RSS 2.0

illa sa gunilla!

Halloj! Nu är jag helt slut! Kom precis från backen, vi bor väl 100 meter från backen så allt är perfekt! Fast vi upptäckte nyss att liften som går upp till stugan stänger halv 5 så vi tog den jobbigt vägen någonsin! Först igenom ett snår sen upp för en backe på 50 meter, så nu ligger vi helt utslagna på soffan och kollar på scrubs! Njutning, mer ikväll blir det bastu och sen får vi se hej!


peace off

Godmorgon! Nu är vi klara och ska vidare till branäs! Är riktigt taggad så längtar galet mycket! Känns även ganska bra att veta att alla andra går i skolan 2 dagar till! Hihi no fence.. , mer igår va vi som sagt på restaurang, har nog aldrig varit så mätt! Sen efter det gick vi till lägenheten och hade det kul! Men nu bär det av så hejs!


DAG 12 - EN BILD PÅ ETT STÄLLE JAG VARIT PÅ


rubrik

Nu blir det sms-inlägg ett tag! Är nämligen på väg till Karlstad, blir mysigt att träffa evelina! Så blir att äta på restaurang ikväll och imorgon bär det av till branäs! Men nu ska jag sluta, puss!


Vad finns det att göra?

Wellwellwell, taggar inför engelska provet nu!
Känns väl lite lagom bra men det ska nog lösa sig hoppas jag! Har även packat det sista tror jag, annars märker jag väl det imorgon!
Nu hade jag åtminstone tänkt göra mig klar, kolla lite till på engelskan och sen är det bara att tuta & köra!






Kvänum-Karlstad-Branäs

Hej allihop!
Blev ingen träning för min del, så fick kolla på fotboll istället! Sverige 2-1 Moldavien, borde ju vunnit med så många fler mål egentligen men det blev åtminstone 3 poäng!
Håller även på att pcka för fullt, undrar hur mycket jag ska glömma denna gången! Blir nog mer än vanligt skulle jag tro, så ska fortsätta innan jag glömmer vad som finns i väskan!

Bråttom!

Då va man hemma, väskan är full med läxor och prov så det är ju bara att börja!
Ska även fixa musik till mobilen, så det ska jag göra nu! Och om en stund kommer som sagt junior, va ett bra tag sen jag träffade honom så det ska bli kul!
Sen blirt träning & packa massor!
Happ & nu fick man virus på datorn så måste starta om!




DAG 11 - NÅGOT JAG OROAR MIG FÖR

Oroar mig främst för 2 saker, en är lite för personlig för att skriva här så får ta det andra, döden.
Finns nog inget som är så obehagligt.. Att allt bara tar slut direkt, och att det inte finns något att göra åt det. Man raderas bara ut från världen, överallt förutom i folks minnen.
Även om man kanske skulle önska att man försvann dörifrån med, för deras skull!

Det finns nog inget som får mig att borja gråta så lätt på film som döden.



SommarSommarSommar

Hejsvejs!
Känner på mig att det blir en lång dag, först skola, sen städa & plugga, efter det kommer junior hit och efter det blir det träning. Så det är fullt upp!
Men nu ska jag sätta igång lite musik och göra mig i ordning för skolan, det lär utan tvekan gå långsamt så det är ju bara att sätta igång!


tala tydligare.

Klockan är 20.06 och jag är helt slut! Så ska starta One Tree Hill och glömma dagen! Usch, önskar dedär brevet aldrig kom!
Så nu ska jag hoppa i säng eftersom jag har sovmorgon imorgon, så kan sova ganska länge! Känns grymt skönt, mer imorgon blir det träning och packa! Eftersom jag åker på skidsemester på Onsdag, kommer blir grymt kul! Några grymt sköna brudar massa bra väder & ja, underbar skidåkning får vi hoppas på!
Men nu ska jag ge mig, hej!


Måndag

Happ! Inne igen och vad ska man säga? Vädret är bannemej perfekt!
Mer idag blir det nog att hitta på något, kolla på en film eller träna kanske, känner inte för att sitta hemma och ha tråkigt! Inte idag.. , men nu ska jag höja volymen & må bra!


Underbart

Hej allihop!
Nu är jag hemma från skolan så tänkte sätta mig ute och sola lite! Även plugga, så nu hänger datorn med mig ut! Skriver mer när jag kommer in igen!


DAG 10 - VAD JAG HADE PÅ MIG IDAG


Luftslottet som sprängdes

Hej!
Förlåt för dålig uppdatering i helgen men har inte kommit ihåg att skriva!
Men vi kom till kusten igår, det va svinkallt men solade lite! Sen käkade vi skaldjur & somnade vid 22.00, mysigt! Sen idag åkte vi direkt till skara, matchen gick väl inte jätte bra direkt! Snöstorm och bollen såg ut som huvudet på en snögubbe!
Men nu är jag hemma iallafall och ska kolla på film nu, heeej!


Godmorgon! Det är tydligen sommartid nu, v...

Godmorgon! Det är tydligen sommartid nu, vilket betyder att jag klantade mig igår! Men så är det, för tillfället ligger jag i sängen och pluggar engelska, värsta sömnpillrett! Ska snart packa oxå, för sen bär det av till skara för att spela match! Sen efter det ska jag definitivt sova igen!


Hej! Nu ligger jag i soffan och kollar på ...

Hej! Nu ligger jag i soffan och kollar på tv! Har pluggat lite och solat lite! Träningen gick inte alls bra så är lite orolig över matchen imorgon! Menmen jag har även köpt mobil! Är inte super nöjd men det funkar, dom hade inte vit eller svart så blev blå/grön tyvärr.. Men det blir nog bra tillslut! Men nu ska jag sluta,


lyckad kväll!

