RSS 2.0

www.vastgotafotboll.org

Filmen är snart slut och jag är totalt död! Tänkte därför hoppa ner i sängen och sova lite! Kanske lyssna på lite musik. Tänkte försöka sova länge imorgon eftersom det är träning vid 20.00 i Grästorp. Eftersom det är kolsvart när klockan är 17.00 så får vi se hur det går! Jag kommer väll somna på planen eller något.
Ska även försöka plugga lite, jag menar. Vem lägger prov veckan efter lov? Jo mina lärare. Toppen! Men har vetat det länge men ändå, dålig på att planera som jag är börjar jag ju några dagar innan och oturligt nog så är det lov denna gången. Hmm.. men nu ska jag kolla klart och sedan sova!


Van Diesel - The Pacifier

Ännu en kväll spenderar jag framför tv:n, denna med Elin och kollar på The Pacifier. Sett den ett antal gånger men fortfarande bra! Haha! Van Diesel ser även helt okej ut så det går att se på den många gånger! Tänkte även mysa till det lite med kanelbullar. GOTT! Har även varit med om något ganska hemsk, var otroligt sugen på clementin så tänkte äta det. När jag smakade insåg jag att det var något helt annat, det var en apelsin i miniformat! Har nog aldrig blivit så besviken.. Jo det har jag men inte utav en apelsin! Hmm.. Tror att jag börjar bli galen.



Adele & Jessie J

Anna är i farten igen! Var såhäääär nära på att göra sönder denna tapeten med gitarren oxå, phuu.. förra gången ramlade jag framlänges med gitarren i handen så det blev ett hål i väggen. Denna gången ramlade jag baklänges ur sängen så "förstärkningsuttaget" skrapades mot väggen. Konstigt nog syns det inte ett enda märke! Endast ett blåmärke på min rumpa! Men det får jag ta!
Förövrigt så va Joel här en liten stund förut, inte alls lång tid eftersom Filip hotade honom med att han var tvungen att vara tillbaka 19.00 annars skulle Anton sätta sig på honom (vilket hot?!) så det blev bara en liten stund!
Nu sitter jag som ni nog förstod med gitarren, tänkte hitta lite nya låtar att spela! Har även tagit mej vatten över huvudet och börjat spela/sjunga Adele & Jessie J. Galet vad duktiga sångerskor de är båda två! Dom är de enda som spelas i mina högtalare för tillfället! Dör nästan!


allt är på topp

Nu är jag hemma och måste säga att jag är riktigt glad! Lucian låter jättebra och min gitarr var i skolan! Så allt är toppen nu! Så detta tänker jag fira med lite mat, är vrålhungrig och så ska jag nog fota lite. Det är lite väl mörkt men får se om jag får några bra bilder. Tveksamt! Jaja får gå innan det blir kolsvart. Jag skänker även en tanke till mina kära vän Maria som fått för sig att hon ska cykla hem = 1 mil nu när det är mörkt och hon kom precis på att hon inte har någon lampa på cykeln! Well done, hoppas hon överlever! Ne nu ska vi inte vara sådana utan vi ska fota istället!


in a hurry

Det blir ett hypersnabbt inlägg nu för jag ska iväg på lucia och hämta min gitarr i skolan! Mamma sa att det var massa lärare på skolan fast det var lov så jag hoppas hon har rätt! Annars blir jag riktigt ledsen! Kanske gör inbrott eller något.
Efteråt ska jag kanske träffa Joel, bara jag kommer på något sätt att komma till Jung eftersom dom lanar där, killar alltså.. Eller så får han komma hit! Får se hur det blir! Men nu måste jag gå!


skola på lovet

Godmorgon allesammans! Jag har varit vaken en stund nu, av någon anledning kunde jag inte somna om när jag vaknade! SÅ jag har försökt kolla på lite film och bläddrat igenom lite bilder som jag lovade att skicka till en person! Hoppas att du blir nöjd Klara!
Nu tänkte jag iallafall kliva upp ur sängen och äta lite frukost. Sen ska jag gå till skolan och kolla om min gitarr är där, bara att hoppas att det finns någon lärare som jobbar oxå! Är dock lite tveksam till det! Men dit ska jag, jag borde iallafall se genom fönstret ifall den finns där! Sedan ska jag som sagt på lucia och lite annat!



glöm inte! http://fahlgrenanna.blogg.se/2011/october/tips-mandag.html#comment


TIPS MÅNDAG!

TIPS MÅNDAG INNEBÄR ATT FRAM TILL KLOCKAN 24.00 IKVALL VILL JAG ATT NI BOMBAR MIG MED IDÉER TILL BLOGGEN, INTE UTSEENDE MÄSSIGT MEN OM VAD JAG SKA SKRIVA OCH SÅDANT! DET KANSKE ÄR NÅGON BLOGG NI VILL ATT JAG SKA SKRIVA OM ELLER HA FLER TÄVLINGAR? KOMMENTERA OCH SÄG VAD NI TYCKER!


2011'10'30

Min kväll blev lite annorlunda mot vad jag trodde! Helt plötsligt kom Julia, Jonatan och Birk och lekte lite med mig! Eller vi låg allihop och trängdes i sängen och kollade på Bilar 2, sedan gick de hem och då passade jag på att äta lite hummer och kräftor! Första gången jag åt hummer och måste säga att det var riktigt gott! Så det tackar jag min farbror till!
Efter detta har jag kollat lite på bäck och inte mycket mer! Så nu tänkte jag kolla klart på filmen jag började på förut, Take me home tonight. Tyvärr krånglade tv:n så jag kunde inte kolla klart (tror det är samma fel på datorn som tv:n) men jag hoppas att den funkar nu!
Sedan ska jag sova, det är ju en dag imorgon igen och första dagen på lovet ska jag tillbringa med 6 andra tjejer och Johan eftersom vi har lucia!
Vi borde vara med i tidningen snart oxå! Jaja, jag lär ju säga till när det händer! Godnatt!


filmtime

Nu är jag hemma och tänkter inte röra mig ut fläcken mer idag! Ska ligga i min sköna säng och kolla på film, trodde jag skulle dö där borta på jobbet ett tag! Men som en räddare i nöden kom mamma med mina tabletter och då blev det genast lite bättre! Hon hämtade även min kudde i Jung så nu är jag lycklig!
Detta ska jag fira med en kanelbulle. Mumma!
Så nu är det "no strings attached" som gäller, en kompis tipsade om den så jag laddade ner den igår & ska nu kolla på den! Hoppas den är lika bra som den verkar på trailern!


when I held ya covers

Godmorgon!
Jag ÄLSKAR vintertiden, fick ju sova en timme exta! Så nu är jag utvilad och mår mycket bättre! Helt toppen är det ju inte men bättre än de andra dagarna! Så jag ska jobba idag sedan när jag kommer hem får jag väll gå och lägga mig eller något ifall det skulle vara så! Resten av familjen är iallafall i Borås för Elin ska spela handbollsmatch, de ska även hämta min kudde och sovsäck som jag glömde förra helgen! Bra jobbat! Så jag har sovit på en vanlig kudde och 1000 små, förstår inte hur jag kunde klara mig med bara en innan jag köpte en andra!
Men man saknar antagligen inte något man aldrig haft! Right?
Men nu tänkte jag gå och sätta mig i fotbad och kolla om det är något bra på tv:n!


utanför mitt fönster


vintertid och filmtips

Nu ska vi tydligen dra tillbaka klockan en timme eftersom det är vintertid? Jag antar att det är vid 12 slaget man skall göra det men det känns skönt att kunna tänka att klockan bara är 21.00! Imorgon ska jag jobba, hoppas iallafall på det! Mår jag som jag gör nu får jag nog skippa det men ska försöka ta mig dit! Moppe! Mums vad kul när det är svinkallt ute! Usch! Men pengar är ju alltid pengar, sedan efter det ska jag kolla på filmerna jag laddat ner idag. Bilar 2, no strings attached och crazy stupid love. Hinner såklart inte kolla på alla men jag ska göra ett gott försök!
Det är ju äntligen lov, så jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt. Kan lova att denna tanken kommer ändras under tidens gång men som det ser ut nu vill jag ha det så!
Men nu ska jag fortsätta dreggla över Zac Efron i 17 again, världens sämsta film men vad spelar det för roll när USAs top 5 snyggaste kille är med?


HÖST

Jag har endast varit utanför dörren en gång idag och då passade jag på att ta lite fina höstbilder så här är två utav dem! Efter det har jag legat inne och kollat på smurfarna och why did I get married. Älskar barnfilmer så smurfarna tyckte jag verkligen om och why did I get married handlar om 4 par som råkar ut för massa kärleksproblem! Riktigtriktigt bra film! 
Har även ätit massa glass, har fått ont i mandlarna/sköldkörteln igen.. Så har suttit med filt och halsduk så gott som hela dagen! Resten utav familjen är inte hemma så jag tänker fortsätta njuta av tystnaden. Fast hoppas mamma kommer hem snart, är hungrig!
 


sjuk på en lördag

Just nu ligger jag i min varma säng och myser framför facebook! Har inte haft såhär kul på länge, och jag är seriös! Kollar på massa olika saker från när vi var lite yngre och var på semester ett par familjer. Nu har jag fastnat för ett videoklipp där Alma ska hoppa i skidbacken och landa i en luftkudde. Tyvärr så sitter en stackars kille på luftkudden och när han landar flyger han iväg, detta lyckades jag och pillan filma på 1 april. Dog av skratt! Och om ni har tråkigt någon dag borde ni kolla hennes blogg! http://pilaan.blogg.se man kan inte annat än att älska den!


