RSS 2.0

hjärtan på strumporna

Nu ska jag krypa tills sängs! Har legat och läst litegrann men nu stängs snart mina ögonlock så lika bra att passa på att skriva godnatt.
Imorgon blir det iallafall först jobb och sen hem, äta lite och iväg på match i Floby om jag inte minns fel så får se hur det går! Hoppas definitivt på det bästa, men nu ska jag bege mig!


Anna Fahlgren

Sitter här och lyssnar på klipp från när coldplay va på Where the action is, riktigt jäkla bra i studion och ännu bättre live om det ens är möjligt. Så sitter och bara njuter, har även hunnit städa upp lite på rummet, rensat datorn från virus. Det behövdes uppenbarligen, 22 trojanska hästar eller vad det heter? Men nu är dom borta! Så datorn blev aningen snabbare som tur är.
Har även grillat korv och suttit ute i solen en stund så fått ännu litelite färg, men det börjar väll ta sig nu äntligen! Så längtar bara tills vi ska till kusten nästa gång, då blir det att pressa ständigt! Och Julia ska nog följa med oxå! Helt jäkla perfekt! Något mer som är perfekt är att på lördag är det Jordgubbensdag och Julia är som sagt kandidat till Miss Jordgubbe så det ska bli förjäkla kul! Och Jordgubbensdag för 2 år sedan va bland det roligaste jag varit med om, jag och Julia skulle köpa solglasögon men han som hade "ståndet" där dom sålde dom trodde vi skulle sno dom och massa galenskap. Vi hade det iallafall roligt! Så nu tänkte jag ta och ringa henne bara för det, puss!

En bild från just den dagen och i det ståndet.


29/6

Hejsan hoppsan! Nu har jag legat ute i solen en stund! Somnade ganska gott måste jag säga! Så nu väntar jag på mat och efter det tänkte jag gå iväg till fotbollsplanen och sen sova!
Dagen har iallafall tillbringats på Kvänum Kök och dessvärre inte i solen.. Hade känts lite bättre men det är så det är bara lite mer än en vecka kvar nu! Sen kan jag sola hela lovet så ska inte klaga! För tillfället lyssnar jag även på musik och kollar igenom massa bilder!




- tidsinställt inlägg


Jag har nog aldrig sovit såhär skönt! Hej ...

Jag har nog aldrig sovit såhär skönt! Hej och hå! Fast de va ett helvete att somna, alldeles för varmt! Men det gick och va riktigt skönt! Nu ska jag iallafall ner till jobbet igen och så är det bara 2 dagar till sen är det helg!!


midsommarnatts dröm

Hemma och är dötrött så tänkte gå ovh lägga mig snart, massagen gick bara bra och sen efteråt va jag med jonatan och kollade på fotboll, gick inte speciellt bra men ja! Nu kollar jag åtminstone på Morden i Midsommer. Riktigt dåligt avsnitt så tänkte sätta igång musik istället! Och här är lite bilder från helgen!





suddiga bilder & jag kan inte svara på varför!


Hej! Nu väntar jag på mamma, ska som sagt ...

Hej! Nu väntar jag på mamma, ska som sagt iväg till Lidköping och sen hem igen, tänkte kolla på fotboll ikväll och nu hoppas jag bara på att mamma snart kommer så jag får lyssna på damerna! Men hon verkar inte ha så bråttom tyvärr..


Godmorgon! Idag va de hyfsat lätt att gå u...

Godmorgon! Idag va de hyfsat lätt att gå upp! Tror de är för att de är super fint väder ute och med andra ord så blir det jätte varmt i mitt rum! Men jag klagar inte! Nu har jag iallafall ätit frukost så tänkte gå och ta på mig lite kläder! Men vad? Hmm.. kommer nog på något! Sen efter jobbet ska jag och mamma till Lidköping på massage, får se om det hjälper! Jag hoppas bannemej det. Men nu hinner jag inte skriva mer, måste bli klar!


fruit

Hej! Nu är jag hemma, trippen till jung gick inte speciellt bra! Det va ju ingen match? Så jag åkte till Julia istället, så vi satt och pratade & fikade. Lovely, haha hon gjorde även det omöjliga! Skulle ställa sig på stolen och ramlar framlänges med huvudet ner i marken och rumpan upp i vädret! Har inte skrattat så mycket på länge! Pratade massa minnen vi gjort hos henne och planerade sommaren lite smått! Har en riktigt bra känsla av detta! Sen när jag skulle hem gick de inte speciellt bra, kom till moppen och insåg att hennes katt hade förföljt mig, så jag gick i några cirklar. Men de gjorde även katten! Så det slutade med att jag fick ropa på Julia! Katter är ju inte min grej som ni nog vet! Så hon fick komma och hämta den, så nu är jag hemma och ska äta fruktsallad sen sova!


Ryan Dunn


fotografier

helkass uppdatering men har inte orkat! Va på kusten lördag-söndag så kunde inte skriva något heller. Träffade Sarah! De va ett bra tag sen! Och så okte vi till Kungshamn och träffade Johanna, riktigt roligt! Fick solat lite oxå! Sen hände inte speciellt mycket mer, men nu har jag iallafall kommit hem från jobbet. Det tar kol på mig! Så nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, sen vet jag inte om Jonatan kanske kommer hit nen sväng och så tänkte jag åka till Jung och kolla på fotboll med Julia, det låter toppen måste jag säga!


midsommar blomster

Dålig uppdatering igår men jag & julia hade fullt upp hela kvällen! Först plockade vi blommor och gjorde midsommarkransar, sen lagade vi mat och allt gick perfekt tills jag skulle värma köttbullarna i micron. Kan väll säga att det inte va långt ifrån att brandvarnaren gick när jag öppnade luckan!
Så skulle vi hyra film men det var stängt så det gick inte!
sen åt vi och bara myste sedan vidare till jung och träffa ett riktigt härligt gäng.


men nu måste jag skynda mig,hejdå!

