RSS 2.0

övningskör


photo by: Miranda Bergman
model: me

Nu ni är jag på gång!Väntar bara på ett tillstånd och sedan är det jag som sitter i förarsätet! Med hjälm och ryggskydd! Här tar vi inga risker! Skämt & sido, det ska nog gå bra!
Jag har ju inte gjort några personliga uppdateringar idag men jag var så trätt imorses, jag tror att febern börjar komma krypande så jag ska gå och lägga mig nu! Imorgon blir det förhoppningsvis lite bättre men jag ska till vårdcentralen för att ta prover och så ska jag fixa med sommarjobbet så det blir nog inte superduper uppdatering!


VINNARE

Nu är vinnaren utav min tävling klar! Jag skulle vilja att vinnaren mejlar mig angående designen: [email protected], självklart kan ni andra som inte vunnit också göra det så får vi se om jag kanske hinner redigera även era bloggar. Självklart gratis!

VINNAREN HITTAR DU HÄR

Har ni några förslag på vad nästa tävling ska ha för pris?


waterclouds / hannaeerikson

Jag tänkte tipsa om en tävling jag är med i på http://hannaeerikson.blogg.se/. Priset är hårprodukter från Waterclouds som är ett svenskt märke som specialiserat sig på skandinaviskt hår och miljön! Vad jag läst om dem så är det super bra varor som reparerar och ger glans/lyster! Inte helt fel om ni frågar mig! Waterclouds hemsida hittar ni här: http://waterclouds.com


militärväst

Nu sitter jag vid pianot och har gjort ett tag, har hittat några svenska låtar som är väldigt roliga att spela/sjunga så det blir nog mer svenskt framöver!
Förutom detta så har jag varit och kollat på när tjejerna tränade i Vara. Jag har även hittat en klädesplagg som jag blivit kär i.. En militärväst! otroligt snyggt att ha i vår/sommar eller vad säger ni?
Nu är det iallafall sängen som väntar, morgondagens planer är jag aningen orolig för! Jag ska nämligen på övningskörar kurs eller vad man ska kalla det! Så nu får ni se upp där ute!

photo by: google

svar


bloggtips

Dessa sköna tjejerna vill jag tipsa om! De driver bloggen lovewillgetyouhigh på devote och tipsar om mode, skönhet m.m. Till vardags läser de första året på handelsprogrammet i lidköping och trivs mycket bra! Jättegoá och glada tjejer! Bloggen hittar du HÄR


måndag för femte gången


photo by: me
model: me

Jag är ledsen för triangeln men den var väldigt behövlig på denna bilden! Såhär såg iallafall jag ut idag, en tröja från MQ, märket är soul. Ett par extremt gamla jeans från H&M, det syns inte på bilden men det är dragkedjor på sidan av vaderna. De inte så praktiska armarna blev dock ett problem när jag skulle äta men det hade jag ju listat ut redan innan!
Det har varit en riktigt bra första dag i skolan, vi har inte gjort så mycket på lektionerna utan mest tagit det lugnt. Nu tänkte jag iallafall slänga mig i sängen och sova en stund! Sen svarar jag på era kommentarer och utseer en vinnare i min tävling!

förhandsvisning

Blir superglad för alla kommentarer och jag tänkte svara på några utav frågorna sen!
Nu ska jag springa och borsta tänderna för att sedan gå till skolan igen. Med andra ord blev bilderna inte så bra och inget redigerade men ni förstår nog! Bild på vad jag har på mig får ni senare men ni får ju liten sneakpeak av bilderna! Paniken börjar komma nu, gymnasievalet görs idag. HJÄLP?

photos by: me

svalor

Jag sitter i min ensamhet och lyssnar på musik, jag läste precis en kommentar som gjorde mig riktigt avundsjuk. En tjej som skulle på Coldplay konserten i Stockholm i sommar. Tror jag spricker av avund, jag skulle aldrig få åka och jag har inga biljetter och jag kollade priser på dom för ståplats och de ligger på ca 1300 kr på blocket, ursprångspriset var 620 kr. Ne men vad ska man göra? Jag får följa den live på datorn istället! 
Imorgon får jag gå till skolan igen efter mitt egna lilla mini-lov. För er som inte vet så opererades jag i förra veckan och fick därför inte gå till skolan utan vara hemma och ta det lugnt. 
Jag ska nog försöka åka till Vara och kolla på när tjejerna tränar! Hade gärna varit med!