Sims 2

Nu är dom nog snart klara i hallen verkar det som! Dom håller på uppe på vinden och grejar med skorstenen! Det ser faktiskt riktigt bra ut, trodde inte det skulle bli bra eftersom det är så många olika nyanser utav grått nu. Men som det ser ut nu är det mysigt! Antar att det blir ännu mysigare när fotöljen kommer in och brasan är tänd! Kanske kommer någon bild nu i veckan, bara det blir klart så!
Jag ska även försöka ta mig ut och träna, har fortfarande ont i huvudet (?) så vet inte om det är någon bra idé. Men känner mig så otroligt lat av att bara ligga här, min formiddag har bestått utav Sims och idol, repris utav igår med andra ord!


spela krocket

Nu är jag vaken och har knökat ner lite frukost, vaknade av att det hamrades och grejades utanför! Ändå så fick jag ju lona Elins rum i natt så jag har nog sovit ganska bra ändå! Men det var ju bara att sätta igång musik och slockna igen! Så nu är jag hyfsat utvilad och tänkte därför ta lite kort på Elin och Andreas som fick för sig att spela krocket? Iskallt ute och ah.. Onormal släkt skulle jag vilja säga! Så nu hinner jag inte sitta här, men eftersom det är iskallt ute så kommer jag snart in igen!


sms-inlägg

Nu säger jag godnatt! Idol slutade som jag tänkte så efter det myste jag och Elin i min säng framför modern family, och nu ligger jag i hennes säng för att äntligen få sova lite! Godnatt!


Peter Jöback

Fick låna Elins dator lite till och märkte då att hon inte har laddat ner det typsnittet jag har på bloggen och då insåg jag att det nog är så för många! Så klicka HÄR för att ladda ner det! Ser inte speciellt bra ut annars så jag hoppas ni gör detta!
Så nu kollar jag på IDOL igen, helt inne i det så jag borde egentligen inte sitta här men man får ju anstränga sig lite för er som faktiskt stannar och läser på bloggen! Men nu är det Peter Jöback som sjunger så det är inte så intressant! Kan ju berätta en lite rolig sak, när vi var någonstans i Sverige. Minns inte vilken stad, så var vi ett antal familjer som åkte tillsammans och bodde på hotell. Detta var några år sedan! 5 eller något kanske! Så var det en liten kille i sällskapet som skulle gå till sitt rum och knackade på dörren hur länge som helst tills jag och några till kom och sa att det var fel rum.
När vi sen kom till lobbyn dagen efter fick vi syn på just Peter Jöback och det visade sig att bakom dörren som Sebastian stått och knackat på hade självaste storstjärnan bott under natten!


IDOL och gitarrspel

Min kväll har bestått utav Sims 2! Haha, fick ett sug efter det så har spelat ett bra tag! Sedan så var det idol vilket jag såklart kollade på! Musik nörd som jag är så var jag helt lyrisk när Moa sjöng! Hur bra får man vara egentligen? Och Robin som har världens bästa röst! Helt galet vad många duktiga personer som är med i år! Så nu är jag lite nyfiken på vem som åker ut, hoppas lite på Linni även om hon var mycket bättre än hon brukar idag!
Så nu tänkte jag fortsätta ladda ner film och sedan kolla på någon utav dem! Fick veta förut att min morbror och någon mer ska komma hit och göra klart i våran hall vid 8 och eftersom jag sover precis bredvis så ska jag nog slänga ut pappa ifrån hans säng så jag får sova där istället. Eller så har elin erbjudit hennes säng! Gulligt av henne! Något annat som är gulligt är att hon har börjat spelat gitarr och håller nu på att lära mamma! Så dom sitter jätte koncentrerade på Elins rum och spelar och sjunger! Det går sisådär! Men dom underhåller resten utav familjen iallafall!


höstlov v. 44

Hemma och allt jag gjort idag har gått dåligt!
Men nu är det äntligen lov, det kan jag behöva! Så jag tänkte kolla om det går någon bra film på bio och dra med Julia på den! Kanske någon annan oxå, vann ju biobiljetter genom skolan så jag tänkte använda dem om det går någon film devillsäga. Vi ska även boka biljetter till Twilight - Breaking dawn, som vi har väntat på den filmen!
Tyvärr så har jag inte läst någon Twilight bok men jag är inte så mycket för att läsa så det kanske är lika bra! Så jag är jättespänd över hur första delen slutar.
Som jag sa imorses så sitter huvudvärken i från igår men den börjar släppa lite nu och det är otroligt skönt att provet är över nu! Så jag tänkte slänga i mig lite yoghurt och sedan lägga mig under täcket och kolla på någon film!
Ifall ni har några filmtips får ni gärna tipsa mig!



Jag vill även önska min fina vän Ebba ett bra lov eftersom hon kommer tillbringa det i Gävle hos resten utav hennes familj. De kommer därifrån och nu i somras flyttade de tillbaka men Ebba stannade kvar här, så nu bor hon i en lägenhet i Lidköping!


www.blogstart.se - få fler besökare till bloggen

Godmorgon! Ännu en gång så var jag tveksam om jag skulle till skolan, mår fortfarande inte bra men jag har prov idag så det känns som att jag kanske ska gå dit bara för det. Det kan ju släppa under dagen! Så nu måste jag skynda mig lite, jaja! Tänkte tips om en sak när jag ändå är igång! För er som bloggar så är http://blogstart.se en jättebra sida att sprida sin blogg på! Det var så jag gjorde och gör fortfarande! Det är en trafikbytessida och den är väldigt effektiv! Så den borde fler testa!


HTC GRATIA

Dålig uppdatering än en gång men jag har inte hunnit idag! Kom hem för en liten stund sedan och måste säga att jag inte blev allt för mycket klokare! Men lite såklart, ska jag gå på Katedral så är det MoP som gäller, så nu längtar jag till öppet hus på De La Gardie! (stavning?)
Men nu ska jag stoppa i mig lite tabletter och sedan gå och lägga mig, mitt huvud sprängs snart och magen lika så! Så men detta säger jag godnatt!


Katedralskolan i Skara

Jag glömde helt att jag skulle skriva imorses! Men jag gör det nu iallafall! Det var lite stressigt , vägrade nämligen att gå upp ur sängen! Men nu är jag uppe och jag har även varit i skolan så nu är jag med Julia och vi ska iväg till Skara som sagt! Kolla lite på skolan där och sedan får vi se om vi blivit något klokare utav det!
Men nu måste vi plugga, stud som vi är!
Inte direkt.. Men plugga ska vi iallafall göra!


Pärlor - Kent


sommarbilder


textinlägg

Hemma och är i full gång med att laga mat till elin som ska iväg och träna, skulle ju ut och gått med Birk egentligen men han bangade! Så nu funderar jag på att ge mig ut själv, ganska lockande! Men vädret gör mig aningen tveksam! Hmm.. Jag springer bara gåsfarmen eller något kort i så fall! Öttum kanske? Får se hur jag gör! Måste iallafall laga färdigt maten!
Utvecklingssamtalet gick iallafall väldigt bra, och på musiken satt jag och Sanna och sjöng/spelade lite så det kommer kanske en video på det! Beror lite på om det blev bra, har inte hunnit lyssna så mycket än! Men det är inte omöjligt!
Ska även iväg på lucia som sagt och efter det ska jag hem och lägga mig. Så nu ska jag plugga för det kommer jag inte hinna imorgon eftersom Julia följer med mig hem efter skolan och sen åker vi till Skara för att gå på öppethus på Katedralskolan. Jag hoppas att det ska göra mig klokare när det gäller mitt gymnasieval!


onsdag

Nu börjar veckan lida mot sitt slut, ellar halva veckan har gått rättare sagt! Med andra ord är det snart lov! Det ska bli så skönt så jag vet inte vad! Inte behöva göra någonting, träna och träffa personer man tycker om! Underbart!
Till min morgon då, jag har ätit lite. Gick upp tidigare som jag sa, fast inte speciellt mycket tidigare men iallafall några minuter! Så nu gör jag iordning allt som ska med till skolan, Elin ska börja spela gitarr så hon ska få låna min ena idag.. Eftersom jag ska ha den andra så hoppas jag hon tog rätt med sig! Jag har även utvecklingssamtal och så ska jag släpa med Birk på en promenad.. Den grabben klagar på att han inte tränar så nu jävlar! Jag ska även på luciaövning och när jag tänker på det så borde det snart komma med i tidningen!


Infect me with you poison

Nu tänkte jag krypa ner i sängen efter en icke speciellt ansträngande eftermiddag framför tv:n. Så jag tänkte lägga mig ner, kolla lite på tv och sedan stänga mina blå. Av någon anledning längtar jag till imorgon så jag tänkte sova så det blir imorgon snabbare! Tänker som en 3 åring jag vet, men ack så praktiskt! Så detta blir det sista inlägget för idag, men jag skriver självklart när jag vaknar imorgon! Ska även försöka gå upp lite tidigare, kan inte vara morgontrött hela livet! Med tanke på att bussen kommer gå 7.00 från Kvänum när jag börjar gymnasiet så får jag skärpa till mig!


Gilla min facebook-sida!



Tryck på bilden eller välj gilla-sida under fliken KONTAKT i menyn!


kvällsmat framför tv:n

Ännu ett sms-inlägg! Hur smidigt som helst eftersom min dator gör lite som den vill! Så nu kollar jag på bandy, Villa - Sandviken. Jag är inte speciellt intresserad men det är ju resten utav familjen. Så pappa är där live medans mamma och Elin sitter klistrade framför tv:n. Själv så hade jag gärna kollat på något annat så jag tänkte äta lite och sedan sätta mig i sängen ned gitarren! På tal om sängar så ska jag snart få en ny! Välbehövlig om man säger så! Men nu är maten klar!


utveckling

Nu är jag hemma, så jag tänkte sätta mig och plugga om jag orkar. Känns inte som det just nu men jag borde verkligen. Har åtminstone  hunnit äta och tagit lite bilder, fick även hem mina omdömen idag och måste säga att jag är stolt över mig själv! Haha! Dom har skrivit jättebra saker, så får se om det gett något resultat på betygen!
 