Joel = tönt

Nu är joel här och julia kommer vilken stund som helst! Så vi ska leka lite, sen åker joel och då får vi se vad vi hittar på! Men nu ska jag och Joel mysa lite så tänker inte skriva mer!


rubrik

Städandet är i full gång! Känner att det inte kommer någon vart men det är väll bara att fortsätta, någon gång måste det ju bli rent! Och går omring & småäter på en misslyckad kaka, fattar inte varför jag gör det men hyfsat gott ändå! & snart kommer mamma hem med MASSA jordgubbar! Hon är och plockar dom nu, så det ser jag fram emot!
Borde egentligen inte sitta här eftersom jag måste städa klart och duscha men innan jag stänger av tänkte jag berätta om vad som händer ikväll! Först kommer Julia hit, så vi ska mysa massor! Äta god mat och göra midsommarkransar, sen ska vi kanske åka in till jung och umgås med riktigt bra folk! Så det blir kul, och om vi inte åker till jung så kommer vi spendera kvällen med någon bra film! Så hur det än blir kommer det bli grymt skulle jag tro! Måste ringa joel oxå! Ska kanske träffa honom med, kanske blir några till! Jag vet inte. Men nu ska jag hoppa in i duschen för mitt hår luktar ägg. Inte speciellt kul!


vattenkrig vs vapenkrig

Hola amigos, cómo estás?
Jo bara bra tack! Själv?

Nu är det så att jag är så trött så jag håller på att dö, men jag kan inte sova.. Så har legat i sängen ett tag nu, lyssnat på musik och funderat lite. Insåg att för exakt en vecka sen var det antagligen sista gången jag såg vissa jag gått i skolan med i flera år. Har haft riktig tur som fått lära känna er, dom flesta är verkligen grymma personer så de känns tugnt att ni inte kommer vara där varje dag nu.. Ne fy bubblan, vill inte tänka på det mer nu! Så jag tänkte hoppa in i duschen och hitta lite kläder man kan ha på sig idag!


lovely weather

Nu är det snart dags för mig att sova, men väntar på jeol så det går inte än. Funderar på om jag ska lägga mig och läsa tills han kommer? Sounds good to me! Får väll skicka iväg några sms oxå så jag håller mig vaken! Men nu ska iallafall datorn stängas av, den värmer upp hela rummet! Ysch, kommer börja svettas!
Men tänkte att jag kan skriva lite mer imorgon :)


plock-komp

Nu är jag klar med 2 headers, kan inte bestämma vilken jag vill ha! Men tror inte jag är klar heller, dom är väldigt enkla så ska nog lägga till någonting för att göra dom lite roligare! Och har även bestämt mig för att stanna hemma ikväll! Är aningen för trött för att leta mig ut i Kvänum. Inte för att det är speciellt svårt men ja, ni fattar!
Tänkte även städa klart rummet och sen får vi se, kanske går någon film på tv:n eller någonting!


du som betydde försvinner

Är mitt uppe i headern! Har fixat själva "bilden" men vet inte hur jag ska få in texten.. Men det löser sig väll såsmåning om!
Lyssnar även på musik och mår allmänt dåligt, allt går åt helvette. Men ska inte klaga för jag har helt sjukt underbara vänner som finns dag som natt! Hade även tänkt träffa lite kompisar ikväll och imorgon ska jag mysa med julia! Göra midsommarkransar och äta riktigt god mat & kolla på film! Blir väll inget riktigt midsommarfirande men det spelar ingen roll, får ju mysa med min brud!
Men nu ska jag fortsätta med headern så den kan bli klar sen får vi se när den kommer upp på bloggen bara! Och om jag ska göra som jag har nu? Att det är olika bilder som rullar? Kommentera & säg vad ni tycker!

Midsommar

Hej allihop! Nu är jag så trött så jag håller på att dö! Därför ska jag sova lite och efter det ska jag göra en ny header till bloggen! Kanske till och med en helt ny design, men det är bara om jag hinner och orkar! Men ny header ska det iallafall bli! Så får se när den blir klar, har nämligen ingen ide om hur den ska vara än.. Men det löser sig nog!
Dagen har iallafall varit jobbig, har bärt mappar upp och ner & fram och tillbaka hela eftermiddagen så jag behöver en massage nu! Konstigt nog så erbjuder ingen sig.. Tänkte även säga att blogg.se krånglar så kan inte lägga ut någon bild för tillfället!

Nu måste jag sova, blivit för sent nu! Men...

