RSS 2.0

Ps.

Hej allihop! Nu sitter jag i Vara med Julia och Birk, har precis pluggat lite på moppe kortet och köpt ett gitarr ställ. Snart blir det väl att dra iväg till Fagerbergs och fixa det sista med praoen. Blir nog bra och efter det drar jag till sparbankshallen för att kolla på fotboll och efter det träna!Så det blir bra!


försiktigt

Diamonds used to be coal
Look young cause they got soul
And my heart used to be cold
'Til your hands laid on my soul
Baby, that's why you're beautiful
Somebody's got to stay deep in love
That could be us..
That's why we're beautiful


blow away

Hej! :)
Nu har jag spelat lite gitarr & piano en stund, tänkte sätta igång OTH och kolla klart på det så ja kan plugga resten av veckan. Pluggade väll ca 30 minuter förut så det hjälpte väll inte speciellt mycket.
Ska även packa väskan för det blir träning sen, äntligen!
Inte tränat sen i måndags, så det ska bli kul!


we all wanna hide

Då va man uppe och har hunnit bädda sängen, kollat på lite kläder och ska snart börja plugga. Men innan det fortsätta leta efter kläder, har börjat kolla på kläder till konfirmationen och skolavslutningen redan, hehe.
Jaja och snart kommer farmor och farfar hit oxå, så hinner inte skriva mer om jag ska plugga!


snart så!

Nu kollar jag på melodifestivalen!
Riktigt dåligt startfält om jag får säga det själv! Aja, nu är bänkskivan iallafall uppe, satte inte upp spegeln nu men det kommer väll! Så på mandag blir det att köpa det sista gitarrstället så blir det perfekt!
Imorgon blir det åtminstone träning, sen vet jag inte mer, kanske träffa någon kompis! :) , men nu! Bilder på rummet så som det ser ut än så länge!


mumsigt

Nu har vi precis ätit semlor, lika gott som vanligt! Har även kollat på handboll, roligaste på länge xd , va en väldigt rolig tjej med om man säger så ;) , aja får se vad som händer mer idag. Ska nog sätta upp min bänkskiva :d , kanske spegeln oxå! Så då är hela rummet så gott som klart! Bara golvlister kvar! :) Men nu tänker jag inte skriva mer.


ganska okej ändå

Jaa då va vi i Skara, har köpt nya inneskor och cykelbyxor så nu är jag nöjd! För tillfället ska vi tanka och sen kolla på handboll! Elin spelar och vi har stått och väntat på att få tanka hur länge som helst! Hänt massa roliga grejer under tiden! Haha pinsamt!


entré


Happy tonight

Godmorgon! Nu är jag uppe och ska kolla på film, får se vilken det blir!
Och jag kom precis på att jag skulle ju till vara och kolla på fotboll idag! Men jag måste verkligen till skara! Problem.. Tror det blir skara ändå!
Menmen nu börjar filmen så hej så länge!


tar mig till sängen

Nu ska jag sova! Är grymt trött så det kan behövas lite sömn.
Imorgon bär det även av till skara, köpa skor och kolla på handboll. Sen får vi se vad jag hittar på! Nattiii