RSS 2.0

jobbar på brännan

Godmorgon!
Jag och Joel är i full gång med att göra pannkakor! Det är frukost som gäller! Det slutade med att jag åkte till Jung och kollade på när herrarna spelade sin seriepremiär och efter det åkte jag med Anton och Joel hem till honom. Sov där och när jag vaknade och det vart superfint väder så tvingade jag upp Joel och nu är vi hemma hos mig! Ska bara äta sen åker bikinin på!

the adjustment bureau

Jag är nu rykande arg när designen inte blir som jag vill. Usch och fy!
Men förhoppningsvis kommer det snart en ny design och denna gången är den nog helt ny eftersom att det är så otroligt jobbigt när man ska ändra om något och ha menyn vågrätt som jag har nu. Har länge försökt få till en vid sidan också men det är nog fysiskt omöjligt, jag har iallafall INTE lyckats.

Som ni nog förstår så har jag mest suttit och klurat med detta ilandsproblem. Jag har även kollat på film, The adjustment bureau. Riktigtriktigt bra film! Så ni som inte sett den borde verkligen göra det!
Nu skall jag fortsätta!


spotify

Min morgon har bestått utav ett långt telefonsamtar med Julia, glad att jag har henne ♥
Nu tänkte jag fota lite och sen blir det antagligen lite plugg. Kommer aldrig hinna klart med allt som skall göras!  Men jag har spotify som sällskap och om ni vill lyssna på min lista så kan ni trycka HÄR
Vad ska jag göra mer idag då? Skulle åkt på bio med min tjejer men tyvärr så skulle Johanna vara barnvakt så det blev inget med det! Jag får helt enkelt underhålla mig på eget håll!
Gitarren står ju inte långt borta!


999 saker

Nu är även denna skoldagen avklarad och vad har nu eftermiddagen att erbjuda? Inte ett skit rent ut sagt.
Jag kommer antagligen mest sitta med gitarren och klura ut någon bra cover till imorgon å jag skall spela i skolan. Vi har öppet hus vilket betyder att vi skall gå i skolan på kvällen också! Men vi får vara lediga på fredag istället så jag klagar inte! Tre timmar en kväll istället för en hel skoldag!
Så det blir en riktigt lång helg denna gången! Otroligt skönt!
Så jag har massvis med saker jag skall göra, träffa kompisar och förhoppningsvis är det såpass bra väder så det går att sitta ute på kvällarna! Jag skall även jobba och plugga. Mycket som ska göras in i det sista!




NLT

God morgon!
Jag känner mig som ett lik just nu! Förkylningen håller på att ta över mig, tät i näsan, ont i huvudet och halsen. Men jag går på nässpray och halstabletter så jag hoppas att jag är frisk till helgen!
Det får bli varma kläder för min del!
Vi är även med i tidningen idag! NLT för er som vill läsa om vårat hjältedåd.. Ne men det handlar om när vi pratade med sjuorna på skolan. Dock så heter hon inte Elvina Schwarts utan Evelina Schratz!


photo by: me
model: an article fom NLT (nya Lidköpingstidningen)

svenska



Detta har jag ägnat min eftermiddag åt.. Läst hur mycket som helst så nu spelar jag lite gitarr och packar. Ska snart iväg på träning.
Gårdagen spenderades med Johanna, först i Tråvad, sen i Vara, efter det hemma hos henne och till sist hemma hos mig. Där vi senare sov efter ett par riktigt blöta moppeturer!

underbara måndag

Hallå allihopa! Det är en ny vecka och det känns otroligt bra eftersom att vi är lediga nästan en vecka snart!
Vi har öppet hus på torsdag vilket gör att vi är lediga på fredag, sen är ju alla lediga måndag och tisdag! Långhelg med andra ord!
För tillfället håller jag på och gör planscher. Fråga inte varför jag tog på mig det ansvaret för de blir extremt dåligt! Men det är som det är!
Senare i eftermiddag skall jag åka till Tråvad för att möta upp Johanna, vi skall köpa skor och sedan åker vi in till Vara för lite italiensk glass. Livet leker ibland!


