändringar med designen,  lite andra färger och annan header såklart.




julklappsbyte

Nu har min Julia åkt, hon är verkligen en utav världens bästa! Fick det finaste halsbandet utav henne, jätte nöjd! Jag hoppas även att hon blev nöjd med presenten hon fick utav mig. Ett iPhone skal med en bild utav oss två! Visserligen märkte vi när hon provade det att det inite gick att få av? Så nu sitter det där och ingen av oss vågar ta i för att få loss det! Detta skalet gjorde jag på http://iPhonebutiken.se/ och jag är väldigt nöjd! Snabb leverans och det blev väldigt fint!
Jaja det lössnar väll så småning om. Min dag har varit ganska lugn annars, först lucia efter det skola och volleyboll. Sen varit med Julia och planerat för nobellmiddagen jag ska hålla imorgon! Hoppas att maten duger även om jag inte är sveriges bästa kock. Men ingen är ju perfekt!
Så nu ska jag äta och städa lite efter det, så hungrig som jag är! Tror jag förvandlas till en man för jag är alltid hungrig.


ny header

Duktig som jag är så gick jag upp några minuter över fem, förvånadsvärt pigg men desto kallare och förkylningen är tillbaka. Med andra ord är det när vi haft löpträning jag blivit sjuk, men det tänker jag inte bry mig om nu för denna veckan är det tre träningar till och jag tänker gå på alla.
Det är även det näst sista lucia framträdandet idag, både skönt och sorgligt Men det ska nog gå bra, jag är mest nervös över hur tidiga dom är.. Imorgon börjar det ju klockan sex.. Hjälp!
Men vad gör man inte?
Ikväll kommer Julia hit, eller vi ska på volleyboll först och sen kommer hon hit för att byta julklappar och lite annat mysigt. Laga mat!
Rummet blev iallafall några grader finare igår om man säger så, men hon är ju van vid att jag har noll koll så det ska nog gå bra ändå hoppas jag!
I slutet av veckan så tänkte jag sätta mig ner och börja göra om headern igen, även ändra lite färger och sådant på bloggen.
Det jobbigaste blir nog att kolla igenom alla bilder och kunna bestämma en jag ska använda, vi tog så grymt många bilder nämligen.. Något annat som lär bli svårt är ju att bestämma hur den ska se ut? Vilken känsla den ska ha? Hjälv till och mejla era förslag, det är ju trots allt ni som kommer se den!


05.00

Phuuu.. Jag lever men det är precis. Smart som jag är så kom jag dit en timme för tidigt? Trodde jag va sen så jag började springa för att komma ikapp de andra men ack så fel jag hade! Med andra ord sprang jag själv i nästan en timme innan träningen började så jag fick köra dubbelt = död nu.
Jag tänkte iallafall städa rummet nu, det är kaos och så måste jag slå in Julias paket tills imorgon! Hoppas hon gillar den.
Förövrigt ska jag snart gå och lägga mig klockan står på 05.00 imorgon, hemskt är ordet! Klockan sju ska vi nämligen vara på Tornum och jag som verkligen inte är en morgonmänniska avskyr detta! Får se hur det går! Ne men det finns inte så mycket mer att säga förutom att vi har fått tillbaka synten om jag inte redan har sagt det? Med andra ord används den ganska så flitigt nu!


12/12

Min dag har börjat ganska bra! Lite seg men så är det! Jag taggar desto mer tills imorgon då Julia kommer hit och vi ska byta julklappar! Äta lite god mat och ha det allmänt bra, nästan så det är lite dropp-in här hela veckan för på onsdag kommer det hit fyra goda brudar för ännu mer god mat och julmys. Vi ska baka julgodis och lite annat smått och gott! Ska bli svinkul!
Det största problemet är att jag inte vet vad jag ska bjuda på? Varken imorgon eller på onsdag? Kanske borde leta fram en kokbok eller något likande? Annar blir det makaroner och köttbullar! Mmmmmmm och julia som är vegetarian får bara makaroner!
Ne så simpelt ska det väll inte bli, jag kommer säkert på något gott att laga till mina nära och kära!


snö igen?