Turkiet 2003

Godmorgon! Nu drar jag till skolan snart, ska bara komma fram till vilka kläder jag ska ha på mig! Måste även packa till idrotten. Ut och springa är ju inte allt för roligt! Men vad jag man inte för bra betyg? Ska även få mina omdömen idag och imorgon är det utveckligssamtal, så det ska bli svinkul att se! Nästan som att få betygen i handen redan nu!
I och med detta fick jag panik över gymnasiet! Jag vet inte vad jag vill! Vilken linje jag vill gå? Vad jag villl arbeta med sen? Åhhhhh.. Jag ska iallafall på öppet hus på katedral i Skara på torsdag. Jag hoppas på att det ska göra mitt val enklare, ska även gå på DLGs öppet hus. Tror mina drömmar om att gå på västerhöjd har slocknat,
Nu måste jag iallafall kila!


sms-inlägg

Jag tänkte avsluta med ett sms-inlägg! Det var ju ett tag sedan! Väldigt praktiskt ifall man inte har någon dator eller Internet i närheten! Så ni som använder er utav http://blogg.se borde verkligen aktivera denna funktionen! Alldeles toppen! Min kväll har bestått av two and a half men, Ashton Kutcher är inte i närheten så bra som Charlie Sheen! Så tycker han borde skärpa till sig och komma tillbaka! Åter till min kväll, har varit och lämnat mitt kära vandringspris och städat lite! Så nu är det fint igen! Godnatt


welsh corgi cardigan

Detta är våran kära lilla Henny, vi brukade ta hand om henne och en annan som hette Bianca förut men nu har tyvärr Bianca avlivats pga ryggproblem och en stroke så nu har vi bara hand om Henny tyvärr. Men det är världens sötaste hundar och jag skulle nog tipsa om dem ifall någon vill ha en lugn och snäll hund. Dessa två är iallafall det, säger inte ett ljud och lyder minsta lilla. Så är de väldigt lata med, fast det beror nog på att de är gamla och har dåliga ryggar eftersom benen är så korta!


kläder på min kropp


skoldag

Nu är jag hemma och har precis duschat, skolan var otroligt bra måste jag säga! Helt sjukt att man kan längta till skolan men efter att ha praoat en vecka så måste jag säga att det var skönt att ha lektioner och inte leka hela dagarna!
Så nu tänkte jag städa lite och efter det ska jag sätta mig med gitarren. Kanske kommer upp ett videoklipp på hur det låter så ni får som ni vill!


VINNAREN ÄR:

Nu har jag lottat en vinnare bland de som tävlade och klicka på länker för att se vem det blev!

HÄR


höst och vinter

Jaha ja, nu har jag vaknat och är på hganska dåligt humör. Det blev sent igår och jag borde sovit mer så jag får skylla mig själv. Gick iallafall upp vid sju för att duscha men min sura syster har haft duschen hela morgonen så nu hinner jag inte med det så nu ska jag gå och äta. Jag är inte speciellt hungrig efter en helgs som bestått utav massvis med mat men jaja!
Idag blir nog en sådandär tråkig dag som består utav att plugga och städa skulle jag tro, kanske träna eftersom det aldrig blir av! Börjar få dåligt samvete över det nu! Att bara äta massa onyttigt och inte träna är ingen bra kombination. Nästan så jag önskar att jag var en av dem som verkligen inte kan gå upp i vikt!


humörsvängningar

Just nu sitter jag och är lite småsur på min mobil som vägrar göra som jag vill! Försöker kolla på några videos jag lagt på minneskortet men det går inte att spela upp dem. Så nu provar jag massa olika appar ifall det skulle kunna funka med dem. Så jag håller tummarna! Mer än detta så gör jag ingenting, tänkte gå och lägga mig snart. Det har varit en körig helg måste jag säga, inte mycket sömn någon natt. Så jag måste ta igen mig nu! (gäspgäsp)
Imorgon ska jag gå och lämna mitt vandringspris.. Känns riktigt sorgligt att behöva lämna ifrån mig det. Det stod ju så bra i fönstret.. Men det är någon annan tjejs tur att få uppleva den lyckan/stoltheten!
Jaja, nu ska jag slänga mig i sängen istället! Det kanske är något bra på tvn, vem vet?


min helg

Det har varit katastrof uppdatering i helgen! Men så fort jag kom hem från Göteborg så åkte jag till Jung där resten utav damlaget var. Vi hade myskväll, spelade spel och kollade på film. Dom flesta sov där och sedan åkte jag till jobbet på förmiddagen! Första gången jag var helt själv och det gick perfekt! Nästan lite stolt!
Tillbaka till gårdagen!
Det var så gott som kaos men jag skrattar så fort jag tänker på det! Vi var ju i göteborg och shoppade. Jag köpte en klänning, en tröja och ett par strumpbyxor så jag är ganska nöjd förutom att jag inte hittade några skor! Men iallafall när vi skulle åka hem så blev allt kaotiskt om man säger så! Vi satte oss på tåget och allt gick toppen. Så satte sig två spanjorer sig bredvid mig och Ebba och vi båda läser ju spanska så vi försökte komma på vad dom sa och utan att vi tänkte på det så började vi ju prata lite spanska. Satt länge och funderade på om jag skulle börja prata med dem men så blev det inte! För konduktören kom, (om jag inte minns fel så heter det så)
Så tar jag fram mitt västtrafikkort och han säger: Det går inte att åka med kontoladdning på SJ.
Jag kände panik komma krypande men då tog jag upp VISA kortet istället men det gick inte heller att betala med. Samma problem för Joel, så vi blev utslängda i Alingsås och fick sitta där i en timme och vänta på att nästa tåg skulle komma. Inte riktigt vad jag hade räknat med men det gick ju bra tillslut!
Så jag är nöjd med min helg och vill tacka alla som gjorde den till vad den blev!



Tröja från Vero Moda och klänning från H&M


Robin Stjernberg - Halo



Jag kan erkänna att jag är helt såld på när Robin Stjernberg sjunger Halo! Så bra så jag dör!
Som ni nog förstår så kollade vi på ifol igår, sedan gjorde vi inte så mycket. Insåg att jag och Sara har samma mopeder! Sen åkte vi hem, jag somnade såklart på vägen så det var bara att krypa till sängs så fort jag kom hem och nu är jag här! Ska sminka mig och sedan drar vi vidare till Göteborg! Awsome!


Lidköping

Nu har jag duschat och börjat göra mig iordning för kvällen! Jag ska som sagt till lidköping och träffa Sara och hennes familj. Det var ett bra tag sedan!
Sedan hem och sova för jag ska upp dundertidigt eftersom min kära vän ebba inte vill åka bil så ska vi åka moped och tåget går 8.30 från Vara. Så det är bara att ställa klockan! Sedan så ska vi till Jungavallen för lite mys med laget, våran avslutning för denna säsongen. Sen på söndag åker jag nog direkt till jobbet skulle jag tro! Ska jobba själv för första gången, så om jag ska vara ärlig hoppas jag att det inte kommer så många gäster! Haha, hjälp.


LÄNKBYTE

Detta ingår inte i tävlingen!

http://swagorwhat.blogg.se/

http://rebeccaedman.blogg.se/


skratta

Nu ska jag gå igen! Är så himla trött så vet inte om jag kommer hålla mig vaken hela dagen men jag ska försöka! Vi ska iallafall åka hemifrån vid  17.00 igen, ska kolla på fotöljer till hallen och sedan ska vi åka till en familj utanför lidköping! Det blir nog bra!
Imorgon ska jag som sagt till göteborg och nu verkar det som att det inte bara är jag och ebba utan även filip, joel och johan? Kan ha fel när jag skriver detta för jag förstår ungefär 0.4 % utav det alla berättar för mig om morgondagen! Jag vet iallafall att jag måste åka hemifrån JÄTTE tidigt! Uch! Men jag behöver verkligen åka till göteborg så det är väll lika bra!


Heytell och whatsapp

Har pluggat lite, kollat lite på tv och så har jag suttit med gitarren!
Hunnit med massor med andra ord!
Vill tipsa alla som har iPhone/android telefoner att skaffa appen heytell! Det är den bästa appen som finns efter spotify! Utan tvekan, helgrymt. Fungerar som en walkie talkie som man pratar igenom till personer i sin kontaktlista. Ungefär som sms fast man pratar istället! Älskar det, så den använder jag jättemycket!
Något annat jag vill tipsa om på mobilen är whatsapp också en app fast där an kan skicka sms, bilder, musik, filmer. Ja rubbet bara man har internettanslutning! Toppen!


kladdkaka och nya strängar

Nu är jag igång igen! Julia åkte precis hem, så nu tänkte jag skriva ett litet inlägg! Även denna dagen har varit väldigt tröttsam, men det går fanska bra med tanke på att det bara är en dag kvar!
Så nu lyssnar jag på musik och tänkte sätta mimg och plugga lite, eller kanske spela gitarr eftersom jag fick hem den idag!
Den har varit i Vara i en vecka nu, så måste inviga de nya strängarna nu! Lovely! Så får det bli, sedan får jag ta tag i det viktiga i livet!


Moa - i vardagsrummet

Nu är jag vaken och klar för att gå, så jag tänkte passa på att skriva lite här! Dagens planer är först prao, sedan kommer julia hit så jag ska kolla om jag kan hjälpa henne lite! Sedan måste jag plugga och så ska jag försöka ut & röra på mig om jag inte somnar innan. Har inte gjort det på år och dar känns det som!
Och imorgon ska jag åka med familjen till en annan familj, lördag ska jag åka till göteborg med min kära ebba och kanske några till och senare på kvällen har vi avslutning med fotbollslaget. Så vi ska till Jungavallen. På söndag ska jag jobba och träna hade jag tänkt.
Får se om jag överlever helgen för jag är så trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till!