photo by: me
editing: me


länkbyte



lisahofc.blogg.se
lisahofc.blogg.se
lisahofc.blogg.se
lisahofc.blogg.se



redigerar

Dagen på jobbet gick mycket bra, jag hann plugga lite och så. Tjejerna som spelade cup kom till semifinal idag igen! Grymt jobbat, kul att det går så bra nu! Jag tänkte iallafall sätta mig och redigera lite bilder, jag har fått några knasiga ideer så vi får se hur detta slutar. Det kanske inte blir någon bild alls, vem vet?


kökets hus

Nu gäller det att så hastighetsrekord! Min skjuts är här om ca 30 minuter och jag springer omkring nyduschad! Därför får det nog bli en donut som pryder mitt huvud idag, håret lär ju inte hinnVad som kommer täcka mina självtorka.  kropp är ännu oklart men det kanske kommer upp en bild senare idag! Jag tänkte bara påminna er om min tävling, ni glömmer väll inte av den? Jag tänkte dra en vinnare imorgon! För er som inte har anmält er så finns en länk HÄR


photo by: me

just nu


Andreas Moe





Denna killen är helt klart värd en stor applåd. Bland dom duktigaste jag hört på otroligt länge! Tyvärr har han inte mer än några tusen visningar på sina klipp! Han förtjänar så många fler därför visar jag er dessa två videorna. Underbara! Rösten är så bra att jag spricker och han ser ju inte dålig ut heller! MUMS!


coldplay

Uppdateringen är lite annan mot igår om ni inte tänkt på det, igår var jag otroligt uttråkad och datorn var igång hela tiden så det blev mycket bloggande!
Idag har jag istället hållt på men lite designande. Jag har än så länge hunnit med 3 olika bloggar, så när jag får klartecken från dem tänkte jag visa resultaten!
Just nu lyssnar jag på musik, Coldplay. Finns inga bättre och om jag ska vara ärlig så tycker jag att albumet "X & Y" är bäst. Deras nya "Mylo Xyloto" inte alls är lika bra men det kanske bara är jag! Nu tänkte jag hoppa in i duschen eftersom vi får gäster ikväll, Elin har planerat WII-kväll med min farbror och hans sambo x antar månader nu och idag blir den av! Hjälp. Nej men det blir nog roligt! 

photo by: me
model: me


s(he) be(lie)ve

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag gjort den lilla stunden jag fick sova! En kompis ringde mitt i natten och vägrade lägga på så vi pratade ett tag tills jag praktiskt taget somnade i telefonen. Dagens planer ser ut som så att jag ska göra ordning några bloggar och sen vet jag inte riktigt! Kanske träffar någon kompis. Jag hade tänkt åka till Vara för att kolla på fotboll men skjutsen krånglade något otroligt, hade skjuts fram till 8.30 och det var jag inte så sugen på måste jag erkänna! Så det fick bli ännu en vilodag hemma!
Jag börjar iallafall må bättre så det gör inte längre ont att skratta! Nu har jag saker att stå i!


photo by: me

TÄVLING

Jag tänkte ha en tävling igen. Priset är en gratis personlig bloggdesign som du själv kan använda eller lotta ut på din blogg och ett inlägg där jag skriver om din blogg! Det du behöver göra för att delta är:

1. Gilla min fan-page på facebook som du hittar här
2. Kommentera detta inlägget om att du är med och ditt namn! Skriv gärna bloggadressen i kommentaren!