Tjoooohoo! Förlåt för dålig uppdatering idag! Inget jag kan göra något åt nu, men gårdagen va bannemej bäst! Först åkte vi till julia, sen blev det hem till johanna & göra oss i ordning! Och sen körde anton oss till carl där det fanns ett riktigt gött gäng & ja , vi hade sjukt kul!
Sen åkte jag hem & somnade som en stock & nu är jag här! Ska packa klart sen ska jag iväg till grästorp och träna!
& efter det bär det av till trollhättan för att köpa ny mobil & efter det till kusten, så vi kommer hem på söndag & då blir det match i skara! Perfekt!
Men nu hinner jag inte sitta här mer, så tänker bara tacka alla för igår!


DAG 9 - EN BILD PÅ MIG OCH MIN BÄSTA VÄN

Det fungerar inte så, har inte bara en bästavän, jag har 4 stycken, och en av dom vägrar vara med på bild så ja. Det blir en bild på bara honom,  



Suddiga bilder

Hej allihop! Och godmorgon utan god!
JHätte trött och har ångest! Ska packa två väskor innan jag går till skolan, och det är saker som måste ligga i båda väskorna! Så vet inte hur jag ska lösa det för kommer garanterat glömma det jag inte packar nu..
Men det löser sig väl hoppas jag!
Har åtminstone kommit upp nu, sen blir det skolan! Efter det drar jag och Julia in till vara! Går till körskolan och fixar lite grejer! Sen åker vi till Johanna och gör oss i ordning, & till slut går vi till carl!
Det blir en perfekt fredag!


DAG 8 - EN DÅLIG VANA JAG ÖNSKAR JAG INTE HADE

Har tre saker!
Jag är tidsoptimist, jag vill hela tiden att min kropp ska vara perfekt och jag bryter av naglarna när jag är nervös. Alla sakerna får jag sota för i slutändan, skulle verkligen önska jag kunde lära mig att komma i tid, folk får alltid vänta på mig och jag tror saker går snabbare än dom gör, sen är jag väl en typisk tonåring!
Vill vara smalare än jag är, vara kortare än jag är, ja allt! Det är riktigt tråkigt faktiskt, & sist men inte minst, jag bryter av naglarna. Om jag är nervös eller har tråkigt och hittar ett litet jack i en nagel, då river jag av den! Inte hela men toppen, och det är helt värdelöst!

Så dom tre dåliga vanorna önskar jag att jag inte hade.


Kungshamn!

Hej! Nu är jag hemma från konfirmationen pch har precis ätit lite, om en stund blir det träning men innan det ska jag plugga engelska, typ 20 000 glosor tills provet. Så det är bara att öva, sen efter träningen ska jag bara sova!
För imorgon blir det att träffa några kompisar och sen blir det fest!


Hoppbild

Känner på mig att det blir en jobbig dag idag! Först skola och efter det konfirmation! Buhuu, men som tur är har vi träning efter det så det kanske går bra ändå!
Nu ska jag iallafall klä på mig och sen får vi se vad jag gör, är redan sen så får skynda mig nu! Ha det underbart!


Perfektionist

Hej!
Nu har jag käkat & duschat, träningen gick inte alls bra för mig! Men jag kämpar på! Och allting i vara gick bra, så min dag gar väl varit helt okej antar jag!
Jag lyckades även med det omöjliga! Allt som försvann på datorn när den installerades om är tillbaka! Det fanns ju i en mapp där någonstans! Så nu är det tillbaka! UNDERBART!
Så nu ska jag plugga lite på moppekortet och sen blir det One Tree Hill!


Facebook

Hej! Nu drar jag snart till vara, Jag och sanna har suttit och skrivit snuskiga saker till varandra i chatten ett tag nu, men hinner inte mer ska iväg till bilen!
Så hinner inte sitta här mer, musiken är slut strax oxh efter det får jag springa ut till bilen!

DAG 7 - VAD JAG SKULLE GÖRA OM JAG FICK 1 MILJON

jaa, jag skulle utan tvekan skämma bort migsjälv!
Köpa massa onödiga saker, kläder, dator, mobil, allt!
Sen skulle jag åka på en resa, jorden runt eller något liknande! Och vara borta riktigt riktigt länge!
Njuter av att bara tänka på det!
Sen skulle jag nog spara resten! ;)


Onsdag!

Hej snyggingar!
Nu är har jag bestämt mig för bikini jag ska köpa! Så den är beställd tillsammans med en bandeau BH, allt från H&M så nu är jag nöjd! Hade velat beställa två bikinisar (?) , men fick inte.. Så detta blir nog bra!
Ska även ringa patrik om provet idag, 19 april here I come! Hoppas jag åtminstone!

Jaja, för tillfället springer jag omkring i morgonrock så borde göra mig i ordning! Sen blir det skola och efter det in till vara, & sist men absolut inte minst blir det träning!


sötsugen dygnet runt!

Hej!
Nu är jag hemma och pluggar för fullt, men inte svenska som jag borde göra utan tränar inför körskoleprovet. Ska nog fixa ett provdatum i veckan så jag har ett mål! ;) , sen får vi se hur det går!
Men träningen gick åtminstone ganska bra, så får se hur det går imorgon! Då blir det träning och innan det ska jag in till vara och fixa snowboard tills skidsemestern!
Bara 1 vecka kvar nu! Underbart,


DAG 6 - TYP AV KILLAR JAG FALLER FÖR.

Jaa.. Det är svårt, finns ju ingen mall på den perfekta killen! Men han ska vara snäll, ha lika dålig humor som jag, vara lätt att umgås med, gärna sport intresserad eller träna på något sätt, helst lång och ja, vad ska man säga! Det ska vara en bra kille helt enkelt! No bad guy!