Nu måste jag sova, blivit för sent nu! Men jag överlever nog! Jag avslutade dagen med riktigt hög musik och började städa rummet! Blev långt ifrån klar men nu har jag än en gång ett golv!


hugatjaka

Usch vad jag skäms, men hinner inte blogga på dagarna som ni nog har märkt! Men jag ska försöka skärpa till mig!
Även denna dagen har gått bra och snart hade jag tänkt äta, har även kollat klart första säsongen av Glee så nu har jag ingen ursäkt till att låta rummet se ut såhär längre. Med andra ord måste jag städa, happ! Får ta det någon gång oxå! Kanske ikväll? Njae.
Ska ringa Julia när jag ätit med så då får vi se hur det blir på midsommar! Antingen fest, men vi vet inte vart vi ska vara än isåfall.. Eller så blir vi få och äter god mat bara! Tycker båda låter bra faktiskt så det spelar inte så stor roll! Sen på lördag morgon åker vi till kusten igen så hoppas på sol och bad! Vore grymt att få jobba lite på brännan igen, lovely! Haha fick även hem konfirmationskortet & jag skrattar så jag håller på att dö! Fyyy vad allas er ut, likbleka och ja rätt stela leenden om jag får säga så! Men vad ska man hoppas på egentligen? Blir väll inte allt för glada kort på tonåringar i en kyrka!


få fler besökare till bloggen!

 

Seepid är det bästa sättet att Visa upp dig och din blogg – Få många fler besökare!
Bli först med att visa upp dig! Anmäl dig gratis redan nu på http://www.seepid.com!


sexy bitch

Hemma igen & har precis upptäckt att smsinlägg inte funkar nu igen! Blir så trött på det!
MEn dagen har iallafall varit bra förutom den ständiga huvudvärken, får ju inte ta alvedon så hoppas det försvinner av massa vatten! Jag har även hunnit laga lite mat och nu ska jag strax byta om för ska träna! Underbart? JA! & vädret är hyfsat till och med, jaa jag ska inte klaga!
Efter träningen är det iallafall sängen som gäller, klarar verkligen inte att gå upp såhär tidigt!
Men nu måste jag få tag på joel, jonatan och julia! Hmm.. har lite att stå i!




my oh my oh my

A big like on my life! Ja ni läste rätt!
Julia åkte precis hem tyvärr och fotbollen gick bra, både ebba och johanna va där så de va nice! Nu har jag iallafall ätit så tänkte lägga mig och kolla klart på glee! Sen ska jag sova, är så grymt trött nu för tiden! Men jaja,  tänkte även städa iordning på rummet lite om jag orkar!



jag bjuder helt enkelt på bilden!


red eyes

Första dagen är avklarad och bara 13 kvar! Woalla! Gått riktigt bra faktiskt, så för att belöna migsjälv äter jag nu ballerina kladdkaka vanilj. Galet goda måste jag säga, haha gottegris är vad jag är! Men det måste man ju också få vara ibland.
Mer idag hade jag tänkt kolla på fotboll med sköna brudar, P16 JK10 - Härlunda. Och så ska jag prata med Julia & Joel om hur det blir på midsommar, vi har tyvärr ingenstans att vara än så vi hoppar att det löst sig nu! I värsta fall får vi väll vara ute, burr kallt! Men nu ska jag fortsätta äta mig tjock!


Nu ni åka jag iväg och jobba, är riktigt n...

Nu ni åka jag iväg och jobba, är riktigt nervös faktiskt men de ska nog gå bra! Och har precis insett att på alla bilderna från studenten i tidningarna är min kusin med på, vilken linslus!


likheten är ofta olikheten

Nu har jag kommit hem och ska äta lite, matchen gick inte så bra så från och med nu tänker jag inte skriva på bloggen att vi har match! Får hoppas att turen vänder av det! Hehe, vitskepligt jag vet.
Men jag har iallafall precis pratat med julia och farmor så nu ska jag äta räkor och sen gå och hämta cykeln hos farmor & farfar! Min är inte i det bästa tillståndet så nu är det en kärringcykel som gäller, big love on that!

packa


min tur

Riktigt duktig är vad jag är! Har städat och lagat massa mat! Så nu är jag värd att kolla på glee och äta lite! För sen blir det att kila iväg genom regnet till fotbollsplanen. JK10 - Skulltorp är det som gäller, så nu hoppas vi på att det blir ännu en 3 poängare! Sen efter det ska jag väll ta det lugnt och sova för imorgon börjar jag jobba! Så nu är det bara att vänja sig vid tidiga morgonar och flitigt arbete! Känns inte som att något av de passar mig!


hur lågt kan du gå?

Jaa, började dagen med ett lite annat inlägg än vanligt. Har tråkigt så kollar igenom massa bloggar och lyssnar på musik! Har även hunnit kolla på Alvin & gänget 2, tror jag borde sova mer för jag har skrattat så gott som varje gång theodor sagt något! Letade igenom halva Youtube oxå efter när dom är på Zoo men det finns inte tyvärr! Inte skrattat så mycket på länge! & andra sidan älskar jag barnfilmer!
Jag har även kollat igenom alla bilderna från skolavslutningen / 9:ans fest, måste säga att alla va riktigt riktigt fina! Men nu ska jag gå och fixa lite kläder så skriver jag mer sen!


Mitt upp i allt

DAGENS HUMÖR: Trött och halvt deprimerad
DAGENS PLANER: Spela matck och städa
DAGENS Vill HA: Sol och varmt väder igen!
DAGENS KLÄDSEL: Inte kommit så långt än,
DAGENS FRISYR: Uppsatt i en knut
DAGENS LÅT: Coldplay- Every teardrop is a waterfall
DAGENS FÖRSTA HÄNDELSE: Telefonen ringde
DAGENS PRESTATION: Ramlade ur sängen när jag vaknade
DAGENS DUMMASTE: -
DAGENS ROLIGASTE: Alvin & gänget 2


I L O V E Y O U !