Tipsa gärna dina läsare om tävlingen, ju fler som deltar desto roligare är det ju! LYCKA TILL!

bloggtips

My life as Kattises är en blogg som drivs utav en allmänt snäll tjej! Hon har många tävlingar och tipsar ofta om sätt att förbättra sin blogg. Hon gör även många länkbyten och annat som ni kanske förstår eftersom jag gör detta! Hon är supersöt och kämpar för det hon tycker är rätt! bloggen hittar du HÄR
photo by: my life as kattises blogg




Kärve är en blogg som drivs utav en 23-årig tjej från Kungsör. Hon älskar sina djur och äger både ormar och en hund! Coolt va? Hon rider och fotar mycket och hon delar såklart med sig utav sina underbara bilder! En perfekt blogg att läsa, speciellt om man är djurälskare! Bloggen hittar du HÄR

photo by: Kärves blogg



Cajsalisas är en annan blogg! Till skillnad från Kärve så är Cajsalisa är endast 12 år men bjuder på väldigt varierat läsande! Hon blandar bilder och text på ett väldigt bra sätt! Hon fotar med en Canon 1000D och lägger därför ut många fina bilder! Hon skriver om hennes vardag och är en allmänt glad tjej! Ren njutning att läsa! Bloggen hittar du HÄR

photo by: cajsalisas blogg



ny kategori

Blir så glad av att se alla mail och kommentarer! Jag kommer även göra en ny kategori vid namn länkbyten eftersom att de blir allt fler som vill göra dem! Hur kul som helst! Med andra ord kommer det finnas många olika bloggar ni kan kolla in, jag hoppas ni får lite inspiration!

Min eftermiddag har tillbringats med en chokladask och farmor & farfar! De kom hit en stund med blommor och noblesse. Jättegulligt av dem! Nu när dem har åkt så kollar jag runt lite på olika bloggar och kollar om det finns några tävlingar eller annat att delta i! Har du någon tävling att tipsa om?
Min kväll kommer vara lugn, får ju inte göra speciellt mycket än! Så jag tänkte stanna hemma, blogga och kolla på någon bra film!


photo by: me

bloggtips

Denna grymt söta tjejen heter Maribel! Hon fyller 17 år om ett tag och går Hotel & Turism på De la Gardiegymnasiet i Lidköping! Hon bor i Götene där även hennes pojkvän Anton bor! Jag har varken känt Maribel eller läst hennes blogg länge men hon är så otroligt snäll och skriver väldigt varierat på den! Hon visar fina bilder och bjuder helt klart på sig själv!
Bloggen är verkligen värd att läsa! Klicka HÄR för att komma till hennes blogg.

photo by: maribels blogg

Bild 2012-01-26 kl. 09.53 #3


FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN'

Följ min blogg med Bloglovin



kommentera så följer jag dig med!


blogg.se omgjort


photo: print screen

Jag antar och hoppas att ingen har missat att http://blogg.se har redigerat sin startsida? Jag själv tycker att den är riktigt snygg! Lite synd att man inte får se bloggtipsen bara! Men för er som vill använda den gamla sidan så är det inget problem! Istället för att skriva blogg.se i adressfältet skriver ni istället blogg.se/next så kommer ni till den röda versionen. Hoppas detta var till någon hjälp!


wok

Godmorgon mina solstrålar!
Jag har precis tagit mig upp ur sängen för att laga lite mat, ingen idé att äta frukost en dag som denna! Jag tänkte ta upp matteboken och jobba lite under tiden jag äter. Wok fick det bli!
Ne men nu får jag skynda iväg till stekpannan innan maten blir svart!


photo by: me


FUJI - H&M

Jag kom precis på att jag glömt visa vad jag fick utav Joel i julklapp/födelsedagspresent! Snäll kompis man har! Julia var som sagt här, vi pratade lite om veckan som gått och kollade på några hysteriskt roliga klipp på youtube, dock kan jag inte visa dem här. Så elak är jag inte!  


photo by: me
model: my gift

Kvällens planer ser ut som så att jag ska ringa Ebba och plugga lite mer. Jag ska även beställa foton från FUJI och så ska jag kolla igenom H&M katalogen igen. Det finns ju alltid något som vore roligt att få hem i brevlådan!