Godmorgon! Jag har sovit som en stock måste jag säga och mitt hår var det äckligaste jag varit med om, så nu är jag nyduschad och fräsch igen. Dagens planer kommer bestå  slå in julklappar och så ska jag träna! ÄNTLIGEN! Jag lär ju inte ha någon kondition över huvutaget nu efter dessa veckorna men det ska bli så grymt skönt att vara igång igen!
Livet leker helt enkelt, nu tänkte jag klä på mig lite och efter det gå ut i kylan! Det kanske blir snö idag igen?


borttappade jeans?

Godkväll kära läsare!
Nu ligger jag i min varma sköna säng och ska sova, tänkte prova en ny grej över natten har hört att det är väldigt bra för håret! Så jag har smörjat in allt utom allra närmast benan med olivolja, ser grymt fett ut men jag tänkte sova med det och duscha bort det imorgon bitti. Hoppas detta hjälper mot mina slitna toppar!
Förövrigt så har jag hittat ett par byxor i min säng som inte är mina? Det låter ju lite annorlunda och det är inte som ni tror! Men jag förmodar att någon utav mina brudar har glömt dom här, kan bara inte komma på vem? Ett par blåa jeans i storlek 38?
Får leta vidare imorgon för nu ska jag sova!


kyrkan

Söndag kväll och jag kollar på Svenska Hollywoodfruar, det går ju inte att inte älska Maria Montazami!
Uppträdet i kyrkan gick jättebra faktiskt, så jag är nöjd måste jag säga! Middagen var väll också helt okej, har kanske haft det roligare men mat är ju alltid gott!
Nu tänkte jag iallafall göra klart lite bilder från dagen så kommer det en bildbomd imorgon!


photosession

I'm back bitches, så lätt blir ni inte av med mig!
Någon hade nämligen hackat mitt konto men nu är det löst och hon som gjort har blivit av med hennes blogg här på blogg.se så för er som funderar på att hacka någons blogg så är det ganska meningslöst!

Min dag har varit toppen, har varit hos Miranda och fotat en massa så jag ska snart fixa en ny header. En som är lite vintrigare om jag nu lyckas med det jag tänkt mig! Vi har även fikat och lyssnat på musik, tyvärr är detta sista gången jag träffar henne på två veckor.. Hon åker ju utomlands så vi fick säga hejdå och god jul idag.
Min eftermiddag kommer bestå utav att jag nu ska äta lite mat och sedan ska jag redigera bilderna vi tagit även städa rummet lite. Sen kommer det lite gäster som jag sa igår och efter det ska jag iväg till kyrkan för att sjunga!


amanda fondell

Vad ska man säga om idag? Det har verkligen varit som en söndag. Ingenting har hänt! Så nu sitter jag ensam på mitt rum, är själv hemma för tillfället så jag passar på att kolla på film. Imorgon ska jag till Miranda som sagt, tidigt med! Vi ska fota lite, så det ska bli jättekul! Efter det ska jag hem för mamma har bjudit hem den äldre delen utav släkten = farmor och farfar & Ewa och Henry. Sedan ska jag till kyrkan och sjunga igen, ännu mer lucia! Ja det är nog mina planer för imorgon,
Dock hände det något med uppladningen utav videoklippen tidigare idag så jag tänkte fixa det imorgon istället, det blir väll bra? Men nu ska jag fortsätta min ensama lördagkväll!


utomlands

Ännu en dag har gått och vad har jag gjort? Degat i soffan och kollat på film. Jag har även duchat och lite annat för snart ska jag iväg på lucia igen! På mat & malt idag nu med så det blir nog bra! Nu vet vi ju hur det ser ut, de blev ju lite kaos förra gången. Eller jag fick lite panik för jag visste inte vart vi skulle stå och sådant, men det löste sig ju!
Jag tänkte även visa klippen från kröningen ikväll eller imorgon, det beror lite på vad jag ska hitta på ikväll! Men nu ska jag göra mig klar för att åka, lite smink och annat kvar!
 