FUCK LIFE

Jag blir helt galen! Orkar inte mer! Får snart ett anfall av något slag! GUUUUUUD! Jag blir sur på minsta lilla sak och allting som rör sig gör mig irriterad! Har försökt lära mig nervsystemet ikväll, lillhjärnan, storhjärnan och allt. Men ingenting fastnar och nu har jag tröttnat! GAAAAAAH! Kommer snart börja gråta. Fan va trött jag är. Nu går jag och lägger mig.


videofy



Anna Fahlgren


spex

Nu är jag med igen efter att datorn har levt loppan med mig! Eller rättare sagt tvn slutade fungera och eftersom skärmen på min dator inte fungerar så har jag den kopplad till tvn så att jag ska kunna se vad jag håller på med! Men nu fungerar allt som det ska igen!
Tror att fotograferingen gick bra! Det var jättesvåra frågor att svara på men de gick nog också ganska bra tror jag så därför tänker jag bjuda er på en helt nytagen bild! Eller ah, fick nämligen hem spexfotot idag! Och jag skäms verkligen! Vad tänker fotografen på när han säger att jag ska stå hängigt? Jag ser ju ut att vara jättetjock! Men nu är det som det är och ni får iallafall se hur det blev!



otroligt suddiga bilder


fotoshot

Nu drar jag igen! Blev precis klar med sminket och allt sådant, så jag får fixa detaljerna där framme! Tyvärr så har inte håret torkat helt än? Så vet inte vad jag ska göra men jag får väll försöka ruska på huvudet när jag går! Använder jag hårtork så får jag nämligen affro så det tänker jag undvika! Iallafall idag!


gitarrist

Ganska okej att vara hemma klockan ett idag måste jag säga! Så nu är jag nyduschad och ska sätta på mig lite kläder, sminka mig och sedan hämta maria så ska vi gå. Får se när jag kommer hem igen eftersom det både är fotografering och intervju! Så jag hoppas på det bästa! Sedan har jag inga andra planer idag så jag får nog sätta mig med lite läxor igen. Blev inte så mycket utav den varan igår nämligen!


duscha

Godmorgon!
Nu är jag uppe igen, trött och känner mig allmänt ofräsh! Så jag tänker slänga mig in i duschen och sedan gå till praon. Ska jag vara ärlig så vet jag inte vilken grupp jag ska vara med idag men det löser sig nog!
Försöker även ladda upp videoklippet jag pratade om igår men det stannar på 89% så får se hur det går!
Som sagt duschen väntar!


våran låga har slocknat

Mitt problem är löst så nu tänker jag hoppa till sängs! Har legat i sängen och lyssnat på musik hela kvällen, hade även tänkt lägga upp några videos men dom hann aldrig bli klara så det gör jag imorgon istället för nu ska jag sova om jag ska orka upp och gå till förskolan/fritids imorgon! Börjar undra varför jag valde att vara där en vecka men gjort är gjort nu! Så det är bara att stå ut!



klädproblem

Jag har fått ett litet problem! Vad ska man ha på sig på fotograferingen imorgon? Jag har INGA kläder att ha på mig. Så nu ska jag rota igenom både min och mammas garderob i hopp om att hitta någonting. Synd att det inte är i nästa vecka vi ska bli fotade för jag och Ebba ska till Göteborg i helgen. Jag hoppas på att komma hem med ett par nya boots, en ny jacka och lite annat! Då hade jag blivit lycklig!
Men nu ska jag gå och äta lite, är jätte hungrig och huvudet är bättre fast fortfarande inte bra men det blir iallafall prao imorgon igen. Det är bara att härda!


TÄVLING

Tänkte ha en veckans blogg tävling igen. Har funderat på att ha det lite då och då, för att göra det lite roligare m.m. Så på söndag lottar jag ut 2 bloggar som jag länkar och lite annat här på bloggen. Så om ni är intresserade av att vara med så får ni kommentera detta inlägget och kolla in på söndag igen!



http://intressant.se/intressant


all the boys love mandy lane

Min eftermiddag har än så länge bestått utav att fota lite och så har jag bytt lakat i sängen. Så kollade jag på denna filmen som jag laddade ner för någon månad sen men aldrig fått tummen ur att kolla på! Den handlar om Mandy som följer med hennes kompisgäng till en ranch för att fira och när dem är där så händer det lite oväntade saker. Kan säga att jag tyckte filmen var otroligt förutsägbar, tills den fick en drastisk vändning. Tyckte faktiskt att den var helt okej!


TIPSA

Har precis kollat på två filmer, van wilder och something I don't own. Två bra filmer!
Nu hade jag iallafall tänkt äta lite mat och kolla igenom alla gymnasietidningar som kommit på posten idag. Dom underlättar inte för fem öre men det är ju alltid kul att titta.
Tiden går så otroligt fort så snart ska vi välja? Det är helt galet.. Ska man välja en vettig linje eller ska man välja en rolig linje? Får ångest av att bara tänka på det! Så istället ska jag laga lite mat. De blir mumma det!

FÖRRESTEN:
Jag undrar om ni har lite tips på vad jag kan skriva om här på bloggen? Vad ni vill läsa! Mer bilder, filmklipp? Någon kategori jag ska starta? Design tips? Bomba mig med idéer!


best of IDOL


att vara sjuk

Ingen prao för mig idag! Får ligga hemma och kolla på film istället. Huvudet pulserar och det bränner i hela pannan. Så jag stannade hemma idag. Åt även hotell frukost och nu ska jag kolla på film igen. Borde plugga när jag ändå är hemma men det känns så lönlöst men jag får väll sätta mig ner och göra det ändå. Men som sagt, först ska jag kolla på film!
Annat jag ska göra idag är att ringa till jobbet och fixa en nyckel, även att hitta kläder till fotograferingen imorgon som jag MÅSTE vara med på, phuu.. Enda chansen att komma med i tidningen så det är bara att köra på! Huvudvärkstabletter och lite annat annat borde göra susen!


EGYPTEN 2010

Min dag har slutat som den började, dåligt. Först när jag kom hem så fick jag veta att en hund vi brukar få ta hand om tyvärr har avlivats efter att ha fått en stroke.. Sedan så slutade min telefon att fungera rätt som det var men när den startade igen så slutade datorn att fungera. Så detta inlägget har än så länge tagit ca 20 minuter att skriva. Men jag gör allt för er läsare.

Så nu tänker jag lägga mig och kolla klart på CSI NY, spännande grejer detdär. Ska även ladda ner baksmällan 2 igen för den versionen jag hade laddat ner funkade inte att kolla på! Så det är min plan för ikväll!



LUCIA

Nu är jag hemkommen och nu sitter jag i sängen och pratar med Ebba! Hon har tydligen ont i revbenen? Hoppas det går över!
Så nu ska jag äta lite sedan gå och lägga mig. För imorgon blir det prao igen och på onsdag ska vi iväg och fotografera. Jag kom nämligen med i kvänums lucia! Så vi ska bli intervjuade och fotade för tidningen! Så när det kommer med i tidningen så kan ni börja rösta! Hoppas ni stöttar mig!
Haha ne men det är inte så seriöst! Fast vore kul att vinna!
Så vi ska sjunga på massa olika företag och även bli krönade på julmarknaden!


15.14

Fösta gången på jättelänge jag inte skriver ett morgoninlägg! Men jag gjorde det för edå så är jag helt slutran skull, mitt humör var långt ifrån på topp!
Jag pallrade mig iväg till fritids med snigelfart imorses och jag kom precis hem nu! Det känns mycket bättre nu som tur är, fast det gör fortfarande ont. Första dagen gick iallafall bra, det var bara 7 barn så det var inte speciellt ansträngande. Men ändå så är jag helt slut så jag tänker slänga mig i sängen och kolla på The Hangover part 2 tillsammans med en skål glass! Känner att jag behöver vara lite onyttig ett tag! För nu i veckan ska jag och Ebba börja träna eftersom fotbollen snart har uppehåll. Så vi ska gymma och lite annat, därför jag äter glass. Jag måste ju ha något att förbränna!
Skämt & sido, nu måste jag starta filmen om jag ska hinna iväg till kl 17.00!


sömnig

Nu säger jag godnatt! Mina ögon stängs snart automatiskt så det är lika bra att vara på rätt plats när det händer. Med andra ord sängen! Så jag ska sova! Får se hur morgondagen ser ut, våran praovecka börjar men det känns inte som att jag kommer gå imorgon! Får se hur jag gör! Ska även iväg på en sak som jag inte berättat om här på bloggen! Så det tänker jag hålla hemligt till imorgon!


silver

Det har verkligen varit en toppendag idag! Fick gå upp dunder tidigt och kom hem vid 18.00 så jag är helt slut nu! Det blev en värdig andraplats även om vi verkligen borde kommit etta! Spelade super bra dom 3 första matcherna som slutade 2-0, 3-0 och 3-0 igen. Sedan fick vi låna en målvakt från motståndarzonen i den sista matchen och då förlorade vi med 4-2. Vi spelade inte alls lika bra! Men det har varit jättekul iallafall, så nu kollar jag på true talent och sedan ska jag ringa Julia, måste även gå och lägga mig så jag får se om jag kommer till praon imorgon. Kan nämligen inte gå, eller jag kan inte lyfta på fötterna så för att inte snubbla så går jag baklänges och drar fötterna efter mig. Ser nog ganska kul ut skulle jag tro! Men vad gör man inte?