Sms-inlägg, Julia var här för en stund sen...

Sms-inlägg, Julia var här för en stund sen så nu ligger jag i sängen ännu en gång och kollar på gossip Girl! Superduper dunderbra! Jag gör ett riktigt inlägg när avsnittet är slut!


annan tidpunkt

Nu har jag pluggat tillräckligt för stunden. Därför tänkte jag äta lite och kolla på film! Nu är det även klart, Julia kommer hit senare! Ska bli jättekul! Förresten så är det så att vi nu säljer salami för fotbollen! Allt för att tjäna pengar, så om någon är intresserad så får ni gärna höra av er. Detta gäller dock bara de som bor i närområdet så vida ni inte vill betala frakt!

Photos by: me


DAG 6

3 saker jag vill ha- jag vet inte riktigt vad dom menar att man ska välja för saker så det blir helt allmänt saker jag längtar efter eller vill ha just nu.


Nummer ett på listan är en påökning till kameraväskan! Ett macro objektiv! Dock är de väldigt dyra så jag får avstå men om ni vill köpa en present till mig så köp ett sådant! (blinkblink)


Nummer två är nog ganska uppenbart! Jag vill ha de tre S:en. Sommar, sol och värme. Jag märkte precis att det bara var två men ni förstår poängen! Att kunna gå och lägga sig på klipporna och bli brun, håret blir ljust och ja. Livet är allmänt underbart! Allt är möjligt på sommaren!





Nummer tre är något jag verkligen, verkligen tycker är snyggt! Kan Dee linnen! Underbara allihop, det finns även några tygkassar jag inte skulle tacka nej till, om det är någon mer än jag som är sugen på dessa så är det fri frakt inom Sverige ett tag framöver!
Bamboo Linne Whatever SvartBamboo Linne Fighting Sv


orkide

Godmorgon? Sovit gott? Det har jag gjort tills mamma ringde och väckte mig. Hon var i skolan och hämtade böcker till mig så nu ska jag ta tag i pluggandet en aning! Skönt att få det gjort så jag kan göra vad jag vill sen! Min morgon har bestått utav frukost och musik och musiken tänkte jag låta vara kvar för nu blir det matte!


photo by: me
model: orkide

sovsovsov

Ett sista inlägg för idag!
Jag tänkte nämligen lägga mig och kolla på film nu för imorgon blir jag tvungen att plugga ikapp. Blä får man väll säga! Jag tänkte även fota lite så att jag får tiden att gå dessa två dagar! Jag hoppas på att Julia kommer hit efter skolan någon gång, kan behöva lite uppmuntran när livet ser ut som det gör. Nej vad negativ jag är! Jag mår faktiskt väldigt bra och allting gick bra på sjukhuset, bara så otroligt tråkigt att inte kunna röra sig som innan. Allting är så stelt på något vis, svårt att förklara så därför tänker jag inte ens försöka! Godnatt och tusen tack till er fina som läser min blogg dagligen, statistiken ökar för varje dag som går! Blir så glad varje gång jag går in på blogg.se!


nagellack



Ett litet tips-inlägg.
Jag själv brukar vara väldigt dålig på att måla naglarna, det tar lite för lång tid för mig! Men jag tycker det är otroligt snyggt när man vågar ha någon annan färg än rosa eller rött. Jag är kär i blodröda naglar så det är oftast det jag använder när jag har nagellack men när jag letade igenom mammas badrumsskåp så hittade jag denna underbara färgen från stenåldern! Passar perfekt till våren!

KSS


Camera: Canon eos 1100D
Photo by: Me

Just nu ser det ut såhär. Innan jag lämnade sjukhuset så bytte dom från ett gigantiskt plåster till denna lilla kompress. Nästan så jag började skratta när jag såg denna i spegeln när jag kom hem men jag hejdade mig. Skratt och djupa andetag är inget för mig just nu. Aj.