Imorgon ska jag även träffa denna godingen eftersóm även hon åker utomlands. Redan på måndag! Håå! Ledsen jag blir av att tänka på det..


gingerbread



Nu är jag vaken igen, mamma och Elin julbakade för fullt när jag slog upp ögonen så jag bakade pepparkakor med dem. Dock tycker jag det är så tråkigt så jag gjorde nio stycken och sen gick jag. Mer idag har jag inte gjort någonting, är helt död så jag tänker nog hålla mig på rummet idag. Så gott det går iallafall.
Just nu är jag på ganska dåligt humör för jag har insett att jag måste köpa en ny mobil, IGEN! Vad är det med mig och mobiler egentligen?? Tror detta blir den fjärde på 2 år om inte fler. Usch, den hamnade som sagt i en vattenpöl så nu fungerar inte touchen där sprickorna är, vilker är över så gott som hela höger sida. Med andra ord har jag fått lite problem eftersom jag måste vrida på telefonen och grejer för att kunna skriva vissa bokstäver eller komma in på olika program. Värdelöst. Så om ni har några tips på bra telefoner så får ni gärna höra av er till mig!


tidsresenärer

Godkväll allesammans!
Jag är hemma efter en toppenkväll hos Joel, jag sover hemma som ni nog märker. Det blev lättast så imorgon eftersom det är lucia och lite annat. Vi kollade iallafall på Idol, julkalendern och lite film! Alldeless perfekt om ni frågar mig. Vi var inte speciellt många men kul hade vi!
Morgondagens planer är lite oklara, ska nog baka lite pepparkakor och lämna ut newbody. Som sagt även lucia och denna gången hoppas vi på att det blir bättre vilket det nog blir!
Men nu ska jag kolla på ett avsnitt One Tree Hill och sen ska jag sova! Godnatt

Förresten, jag tänkte lägga upp lite videoklipp ifrån luciakröningen också. När vi sjunger och lite annat, har hört från många att det skulle uppskattas!


höst

Det gick inte att logga in på blogg.se, jag fick ingen internet anslutning? Men till alla andra webbsidor så hade jag det vilket jag tycker är väldigt konstigt! Så det blev inget inlägg! Men nu sitter jag här i stället och Julia ligger i min säng. Förövrigt så har jag haft en allmänt kass dag, det började med att jag ramlade på väg till skolan. Lite som på film, benen åkte åt ett håll och kroppen åt ett annat, men jag var snabbt uppe och gick igen tills jag insåg att min mobil var borta. Den låg i en vattenpöl där jag ramlat, så den har fungerat lite sisådär under dagen och nu fungerar den inte alls! Cp telefon skulle jag vilja säga! Men nu ska jag packa och göra mig klar för ikväll. Ska till Joel och sover antagligen där, sedan imorgon träffar jag nog Maria en sväng och efter det åker vi på lucia. Annars åker jag hem redan ikväll, får se hur jag gör!
Men nu har jag annat för mig!


skype

Nu är jag tillbaka, skönt efter en ganska jobbig dag. Båda luciatågen gick helt okej, vi var på församlingshemmet emellan och jag passade på att träffa Junior lite! Kul! Mer än detta har jag inte gjort idag, inte speciellt konstigt dock! Finns väll inte mycket mer att säga, jag ska sätta mig vid skype lite och sen sova! Är dö trött!



hurry

Godmorgon, jag kunde inte logga in mer igår kväll så det blev inget inlägg!
Men nu är jag vaken och har varit ett tag, drömde mardrömmar? Har inte gjort det på jättelänge så hade glömt av hur obehagligt det är.. Usch!
Men nu är jag uppe och har kollat på julkalendern. Tänkte därför äta lite frukost och sedan försvinna till skolan. ;åste även packa men det går ju fort! Hmm.. kom precis på att jag måste duscha! Jag ska ju ha håret utsläppt! Hjälp! Hinner inte sitta här!


förbättra blogg.se

Hej allihopa! Nu när jag har använt mig utav blogg.se i några år så finns det såklart saker jag tycker att dem ska förbättra! Jag tänkte därför skriva detta inlägget och hoppas att jag får respons på det eftersom ju fler som håller med desto större är chansen att dem gör något åt det!

  • Det borde finnas en app som inte bara är för iPhone telefoner där man kan sköta bloggen, göra inlägg granska kommentarer m.m.
  • En "logga in automatiskt"-knapp på framsidan så man slipper logga in varje gång man öppnar Blogg.se
  • När man ska ladda upp bilder så borde det finnas mer än arkiv och ladda upp, där man kopplas till sin webbkamera så man kan ta kort och som direkt hamnar i inlägget.
  • Man borde kunna publicera videoklipp utan en embed-kod!
  • Om man sparar ett inlägg som utkast på tisdagen och fortsätter med det på fredagen och publicerar det. Så hamnar det i inläggsordningen på bloggen samma tidpunkt som man började skriva det. Det vill säga på tisdagen fast man publicerade det på fredagen. Enligt mig så ska det hamna som ett vanligt inlägg på bloggen.
  • När man sms-bloggar så går det inte att använda enter eller andra kommandon i texten utan allting blir en enda löpande text och det går ej att skriva vanliga rubriker, detta borde ändras!