Träning

Nu blir det mat, har pluggat lite och ebba kommer om en stund och sen då drar vi iväg på träning! Låter perfekt i mina öron!
Jag skriver mer när jag kommit hem, om jag kommer ihåg det bara! 

Plugga!

Nu har jag inget val! Jag är hemma och måste verkligen plugga!
Spanska, engelska och svenska här kommer jag! Sen har jag även träning oxå, så det blir bra!
Men nu hinner jag inte sitta här mer,


Vi alla vill tillbaka!

Klar för skolan och det är 45 minuter kvar! Så jag satte mig här, ska leta upp några nummer och sen får vi se vad som händer, men det löser sig nog!
Mer idag blir det träning, otroligt bra! Sen efter det måste jag verkligen plugga! Har inget val nu, prov snart och jag kan ingenting alls! Inte okej, så det blir min uppgift idag!


Sovande tjej

Nu släcker jag lampan!
Hoppas ni kommer sova lika gott som jag! För min kväll slutade perfekt.

One Tree Hill

Hej!
Nu är datorn uppdaterad en gång till och allting fungerar perfekt än så länge! Känns grymt!
Har även kollat några avsnitt av One Tree Hill! Kan inte säga något annat än att jag är kär! Helt galet bra,
Har även pratat med julia, konstigaste samtalet på länge så tänker inte prata om det!


Chokladkaka

Hej nu är jag hemma igen!
Varit ute i två timmar så är blå nu, usch jätte kallt! Menmen, så är det! Och skolan gick väl bra tror jag, ganska rolig svenska om jag säger så!
Men nu ska jag nog plugga lite engelska glosor! Ha de bra!


Turkiet 2003

Godmorgon godingar!
Jag vaknade för en liten stund sen så nu ska jag göra mig i ordning! Kallt ute idag så blir inga sommarkläder, men jag klarar mig nog ändå!
Mer idag blir det såklart skolan och sen vet jag inte vad som händer, ska ringa runt lite för sommarjobb oxå! Sen blir det nog att plugga lite engelska oxå antar jag! Men nu hinner jag inte sitta här!


DAG 5 - NÅGOT JAG VILL HA JUST NU.

Just nu vill jag ha tre saker!

1.



2.


3.


DAG 4 - MINA DRÖMMAR, MÅL OCH ÖNSKNINGAR.

Drömmar har jag nog inga riktigt! Självklart småsaker men det hör nog mer till önskningar!
Mina mål är nog faktiskt att komma in på MoP, sen har jag nog inga mer! Tar dagen som den kommer, lärt mig att inte hoppas på för mycket! Då blir man bara besviken!
Och sist men inte minst önskningar!
Jag har grymt många önskningar!
Vill självklart ha ett långt & lyckligt liv, inte va sjuk, att mina vänner mår bra! Att jag BEHÅLLER mina vänner, att fotbollen går bra, att det inte är något fel på mina leder, och mångamånga andra saker! Skulle kunna skriva en hel roman så tycker det får räcka nu!


Konstigt!

Av någon anledning har min dator blivit långsam igen! Hoppas den fixar till sig snart bara, för tänkte ladda ner lite filmer men det kan jag ju glömma nu! Inte så roligt! Så det får bli något annat idag, ska ju självklart se på solsidan lite senare, men fram tills dess får jag göra något annat!
Träna på moppekortet kanske! Så får det bli!

SVAR!

1. Vilket fotbollslag spelar du i? är du bra? vad är västgötaträning som du pratar om? Jag spelar i JK10! Bra vet jag inte! Det beror ju på vad man jämför med såklart! Västgöta är ett lag man blir uttagen till, man kan som längst komma till distriktslaget, då är det 18 spelare från hela västragötaland som är med!
Jag är inte med i distriktslaget men jag tränar zon och talangträningar!

2. Är du bra på att sjunga? Det kan inte jag avgöra! Men det finns en video längre ner, så ni får lyssna där! 

3. Har du färjat håret och använder du linsor? Nej på båda frågorna! Aldrig slingat eller färgat håret och inga linser, har hört det från flera olika att det ser ut som linser. Men det är äkta!



4. Du är snygg
5. Gillar du bajs
6. Ses?

7. Varför gillar du filipiner?
Borde jag ha något emot dem? :)

8. När fyller du år? Jag fyller år den 13 Januari!
 
9. Gillar du någon?
Det gör jag nog!

10. Vad gillar du hoss killar? Dom ska vara snälla, roliga, omtänksamma, sportintresserade och ja, som dom flesta tjejerna tycker antar jag! :)

11. Gör du din bloggdesign själv eller köper du dom? Jag kopierar en som är gratis för att ha en bas! Sedan gör jag om den helt, så det är både och!

12. Varför började du blogga? Jag tyckte att det verkade kul, och så ville jag prova något nytt & nu är jag fast!

13. Vilket gymnasium vill du börja på? Antingen MoP på Katedral eller DeLaGardie!
 
14. Taggar du branäs med världens bästa mig? Haha det vet du att jag gör!

15. Kan inte du göra ett videoinlägg när du sjunger?



16. Saknar du Ash och Aqua-arobic lika mkt som jag? Ohja det gör jag! Kollar ju bild på dom varje kväll!

17. Kan du bara smsa mig någon dag och be mig komma med bussen? Jag har ju gjort det!

18. Vilken parfym använder du och vilka produkter till ansiktet?





19. Hur ser din morgon ut? Det beror helt på vilken veckodag det är! Men om jag inte har sovmorgon vaknar jag vid 7, duschar om jag ska göra det, sen äter jag frukost! Efter det brukar musiken komma på och så klär jag på mig & sminkar mig, & till sist borstar jag tänderna och fixar håret! Sen brukar det va dax att gå!