Jag får tyvärr meddela att dag 5 inte kommer komma upp på bloggen då jag insåg att jag aldrig använder väska? Någon gång då och då när jag shoppar eller är i skolan men inte mer så det skulle bli ett tråkigt inlägg och jag hoppar därför över det och går direkt på dag 6 istället!

planer

Mina inte så roliga inlägg tar här med slut! Jag har nämligen kommit hem nu och tänkte därför ta tag i bloggandet lite mer seriöst! Jag tänkte därför göra en "i min väska" som är dag 5 på listan. Tänkte även lägga ut lite mysiga vinterbilder som jag tog innan jag åkte igår och även vad som finns kvar på mig efter sjukhusbesöket.
Mina planer för de närmsta dagarna kommer se ut så att jag ligger hemma och pluggar / ser på film eftersom jag inte får gå till skolan förrän på måndag!


gossip girl

Godmorgon! Jag är nu fullproppad med mat och tabletter! Jag hoppas på att få åka hem idag men läkarna verkar lite tveksamma till det. Det är ju ganska segt att ligga här om man säger så.. Men jag har ju massa filmer att kolla på så jag får väll stå ut om det nu blir så! Därför tänkte jag starta en film nu, serie rättare sagt. Gossip girl! Tur att Cecily von Ziegesar finns!


full koll

Provtagningarna kommer fortsätta en gång varje timme hela natten nu, blodtrycket ska mätas och tempen ska tas! Med andra ord håller dom koll på mig! Frågan är bara om jag kan sova när allt detta pågår?
Jag ska iallafall försöka, men innan jag somnar ska jag nog starta en film till eller kanske lyssna på musik! Vet inte vad jag gjort om inte jag haft datorn med mig! Allt jag gör är att kolla på bloggar och filmer! Ne nu ska jag ta hand om mitt inte så fina plåster jag har på höften!


INSPIRATION



Dessa godingar kommer från runwaydreams.com och jag måste erkänna att jag dregglar aningen över dem. Hur snygga som helst att ha på sommaren med ett par converse och ett snyggt linne eller bikinidel! Jag är totalt såld!


allt väl

Nu är jag vaken igen, sett suddigt och dubbelt ett bra tag men förutom det och huvudvärk så mår jag bra! Nu ska jag försöka dricka ett glas vatten så får vi se om jag kan äta ikväll!
Jag tänkte berätta lite om vad som hänt de senaste timmarna!
Först fick jag byta om till de pinsammaste jag någonsin haft på mig. Ett par knästrumpor och en rock utan rygg (?) , sedan rullades jag ner i sängen. Genom korridorer och vi svängde fram och tillbaka tills sköterskan erkände att vi var vilse. Jaha tänkte jag! Men till slut kom vi rätt! MR stod det på dörren. Inne i rummet var det massor med läkare och maskiner, men de var väldigt snälla och sa åt mig vad jag skulle göra hela tiden. Så det började med ett ultraljud som tog längre tid än väntat! Han som gjorde det klagade lite på att det var svårt att se för mina revben var för ytliga, jag fick därför ligga på en grej som skulle skjuta fram midjan så att han lättare skulle se. Sedan började han skämta om att jag var för smal för ett sådant ingrepp, då höjdes pulsen en aning. Skulle jag inte få göra det? Men jodå! Dom målade lite på mageno ch sedan satte de igång narkosen och innan jag visste ordet av det så somnade jag! Vaknade upp gjorde jag cirka en timme efter på uppvakningen och nu ligger jag på mitt rum igen och tänkte starta en film!


fast update

Nu sitter jag på sjukhuset igen och väntar på att narkosläkarna ska bli klara! Sen bär det av några våningar neråt och sen uppåt igen om jag förstått det hela rätt. Självklart så kommer jag uppdatera när jag kvicknat till igen så ni vet att jag lever!