Qvänums mat & malt

Skoldagen är slut, så nu sitter jag hemma och pluggar lite. Musiken är på högsta volymen så jag blev ganska sugen på att ta fram gitarren istället! Men först måste jag plugga klart och äta något, känns som att mitt liv går ut på att äta!
Morgondagen kommer bestå utav skola och två luciauppträdanden! Så vi får gå tidigare från skolan för att åka till Edsvära efter det får vi vara i församlingshemmet, äta lite och så tänkte jag plugga! Jag är nog inte den enda som ska göra det, sedan åker vi till Qvänums Mat & Malt. Efter det ska jag hem igen och sen är det dags att sova skulle jag tro! Nu har jag pratat om morgondagen istället för idag. Men jag har inga planer över huvutaget så det finns inget att säga!


julkänsla

Jag blir så deprimerad när inlägget man skrivit försvinner när man trycker på publicera..
Åh! Men julkänslan är på topp! Jag sitter och spelar jullåtar på gitarren. Eller gitarren har jag i famnen för det gick så dåligt när jag skulle spela så jag fick nöja mig med att bara lyssna! Vad gör jag mer? Inte speciellt mycket! Jag ska försöka ta tag i New Bodyn nu i veckan så ni som läser detta och har köpt utav mig kan ta ut pengar så ni har lite hemma! Hungrig är jag med, tur att mamma lagar mat för fullt för magen kurrar. Dock inte lika extremt som i skolan idag, min, antons och dennis magar hade en egen orkester. Ne inte riktigt men alla var nog hungriga för det ekade i hela klassrummet! Så vi satt där, längst bak och hade det allmänt roligt.
Åhhhh.. jag saknar Anton bara utav att tänka på honom! 2 veckor utan honom i skolan.. Vem ska skoja med mig på lektionerna nu? Min bänkpartner är ju borta! Jag måste hitta en ersättare!
Ne usch vad hemsk jag är, ingen kan ju ersätta Anton!
Nu tänker jag gå och tröstäta. Hejdå!


6'12'11

Nu har jag kommit hem från skolan och volleybollen. Gick väll sisådär och det var nästan så att jag fällde en tår när jag sa hejdå till Anton som åker till Thailand imorgon.. Vad är det med mina bästa vänner egentligen? Både han och Julia åker till Thailand nu i december. Dock är Anton hemma på nyår men det är ju inte Julia.. Så under nyårsnatten ska vi sitta vid skype! Eller ah, sitta och sitta vet jag inte!
Men nu tänkte jag faktiskt äta lite choklad och sätta mig med läxorna. kanske byta om med för nu har jag aningen för slimmade jeans på mig. Skulle vara skönt med mjukisbyxor och annars kiommer jag aldrig få ner denna chokladbiten!
Nu i veckan tänkte jag även göra ett inlägg där jag skriver om vad jag tycker blogg.se borde förbättra! Lite olika småsaker och annat! Men nu är det choklad som gäller!


sjukhus

Nu har jag 15 minuter på mig att bli klar! Jag ska nämligen till sjukhuset nu på morgonen så vi får se när jag kommer till skolan igen. Tror inte det tar så lång tid, antagligen lite blodprover och så ska dom kolla i min hals. Sen är det antagligen någonting dom ska göra med njurarna med, usch. Lika obehagligt varje gång!
Men jag kommer till skolan när det är klart och efteråt ska jag plugga massor! Eller massor vet jag inte, det är väldigt lugnt i skolan nu vilket är skönt!
Ne men jag har nog inget mer att säga så det får räcka nu!


stämningsbomb


årets första snöflinga har fallit

Nu är jag lycklig igen! Det är snö ute!!
Humör steg som bara den när jag fick kasta årets första snöboll rakt på Elin. Lyckan var ju total! Så nu tänker jag krypa till sängs, det är ju en dag imorgon med! Vad den har att bjuda på vet jag inte? Men en sak jag vet är att jag fick hem en grymt snygg julklapp idag! Den ska den närmaste jag har få! Blev faktiskt riktigt nöjd med den så nu är det bara 2 presenter kvar och sedan är jag helt klar! Har då kommit upp i 12 paket, eller 9, beroende på hur jag slår in dem. Jag hoppas mina vänner är nyfikna för jag är nu så gott som pank men det är det värt! Så nu ska jag sova, men först: byta lakan.