23 april


Godmorgon!
Idag tänkte jag inlede min karriär som föreläsare. Låter ju ganska seriöst.. Nej men jag, Johanna och Evelina skall gå omkring i de yngre klasserna och prata om att ta vara på skolan, hur lätt det faktiskt kan vara att få G och annat. Det började med att vi pratade helt allmänt om det på ett elevskyddsombudsmöte (långt ord) och då tyckte Jonas att det var så bra så han pratade med rektorn som pratade med tidningen. Hjälp. Så idag kommer vi gå omkring och prata om skolan och troligtvis även hamna i tidningen. Standard måndag!

 

jobbat



 Efter 6 timmars arbete slänger jag mig i sängen och kollar på film. Galet vad man kan bli trött, varit slö hela dagen. Så jag hoppas att en film får mig att må bättre! Jag hade även tänk fota lite men jag är inte så sugen på det längre nu när det regnar och håller på ute!
Det får bli någon dag i veckan i stället!

Bilderna är från en utav dom bästa sommarkvällarna jag varit med om! Jag har otroligt bra vänner!


sommar!

Efter gårdagens otroligt fina väder har jag nu kollat igenom varända sommarbild på denna datorn. Åh vad jag längtar! Skulle göra vad som helst för att vara lite solbränd nu! 
Måste säga att det inte finns något som får mig att må så bra som att själv tycka att jag är brun. Egotrippat jag vet, ta mig inte allt för seriöst!
Men jag älskar sommaren på alla sätt och vis, denna kommer dock vara väldigt annorlunda mot resten utav mina sommarlov. Jag kommer jobba när det är som varmast, antagligen vara hemma själv VÄLDIGT mycket eftersom resten av familjen är på kusten, jag kommer få veta vilket gymnasium jag skall gå på? Phuuu.. Får se om jag överlever sommaren!


photo by: Miranda Bergman
model: me

2-2


photo by: Ebba Hofling
model: me

Matchen slutade 2-2, ingen höjdarmatch från våran sida men ändå helt okej!
Min kväll kommer tillbringas i sängen med några filmer, det blev inget med Miranda ikväll så det får vi ta någon annan dag. Nu börjar the wedding crashers på 4an och jag har för mig att den är ganska bra så jag ska kolla på den! Imorgon blir det jobb!

frukost

Nu är jag uppe och har precis ätit frukost och packat väskan för om några timmar är det som sagt match! Ska bli riktigt kul faktiskt! 
Ja vad ska jag göra mer idag? Jag ska kanske träffa Miranda ikväll annars blir det nog bara hemmakväll igen skulle jag tro! Nu ska jag städa lite till

 


www.lensway.se

Nu måste jag få tipsa lite.. Jag har letat hur länge som helst efter ett par riktigt snygga pilot-brillor och har hittat ett par som jag fastnat för. Dessa godingar är från Ray-Ban och finns att köpa på http://lensway.se tillsammans med en väldig massa andra solglasögon i alla modeller och storlekar från olika märken.

Ray-Ban - RB3025-W3277 Aviator hos Mylovebasket


Jag tror inte det finns något solglasögonmärke som kan mäta sig med RayBan och definitivt inte med Aviator-modellen som denna heter. Formen och storleken är ju perfekt!
Jag är helt enkelt kär i dem.
Det finns inget så snyggt som ett par pilotbrillor på sommaren när man är solbränd till en lite sliten stil. Det kan ju lyfta hela dig!

Lensways sommarkollektion 2012 har verkligen något till alla! Ray-Ban, Björn Borg, D&G, Le specs och många andra märken till bra pris!
De har även så att man kan köpa optiska solglasögon (med styrka i för dem som använder glasögon) vilket ger alla en chans till riktigt snygga solglasögon till sommaren!  
Om jag köper ett par solglasögon i sommar så kommer dom definitivt vara från www.lensway.se, varför krångla till det mer hög fraktkostnad och liknande när det finns en svensk nätbutik som säljer exakt samma glasögon till superbra priser och kort leveranstid! Jag ser ingen mening med det. Lensway rocks!

 


musik


humor när man är trött

Nu skall jag hoppa in i duschen efter en väldigt rolig fotbollsträning, sista träningen innan matchen på lördag! Jag har inte gjort mycket alls idag, fotat och redigerat lite smått, tränat som ni förstår. När jag sedan duschat ska jag hoppa ner i sängen direkt, jag hade nästan glömt hur bra man mår utav att lägga sig tidigt när det är skola!