20. Har du pojkvän?
Nej jag har ingen pojkvän! Har inte haft på nästan ett år! 
 
21. Hur mycket tränar du? 
För tillfället är det 3 eller 4 gånger i veckan! Men fram tills förra veckan tränade jag 5 gånger i veckan! :) 

22. Är du good på fotboll?
Det har jag redan svarat på! Det beror vad man jämför med! :)

23. Vad önskar du dig i konfirmation? Jag vet faktiskt inte riktigt! Har funderat på en systemkamera men är osäker på om jag kommer använda den så mycket, annars är det pengar såklart!

24. Vilken är den snyggaste kändisen? Oj! Finns massa snygga kändisar! Dessa är ju inte direkt fula! Zac Efron, Cam Gigandet, Robert Pattinson, Channing Tatum & Chad Michael Murray





 

25. Favorit låt? Oj! Det har jag ingen, lyssnar på massa olika! Men några svenska låtar jag lyssnar på Veronica Maggio - Jag kommer & Daniel Adams-Ray - Svart och ett par engelska! Mads Langer - Your not alone, The Fray - You found me & The Script - For the first time

26. Favorit film? Jag har nog ingen riktig här heller, kollar på det mesta! Men Några filmtips är Burlesque, Remember me & många många fler!
 
27. Bästa tvserien?
Haha jag får nog säga Solsidan! 
 
28. Favoritfärg?
Det har jag verkligen ingen! Olika färger är fina till olika saker!

29. Förebild? Oxå en jättesvår fråga! Ne men har inget svar på detta!
 
30. Vilka bloggar läser du?
Jag läser nästan inga bloggar, Kenzas lite då och då! Även Kissies för den är så rolig, sen är det några småbloggar jag brukar kolla på!

31. Vart lärde du dig att designa bloggar? Jag har lärt mig själv genom att prova mig fram, det är inte så svårt som det verkar!


All over the world

Hej!
Nu håller jag på att svara på alla frågor jag fick! Tar ett tag så dom kommer nog ikväll eller imorgon!
Uppträdet gick bra iallafall, förutom ett litet skrattanfall, men så blir det när Preter ska prata samtidigt som man sjunger!
Men nu ska jag äta lite, tyvärr är det inte så varm ute idag så har inte solat något.. Men får hoppas det blir lika varmt i veckan!


Peace off!

Nu drar jag iväg till kyrkan, är lite lagom taggad men det ska nog gå bra!
Jag skriver mer när jag kommit hem och så!

turn me on, again and again

Godmorgon! Va tvungen att ställa klockan idag, för 10.30 ska vi vara i kyrkan, woho vad roligt! 6 åringarna ska få sin bibel så vi ska sjunga.
Sen efter det är det information om lägret, men eftersom jag inte ska med så springer jag hem och solar istället! Inte speciellt ledsen över det! Ska nog ut springa oxå, sen taggar vi om för skolan! Hejsvejs


Hela bunten

Jag är ute ur duschen och hoppar omkring som en galning! Wonderbra! Humöret har höjts hela dagen och nu är det på topp så ska utnyttja det!
Men nu ska jag ladda ner lite grejer på datorn!


otroligt!

Vem sa att man inte kunde bli brun utav vårsolen? Jag har ju fått bonnabränna på benen och bröstkorgen! Även börjat få soleksem! Mysigt när det börjar i mars! Men äntligen är det vår och då spelar det bannemej ingen roll!


återträff!

Nu har jag planer för resten av dagen!
Nu ska jag äta lite sen sätta mig ute och sola, lyssna på skön musik och ha det grymt bra! Får ju utnyttja den solen vi får i Sverige! Sen ikväll ska vi bort och gissa vem som finns där?! Jo PILLAN! Galet vad jag saknar den flickan alltså! Så ikväll kommer jag bara njuta!
Men nu ska jag skynda mig ut!



vet att du hatar mig för bilden men hade ingen annan på datorn!


Kläder!

Nuså!



ska jag köpa? ja/nej?
Kan inte bestämma mig! Ska jag ens köpanågon av dom? Vill ju köpa hängsleshorts så vet inte!
Men nu sakerna jag köpte i göteborg!






DAG 3 – MIN FAVORITÅRSTID OCH VARFÖR.

Utan tvekan sommaren! Hur underbart som helst, snygga kläder, varm, sola & bada, killar utan kläder ;)
Ja? Finns det något negativt?!


uttråkad!

Hej!
Nu är jag vaken efter en kämpig natt, usch! Men det blev ganska bra tillslut & nu mår jag rätt bra! :) , så funderar på om jag ska ut och springa lite idag, eller vad jag ska hitta på för känner inte för att sitta hemma hela dagen!
Men en sak är klar, jag ska ta bilder på det jag köpt! Så ska bara hämta kameran så blir det snart gjort!
Men hinner inte skriva mer nu, har lite saker att göra!


Västkusten

Hej allihop! Nu har jag kommit hem från vara, tillbringade första delen av kvällen tillsammans med johanna och julia! Underbara tjejer, så vi va här innan och sen åkte vi till vara och kollade på innebandy! Rolig match att kolla på! 5-4 till vara :)
Nu hade jag åtminstone tänkt tvätte bort sminket och se på någon film!


Gästblogg

Hej!
Sitter här och lyssnar på go musik med Anna! sK tyvärr snart åka hem men ikväll händer det mycket, vi tjejer äter god middag i lilla Kvänum och sen far vi till vara och kollar på innebandy ! Idag har skolan varit lugn, allt har varit bra! Och jag gjorde inte bara detta inlägget för att skriva, utan även förklara hur mycket Anna Fahlgren betyder för mig, hon är min lilla stjärna uppe i det blå. Hon finns alltid när man mår dåligt , Anna jag älskar dig! <3 Tack för mig! // Johanna O



Idrottslektion

Hej allihop!
Snö på gatorna igen.. Känns ju inte jättebra! Igår satt jag ute och solade med kompisar, idag blir det mössa och vantar! Det kallar jag vändning!
Och matchen imorgon blir antagligen inställd? Får se! Men något positivt nu då! Min dator har blivit snabb! Bara sådär! :o , ena sekunden va den jättelångsam! UNDERBART!
Men nu ska jag gå och ta på mig idrottskläder


och packa väskan!