fan-page

Min eftermiddag har tillbringats med en sovande Sofia som ni nog förstod i det förra inlägget! Hon gick iallafall till träningen för ungefär en timme sedan och efter det har jag ätit och kollat på handboll! Man blir hyfsat insatt med tanke på att pappa är gammal handbollsspelare och Elin spelar nu! Ganska roligt att kolla på faktiskt!
Så nu ikväll ska jag nog passa på att kolla på One Tree Hill, jag har inte några läxor alls hemma så idag tänker jag inte ens tänka på något som har med skolan att göra!
Jag borde dock städa, men det är så tråkigt så jag vet inte om jag verkligen ska göra det! Men å andra sidan så blir det ju väldigt fint efteråt!
Så får det bli, jag städar tillsammans med mitt älskade spotifykonto och efter det ska jag kolla på One Tree Hill och kanske prata med lite kompisar. Så för er som vill så får ni gärna lägga till annafahlgren. på skype! Ni får inte heller glömma att gilla min "fan-page" tryck HÄR eller klicka i menyn på Kontakt och sedan "gilla-sida". Det är jättekul när man får komplimanger för det man gör! Jag har verkligen supergulliga läsare!



Jag antar att ingen har missat denna killen? Jag lade ju ut ett videoklipp där han berättade att han var mobbad och att att ingen tyckte om honom? Nu såg jag denna och jag vet inte hur jag ska reagera? Jag tycker verkligen att det var bra utav honom att lägga ut den, men nu är det så att jag inte riktigt förstår. Jag ska erkänna att jag bara kollade på denna videon snabbt tillsammans med Sofia förut, men när jag läser om det på Facebook så säger vissa att han ljugit om allt och andra att han fick byta skola och nu har vänner?
Vilket det än var så är jag glad att han gjorde den första videon för jag kan slå vad om att flera tusen människor runt om i världen blev berörda! Det blev iallafall jag.

Eftersom Sofia ligger och sover så kollar ...

Eftersom Sofia ligger och sover så kollar jag på top model 3 under tiden, ingen träning idag heller! På torsdag hinner jag nog inte heller är jag rädd för! Får se hur det blir! Detta blev ett kort och tråkigt inlägg men jag har inget roligt att säga.


julkalender

Godmorgon! Jag vill bara meddela att jag älskar årets julkalender! Den är ju svinbra! Tyvärr missade jag igår men så är det, den är ju äntligen lite gammaldags och mysig! De senaste åren har jag inte ens kollat eftersom dom varit så tråkiga! Så nu är jag nöjd.
Min dag kommer bestå utav skola, städning, gömma alla julklappar och sedan ska jag träffa sofia! Det blir ingen träning idag heller! Åh vad trött jag blir på allt! Snart gör jag något drastiskt för att bli av med min förkylning!
Men nu hinner jag väll inte ligga här.. frågan är bara vad jag ska ha på mig så att jag inte fryser ihjäl.
Förresten så har jag läst på facebook att det är snö i Kvänum! Men i våran träfgård finns det ingen.. så jag tror att jag får gå på snöjakt på någon rast! Kameran ska med!


Jonah Mowry


Gekås Ullared

Nu är helgens bravader över! Vi är hemkomna från Gekås Ullared och jag är många kronor fattigare.. Usch! Men jag har fått köpt ganska många, ganska bra julklappar! Vad kan jag såklart inte berätta men det som är kvar är till mina päron. Ahja, jag kommer nog på något bra! Vi åkte vid sex ungefär, död som jag var så sov jag hela vägen framtills att vi fick någon konstig person i bilen framför oss. Körde på båda sidor vägen och var på väg ner i diket flera gånger, då ringde mamma polisen (?) så det blev ett nedrans liv i bilen. Sedan när de väl kom satt alla som klistrade på framrutan eftersom föraren försökte rymma. När vi sedan var på ullared så vände jag mig om, och vem går bakom mig? Jo föraren! Då brast jag ut i gapskratt och ah, vad ska man säga?
Men nu ska jag iallafall se hur mycket jag är skyldig mamma för allt detta, usch det gör ont i hjärtat när jag tänker på det!


tack!!!!