ULRICEHAMN

Jag lär somna otroligt skönt i bilen kan jag lova! Är så trött så jag håller på att dö, vaknade vid 3 och kunde inte somna om på ett bra tag men till slut gick det! Har även fixat några grymma spellistor på spotify så jag har något att sussa till! Så nu ska jag gå och göra frukost sedan blir jag skjutsad till vara som sagt. Det kommer bli lite sms-inlägg under dagen eftersom jag inte har tillgång till internet.
Så nu ska jag gå, kanske hinner skriva en gång till innan vi åker!


zonturnering

Nu har jag varit hemma en stund så jag tänkte packa och gå och lägga mig! Somnade hemma hos joel och ska upp vid 5.30 imorgon så det är lika bra att hoppa i säng direkt! Sedan bär det av till Vara för att bli upplocksd utav elin/jennie? Och sedan vidare till Ulricehamn för en dag med massamassa fotboll! Sedan hem och ta det riktigt lugnt!
Saknar min lilla gitarr som är inne i Vara för att dom ska byta stränar, vågar inte göra det själv eftersom jag garanterat kommer göra någontin fel! Så jag överlät det till proffsen!
Men nu ska jag som sagt slänga ihop allt jag ska ha med mig och sedan krypa ner i sängen! Vill även tacka anton för att jag kunde sova hos honom och för dagens bravader. Även joel, ebba och filip för en mycket trevlig kväll och hoppas att den fortsdätter ÄNNU roligare för er!


åka vidare

Nu sitter jag och Joel hemma hos Anton, vi var på överby tidigare idag och nu ska jag följa med hem till joel! Där är tydligen Ebba och Filip. Skriver mer senare istället!


familjen hjalmarsson

Nu sitter jag inne hos dennis med anton och ozzy, världens gulligaste familj måste jag säga! Snälla hela högen!
Vi har kollat på idol, och spelat lite pingis. Hur det gick behöver vi inte diskutera här men jag tycker att jag skötte mig ganska bra trots allt!
Men nu ska jag inte sitta här mer, antar attDennis vill ha datorn! Haha han försökte även göra ett inlägg förut! Han borde INTE skaffa blogg! Det handlade mest om gröt och vad han ätit för frukost! Men det var väll bra att han gjorde ett försök iallafall!

Ebba - Anton

Nu åkte Ebba precis hem så jag ska snart åka till Anton, blir en toppenkväll skulle jag tro! Så ska jag sova där och imorgon hittar vi nog på något kul! Sen på söndag blir det som sagt att åka till ulricehamn och äntligen har det löst sig med skjuts! Nu är ända problemet hem men det fixar sig nog!
Jaja, ebbas blogg blev iallafall fin även om jag inte gjorde speciellt mycket på den! Pretty simple! Men nu tänker jag skynda på mamma! Hon kan ju inte äta hela kvällen!


2 delen av svaren på frågorna!

vilka okända bloggar läser du?
ebbahofling, ebecka, pilaan, sofiaka

vem saknar du just nu?
Jag saknar många just nu! Pernilla bland andra!

kan du klia dej själv under fötterna eller är du för kittlig för det?
Defentitivt för kittlig!

har du varit otrogen med att baka kladdkakemuffins med någon annan under tiden jag har varit borta?
Lovar att jag inte bakat muffins på länge nu!

om du fick välja vilket klädesplagg som helst som du skulle få i din garderob, vad skulle det vara?
Ett par Jeffrey Campbell skor utan tvekan!



sminkvideooooooo?:D
Det är jag för lat för och sminkar mig inte speciellt mycket!

göra en bilddag, dvs ta med kameran vart du än går och sedan lägger du upp en bildbomb på hela dagen
Ååååh vad jobbig du ska vara! Men det får jag väll fixa för din skull!

sista frågan, jag saknar dej såå här mycket <-----------------------------------------------------> men hur mycket saknar du mej, hihihihi?(a)
Jag saknar dig dundermycket pluttan!
För er som inte vet så är den konstiga personen som ställt de första 7 frågorna min barndomskompis!

kan du lägga ut fler bilder på dig?
Kan jag väll!

hur mycket tränar du?
Just nu är det två gånger i veckan men i vinter blir det nog lite mer skulle jag tro!

hur har du fått en så fin och välformad kropp?
Vad glad jag blir! Det är inget särskillt med den! Men jag tränar som sagt fotboll, om det är nyckeln vet jag inte!

Vad är du mest rädd för och varför?
Utan tvekan katter. Uschuschusch! Vet inte varför men jag får rysningar så fort jag ser en!

Är du orolig för gymnasiet?
Lite faktiskt, mest över att jag kommer sakna mina vänner så mycket!

Hur sminkar du dig?
Jag gör inget speciellt, lite täckstift/concealer, vanligt täckpuder och sedan eyeliner/kajal och maskara.

Vad gör du med håret för att få det så lockigt?
Ingenting faktiskt, jag har självfall så jag behöver bara duscha!

Hur ofta slingar du håret eftersom du aldrig har utväxt?
Aldrig slingat håret, men funderar på att göra det snart.

Varför har du kontaktlinser?
Jag har inte linser, jag är den enda i min familj som inte har glasögon!

Var Alfies en utav de mest läsvärda bloggarna du någonsin läst?
Haha den var helt klart läsvärd!

Har du någon gång verkligen gillat mig ?
Skicka iväg ett sms så kan vi ta det där istället!

Hur kan du va så förbaskat söt ?
Haha tack! En fråga utan svar!

Kan du tänka dig att vara ihop med yngre killar? ;)
Asså nu snackar vi inte 5 år yngre killar men typ 1-2?:)
Ja det skulle jag nog, fast det hänger mycket på vem han är och sådant!

har du någon favorit serie? varför just den?
One tree hill för att man blir helt fast i handlingen och det går inte att sluta kolla! Även andra avenyn för det är utan tvekan den bästa svenska serien genom tiderna!

Frågan innan var lite intressant om du skulle kunna vara ihop med ngn yngre kille? om inte, vrf?
----

vad gör dig glad?
När mina vänner är glada, solen skiner, det är varmt och det går bra för mig med det jag gör!

jag vet att tiden egentligen har gått ut men undrar om du gör dina designer själv till bloggen och om du gör gratis designer till andra personer? älskar den du har nu!
Tack!! Jag redigerar allting själv, denna gången krånglade det lite så fick hjälp av en kompis men annars sköter jag det själv. Ja det skulle jag kunna göra, men inte allt för många!

hur redigerar du dina bilder?
Inget alls förutom att retuchera vissa saker t.ex. röda områden/finnar

vilket program?
Photoshop element 10

vilken musik lyssnar du på?
Jag lyssnar på det mesta! Oftast r'n'b

kan du lägga in mer bilder från din vardag, vad du köper, videoklipp, och annat?
Självklart ska jag tänka på detta!

hur har du gjort bloggen så stor? (många läsare)
Den är inte så stor faktiskt, inte om man jämför med många andra. Men för att ägas av en 15 årig tjej från Kvänum så är den väll ganska stor. Det gäller att synas.

vilket rum är du mest i i huset och varför?
Helt klart mitt rum, ,älskar att stänga in mig och lyssna på jättehög musik eller kolla på någon bra film! Spelar gitarr gör jag oxå, och det är en sak jag bara gör inne på mitt rum när dörren är stängd. Vill inte bli störd då, men uppträda och sådant har jag inget svårt för.


TACK FÖR ALLA FRÅGOR OCH JAG HOPPAS NI ÄR NÖJDA MED SVAREN!


acne - shop online


helg

Otroligt skönt med helg! Vi fick även sluta 30 minuter tidigare än vanligt så jag har absolut inget att klaga på! Ska därför göra klart lite saker och sedan kommer min kära Ebba hit! Efter det ska jag försöka ta mig till anton på något vis, i värsta fall får jag väll gå! Så det löser sig, så tänkte jag sova där och sen imorgon får vi se vad vi hittar på!


minusgrader

Nu fixar jag det sista för skolan! Lite läxor som ska packas ner men sen är det nog inget mer. Dagen kommer bestå av först skolan, sedan hem och hjälpa elin som ska på torsbo! Så kommer min fina Ebba en sväng och sedan ska jag till Anton! Perfekt fredag måste jag säga!
Skriver självklart när jag kommer hem igen!
Förresten så är det minusgrader ute, -2° till och med! Så jag passade på att springa ut och ta några bilder nu på morgonen!
Nyare bilder är såhär kommer ni nog aldrig se på min blogg!

 


fredagsmys

Nu tänker jag gå och lägga mig! Har inte gjort något vettigt idag, mest ätit kakor så imorgon tänker jag dra med ebba på en långpromenad! Du skulle bara våga tacka nej till det!
Sen efter det tänkte jag hjälpa henne med hennes blogg och sen åka till anton & mysa med ozzy! Kanske få ännu fler ärr? Naee, denna gången får anton ingripa! Dom borde sterilisera honom eller vad det heter, livsfarlig ju! Men så otroligt söt så det finns inte!
Sen får vi se vad vi hittar på, det löser sig nog! Ska försöka tvinga honom till att kolla på IDOL om det går också, är inte helt övertygad om det men jag ska göra ett försök!
Men nu ska jag som sagt sova! Lovely!


outfit



dagens lite sena outfit bild


nybakat

Blev lite besviken på boken jag lånade, inte speciellt bra tips i den om jag ska vara ärlig, det handlade mest om att uppdatera ofta vilket jag redan gör.
Så den tänker jag lämna tillbaka imorgon!
Än så länge idag så har jag bakat! Blev mycket fint måste jag säga! Så dom har jag suttit och smaskat på en stund nu. Har även suttit med gitarren och hjälp mamma lite, sen har jag bara tagit det lugnt och det tänkte jag fortsätta med resten av kvällen. Kanske kolla på film eller något sådant.
Märkte även att jag inte alls ska jobba på måndag! Det var ju om en månad! 19 november inte 19 oktober! BRA KOLL ANNA!
Inte alls men jag börjar bli van vid att göra sådana fel!



Bilden gör dom inte rättvisa om man säger så!


1 delen av svaren på frågorna!

När fyller du år?
Jag fyller år 13 Januari!

Hur länge har du bloggat?
I ca 2 år tror jag,

Vad är det som krånglar på bloggen?
Nu är det fixat men det var lite med menyn och sådant.

är du oskuld? Xp
Det angår inte dig eller någon utav mina läsare

vad tycker du är det mysigaste en killa kan göra? asso inte när det handlar om sex.
Oj! Det är nog kramas mycket och pussa på kinden/pannan.