ett glas vatten

Nu håller jag på att göra mig klar inför bilresan. Inte speciellt mycket om jag ska vara ärlig, mjukisbyxor och en oversizetröja tar inte så lång tid att ta på sig! Så nu sitter jag här med min hjärtanfilt, hungrig är jag med men inte får jag äta! Försöker trycka i mig ett glas vatten men det går segt! Just nu vill jag bara få operationen gjord så jag kan äta godis.. Mamma var så snäll och köpte det till mig igår!
Nu kanske ni undrar varför jag valde denna bilden? Jag skulle lägga ut två bilder jag tog för cirka 5 minuter sen men blev det så? Nej som ni nog märker. Detta var den senaste bilden jag tog med webbcameran och jag måste erkänna att jag blev avundsjuk på migsjälv. Jag var så brun och håret var ljust! JAG VILL HA SOMMAR NU!


bedtime


photo by: Linnea Eriksson
Model: Me

Nu ska jag gå och lägga mig efter att ha ätit det allra sista inför ingreppet imorgon. Jag har även duschat, inte det lättaste med en plastpåse tejpad på armen så den inte gått att böja. Därför fick min goa lillasyster fick hjälpa mig en aning, nästan som en betjänt! Hon fick iallafall schamponera och greja med mitt hår!
Efter det kollade jag på handbollen, pinsamt. Jag själv är sämst på handboll men jag menar, så bra var väll inte Serbien? Det tyckte iallafall inte jag!
Men nu ska jag sova, som tur är så får jag sovmorgon till 10.00 imorgon, då gäller det att inte äta någonting utan dricka ett glas vatten och åka iväg till sjukhuset direkt. När jag får äta sen igen vet dem inte, men de chansar på att det blir imorgon kväll någon gång! Med andra ord lär jag vara hungrig. Uppdaterar mer imorgon!


kanyl

Skönt att ha varit hemma ett tag nu, det tog inte lång tid på sjukhuset idag så vi fick åka hem när alla prover var tagna. Vi ska ju tillbaka imorgon igen för att göra en njurbiopsi som det kallas, de ska ta ut vävnad ur njurarna som de sedan undersöker!
Mer än så vet jag inte så vi får se vad som händer! Jag tänkte iallafall skriva imorgon innan vi åker och om jag hinner innan jag blir sövd! Sen har jag ju hela eftermiddagen/kvällen på mig att skriva! Dock så blir 15-dagars listan lite lidande under dessa dagarna men eftersom jag inte får gå till skolan förrän på måndag så hinner jag göra massvis med inlägg denna veckan!

Photo by: google


Ändrade planer! Jag får åka hem över natte...

Ändrade planer! Jag får åka hem över natten så nu sitter vi i bilen och ska hem och laga mat. Imorgon ska vi istället in vid 12 för att bli sövd direkt! De blir nog bra, tyvärr fick jag inte träffa Pernilla.. jaja, jag skriver mer när jag kommer hem!


hemlighet

Nu är det så att jag inte har berättat en sak för er, de närmsta dagarna kokmmer jag uppdatera från en sjukhussäng. Ja ni läste rätt! Känns hemskt att säga det men så är det, jag ska åka in till KSS nu på morgonen för att bli inskriven och ta prover och imorgon ska jag opereras. Njurarna som är problemet! Efter operationen måste jag ligga stilla i 24 timmar så det blir ännu en natt i Skövde. Om jag får som jag vill så sover vi hos Pillan inatt men mamma r inte så taggad på det.. Men jag hoppas att vi iallafall åker och hälsar på! Ni har väll inte missat hennes blogg? http://pilaan.blogg.se/ 
Men jag har datorn med mig, hårddisken är laddad med massa filmer! Jag har mobilen med mig och jag har kameran med mig så jag ska nog klara mig! Känns som att jag har massa elektroniksaker med mig bara.. Men det är ju dem jag håller på med hemma så!
Har ni inget för er så får ni ju gärna smsa, skriva på facebook eller kommentera era skypenamn så lägger jag till er! Vore toppen!