Nu ska jag krypa till sängen! Har egentligen inget vettigt att skriva så vet inte varför jag gör detta inlägget men det är väll en vana antar jag!
Dagen har tillbringats i sängen och soffan, har nog inte gått mer än 10 meter idag! Usch, får jättedåligt samvete! Men man måste ju få ha sånna dagar ibland med! Så nu tänker jag slutföra den tillsammans med mina kuddar! Hoppas jag inte drömmer lika konstiga drömmar som igår natt!

Bild från igår efter skolavslutningen, mina finfina flickor ♥


full kontroll

Allvarligt! En lamare dag är svårt att hitta! Usch! Har verkligen inte gjort något vettigt allt men ändå är jag jättetrött! Förstår mig inte på migsjälv!
Har suttit med gitarren en stund och nu tänkte jag starta en film så det blir nog bra! Sötsugen är jag med så får se om jag kanske ska baka något, känns rätt onödigt med tanke på att klockan är 23.00 men ja, är man inpulsiv så är man!

hemmakväll

Har precis kollat klart hela första säsongen av glee! Med andra ord har jag tillbringat hela dagen i sängen och bara tagit det lugnt, inte allt för kul men så är det! Så nu håller jag på att laga mat igen och ikväll blir det uppenbarligen att vara hemma & kolla på ännu fler filmer skulle jag tro! Finns inte så mycket annat att göra. 
& imorgon ska jag spela match mot skulltorp så det blir nice! Men nu ska jag åka & handla lite, får se när jag skriver nästa gång!


kort tid

De blir en slapp dag idag! Ligger för tillfället i sängen och kollar på Glee, sjuttsingen vad bra det är! Så det ska jag fortsätta med ett tag, sen får jag väll laga mat och ringa hit någon! För ikväll blir det hemmakväll. Fick inte lämna huset enligt elin, tyvärr! Så ska försöka få hit lite kompisar! Fast dom flesta ska nog till Crille men jaja!
Men nu ska jag gå och laga mat innan jag svälter ihjäl!


stjärnstatus

Katastrofal uppdatering dom senaste dagarna men nu är jag igång igen! Gårdagen tillbringades i Skara på student och i Lidköping på sjukhuset! Studenten var riktigt riktigt kul & sjukhuset va mindre kul men vad hade jag räknat med? Dom vet iallafall inte vad det är för fel utan dom ska nog snart börja behandla för olika sjukdomar och se ifall något hjälper, vilket gör mej ganska rädd om jag ska vara ärlig.. Men det är så det är! Så igår fick jag ta ännu fler prover och så pratade vi massor.
Men nu till något helt annat! Vad jag ska göra idag, och svaret är: jag har ingen aning! Så om någon vill hitta på något så är det bara att höra av sig, jag är själv hemma så det blir toppen! Öppen för förslag helt enkelt!
Men nu ska jag gå och kolla på American Idol istället, jäklar vilka pipor dom har!


Nu sitter jag på sjukhuset och har precis ...

Nu sitter jag på sjukhuset och har precis blivit undersökt! Va en stund på studenten och innan det skolavslutning! Helt jäkla underbart! Sommarlov! Så nu ska vi bara njuta och ha det grymt!


showtime

06.20 stod min klocka på så jag har hunnit duscha och lite grejer nu! Mår inte speciellt mycket bättre idag men det ska nog gå bra! Så om en timme ska jag vara klar och gå. Kommer bli så sjukt tråkigt att alla 9:or försvinner från skolan, visserligen kommer vi säkert fortsätta umgås men det blir ju inte samma sak.. Så jag lär väll fälla några tårar! Sen efter det ska vi till Skara på student & även till sjukhuset och sen tillbaka till studenten igen! Så dagen ser mycket bra ut! Förutom att jag vaknade och hade fått pigmentfläckar över hela axeln! Ser inte speciellt kul ut så får se vad läkarna säger om det med!
Men nu ska jag gå och fixa håret och äta frukost! Snart showtime!


hemska tanke

Nu är vi hemma igen, blev ingen resturang utan det blev pizza istället! Men vi tog en cykeltur istället! Så nu är jag dötrött och funderar starkt på att sova, klockan är 19.45 & jag är seriös! Klarar inte mycket mer, tror jag håller på att bli sjuk om jag inte redan blivit det, varm, förkyld, ont i halsen, jätte trött, med andra ord har jag fått feber! Inte speciellt farligt men oerhört jobbigt! Ont i huvudet har jag oxå! Så tänkte gå och lägga mig & kolla på film så jag åtminstone är någolunda pigg när klockan ringer imorgon! Skolavslutning som gäller & jag börjar bli riktigt nervös, mår jag såhär imorgon så kommer jag inte kunna sjunga så vi får se hur det går!
Som sagt sängen väntar!



16 juni

Nu har jag precis pratat med julia! Har varit hemma ett tag och kollat på glee/sovit. Jättetrött efter igår men grymt kul va det iallafall! Så vi fick servera och grejer, dansa massor och lite sånt! Sen efteråt åkte vi till Carl och så sov vi där! Sen förut idag så åkte jag med jonatan hem och nu är jag hemma. Han skulle kommit hit egentligen men tror han somnade, hmm. Lyckat!
Och senare ikväll ska vi ut och äta för att fira att vi får sommarlov imorgon så det blir riktigt kul! & som ni nog förstår så är det skolavslutning imorgon bitti vilket betyder att det bara är 1 år kvar i grundskolan! Och att det är ett 2 månaders långt lov framför oss! Helt jäkla underbart!