Vad vill du få ut av bloggandet?
Det är en svår fråga utan svar! Jag gör det mest för att det är kul.

Hur lång är du?
Jag är ca 170 cm

Ögonfärg?



Vad gillar du mest med din kropp
Det måste nog vara ögonen!

om du fick ändra något med dig själv, vad skulle du ändra då? :)
Jag skulle vilja vara ordningsammare och inte så lat! Ha lite mer självdisiplin!

Om du fick välja tre saker du skulle rädda om det började brinna i ditt rum, vilka skulle du välja?
Det skulle nog vara min gitarr, min mobil och mina högtalare!

kan du lägga ut en film när du sjunger igen?
Det kan jag väll ordna!

kan du visa hur erat hus ser ut inne o ute?
Självklart! Men det får vänta tills renoveringen är klar!

kan du förklara vilka priser du har på några bilder?
Två utavdom är träningspris och ett är vandringspriset som delas ut varje år till bästa flicklagsspelare!

vad har du för någon gitarr?
Jag har en Fender Sonoran SCE

Köper du presenter för att få något i utbyte, t.ex. städning?
Mitt rum har aldrig städats utav någon förutom mig och Ebba en gång. Så nej jag köper inte presenter.

Har du haft sex i år?
Som sagt det är privat.

Har du pussat någon nyss? I sånna fal vem?
-----

Har du använt kondom när du har haft sex?
----

Har någon tagit dig på ett privatställe på kroppen?
----

Kan du leka apa?
Ja, kan inte du?

Vet du vad oral/anal sex är?
Jaa,  jag har som alla andra i Sverige haft sexualkunskap i skolan.

Äger du en dildo?
----

Ser du till att toastol och handfat är rena efter dig?
Nu börjar jag tröttna på dina frågor, varför vill du veta detta?

Vem städar under sophinken?
Mamma eftersom det nästan alltid är hon som städar.

Vad har du använt för sexställningar? (om du använt någon)
----

Din favorit färg?
Oj jag vet inte! Rött är fint!

Din favorit mat?
Grillat kött och färskpotatis! Tyvärr är jag alergisk mot färskpotatis men det är så gott så jag äter det ändå!

Vem är din bästis?
Jag har många bra vänner! Julia, Johanna, Ebba, Maria, Anton m.m.

Om du fick åka till något land, vilket land skulle du valt? Och varför?
Jag skulle vilja åka till Brasilien. Varför vet jag inte men det är en sådan sak som jag bara vill!

Hur ser ditt liv ut om 10 år?
Det vet jag inte! Beror på många olika grejer, men hoppas såklart på att jag har familj och flyttat ifrån Kvänum!

Hur många barn vill du ha när du blir vuxen?
2 låter nog bra!

Hur ser din dröm man ut?
Haha vilken fråga! Har ingen bild av hur han ser ut!

Varför är du så söt och snäll??
Tsss, jag är bara migsjälv!

vad för linjer / gymnasium funderar du på?
Just nu lutar det mot De La Gardie i Lidköping eller Katedral i Skara. Linjer vet jag inte riktigt, MoP på katedral och i Lidköping så funderar jag på media eller något sådant!

vad tycker du är roligast att lära dig på fritiden?
Helt klart gitarr/piano och fotboll!

vilket är ditt favoritämne?
Musik eller idrott

Vilket är ditt bästa minne från i somras?
Det var nog när jag, Julia, Johanna och Maria var på Håkan Hellström konserten i Lysekil!

vad tycker du om att folk frågar om ditt sexliv?
Jag tycker det är oförskämt, det är inget man pratarom på sin blogg.

Är du morgontrött?
Ohja! Hade gärna sovit hela dagarna om jag fick!

Varför går du till sjukhuset så ofta?
Det är svårt att förklara men jag har ont i lederna och så är vissa blodvärden fel. Har även dåliga njurar.


Boken - Bloggande

Nu är jag hemma från skolan och tänkte äta lite äpple och läsa en bok jag lånade på biblioteket om bloggning idag! Hoppas att den är värd tiden, kanska får jag några tips eller något sådant! Kan ju alltid hoppas! SÅ det ska bli kul, jag läser aldrig böcker och ännu mer sällan fakta böcker så detta blir första gången! Sen ska jag som sagt sätta mig med frågorna och så tänkte jag baka! Fick något konstigt infall om att jag ville göra det! så jag får väll överraska mamma och pappa med det eller något sådant!
Fick också veta att jag ska jobba på måndag igen. Sent som förra gången, det är tydligen VIP-kväll så då ska jag servera igen. Kan bli en jobbig helg känner jag!


morgontrött

Heey hoo!
Vaknade vid 7.00 men har inte gptt upp förrän nu. Hade gärna stannat hemma hela dagen men det går ju inte. Så nu ska jag gå till köket och äta frukost sedan gå till skolan för att efter det ska jag som sagt svara på alla frågor och även ut & röra på mig lite! Kanske inte lika långt som förra gången men något i den stilen. Har lite ont i foten efter träningen igår så ska ta det lite lugnt innan söndag!


SISTA CHANSEN

Tänkte bara säga att nu är det sista chansen att fråga något mer under frågedagarna! Inlägget hittar du här! Så någon gång imorgon ska jag sätta mig ner och svara på alla frågor! Desvärre tänker jag inte svara på de som är alldeless för privata men resten ska jag försöka mig på! Så kika in någon gång imorgon!


sommarminnen

Toppenträning måste jag säga! Äntligen känns de som att det börjar gå bra för mig igen! Har haft en svacka, en djup sådan! Men nu kanske jag är påväg upp igen då! Så nu är jag glad!
Tänkte därför slänga mig i sängen, lägga mig på spikmattan och kolla på någon bra film! Lär väll somna efter en kvart men så får det vara!
Vad morgondagen har att bjuda på vet jag inte än! Kanske ut & gå igen? Eller träna på något vis iallafall! Känner att jag fått en bra start på mitt ordningsamma liv! Å andra sidan började jag i måndags men det är iallafall 3 dagar som varit otroligt bra och städade måste jag säga! Så det tänker jag fortsätta med, får väll kolla tillbaka på dessa inlägg när det börjar bli stökigt igen!


renovering

Nu är jag fit for fight för träning! Känns toppen att pappa kom hem med bilen så jag slapp åka moped. De va jag inte speciellt taggad på att göra vid 22.00 ikväll! Så min lycka är total nu.
Väskan är packad, jag har hunnit ta en tupplur och äta en väldig massa mat! Så nu ska vi åka och hämta Ebba och sedan åka vidare till Grästorp för att träna. Sedan hem och sova direkt!
Tänker inte vara på ett såhär konstigt humör imorgon igen! Ena stunden var jag hyper deprimerad och andra svinglad! Så jag chansar på att sömn är det bästa botemedlet!


IDOL 2011

Tydligen så att vissa i klassen nu har fått sina spexfoton? Men inte jag? Börjar tro att jag gjorde något fel när jag beställde alla foton men man måste väll kunna efterbeställa! Golvet är iallafall klart och halva väggen så nu är det inte mycket kvar! Kaminen ska in och lite andra möbler hoppas jag! Har inte så bra koll men än så länge ser det bra ut!
Måste även laga lite mat och packa väskan för jag ska iväg på träning, huvudvärken har så gott som släppt så det ska bli skönt att träna lite!



klassen utan någon normal

Nu är jag vaken, fick en liten chock när jag vaknade av hammarslag? Men när jag öppnade ögonen så gjorde det ingenting! SNYGG SNICKARE! Och de blir ju inte sämre av att han renoverar våran hall! toppen morgon!
Tyvärr så har jag ont i huvudet men det släpper nog snart hoppas jag för jag måste iväg till skolan och göra de förbaskade provet!
Så får vi se hur jag mår efter skolan för tänkte nämligen åka till grästorp och träna på konstgräset. Vore ju inte helt fel innan Ulricehamn! Någon som vet om det är konstgräs där med?
Jaja , nu ska jag göra mig i ordning!


fast

Nu blir det ett jättesnabbt inlägg för jag måste plugga och sova! Pratade precis en kortis med joel och så måste jag säga att jag älskar hey tell! Pratat med vänner jag saknar och massa annat idag! Så det är nog nästan min favorit app efter spotify! Jaja, nu säger jag godnatt!


Kläder jag gärna mottagit


powerwalk

Det var de skönaste jag gjort på länge! Tog en riktigt lång promenad, det blev ca 15 km på en timme eller två. Vrålhög musik och slippa tänka på något!
Jag lär ju INTE sitta inne lika mycket som jag gjort det senaste för detta tänker jag göra om utan tvekan! Men nu tänker jag sätta mig ner med lite skolarbete innan jag kollar på Sverige-Holland. De blir en toppenkväll skulle jag tro, måste ringa Anton också eftersom han har minne som en guldfisk så har han ju glömt ringa mig!
Men vad gör man inte?


scream it out

Börjar tro att min dator kommer gå sönder vilken sekund som helst. Just nu låter den som en rakapparat så tror inte jag vågar ha igång den speciellt länge. Tyvärr känns det så ovärt att köpa en ny när jag garanterat kommer få en inom skolan om ca 10 månader. Så jag får försöka vara lite försiktig med denna, fast något positivt är ju att skärmen har fått för sig att fungera lite då och då den senaste tiden!
Men nu ska jag äta lite och sen tänkte jag plugga lite. Kanske ut & gå om någon vill följa med? Annars får jag väll göra det själv tillsammans med lite musik!