mycket jobb


photo by: Me
model: Me

Nu är jag hemma från träningen och jobbet. Det var otroligt mycket folk idag, kö hela tiden! Kul!
Efteråt åkte jag direkt till yogan med laget, det är verkligen inte min grej. AJ säger jag bara, andas in och ut, medans instruktören andas en gång så andas ju jag minst tre gånger. Inte superbra?
Efter yogan var det möte som började med att vi skulle gå till övervåningen och sätta oss på rätt plats efter en bordsplacering under tiden som allting var släck. Sedan skulle vi hitta fikat och skicka runt det utan lyse. Sen var det fotbollsprat.
Nu tänkte jag packa inför morgondagen och sen gå och lägga mig!


för nya bloggare på blogg.se

Jag vet att många av er som läser min blogg inte har bloggat speciellt länge och jag tänkte därför visa för er hur man lägger ut en bild och ändrar storlek på den!
¨




OBS! Denna serie gjorde jag till en vän för att tag sedan så att ni kan ha upp till 700px stämmer inte för alla! Vissa kan ha större och vissa kan ha mindre. Prova er fram tills ni hittar något som passar eran blogg!


DAG 4

Mina rädslor-
Oj, som ni nog vet vid detta laget så är jag rädd för katter. Jättekonstigt jag vet, men det är något med dem jag inte gillar. Jag hade faktiskt katt när jag var liten och då var jag inte rädd, men sen efter det har det gått utför.
Jag är även rädd för att vara ensam, inte hemma och så men utan vänner om ni förstår vad jag menar? Mörker är en annan sak jag inte gillar. Självklart är det skönt på natten och så men jag vill inte gå omkring själv när det är mörkt.

inhopp

Uppdateringen de senaste dagarna har varit sådär, jag har inte haft någon dator och då har bloggen blivit lidande. Det är inte speciellt kul att göra sms-inlägg hela tiden. Men nu har jag dator igen och tänkte därför göra många inlägg idag. Docl blir de flesta tidsinställda för jag ska jobba. Det var inte tänkt så från början men jag fick en förfrågan i fredags ifall jag kunde hjälpa till så det ska jag göra! Jag ska även försöka komma därifrån lite tidigare så jag hinner iväg på träningen, det vore så himla skönt att få träna lite idag!
Gårdagen var superbra, Niklas var här så vi (jag) lagade mat, kollade på film och spelade något robotspel. Jättemysig kväll!


Dag 3

Min parfym -


färgade toppar, hiss vs diss?

Nu är jag hemma igen, tänkte packa upp väskan och sen kolla på film. Jag har även hjälp Elin lite med gitarren och ätit så jag har inte hunnit med speciellt mycket idag!
Jag tänkte fråga er en sak, vad tycker ni om färgade toppar på håret? I t.ex. rosa eller grönt? Själv tycker jag det är ganska fult, självklart så passar vissa i det men jag själv skulle inte kunna ha det i mer än någon dag då och då. Desas bilder tycker jag dock är fina men det är antagligen för att modellerna är supersnygga. Jag vill iallafall höra vad ni tycker?


pictures by google

Vi har aningen problem med Internet uppkop...

Vi har aningen problem med Internet uppkoplingen här borta i Lidköping så de får bli ett sms-inlägg igen. Gårdagen var jättemysig, vi åt god mat och kollade på film. Mästerkatten i stövlar, förstår inte att jag såg en hel film om en katt.. men den va ganska bra faktiskt!


DAG 2

10 sanningar om mig-
1. Jag är rädd för katter
2. Mitt rum är alltid stökigt
3. Jag har bra betyg, de trodde ni inte va?
4. Jag har aldrig slingat håret
5. Jag har aldrig solat solarium
6. Jag skrattar hela tiden, ofta i fel tillfällen
7. Jag har spelat gitarr sen jag var 10 år
8. Jag är lång men hade gärna varit kort
9. Jag älskar att sova
10. Jag jobbar på ett kafé på söndagar

Joel & Julia

Min eftermiddag har än så länge varit superbra, fick ett jättefint halsband utav Joel. Han fick ju sin tidigare så han fick ingen! Nu håller vi iallafall på att packa eftersom Julia åkt, inte för att det blir så mycket packande eftersom jag sitter här och Joel bara pratar i telefon hela tiden!
Kvällen kommer tillbringas i Lidköping som jag skrev, med självaste Ebba. Tänkte köpa lite nötter att ha med mig men sen kom jag på att det inte finns naturgodis att köpa i Kvänum? Woho. Ne jag har inget vettigt att skriva som ni märker.