 


HH

Hej! Nu är jag, julia och anton hemma! Vi bakar kladdkaka! Mumsigt! & anton har nopprat ögonbrynen, så nu är han nöjd! Vi har även strykit våra käder och annat roligt!
Har även varit och hämtat ut våra biljetter till Håkan Hellström! Känns otroligt bra måste jag säga! Haha, lyckan är total!
Så nu ska vi snart äta men innan det ska jag lägga in alla bilder från maskeraden! Dom va utklädda allt ifrån uteliggare till flygvärdinnor. Massa bra dräkter faktiskt! Sen hela eftermiddagen va vi i aulan och dukade massor! Till & med städat hela matsalen! Inte det roligaste men jag lever! Så ikväll ska vi dit och servera, det blir däremot kul eftersom vi blir festkommité nästa år, så då är det vi som bestämmer över 9:ans fest! De blir kalasers! Men nu är kakan snart klar så hinner inte sitta här mer!



flickan i havanna

Godmorgon! Nu är jag nyduschad och håller på att plocka upp lite i rummet, anton och julia kommer hit efter skolan så vi ska göra oss iordning inför 9:ans fest! Så dagen lär nog bli bra! Först har 9:orna maskerad under dagen, så det ska ni få massa bilder på lite senare! Sen hem & vara med kompisar då och efter det ska vi servera på festen. Låter toppen i mina öron! Och något som är ännu bättre är att vi får vara lediga imorgon! Så detta är sista dagen i 8:an! Köttbulle vad jag kommer sakna alla som går ut på fredag!
Men that's life och finns inget vi kan göra åt det! Men nu ska jag göra klart bildbomben från igår! Så nu lär det bli massa bilder på några dagar!


operfekt

Höll mig uppe för att rotera bilderna jag tog idag, men nu är jag iallafall värd att få sova riktigt riktigt skönt så det ska jag göra! Godnatt


Utkast


oltorp



ett litet bildinlägg från idag, jag gör ett störra snart!


förfärlig dag

Det bra humöret är som bortblåst!
Det börjar med att julia kom hit på morgonen & när vi skulle gå till skolan så var min nyckel borta! Så blev jag försenad till musiken, dagen fortsatte dåligt och inget fungerade. Så va vi och badade i oltorp med klassen, hade precis kommit upp så satte mej på kanten med två handdukar om mig och vad händer? Jo Ludwig skulle skrämma mig så jag ramlar i med handdukarna och allt! Toppen! Det blir inte bättre när jag & anton är påväg till jung, för då tar bensinen slut så vi fick åka hem igen!
& värst av allt med hela dagen, hände en grej i omklädningsrummet men en värdesak. Får inte skriva om det här tydligen men så är det. 
Så nu tänker jag gå och lägga mig så denna dagen försvinner.


på topp

Ny dag, nya bekymmer!
Ne inte direkt! Lalala är på toppenhumör, fast tyvärr blir klassens dag inställt idag skulle jag tro p.g.a. vädret så blir inte ledig på torsdag.. Förjäkligt! Men vi får se om det blir av! Måste även packa väskorna och lite sånt, så min morgon har bestått av att duscha i princip, inget jag klagar på!
Så jag ska snart iväg till skolan och öva lite, de är ju inte allt för långt kvar till skolavslutningen nu så gäller att lära sig låten och hoppas på det bästa! Stina har ju lyckats bli sjuk nu när de bara är några dagar kvar så. Senare ikväll ska jag även spela match med F14, vet inte om jag sa det igår så, mot Alingsås! Så vi hoppas på det bästa även där! Men nu hade jag tänkt sätta igång lite musik och göra mig iordning, kanske borde skynda mig lite!


long way to go

Nu ska jag gå och lägga mig! Klockan har runnit iväg, men skyller på mamma och hennes kompisar som sitter & gapar i rummet bredvid!
Kvällen har jag iallafall tillbringat med gitarren och tanken av att det snart  är sommarlov! Känns så bra så det finns inte! Men börjar tydligen jobba på måndag så lovet får vänta lite, måste ju gå upp 1 hel timme tidigare än vanligt nu! Usch & fy, men vad sjutton? Pengar är pengar och det är ju inte helt fel!
Så i helgen blir det att fira att vi klarat av 9 av åtminstone 10 år i skolan, helt sjukt! Kommer ihåg första dagen vi va på skolan och åt i matsalen, fiskburgare. Samma mat nu som du, ganska fantastiskt ändå! Fyyyyyyy bubblan!


eftermiddag


rubiks

Nu har jag varit hemma en stund och ätit lite! Fotbollen blev 3-2 till ardala tyvärr, men så är det! Och nu ska jag äta paj och sen sova! För imorgon får jag knappt någon sovmorgon, ska sjunga istället. Så det blir väll bra! Sen efter skolan har vi klassens dag, så vi ska till oltorp och bada! Sen efter det ska jag spela match med F14 mot Alingsås. Så vi får se hur det går!
Men nu har jag lite att göra! Typ att bli tjock så hej!


ta mig till kärleken

Hej allihop!
Nu har jag & Julia precis bokat biljetter till Håkan Hellström! Känns alldeless perfekt! Så i sommar kör vi tjejer, först på lite semester på västkusten & sen på HH konsert i Lysekil! Helt jäkla underbart!
Nu är jag iallafall med Julia som ni nog förstått och sen blir det kanske att åka och kolla på fotboll i Tråvad. Får se om jag orkar med det! Annars händer väll inte så mycket, ska fixa några bilder sen är det inget mer! Så ska nog gå och lägga mig tidigt idag! Blev ganska sent hos Julia igår, men kul hade vi åtminstone! Kollade som sagt fotboll och pratade med Johanna, sen kollade vi på Irene Huss och  sov! Lovely!