 


frukost på sängen

Börjar tveka på om jag verkligen är frisk? Huvudet pulserar och ögonen är otroligt jobbiga att hålla öppna. Men jag har åtminstonde hunnit med att duscha men inte så mycket mer tyvärr. Så nu tänkte jag äta lite frukost och sedan göra mig i ordning. Om jag hinner lägger jag nog upp en bild på vad jag fått på mig för kläder!


ett sista inlägg

Nu ska jag gå och lägga mig i min skäna och varma säng!
Jag var helt inställd på att det var träning imorgon men tydligen inte? Får försöka pallra mig ut på en powerwalk eller något i den stilen istället!
Ska bli skönt med en ledig dag, ne men nu ska jag slänga mig i sängen och försöka få igång tv:n som vägrar att fungera. Sedan vi bytte från canal digital till viasat och telia så fungerar ju ingenting som det ska! När det ringer så kan bilden på tv:n stanna i flera minuter och det är störningar jätteofta! Inte okej!


EFTER


FÖRE


skratta åt livet

Nu börjar det rätta till sig, är strax klar med rummet. Har gjort så mycket annat under tiden, fixat en blogg åt en kompis. Som tur va så ville han inte ha så komplicerad så den är snart klar den med. Så ska jag hjälpa mina kära vän Ebba med hennes blogg också! Så det är mycket att göra.
Måste även försöka bli klar med pluggandet och resten utav det som händer i livet. Känns som att jag glömmer av hälften av det jag borde göra. Usch, får dåligt samvete när jag tänker på det. Så nu ska jag iallafall städa klart!


My heart is a stereo

Städningen går allmänt seg men jag gör framsteg! Tänkte att jag kan visa en före och efter bild när jag är klar. Har även gjort i ordning i den ena garderoben. Kunde ju tagit kort på den också innan men det tänkte jag inte på! Kan få bilder i mina byrålådor istället. För nu ska exakt allt plockas undan och göras rent!
Nästan så jag tycker det börjar bli kul att städa när det blir såhär fint!
Tror musiken gör allting lättare.


jag ser att du ler

Hemma och har precis duschat, sista lektionen var idrott så jag passade på att göra det hemma!
Så nu ska jag äta lite och börja städa, göra lite nya listor på spotify också tror jag så jag har något bra att lyssna på under tiden!

Jag har även gjort en ny kategori som heter Frågor / Svar där jag lagt frågedagsinlägget så att ni hittar det. Glöm inte att fortsätta fråga heller, hoppas på att jag får in lite fler frågor iallafall!


kollage

Godmorgon! Känner mig hyfsat utvilad idag så gick upp för 15 minuter sedan, måste packa och göra mig iordning mig sedan bär det av till skolan.
Efteråt så funderar jag på om jag ska försöka ta mig ut och speringa lite? Eller kanske använda min pilatesboll? Förra gången jag använde den trödde jag ju att jag fått nackspärr men det va tydligen bara träningsvärk. Så den vet jag ju fungerar!
Känns som att blivit jättelat på senaste tiden så det kan behövas! Städa rummet oxå, ah. De blir nog en tråkig dag dethär!



Det blev en väldigt gammal bild, men en som betyder väldigt mycket.


Stort tack!

Dagens goda gärning går utan tvekan till Sebastian Gustafsson som fick mig på rätt väg när det gällde designen! Utan tvekan en killa som ställer upp dygnet runt och har hjälpt mig många gånger när min dator inte gjort som jag vill!

Så nu när det är fixat tänkte jag lägga mig i sängen och lyssna på musik innan jag somnar, är verkligen trött så tänker inte gå upp förrän 8 imorgon, lär bli stressigt men det bryr jag mig inte om nu. Sovasovasova!
Jaja, imorgon får vi se vad jag hittar på, kanske ska träffa en kompis annars måste jag städa mitt rum. Ebba städade för en vecka sedan och nu ser det likadant ut igen, skäms när jag tänker på det.
Får nog skippa det sociala livet och städa imorgon trots allt.. inte speciellt kul men det är ju desto roligare när det är fint?


katastrof

Det blir bara fler och fler fel på bloggen! Jag förstår ingenting av det som händer så jag funderar på att byta tillbaka till den gamla designen. Men ska ge detta en chans till och sen får vi se hur jag gör. Nu har jag iallafall skrivit runt till lite olika personer som kanske skulle kunna hjälpa mig, hoppas på detta!
Så nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, har försökt få igång elementet ett bra tag också men de strejkar. Precis som photoshop, nu funkar inte serienumret längre. Blir galen på detta!


FRÅGA MIG


pigmentfläckar

Nu är jag hemkommen igen. Det gick jättebra på jobbet men fotbollen gick inte alls bra..  förlust med 3-2 igen. Känns inte speciellt bra!
Så jag ska trösta mig med att göra klart fråges inlägget och sen så ska jag försöka rätta till det sista på designen oxå. Lite av det fick jag ordning på imorses men jag hann inte med allt. Så det ska jag sätta mig med nu!


arbete

Nu är jag klar för jobb! Så nu ska jag åka och efter det kolla på fotboll som sagt! Skriver såklart när jag kommer hem igen, och jag får nog lov att förflytta frågedagen tills imorgon. Eller om jag kanske startar den när jag kommer hem och avslutar imorgon, får se hur jag gör! Men nu måste jag ut i kylan!


förberedelser

Nu ska jag försöka ta tag i designproblemet! Hur jag ska göra vet jag inte eftersom inte jag kan se det men de löser sig nog. Men jag skulle kunna behöva lite hjälp så om ni vet någon eller om ni sjäkva är bra på sådant så får ni gärna säga till! Det allra bästa är på facebook!
Ska även sätta igång en frågedag idag, där ni får ställa vilka frågor som helst och jag svarar på dessa så snart som möjligt!


stanna i mörkret

Kvällen har varit helt okej hittills! Kom precis hem så nu kollar jag på L.A. Gigolo. Verkar ganska konstig men jag får väll ge den en chans. Så ska jag snart sova också, ska jobba imorgon och efter det ska jag skynda mig så mycket jag bara kan till fotbollen för att se oss ta 3 poäng mot Sjömarken/Sandared. Kan ju tyvärr inte spela!
Så ska jag även försöka bli klar med alla låtar till Musikcafét som snart är. Måste bestämma vilka jag ska spela!


i taket lyser stjärnorna

Nu har jag pratat med Julia, känns som att jag inte träffat henne på jättelänge men så är det ju inte. Hoppas iallafall att vi ses något i denna veckan? Hon ska nämligen praoa och jag ska praoa veckan efter. Men vi hinner nog träffas lite ändå! Så jag ska även försöka träffa lite kompisar och så ska jag nog följa med Anton till Trollhättan för att shoppa tror jag!
Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kolla på idol!


Lördag morgon

Jag ligger just nu i min kära vän Johanna Ohlssons säng. Gårdagen var helt okej faktiskt, så jag vill tacka er som var delaktiga! Mer idag har vi bara slappat framför tv:n, funderar starkt på att fortsätta med det när jag kommer hem. Men ska på kalas ikväll så det hinns väll inte med.
Insåg även att min blogg är helt fucked up? Det ser inte alls ut som de gör på mina datorer hemma? Där är allt rakt, menyn är i mitten och headern är lika stor som resten av textytan? Så nu är jag på åligt humör, så ska de ju inte vara?

kärlek

Nu är jag med Johanna, har precis varit på Sahlins och köpt lite dricka & grejer till Elin som bakar chokladbollar till oss! Gott, ska bara packa & duscha sen drar vi till Johanna! Så vi ska ha riktigt kul ikväll! Men nu måste jag packa och börja fundera på vad jag ska ha på mig! Chao


Anna Fahlgren & Sofia Karlsson

Trött, kall och skulle gärna stannat i sängen hela dagen! Men det går ju inte, för först är det skola sen följer Johanna med mig hem, packar lite och så åker vi till henne! Det kan nog bli en lyckad kväll trots allt!
Sen så kommer jag hem någon gång imorgon och sen åker jag på kalas. 

 


CIMORELLI

Nu ska jag gå och lägga mig! Men först tänkte jag visa 6 systrar jag hittade tidigare idag. Riktigt duktiga, mycket ackapella men även akustiskt. Tonvis med olika låtar och ja, man kan inte annat än älska dem!


Division 4 västra

Glömde berätta om träningen i det förra inlägget!
Det gick sisådär måste jag säga och tyvärr kan jag inte vara med på någon av matcherna som är kvar. Vi har ju Sjömarken/Sandared hemma på söndag, jag jobbar till 17.00 så jag ska försöka ta mig dit och kolla! Och veckan efter det möter vi Vänersborg borta men då är jag i Ulricehamn och spelar zonturnering som sagt. Lite tråkigt att inte kunna vara med men & andra sidan, jag får ju spela fotboll iallafall!
Vi måste iallafall ta minst fyra poäng för att gå vidare om jag inte räknat fel? Det är en grupp på fyra lag och två stannar i division 4. Så nu får vi se till att vinna!


Smyckeskrin



Detta är de flesta av mina ringar! Tyvärr är jag bra på att slarva bort saker men de jag använder mest finns fortfarande kvar! Mina favoriter är tvåfingerringarna. Korsringen är från Guldfynd By Kenza och den med nitar är från Gina Tricot. Tycker även väldigt mycker om dödskalleringen som även den är från Gina Tricot och den höga mörksilvriga som jag fått av Joel i julklapp!
Ni får gärna höra av er om det är någonting mer ni vill se som jag äger, svarar gärna på frågor m.m.