Super ledsen för uppdateringen men jag har gjort så mycket annat, igår orkade jag inte och idag har jag varit framme på julmarknaden och övat på lucian hela dagen! Gick faktiskt ganska bra, kul eftersom det va första uppträdandet och allt! Så jag är supernöjd, jag tänkte lägga ut en bildbomb ikväll eller imorgon kväll. På dagen lär jag inte uppdatera speciellt mycket eftersom jag ska till ullared!
Jag vill även tacka alla som röstat på mig, super gulligt! Det resulterade ju i att jag tillsist blev kvänums lucia! Har nog aldrig varit såhär nervös!
Först övade vi ett bra tag, fixade allt ljud och så. Sedan åt vi pizza, haha luciatåget dansade på bordet om man säger så. Sedan fick vi göra oss i ordning och efter det var det dags för uppträdet. Efter det fick vi åka massa cabbar och sjunga lite på busstorget, fick lite presenter och annat och sedan fick vi gå hem! Så jag är väldigt nöjd med min dag eftersom den fullbordas tillsammans med mina kära kusiner!


talförbud

Mitt liv går under.. Min 11 åriga lillasyster har gett mig talförbud. Då börjar man ju insé att något inte är som det ska! Först förkylning i två veckor och nu när jag vaknade upp så har jag så gott som ingen röst och det bränner i hela munnen?
Jag vet inte vad jag ska tolka det som.. så idag ska jag äta massa halstabletter och dricka varm oboy. Mina huskurer igår har som ni märker inte hjälpt!
Förövrigt så kommer Ebba hit sen, så talförbudet kommer jag definitivt inte lyckas hålla! Men vi ska iallafall kolla på idol och göra klart på kakorna som ska säljas imorgon på julmarknaden. Vi ska kanske träffa Joel och Filip med, beror på om mammi kan köra oss!
Men nu ska jag göra mig klar och leta fram något varm till halsen!


huskurer

Jag är hemma och har hunnit plugga lite, städat har jag inte gjort alls! Så det måste jag göra imorgon innan Ebba kommer hit, tror det går hyfsat snabbt så det ska nog gå bra!
Nu har jag gjort alla huskurer jag kunnat komma på vad gäller förkylning, jag har gjort ett ångbad, jag har druckit honungsvatten och jag har till och med ätit lök. Ska jag vara ärlig så tror jag att Andreas skämtade när han sa att det hjälpte.. Men gullig tränare som åtminstone ger tips!
Tjejernas träning var jättebra, synd att man inte kunde vara med! Men jag fick pluggat lite fysik iallafall så nu är jag någolunda förberedd för provet imorgon. Jaa, pappa säger att det bästa medlet mot täppta bihålor är sömn. Egentligen tror jag bara han vill bli av med mig men jag går iallafall och lägger mig nu! Godnatt!


nässpray

Nu är jag hemma, det slutade med att jag fick springa från lucian. En akut tripp till apoteket fick det bli, nu låter jag som en alien och kan inte andas genom näsan. Hoppas verkligen att dessa tre olika nässprayerna hjälper. Annars vet jag inte vad jag tar mig till, kanske tar livet av mig eller något. Ne inte riktigt men jag blir riktigt ledsen, så nu hoppas jag att jag inte börjar blöda näsblod bara. Det var tydligen väldigt vanligt utav en av dem. De kan iallafall inte bli värre än innan!
Så jag ska köra hårt med dessa och så ska jag äta massvis med apelsiner.
Måste även städa mitt icke så rena rum, det börjar alltid med att vara jättefint i ca en vecka men sedan går det utför!
Tänkte även gå och kolla på när tjejerna tränar, ingen idé att jag gör det!


1 december

Jag är strax klar, tyvärr så blir det ingen träning för min del! Nedrans förkylning som inte släpper! Så jag får kolla på och plugga istället! Det lär ju inte hända men.. att jag pluggar alltså..
Men det är luciaövning och det kan ju gå exakt hur som helst! Halsen är inte på min sida om man säger så, och det är 1 december, den 3 december är kröningen och julmarknaden. Men det är varken snö eller kallt? Bara regn och blåst.. + en förkylning som kommer förstöra hela luciatåget! Men det får bli som det blir nu känner jag. Nee uch, så lite nerver har jag inte! JAG ÄR SUPER NERVÖS!