Nu sitter jag hemma hos Julia och har prec...

Nu sitter jag hemma hos Julia och har precis ätit! Fotbollen gick bra och så med, 2-0 till Jk10! Nu ska vi iallafall kolla på film och sen sova!


miami to ibiza

Klockan börjar rinna iväg och jag är fortfarande inte klar med städandet! Hur lång tid kan det ta egentligen?! Man börjar ju undra!
Så istället för att göra klart tänkte jag göra något annat istället, något roligare! Typ lägga mig och sova, har inte mått speciellt bra idag! Vaknade med feber och dunder huvudvärk så har sovit lite under dagen & nu börjar det bli bättre! Har haft huvudvärk några dagar nu så börjar fundera på vad de kommer ifrån. Men jag blir inte klokare av det så bara att lägga det bakom sig!
& om en stund kommer julia hit så vi ska på fotboll som sagt & sen sover jag hos henne! Det börjar verkligen bli sommar nu, till och med sol idag! Underbart skulle jag vilja säga! Så min eftermiddag/kväll ser mycket bra ut!
Men nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta ta det lugnt!


show must go on

Jag blir galen! Håller på att städa rummet än en gång men det blir ju aldrig klart! Pratar i telefon med Julia och allt möjligt! Dagen kommer tillbringas tillsammans med henne och jäkla massa fotboll! Ska kolla på JK10 - Tråvad & Jk10 - Vara SK. Sen ska jag sova hos Julia och imorgon börjar sista veckan! Känns alldeless förträffligt! Har även tabbat mig lite, åt granatäpple men de skvätte över hela tapeten så det blev röda fläckar. Så nu får jag inte äta granatäpplen mer för mamma! Värdelöst..
Happhapp nu ska jag sätta igång musik & fortsätta vika alla kläder!


vattenfast

Dålig uppdatering dom senaste dagarna men har gjort så mycket annat!
Men nu är jag äntligen hemma för att ta det lugnt, iallafall ett tag! Ska kanske spela match med F14 sen, får se hur det blir men det verkar som det iallafall. Så nu sitter jag och har dragit på mig mjukisbyxor och en filt & bara har det skönt! Ska försöka ta mig till tv:n och starta någon film med, maybe JUNO. Så får de bli!
Gårdagen har jag redan skrivit om men tänkte bara säga en gång till att de va grymt kul! Snygga killar, bra fotboll, underbara kompisar, småkillar som flirtar, haha jäkligt sköna grabbar det där! Så jag är riktigt nöjd!





gårdagens inköp, guldfynd by kenza 749:-


Nu ligger jag i sängen och ska sova! Dagen...

Nu ligger jag i sängen och ska sova! Dagen har varit helt perfekt! Jag och Johanna åkte till Lidköping sen direkt hem & vidare till ardala för att kolla på fotboll, haft riktigt kul! Blev uppraggad av Markus, 7 år med. Jäkligt gullig grabb! Kan ju säga att alla småbarn drogs till oss idag, mer säger jag inte! Godnatt


Hann inte blogga innan jag åkte för de ble...

Hann inte blogga innan jag åkte för de blev ändrade planer! Jag och Johanna åkte till Lidköping så nu sitter vi och äter glass, mysigt! Iallafall, har knappt köpt någonting! En kenza- ring, sen inget mer! Men nu ska vi snart hem och sen vidare till Julia, de blev juni-cupen trotts allt!


du river mina murar

En ny morgon och jag har ont i magen, woho!
Dagen kommer nog tillbringas tillsammans med Johanna iallafall och kanske Julia i Ardala för att kolla på Juni-cupen! De blir super det, och om det inte blir någon fotboll ska jag nog träffa Julia ikväll så det blir perfekt! Något annat som är perfekt är Håkan Hellström i sommar, helt jäkla bäst tillsammans men mina fina vänner! Blir ju galet bra! Men nu ska jag äta lite frukost hade jag tänkt så chao!


Early night

Då va man hemma igen, sahlins va ju stängd så dom köpte pizza istället! Hehe, träffade även Johanna där! LOVELY! Sen åkte vi hem till Jonatan och kollade på film & så körde Joel hem mig. Så nu ska jag gå och lägga mig iallafall! Blev precis så gott som galen oxå! Varför får jag berätta lite senare, för nu ska jag borsta tänderna!