Give me your straight

Nu sitter jag här och sofia ligger i sängen, lyssnar på musik och snackar lite allmän skit. Tänkte gå och träna snart och sen är det spelarmöte. Så de blir toppen, alltid lika kul att träna i regn!
Vi har även kommit framtill att vi ska sluta svära. Så om någon hör oss göra det så får ni slå oss. INTE för hårt, Sofia har redan slagit sönder min arm så ja. Lite lagom räcker!
Men nu ska jag packa!


jag kan vara din brandman

Jag är hemma och är riktigt nöjd med dagen! Fick MVG på spanska provet och SO provet gick nog oxå ganska bra skulle jag tro! Så nu börjar jag ladda inför träningen, verkar som att Sofia kommer hit en stund innan oxå. Ska även fixa en bild på mina ringar som jag lovade och så ska jag äta. Muuuuums!
Men nu ska jag göra lite annat, försöka få igång spotify som krånglar bland annat!



bröllopstårta

Min morgon har börjat katastrofalt.
Skulle gärna gå och lägga mig igen! Usch, jag vaknade, insåg att de va skola, skulle gå och äta frukost men så blev de inte. Blev så galet sur för ingenting och så är jag för envis för att gå tillbaka till köket. Här ska ingen frukost ätas! Sen ska jag vidare till skolan hade jag tänkt!
Efter skolan antar jag att de är träning? I kvänum? 17.30? Rätta mig om jag har fel! Så den ska jag gå på och sen ska jag gå och lägga mig. Känner att det kan bli en jobbig dag idag.
Även fått en fråga om vad jag har för ringar, så jag tänkte lägga upp en bild på det senare idag!


swedish house maffia

Börjar tro att provet imorgon kommer gå ganska bra! Samhällsekonomi kanske inte var så svårt trots allt? Långt ifrån lätt men inte helt obegripligt. Ganska bra att ha en mamma som jobbar på bank ibland!
Så nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, har även haft en diskution om gymnasiet med mamma och pappa. Blev ganska hett när vi började prata om frisök och sådana saker! Mamma hade fått för sig något annat.
Men nu kom jag precis på att jag måste sätta mig med svenskan oxå. Det kan bli en lång kväll detta!


trippa på tå

Nu sitter jag här igen och fryser med gitarren, pluggandet gick ingen vidare så jag får ta tag i det senare. Jag insåg tidigare idag att det är grymt skul att spela/sjunga svenska låtar! Så nu sitter jag med en hel hög av Kent låtar framför mig! Livet leker helt enkelt! Så funderar jag även på hur jag ska göra med lucian. Kvänum har nämligen alltid ett luciatåg med 5-7 st 15-16 åriga tjejer och sista anmälningsdagen är imorgon men jag kan inte bestämma ifall jag vill vara med eller inte.
Om man sedan kommer med i tåget så är det intervjuer i tidningarna och allmänheten får rösta på vem som ska krönas till lucia. Ganska kul grej men vet inte hur mycket tid man ska lägga ner på det?
Får se hur jag gör för just nu snurrar tankarna omkring i huvudet på mig!


Håkan Hellström

Nu blir det ett kort snabbt inlägg. Joel åkte precis hem, han var här en liten stund efter skolan så vi åt lite och pratade och grejer. Så nu lyssnar jag på musik och ska plugga. Dagens besök på Lagman var ganska intressant! Man fick en liten inblock i vad det är man gör på de olika linjerna och sådant. Så det va bra, börjar bli säkrare på vad jag vill nu! Men jag hinner nog ändra mig många gånger tror jag.


årets sista dopp


Lagmansgymnasiet

Nu har jag pallrat mig upp ur sängen, duschat och tagit på mig mjukisbyxor. Det skönaste jag gjort på länge! Så nu ska jag äta frukost hade jag tänkt och sen får jag tyvärr byta om. Men de får väll gå! Vi ska till Lagmansgymnasiet med skolan idag och kolla på lite olika program. Så det ska bli ganska kul faktiskt! Känns lite ovärt eftersom jag inte vill gå på Lagman men detta kanske får mig att ändra mig!
Nu hinner inte jag sitta här mer!


Official trailer 2011

Det blir ett snabbt inlägg nu för jag tänkte slänga mig i sängen, kolla på film och äta lite! Kom precis hem från träningen som gick riktigt bra, så nästa söndag ska vi till Ulricehamn och spela zonturnering. Ska bli riktigt kul! Men nu är min mat klar och filmen står på pause så nu ska jag mysa lite för mig själv!



Hur du botar stress.

De blev ett litet "jag vill ha-inlägg", kom av någon anledning in på MONKIs hemsida och jag blev helt kär! Dom har fått in så galet mycket snygga kläder, så när jag & Ebba åker till Göteborg så ska jag verkligen in där. Ska även köpa något till årsfesten tror jag.
Men nu ska jag slänga i mig lite mat för snart kommer Alma och hämtar mig. Först blir det en sväng till IP för att hämta bollar och sedan till Lunnevi i Grästorp för träning! De blir toppen skulle jag tro, hinner nog hem till vanliga träningen en sväng också. Iallafall till spelarmötet, så det blir dubbelt upp! Ska även försöka kolla på någon utav filmerna jag laddade ner igår. Det blir ju aldrig av!






MONKI


spökvandring

Godmorgon!
Jag blir bara tröttare och tröttare hela tiden, så idag ska jag gå och lägga mig när jag kommit hem från träningen. Det lär väll inte hända men jag borde verkligen. Orkar knappt hålla ögonen öppna, men det är bara att tuffa vidare till skolan. 
Ska även försöka få Ebba till att kolla igenom alla bilder så att jag kan börja lägga ut fler ifrån när vi fotade. Ska hjälpa henne att starta en blogg också så det ska bli riktigt kul. Jag är ju den ända utav mina vänner som bloggar så en till är inte fel!
Men nu ska jag leta genom garderoben efter något att ha på mig. Lägger kanske ut någon bild på vad det blev senare i eftermiddag!



Modell: jag - Fotograf: Ebba Hofling 


måndagsbarn

Nu börjar hela jag bli seg, jag gör allting långsamt så nu ska jag gå och lägga mig! Det är ju en skola imorgon oxå tyvärr, hade varit otroligt skönt att vara ledig en vecka eller två. Men ska jag någon gång tjäna egna pengar så får jag väll pallra mig iväg imorgon och minst 3,5 år till. Ganska hemskt att tänka på det!
Jag får väll försöka läsa igenom SOn en gång till innan jag somnar också, tänker bannemej göra bra ifrån mig på detta provet!


Modell: jag             Fotograf: Ebba Hofling


Kungsfoto

Tänkte lägga ut skolfotot när jag ändå är igång, kan ju inte säga att någon av bilderna blev bra men det är sista året på nästegårdsskolan så det spelar inte så stor roll faktiskt!
Har precis fått höra att skolkatalogen kommer i efterhand så hoppas att detta stämmer för jag vill verkligen ha den. Grymt kul att kolla igenom alla klasser. Inte för att det är speciellt många men några iallafall.
Nu tänker jag iallafall slänga mig i sängen och kolla på film, det lutar mot "Due Date", riktigt rolig film! Ungefär som "Baksmällan", så den rekomenderar jag verkligen för er som har samma humor som mig! 


Modell: - 9 GRÖN - jag -        Fotograf: jag

 




Adele

Nu har jag tagit en paus från pluggandet och satt mig med gitarren istället!
Jag har även unnat mig lite choklad när jag varit så duktig och försökt lära mig det hela eftermiddagen.
Mer än att plugga i veckan ska jag träna, imorgon är det västgöta och på torsdag med JK10. Jag ska även jobba på söndag, så får jag se vad som händer i helgen. Jag får säkert några planer snart. Men nu tänker jag göra lite annat än att sitta här.



Artist: Adele
Låt: Somone lika you


NY DESIGN

Nu är jag igång igen men ny design och allt! Blev riktigtriktigt nöjd faktiskt! För er som inte har typsnittet Century Gothic på datorn så rekomenderar jag att ni laddar ner det här för att få rätt text m.m. Annars är det väll inte så mycket nytt förutom att det finns en kontakt flik där jag har länkar till gilla-sidan på facebook och mail & lite annat!
Så nu ska jag försöka bli seriösare med bloggen, skriva om lite annat och uppdatera oftare! Hoppas det uppskattas!
Men nu ska jag gå och duscha, orienteringen gick jättebra förutom att vi hamnade i leran. Så vi badade i sjön efteråt och nu håller jag på att bli förkyld så jag ska ta en varm dusch och sen ska jag plugga. Kanske kolla igenom gymnasieinformationen vi fick också! Börjar få lite ångest över gymnasiet? De är inte långt kvar tills vi ska välja och jag har ingen aning om vad jag vill gå! Hoppar mellan estet-musik (MoP), teknik - design och produktutveckling, estet-media & även handel & administration.
Det blir ett svårt val!


skäms för mig

Skärpning på mig!
De har blivit sämre och sämre uppdaterande men nu blir det ändring på det! I veckan kommer den nya bloggdesignen upp för nu ska jag kolla på alla bilder som jag och ebba tog!
Har haft en underbar helg och jaa vad ska man säga? Den tjejen är bäst!
Haha blev även väldigt förvånad när skärmen på min dator plötsligt fick för sig att fungera! Så Nu behöver jag inte tv:n, dock använder jag den ändå!
Men nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på alla 1000 bilder!
Förresten, matchen slutade tyvärr 2-3!`Mer behöver jag inte säga!


Ebba Hofling

Dålig uppdatering idag igen men jag och Ebba har haft fullt upp! Varit ute och fotat & grejer, haft det superkul! Vi har även gjort potatisgratäng och chokladmousse. Både vitt och mörkt! Så det ska vi mysa med ikväll. Kommer bli alldeless toppen skulle jag tro.
Något annat som är toppen är att Ebba har städat mitt rum! Helt perfekt , jag satt bara och kollade på! Underbar kompis skullle jag vilka säga! Men nu ska vi kolla igenom bilderna så chao!


miniminemo

Ingen bra uppdatering igår men jag hade fullt upp, var som sagt med sanna sen åkte vi och kollade på fotboll & kom hem vid halv 1 eller något liknande så då hoppade jag direkt ner i sängen och nu sitter jag här nyduschad och väntar på Ebba som snart är här. Dagen kommer ägnas till att fota & mysa, så får vi se vad vi hittar på mer!
Men nu ska jag äta lite frukost, jag slänger nog in lite fler inlägg senare idag!