Windows 7

Hej allihop!
Haha jag är sjukt ar flera sekunder för texten att komma fram. Får se om det går att lösa!
Träningen gick iallafall bra så är nöjd! Och på lördag blir det match, kommer bli grymt kul! Men nu ska jag hoppa in i duschen!


sms-inlägg

Hej! Blev ett sent sms-inlägg! Skriver mer sen, för ska iväg på träning nu! Håller även på att installera om datorn! Tog ett jäkla tag innan något fungerade, men efter att ha upptäckt att jag tryckt på fel knapp, fungerar det äntligen! Menmen, skriver mer sen!


DAG 1 - 10 FAKTA OM MIG + EN BILD!

1. Jag heter Anna Maria Josefin Fahlgren
2. Jag har bott i Kvänum sen jag föddes!
3. Jag är duktig i skolan
4. Är livrädd för katter!
5. Jag blir lätt arg när saker inte fungerar.
6. Jag skrattar åt allt och alla, inte alltid så bra!
7. Jag älskar min gitarr!
8. Jag har spelat fotboll sen jag var 4 år.
9. Jag är väldigt glömsk och klantig
10. Utan mina vänner hade jag inte varit något.


klädhögar

Godmorgon!
Nu är jag klar för skolan så satte mig här och lyssna på musik!
Ska bara lägga in alla kläder i garderoben och det lär ta ett tag, så hinner inte sitta här mer nu, blir nog sms-inlägg från konfirmationen senare idag med!


Godnatt bloggen!

Nu ska lilla jag hoppa i säng!
Annars kommer jag somna här, och jag ska ju orka upp imorgon!


Daniel Ray Adams - Svart

Haha blir inga bilder idag heller!
Herregösses vad det va jobbigt att byta om, så blev mjukisbyxor istället för klänning! Så blir bilder någon annan dag! Och har precis pratat med Filip så ska få låna någon skiva av honom som ska fixa datorn! UNDERBART! Så ska försöka fixa med det imorgonkväll eller på fredag, fför imorgon blir det konfirmation och träning!
Ska bli skönt att komma igång igen, så nu ska jag putsa skorna hej!


DAG 2 – EN PERSON JAG VILL TRÄFFA JUST NU!

Jag skulle vilja träffa 3 personer just nu!


25 dagar av mitt liv!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Med start imorgon!

Klicka på bilden för att komma till inlägget!


Svensk sommar!

 Nu är jag hemma, så tänkte försöka bli klar med bloggdesignen! Får hoppas jag hinner, sen ska jag även visa vad jag köpt & efter det ska jag nog plugga lite.
& dagen har varit riktigt bra, gjort bort mig mindre än vanligt så jag ska verkligen inte klaga!
Jaja, nu ska jag sätta igång!


FRÅGESTUND! ↓

Tryck på länken och skriv frågor! :) http://fahlgrenanna.blogg.se/2011/march/entry-117221279.html#comment

Nu har jag åtminstone kommit upp och duschat, kom precis på att det är onsdag så gick upp en timme för tidigt.. Men nu hinner jag ju göra annat istället!
Och dagens planer är att bli klar med bloggen och ta bilder på det jag köpte i Göteborg, orkade inte göra det igår så det blir idag istället. Men nu ska jag göra klart headern!


Vi hade så rätt

Hej allihop!
Jag håller på att redigera bloggen! Blir lite ändringar men tror jag är klar någon gång i veckan!

Har precis ätit lite och innan det kört moppe, första gången i hela mitt liv men det gick ju ganska bra trots allt! Och vi bakade även som vi sa, men det blev inte misslyckat utan perfekt! Radion stod på högsta volymen och vi dansade omkring med ingridienserna, måste varit det som gjorde kakan så god!


gooooott!

Hej! Nu har jag varit hos lena och fått massage, så nu ska vi baka fantomenkaka :D , gott! Ni får bild på det misslyckade!


.



 


15/3

Godmorgon!
Ny dag med nya bekymmer.
Sista dagen innan skolan börjar igen, känns ju inte jättebra men ska njuta idag! Träffa julia, vi ska nog försöka baka så det blir av någon gång! Ska även på massage och sen får vi se vad som händer!
Ska även fixa bilder på det jag köpte igår, så har jag en överraskning till er sen med! Men än så länge är det hemligt!


blev längre än jag trodde

Hola amigos! Jag ligger i min underbara säng och kollar på sex and the city 2, saknat det grymt mycket! Riktigt skönt att vara hemma igen, så imorgon hade jag tänkt träffa julia! Ska även på massage, kommer komma gråtande därifrån! Men då finns ju julia hemma, och hon är redan uppvärmd efter att ha lekt med elin ett tag! Stackars flicka, men nu ska jag återgå till filmen!


jag hjärta dig





helt tagen!
Utan tvekan sveriges snyggaste kille, stilen, ansiktet, kroppen?
Han är även så grymt duktig på musik!