Förresten, jag sa ju att jag skulle lägga ut några klipp när jag sjunger snart. De kommer imorgon! Ett eller två, det beror lite på! Sicket rim.. Nu börjar de gå över styr, jag tror jag flyr. Ha ha ha godnatt.

IKEA uppleva



IKEA har slagit på stort! Jag skulle lätt köpt den om jag haft en lägenhet, praktiskt och grymt snyggt! Bra gjort!


on my body


shoes - converse all star
pants - black jeans by BIKBOK
T-shirt - crocker
hoodie - black by H&M
jeansjacket - old one
clock - knokk


FÖRE - RICINOLJA - EFTER


Vilket resultat! Jag har nu använt ricinolja regelbundet i en månad.
Hur man skall använda det för bästa resultat vet jag inte men jag har använt det två gånger i veckan och låtit det verka i ca 45 minuter.
Jag är jättenöjd och kommer nog fortsätta med det i alla fall en månad till!

guitar

Just nu sitter jag och spelar in lite olika låtar, så det är inte omöjligt att någon hamnar här på bloggen efteråt! Det beror dock väldigt på resultatet!


my hands


Ring: Skull from H&M
Bracelet: Half homemade, I've got the chain from a necklace and the charm is a gift (peace starts with a smile)

18-04-12

Till och med jag va uppe tidigt idag! Tog en lång varm dusch och håller nu på att packa ner lite saker som jag skall sy om på slöjden. Dock så är den imorgon samtidigt som vi har nationellt prov så jag hinner inte ändra om själv utan ska fråga läraren om hon kan hjälpa mig.
Efter skolan kommer nog Joel hit en stund med, förhoppningsvis städar han mitt rum åt mig med! Åh vilken ängel han skulle varit då (vet att du läser detta Joel!)

they've got a big heart


svåraste valet hittills

So-uppsatsen blev precis klar så nu lever livet igen! Ungefär iallafall. Jag hoppade över träningen för att bli klar och för attjag mått lite fram och tillbaka. Ont i huvudet och extremt trött & hängig. Jag har antagligen fått en släng av influensan som alla har.
Som ni nog förstår så har min kväll bestått utav att skriva uppsats och jag har även hunnit spela lite gitarr/piano. Juste, jag kan ju tipsa om att man kan se det premilinära intaget för gymnasiet nu. Dock så gjorde detta mitt liv aningen svårare då jag som det ser ut nu kommit in på både Music and Production och teknik. Så nu måste jag välja vilket jag helst vill gå. Usch, linjerna är ju så otroligt olika!
Måste åka och vara med en dag på MoP och se vad jag tycker efter det.
Nu ska jag plugga lite spanska och sedan sova!


photo by: Miranda Bergman
model: me


saker jag inte klagat över att ha i garderoben


fast look



En snabb titt på vad jag har på mig idag! En tröja från Gina Tricot och jeans från BikBok.
Nu ska jag springa iväg till skolan, sedan hem igen, plugga och sen är det träning. Bara ordet gör mig utmattad, usch.

underbara sommarjobb

Just nu är det underbart att heta Anna Fahlgren! Min skoldag kunde inte fått ett bättre slut! Jag hade nämligen fått ett sms ifrån min chef där det stor att jag fått sommarjobbet jag sökt på cafét där jag jobbar helger. Egentligen skulle den andra tjejen som jag jobbar med fått det men hon tackade nej vilket gjorde att jag fick det! Underbart att jobba 11.00-16-00 i fyra veckor. Tyvärr så är det mitt under semestern så jag får se till att sola innan och efter jobbet, lär ju bli en blekfis när jag jobbar hela juli och halva augusti.

∂∩∩∂


inte långt kvar

Gårkvällen blev som jag planerat, mycket plugg och sedan lite Big Brother. Joe som fick lämna.. jag som trodde att han skulle vinna! Tråkigt att de som varit med från början åker ut nu!
Min morgon har varit ganska så stressig eftersom att jag tog sovmorgon och nu sitter här, så jag ska packa och sedan springa till skolan så jag inte kommer för sent!