2J

Kvällen tänkte jag spendera tillsammans ned Joel och jonatan så nu drar vi hem till dom, Matchen slutade 4-0 till Jk10 så de va grymt! Men nu ska vi iväg till Sahlins


skulle vilja flyga

Hejsan hoppsan!
Har precis käkat lite och håller på att lära mig en riktigt skön låt på gitarr! Ska även fixa dom sista bilderna innan jag & Jonatan ska iväg och kolla på fotboll, JK10-Järpås hoppas på det bästa. Sen har jag inga mer planer för idag. Imorgon vet jag inte vad som händer, känner inte för Björn Rosenström så ska nog träffa Julia istället! Blir kalasers! Bara att hoppas det blir av
Men nu ska jag fortsätta spela lite!


planering

Skoldagen börjar lida mot sitt slut, känns förbannat bra att det redan är helg och nu är det bara 3 skoldagar kvar! Fast egentligen blir det ju 2½ eftersom vi som ska servera på 9:ans fest ska hjälpa till nästan hela onsdagen! Så nu det sista lär de bli rätt kul! Sista dagarna i skolan:
Måndag: Repa inför fredagen
Tisdag: Klassens dag
Onsdag: 9:ans fest
Torsdag: Ledig
Fredag: SKOLAVSLUTNING

Helt jäkla underbart skulle jag vilja säga!

Don't play with me

Godmorgon!
Nu har jag kommit upp ur sängen, levande död ungefär! Men vad ska man göra åt det? Bara att klä på sig och gå till skolan, det är väll den ända planen jag har för dagen. Kanske träffa några kompisar och bara ha det bra! Men nu måste jag packa lite vanliga kläder och slänga på mig idrottskläder! Ganska bra att bo i kvänum ibland!


mitt på blanka dagen

Nu hoppar jag i sängen och skiter i detta, funderar på att stanna hemma imorgon med! Usch, mår inte alls bra! Men får väll kämpa mig iväg, tyvärr är det ju inga 9:or på skolan eftersom dom dansade idag! Så de lär ju bli rätt tomt men det är ju bara att vänja sig nu, ne fy vad tråkigt att ens tänka på det!
Hoppas på att sista året blir lika kul som dom senaste 2 åren har varit, jag kan ju iallafall drömma om det! Så det tänker jag göra nu, försvinna i mina egna drömmar alltså!


vandrar uppåt

Det blev inget inlägg innan jag åkte för datorn pajade lite eller vad man ska säga! Verkligen dags att köpa ny nu! Fast sånt kostar ju pengar och det är något jag har brist på!
Happhapp, matchen gick riktigt bra! Slutade 3-0 till oss, riktigt snygga mål. Ett nickmål av emma, ett skott bredvid målvakten av sejla och upp i nättaket utav mig (till & med vänstern) stolt! Så detta är vi nöjda med!
Nu hade jag iallafall tänkt gå och lägga mig! Så galet trött så det finns inte och imorgon börjar skolan med idrott så kan behöva lite sömn!
Men innan det, nu är det inte långt kvar till skolavslutningen! 4 skoldagar för min del, helt jäkla underbart! Mindre underbart är att jag ska till sjukhuset samma dag som skolavslutningen/studenten! Ska även in på en njurundersökning eller vad man ska säga om någon vecka så nu hoppas vi på det bästa!

 


don't give up on me baby

Nu tänkte jag gå ut och fota lite, har precis mailat massa bilder till Miranda! Tänkte sätta mig och göra en ny header oxå, men för det behöver jag mamma & pappas dator, men den gick sönder när det åskade förra gången så får se hur jag löser det!


Ne fybubblan vilket väder! Det ösregnar oc...

Ne fybubblan vilket väder! Det ösregnar och åskar, så känner inte riktigt för att gå upp.. har även match sen så vi får se hur detta går! Men nu ska jag gömma mig under täcket för åskan är precis över huset!


T O P P E N

Där kraschade min dator igen! Detta är ju toppen! Men jaja, det är som det är nu. Så därför passar jag på att sova lite, de är ju trots allt skola imorgon! Men nu är det bara 9 dagar kvar, helt sjukt hur fort tiden gått!


kvällens planer

Jag är nu hemma och har tagit en välbehövlig dusch! Så nu ska jag plocka fram gitarren och leka lite, inspirationen flödar! Ne nu ska vi inte ta i men något åt det hållet! Ska snart sova oxå, har uppenbarligen mycket att göra så hinner inte sitta här för tillfället men jag hinner nog med ett till inlägg innan jag somnar!


alltid samma sak

Nu är de så att jag inte orkar sitta hemma mer så sticker ut och kör lite intervall-träning! De blir grejer det!


[de]fender

Guuuud vad skönt! Alla skolarbeten är klara för denna terminen!
Tänker inte sätta mig med en bok igen förränns skolan börjar & de lär ju ta ett bra tag!
Så nu ska jag ta det lite lugnt, göra klart min byxdress och sen får vi se vad som händer! Ska antagligen spela lite gitarr & så,


unstoppable

Skolan är äntligen slut och jag har precis börjat med skolarbetet! Tar nog inte så lång tid hoppas jag!
Ska kanske iväg och kolla på fotboll sen med, får se om jag hinner men det ska nog gå bra! Så för tillfället är min bästa vän musiken! Hittat lite sköna låtar så ska bara höja volymen så kommer humöret bli toppen!


One lonely thorny rose is stronger than two naked roses

Nu är jag vaken och har lite bråttom! Vet inte hur allting går till men lyckas alltid somna om efter att klockan ringt!
Men så är det! Dagen ser iallafall helt okej ut, först skola och sen göra klart 2 skolarbeten. Men efter det ska jag slänga mig i sängen och kolla på film! Har laddat ner lite nya så det blir kul! Ska även fixa klart några låtar på datorn! Så det kanske kommer lite olika klipp här om ett tag!


godnatt

Nu ska jag sova! (IGEN) , lyckades somna precis efter fotbollen men vaknade nu så ska krypa ner under täcket!
Kvällen slutade grymt oförutsägbart, skrattar åt alltihop för tillfället! Jaja, får reda ut det imorgon!