Många känner nog igen honom från http://kanal5.se/andreaswijk där han är modebloggare, älskar bloggen och följer det dagligen! Tycker ni borde göra det med, massa snygga bilder och bra videoklipp, så tipsar definitivt om honom! Love it.


go far

Förlåt för dålig uppdatering idag! Men va på sjukhuset hela förmiddagen och efter det shoppade jag och mamma så har inte hunnit! :) , kommer bilder på vad jag köpte imorgon! Blev 2 klänningar, ett linne, en kjol, en blus och en väska :)
Vi kom i alla fall hem för en stund sen, så har bara kollat på tv och tagit det lugnt nu! Funderar på att gå och lägga mig! Blir nog så, godnatt


sms-inlägg

Hej allihop! Nu ligger jag i sängen och kollar på film, bröllopsfotografen! Ganska bra ändå! Dagen va ganska jobbig men jag lever och laddar upp för imorgon istället!


miniminemo



Turn the tima back
cause memories is
all you got left


smått & gott


Leaving town

Nu drar vi,
hoppas alla är riktigt sociala på sms sen, för jag kommer ha tråkigt!
Men som tur är har jag laddat med massa musik och en kudde så bilturen kommer nog åtminstone gå bra!


du vet att det är sant

Nu packar jag för fullt, ingen aning om vad jag ska ta med mig eller ha på mig så får se hur det går!
Vi lämnar placet vid 12 och sen börjar äventyret, först kalas (phuuu) sen vet jag inte vad vi gör, ska åtminstone sova hos mammas moster, & på måndag bär det av till sjukhuset & efter det blir det tröst shopping!
Hoppas mamma betalar.. Jaja, nu ska jag fortsätta!


Godnatt

Godnatt


Konstigt

Av någon anledning kollar jag på hockey, tecken på att jag inte har något att göra.. Ska snart äta och sen blir det melodifestivalen tror jag, annars blir det någon gammal film :) , hej


lördag

jag blir galen!
Detta har varit den tråkigaste dagen på sååå länge! Har inte gjort någonting bara legat i sängen och läst "Holes" , haft bättre lördagar! Men vi har haft gäster och lite så oxå,
Men det positiva är att nu är det bestämt! Om 2 veckor åker jag & köper ny mobil, elgiganten betalar det mest och jag resten! NÖJD! Så om någon har tips på någon riktigt bra mobil som inte är för dyr är det bara att säga till!


jag kommer

Jag är uppe och ska plocka iordnind lite, snart ska spegeln upp på väggen igen så det behövs. Vet bara inte vart den ska sitta men det löser sig väl!
Sen om en stund får vi gäster och så måste jag packa, sen händer inget mer idag!



Leave you out with the waist this is not what I do


happhapp

hej!
Sitter och letar efter mobiler nu, är inne på iPhone men är för snål.. , så får leta vidare! Har även ätit massa muffins nu och gått upp ca 3 kg så nu blir det slut på det ljuva livet, hej!


vill tillbaka

Jag är hemma från skolan och funderar starkt på att baka! Har ju inte blivit av trots att jag tänkt göra det hur länge som helst.. Men & andra sidan kommer det ta slut direkt så vet inte om det är värt det..
Men så är det! Lyssnar på musik just nu och ikväll blir det ingen träning, blir hemmakväll istället, orkar inte åka.
Ska ska gotta mig här hemma


nästegård

Helt nyvaken och hur trött som helst!
Ska bara packa väskan så drar jag iväg till idrotten, rätt bra att bo i Kvänum ibland! Sen efter skolan blir det att ta det lugnt, äta lite och sen blir det träning i grästorp!
Kanske inte det roligaste en fredagkväll men det blir bra! Ska bara fixa skjuts, men det löser sig!


Wave hejdå

Usch, mår inte speciellt bra idag men ska försöka ta mig till skolan, blir tyvärr ingen träning ikv men jag klarar mig, nu ska jag iaf fixa ihop kläder och göra mig i ordning hej!


smärta här och där

Nu ska jag sova! Mina fötter gör ont, fått en blånagel, fingrarna plågar mig och det är snöstorm ute? Allt utom lyckat, godnatt


Olle


Inte som det ser ut,

hemma efter träningen, gick väl ganska bra tror jag. Vi hade dom sämsta bollarna någonsin men vi hade kul! :) , & konfirmationen gick rätt okej, humöret va väl inte det bästa så förlåt!
Sen har det inte hänt mycket mer idag, så nu tänkte jag ta mig till sängen och kolla på film!


hoppa över

Vi är påväg mot konfirmationen nu, vill att domhär 2 timmarna ska gå riktigt fort, orkar inte.

framsida, baksida, bara sida

Godmorgon!
Längesen jag vaknade tidigt! 6.45 måste vara rekord för att gå till skolan!
Dagens planer blir skola sen konfirmation, så kommer Julia hit, jag drar med henne för att kolla träningskläder och efter det blir det träning! Låter som en ganska bra dag!
Jag lyckades även städa rummet igår, rätt nöjd! Och idag har jag hunnit duscha med så ska stänga av här & torka håret, hejs!


det gäller att bjuda!

Sideshow Bob!

Nu ska jag pallra iväg till mitt rum och ta tag i städningen! Jag flyttar en tröja från golvet till sängen, och rätt som det är ligger en annan på golvet. Jag kommer ingenstans!
Sen ska jag belöna mig med en film till, har nämligen kollat på simpsons hela eftermiddagen och insett att jag har 0.03 % liv, illa!

 



Julia? Ser du likheterna?

Jag försökte förklara för julia hur lik presenten vi gav till stina va sideshow bob i simpsons, men ungen vet inte vem han är! Så här har du en bild och hoppas du får dig ett gott skratt när du inser att det är kopior!


babyyyyy

Nu sitter jag och sanna på musiken, håller på att leta efter massa låtar! Känner på mig att detta kommer bli grymt! Så ska inte skriva mer nu, ha det bra!