9ans maskerad förra året!
snart är det våran tur!


designbyMW

Tävlingen är nu avslutad som ni antagligen vet och jag är ledsen för att vinnaren inte presenterats här på bloggen tidigare men den lyckliga har kontaktats via mejl under tiden jag varit borta! Emilia som tjejen heter bloggar på http://maketacosnotwar.devote.se så titta gärna!

För er som inte vann så kan jag glatt presentera att ni läsare får 15% på hela sortimentet på designbyMW (http://designbymw.se) när ni anger koden 15rabatt i kassan!

Tack till er alla som deltog!

roadtrip

Vad har jag gjort i en hel vecka som är viktigare än att blogga?
Jo jag har gått i skolan och varit i Danmark.. Jag har varit otroligt trött efter påskhelgens festligheter så jag har helt enkelt inte orkat sitta vid datorn och i torsdags åkte båda JK10s seniorlag till Danmark och Hirsthals där vi bodde på ett vandrarhem precis vid havet och hade det väldigt bra med massa träningar och matcher! Så jag har precis kommit hem och kände att det var dags att ta tag i bloggen.
Nu ska jag packa upp och efter det måste jag verkligen skriva klart en uppsats, SO som gäller!


gott häng dagen efter


close-up


photo by & model: me

Nu är väskan packad så jag väntar bara på Ebba sen drar vi till Johanna för att starta en toppenkväll! Det ska bli så otroligt roligt så jag vet inte vart jag ska vägen! Dock så är kläderna ett problem som inte är löst ännu, får se vad jag tar på mig!
Jag har faktiskt varit duktig idag, pluggat lite och plockat ordning i köket. Nu blir ni väl nöjda mamma och pappa?

påskafton 2012

Nu är det inte långt kvar av tävlingen så ni som vill vara med får anmäla er snart! Man kan vinna ett smycke från designbyMW!

Jag har precis kommit hem från Julia, det slutade med att vi flydde i panik igår (hosthost) , ne men vi är ganska lättskrämda och när vi hört en smssignal flera gånger och till slut kommit fram till att det inte var någon av våra så var det droppen och vi åkte hem till Julia för att sova där istället! Så nu tänkte jag sätta mig med lite läxor och även packa för om några timmar åker jag vidare till Johanna och efter det Fyrunga! Påskfest som gäller, det blir otroligt bra!
Nu ska jag ner med näsan i engelskaboken så chao!


Anna Fahlgren


photo by: me
model: me

farewell


gårdagen



Jag förstår inte hur svårt det ska vara att ta bild på klänningar, denna ser ut som ett nattlinne men så är det inte! Förhoppningsvis får ni se bild när den sitter på någon gång närmare sommaren.
Gårdagen tillbringades i Lidköping, köpte cykel och dessa två godingarna, nu slipper jag tråna efter en vit kavaj som jag gjort hela vintern!
När jag kom hem var det raka vägen till träning och efter det vidare på 75-års kalas.

Lidköping vid Vänern


skinny love just last the year


photo by: me
model: me

Min dag har varit lång, hunnit fota lite och plocka i ordning en aning! Snart tar jag bussen till lidköping för att handla lite och kanske träffa Felicia. Sen blir det träning ooch 75-års kalas!


flätor åt alla håll


Miranda Bergman ♥

Miranda kommer alldeles strax hit och hämtar mig, vi ska ut på promenad såhär på morgonkvisten. Hjälp. Men det ska nog bli skönt att komma ut lite, efter det ska jag umgås med henne de var ett väldigt bra tag sedan så det ska bli extremt roligt!
Mer än såhär kan jag inte säga om dagen för planerna är inte klara ännu, det blir nog ännu en väldigt lugn dag i mitt liv. Som 75% av dem andra dagarna, känner mig deprimerad med det sagt! Nu går vi!


Gina Tricot levererar

någonting hände med bildkvalitén.


living on a prayer


TIPS!


skämtarnas dag

Jag har fått många frågor angående mina ögon, igen! Nej jag har inga linsor, de är naturligt blåa!
Med det sagt kan jag berätta att jag alldeless strax åker till jobbet, kul när det har blivit fint väder igen! Som tur är så verkar det inte vara speciellt varmt så jag ska nog klara mig ändå!Förhoppningsvis är det lugnt så att Ebba kan komma dit och fika lite med mig!

photo by: Ebba Hofling
model: me