Så det kan gå!

Happhapp!
Det ser ljust ut för sverige än så länge! 3-0 i halvlek.

Träningen gick inte alls bra, kondition och lite annat. Men det är så det är, så nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla på fotboll! Är så trött så jag vet inte vad, därför ska det bli riktigt skönt med sovmorgon imorgon!


omväxling

Det går oerhört dåligt för mig och bloggen just nu! Får ta tag i detta!
Gårdagen va iallafall grymt kul! Jag, stina och carl sov hos joel, så vi kollade lite film och grejer! & idag har jag varit med Jonatan, så vi åkte och badade med Philip och Ebba!
Hon är även påväg hit nu, så vi ska iväg på träning och ikväll blir det att kolla på fotboll!


Happyland

Nu drar jag snart iväg till Tråvad! Kommer bli en grym kväll med väldigt okej personer! Så ska sova där och imorgon blir det att gå tillbaka till skolan igen! Men det är bara 8 skoldagar kvar, och 1 av dom är klassensdag så det lär bli riktigt bra!
Typ halva klassen är ju i London oxå så livet leker för tillfället! Har även suttit och roterat 600 bilder från helgen så nu lär det komma nya varje dag! Ska köra en bildbomb snart oxå, & ny header med! Woho känner mig överlycklig! Jaja nu ska jag ringa Anna-Karin! 


Hemma!

Nu är vi hemma igen! Dagen blev inte som jag tänkt mig! Men nu är jag hemma som sagt och pratar med julia :) , sen ikväll blir det att träffa kompisar och sova hos joel, de blir nice!


Dåligt

Det är fortfarande fel på bloggen så inga sms-inlägg kommer fram! Lite tråkigt måstre jag säga, men nu är det inte långt kvar tills vi ska hem igen så det blir bra!
Helgen har varit grymt bra! Jätte bra väder och ja, så vi har solat, badat, åkt båt & grejer! Jag hoppas även på att det blir shopping idag! Fast resten av familjen verkar inte vara så glada över det!

fotboll och paj

Nu drar jag iväg och kollar på fotboll, har även hunnit baka en paj och packat! Får väll se hur mycket jag glömt men det blir nog bra! Så nu hinner jag inte sitta här för matchen börjar när som helst!


feeling lovely today

Någonting är allvarligt fel med min blogg för tillfället!
Jag kan inte kolla statistiken och mina sms-inlägg syns inte! Det känns lite sådär får jag säga faktiskt. Men jaja, det som stod i inlägget som inte kom fram var iallafall att jag skulle ut och köra lite intervall-träning. Så det har jag gjort och nu är jag nyduschad & fräsh igen! Så hade tänkt börja packa lite och sen kila iväg till fotbollsplanen! Nu hoppas vi på det bästa!



kameran jag fick, fast jag har annat objektiv (18-125mm) + bländare


Miss Jordgubbe

Nu är det så att jag ska göra mig i ordning och kolla på film sen! Är trött & ont i hela kroppen! Så det är dags att ta en riktigt lång sovmorgon! Har inte packat idag heller så det får bli imorgon!
Hade även tänkt kolla på fotboll & efter det drar vi till kusten som sagt! VI har byggt en helt ny altan nu så det kan bli intressant att se hur det blev!
Blir väll även massa sol och bad hoppas jag, det är ju Juni så! ;)

Har även en tjänst att be om! Julia är med som kandidat i miss jordgubbe och de vore grymt om ni kunde hjälpa till och rösta på henne! Röstsedlar finns det i SKLT så det är bara att köra på!


allt faller på plats än en gång

Vill bara säga att jag har underbara vänner! Finns inga andra som dom!




real life

Jag är hemma och har precis ätit lite! Så nu kom gitarren fram och hade tänkt spela lite sköna låtar! Lyssnar på massa bra svensk musik och även Edward Sharpe! Rätt gött häng får jag säga!
Menmen, fotbollen slutade 3/4-0 till JK10! Så det va riktigt kul att kolla på!


Swedish house maffia

Elin, elliot och theodor har vattenkrig uta så vi har varit ute och fotat dom lite! Maste ju lära mig kameran så bäst att passa på när det är bra väder! Iallafall, vi ska väll göra oss i ordning och sen åka skulle jag tro! Så jag skriver när jag kommit hem igen!


Kungshamn

Jag och julia ligger i sängen ligger för tillfället i sängen! Hon mår inte bra och vad gör man inte för att vara lite mysig! Så vi lyssnar på musik och äter frukt! Sen blir det att åka och kolla på fotboll, JK10 - Levene/Skogslund. Får hoppas det går bra! Ska kolla på glee oxå, jaja hej!


words can't bring me down

Godmorgon! Har inte sovit skönt alls! Va nära på att åka till akuten igår kväll men gjorde det inte till slut, känns rätt meningslöst!
Idag ska jag iallafall vara med julia, kolla på fotboll och plugga! Hemkunskapen ska jag göra om IGEN! Fyyy vad sur jag blir.., menmen! Ska även kolla på film och packa hade jag tänkt! Ska vidare till kusten imorgon, känns faktiskt ganska okej! & Miranda ska följa med vilket gör allting mycket bättre! Woho, men nu ska jag göra mig i ordning!