In my head

Nu håller jag på att göra mig i ordning för fullt! Skolan börjar om 45 minuter ;) , så musiken dånar ur högtalarna och jag är på riktigt bra humör!
Sen efter skolan blir det att prova träningskläder och kolla lite filmer tror jag, städa rummet oxå antar jag, kläder överallt! Ser förjävligt ut så det behövs utan tvekan! Jaja, nu ska jag göra mig klar!


besvikelse

Ah men tja!
Nu ska jag stänga av datorn igen :) , precis ätit glass och ballerina kladdkaka ;rr , ångrar mig! Så nu väntar sängen i stället! Kolla på film och sen sova! Sovmorgon imorgon igen så det känns bra! Sen blir det att kolla på massa träningskläder, & efter det är ingenting planerat.
Får bli en överraskning!



det va inte igår!


tro vad du vill

Tror alla läxor är klara nu, duktigt Anna!
Så nu ska jag ta fram gitarren, spela lite sköna låtar och må riktigt bra! Funderar fortfarande på detdär med att lägga ut en video, det ända problemet är att jag inte har någon. Så får se hur det blir!
Men nu ska jag leka det bästa i mitt rum!


swing it baby, swing it

Nu har jag varit duktig!
Gjort svenska läxan och pluggat på engelska provet så nu blir det att ta tag i matten oxå. Har även kollat på 2 One Tree Hill avsnitt och fått massage! Underbart,
snart ska vi väll äta tror jag med, så tänker inte ödsla tid här! Tyvärr har jag ju varken min vanliga mobil eller dator så kan inte lyssna på musik nu.. Blir 4 jobbiga matteläxor!



vill tillbaka, allt va enkelt! Minnen för livet och tror aldrig jag skrattat så mycket under en vecka!
Skönaste personerna på planeten finns i Egypten, ständigt fulla 40-åriga tyskar som raggar, underbara underhållare, läskiga strandvakter, otroligt många killar med vaxade ögonbryn, charmiga busschaufförer och så himla mycket mer,
En underbar vecka ♥


Fade Away

Nu är jag hemma och kom precis på en grej! Vi är ju lediga på måndag och tisdag! Grymt!
Så på söndag åker jag till göteborg, ska på kalas.. Sen sover jag och mamma där, & på måndagen blir det en sväng till Sahlgrenska antar jag? Något sjukhus i göteborg i alla fall, sen efter det shopping!
Får hoppas på det bästa!
Men nu ska jag göra alla matteläxor jag ligger efter med, detta kommer ta ett tag!



bara för att ebba är så grinig ska jag länka hennes fb varje gång jag använder en bild hon tagit! here it comes men jag tror det är fel!
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1629011027&sk=info


musik



favoriter från idol 2010


the day before

Hej!
Förlåt att det inte blev någon mer uppdatering igår men jag orkade inte, åkte direkt till vara efter skolan, va lite på körskolan sen gick jag, johanna och julia till Nordpolen och fikade! Mysigt! Och efter det släppte johanna av mig vid sparbankshallen och så satt jag där & kollade på fotboll! Tränade gjorde jag med, så dagen va bra! :)
Idag vet jag inte vad som händer, ska väll försöka plugga lite. Får se hur det går!
Men nu ska jag inte skriva mer, ha det fint!


we are all the winners

nyvaken och helt tom, fattar inte?
jag mår jätte konstigt! så får se vad det blir med detta! Ska iallafall till skolan om en stund, och efter det åker jag in till vara, ska plugga lite och träna! :) , blir super!


wonderbroooo

solsidan är lika underbart som alltid! haha så sköna är dom!
nu ska jag försöka ta mig till sängen igen och kolla på time out :) , & träningarna gick ganska bra förut, riktigt skönt att börja träna ute! Så det va nice!


trött

Hej! Nu är jag hemma, la mig i sängen och började kolla på bandy, är grymt trött så funderar på att sova en stund, men då somnar jag antagligen inte sen.. Och som sagt, min dator fungerar inte så blir smsinlägg,


fyyyy

Hej! Nu är vi påväg till ica, sen blir det att gå på träning! Blir kalabra! Jaja nu ska jag sluta,


underbart

Hej allihop! Nu ska vi gå och lägga oss, har precis kommit hem från en grym kväll hos stina! Riktigt kul, så tack! Och tack till julia som låtit mig sova hela dagen, usch tror jag va/är sjuk, men mår mycket bättre nu! Så imorgon blir det träning, dubbel till och med! Blir nice, först västgöta och sen ute på konstgräset i grästorp! Love it, aja nu hoppade tvn igång, sleep tight!


reminder

Drog ett par avsnitt, började gråta, sorgligt!
Så nu tänkte jag att jag skulle hoppa in i duschen, funderar på om man ska ut och gå innan? När det är så grymt väder? Får se, kanske en kort isåfall, annars ber jag julia hänga med sen! För om någon timma kommer hon och hämtar mig, så ska vi fixa lite grejer sen bär det av till stina!


himmel!

Jaa vad ska man säga? Det är lördag, jag är uppe hur tidigt som helst, har ont i magen, min mobil är på lagning och min dator fungerar inte? Life sucks -.-
men dagen får rädda mig, tänkte kolla på OTH nu och sen åker jag till Julia, efter det blir det att åka till stina och det kommer bli grymt kul!
Aja, have a nice day!


det va som..

Helvete! Ligger i sängen och svär för migsjälv! Datorn är sönder och allt blir fel! Har precis pratat med junior och kollar på film nu, som sagt datorn är sönder, installerade om windows och nu är hela datorn sönder! Går inte att ansluta till internet eller något så vet inte vad jag ska göra, men orkar inte mer nu.


pajas!

Hej! Min dator är inte rolig för tillfället, den har krashat 3 gånger nu och den vägrar att starta! Inte okej! Jag som skulle kolla på film och allt! Aja får baka och städa istället! Blir väl bra det med till slut :) , men nu ska jag sluta! Hejs


lovely bitch!

Jag är hemma, är riktigt trött och baka lite!
Fantomen kaka står på schemat, gott! Skolan gick bra, provet gick fint -6 har även varit på pappas jobb! Tog en tur till farmor och farfar med! Lämnade lite saker som ska till skara, blir nämligen inget kalas får min familjs del, elin har blivit sjuk! Wohoo, blää!
Jaja, nu måste jag ringa mamma!


komkomkom

Godmorgon!
Jag är alldeless nyvaken och trött så hinner inte skriva mycket, har idrott om 20 minuter så blir att slänga ihop lite kläder, något att äta och sen springa iväg.
Ikväll blir det kalas men innan det får jag se vad jag hittar på, kommer väl på något kul! I värsta fall hamnar jag här, menmen!
Got to rush


Ny dag om 1 timme och 49 minuter

Klockan börjar bli mycket för lilla mig så tänker sova nu, kanske läsa lite på svenska boken men antagligen somnar jag med den över mig i så fall. För att undvika det skippar jag den delen och gör det någon annan gång istället.
Aja, godnatt mina underbara läsare!


everything reminds me off you

Nu har jag ätit, duschat och tränat!
Gick väl inte för bra men så är det, fötterna vägrade va på min sida oxå så blir att söka för dom med. KUL!
Nu hade jag åtminstone planerat lite plugg och efter det ett avsnitt One Tree Hill, hoppas det fixar dagens problem på något vis!
Har även blivit besöksrekord idag! Känns kanon! Hur många det blev tänker jag inte säga men än så länge 24 personer fler än förra gången! Perfekt, men nu ska jag plugga igen!


jag vet vad du tänker och du har fel

Så! Då drar jag på träning, blir riktigt bra!
Ska bara packa klart först, hoppas på en lugn träning för mina fötter plågar mig verkligen idag! Går som en gammal tant, mer än vanligt till och med. Hmm, juste! Har skrivit klart klagobrevet om min mobil igen. Den ska på lagning på lördag igen, att det aldrig kan fungera! Så nu ska jag kräva pengarna tillbaka och köpa en annan, funderar på Iphone 3GS, då har jag åtminstone roliga spel när den oxå krånglar!


Utkast

Äntligen hemma! Startade datorn för behöver verkligen musik, pluggar det sista inför provet imorgon och tror det börjar sätta sig! Nice,
Har även fått lite planer för helgen, fredag blir det släktkalas, lördag kommer julia och hämtar mej, vi myser lite och sen åker vi till Stina med ett gäng sköna brudar! Sen på söndagen blir det västgötaträning, kanske träning i grästorp och kanske kolla på innebandy!
Får se hur det blir med dom två sista, mamma är väl inte så förtjust i något av dem!
Menmen nu ska jag dränka mina tankar i graviditeter, abort, könssjukdomar och missfall! MYYYYSIGT!



complicated

Hej! Nu sitter vi på konfirmationen och ska äta, så blir det tydligen massa musik sen :) , och efter det måste jag plugga. & sist men inte minst ska jag träna :d , älskart!


game over

Hej, nu är jag hemma och ska plugga lite till. Mötet gick fint men mindre bra hos läkaren. Aja det löser sig väl så småningom får jag hoppas! Julia va även här en stund så vi åt lite, tjötade skit och hade det trevligt! Men nu ska jag bli ett med biologiboken, hej


dummare än vi ser ut!

Nu är jag påväg! Är jätte nervös så skriver mer när jag är klar, hejs


GaGa eh eh

I take off now!
Skolan börjar om 20 minuter och jag har hunnit plugga lite så är nöjd! Så nu blir det att skynda till spanska provet, får se hur detta går! Får hoppas det bästa, jaja chao!



snabb uppvisning av outfiten!


Koola Anna

Nu så är jag uppe!
Har precis kommit ut från duschen och börjat leta fram lite kläder, samma problem som alltid! Tänkte inte skriva så mycket nu, skolan blir lugn, musik och lite annat kul. Sen efter ska jag som sagt kolla varför jag har så ont i händerna och fötterna, är rätt nervös faktiskt.. Och till sist blir det fotbollsmöte! Så nu hoppas vi att dagen går bra!


krispig

Ett till sms-inlägg innan jag ska sova! Ligger i sängen med en värmekudde på magen och kollar på tv, lika skönt varje gång! Ska snart sova och imorgon blir det plugga innan skolan, sen efter blir det att kolla fingrarna, plugga ännu mer och sedan fotbollsmöte! Hoppas verkligen på det bästa nu! Menmen nu ska jag inte skriva mer, men det gör jag när jag vaknat!


Jag har blivit besatt! Kollat för mycket p...

Jag har blivit besatt! Kollat för mycket på film och pluggat för lite! Så när jag kollat klart på denna skivan ska jag utan tvekan plugga, göra klart praon och allt annat jag inte är klar med! Så nu ska jag fortsätta här tillsammans med en filt och massor av kuddar!


me, my friend and I

Hej!
Nu blir det bättre uppdatering på bloggen igen! Har slarvat lite men ska bli ändring på det!
Jag har i alla fall kommit hem nu, ska äta något och sen sätta mig med ett berg av läxor och prov! Ingen träning idag heller så har tid för det. Sen får vi se hur länge jag orkar plugga, lär bli OTH till slut ändå!

So long sucker!


shit

Godmorgon utan god! Jätte trött och fick inte sovmorgon för ska på något möte i skolan. Nu håller jag på att göra mig i ordning, hittar inga kläder att ha på mig bara. Menmen idag blir det att plugga massor! 2 prov och massa läxor denna veckan. Kanske träna oxå, vet inte om den är inställd idag igen? Men nu hinner jag inte skriva mer! HejsanHoppsan