back to school



Nu är jag klar för skolan, Nelly kommer vilken stund som helst så jag ska packa lite. Dagens planer berättade jag ju om igår och den kommer innehålla många vänner och mycket mys. Nu ska jag bara borsta tänderna och gå! Outfitbilder ute blev det inga, det är så disigt så bilderna skulle bara bli suddiga. Det kanske blir några senare idag men på bilden ser ni nog lite hur jag ser ut!


från sängen

Sms-inlägg! Klockan är inte ens 22.00 men jag tänkte gå och lägga mig. Det håller inte att vara uppe halva natten när man går i skolan. Iallafall inte dör mig! Så nu har jag duschat och ligger i sängen, det finns nog inget värre än att sova med vått hår.. men det sitter i en fläta så det ska nog gå bra! Hur det ser ut imorgon är en annan sak! Ne, nu ska jag sova. Kanske jobbet fota lite innan skolan imorgon, då blir det antagligen outfit bild ute i det mörka! Godnatt


fake earcuff

Nu är jag hemma från träningen igen, riktigt skönt att komma tillbaka igen och jag var med på exakt allt! Prestationen går dock att diskutera men vad ska man räkna med? Efter träningen kom Miranda hit en liten stund, hon vågade inte gå hem.. Kan förstå henne! Efter det ringde även Joel så nu ska jag gå och duscha så jag är fresch när jag ska sova. Imorgon ska jag träffa Joel och Julia efter skolan och efter det tar jag en buss eller så åker jag med familjen in till Lidköping för att sova hos Ebba, mysigt må jag säga! Kolla på lite film och äta god mat! Sedan hem på lördag och så får vi se vad jag hittar på då!



Min fusk earcuff. Som ni nog vet så har jag inget hål där uppe men med denna smarta uppfinning så kan även jag ha en så snygg earcuff. Denna kommer ifrån ur & penn och innehåller ett svart örhänge till det andra örat med. Endast 30:-

musik



Efter att ha fått några gulliga kommentarer på videofy så tänkte jag lägga ut några videor där jag är med, spelar och sjunger tillsammans med Sanna och själv. Hoppas ni gillar det!

Ett litet tips till er som bloggar och vill göra videoinlägg och annat som innehåller videor så är www.videofy.me en superbra sida! Den har tyvärr krånglat lite för mig det sista men det funkar utmärkt på telefonen!


Utkast: Jan. 19, 2012

Min skoldag var väldigt lugn, just nu känns det som att denna terminen kommer gå både fort och lätt men jag kanske har fel!Vi ska ju precis som resten utav sveriges nior ha nationella prov i svenska, engelska, matte, no och språk. Ska jag vara ärlig så är jag inte speciellt nervös, tycker nästan att det ska bli kul men jag kommer antagligen ändra mig när det väl närmar sig!
Nu ska jag iallafall äta lite för om en stund kommer Jonatan hit och sen ska vi gå iväg på träning, första gången på över en månad jag ska prova att spela fotboll. Hoppas det går lika bra som jag vill och att knät inte blir värre.



Fick en galen längtan till sommaren efter att ha sett dessa bilderna. De är tagna från olika tillfällen i somras.


Camera: Canon eos 1100D
Photo by: Me
Model: Philip & Me - Joel & Carl - Philip, Julia, Jonatan & Me - Me - Karlskrona x3


DAG 1

Presentation utav mig- Mitt namn är Anna Fahlgren som ni nog vet, jag är en glad och sprallig tjej som är född 1996 i ett litet samhälle som kallas Kvänum precis under Vänern. Jag går i skolan precis som alla andra och håller nu på att fundera över gymnasiet, just nu lutar det mot Teknik - design och produktutveckling. På fritiden så spelar jag mycket fotboll, dock har jag varit skadad de senaste veckorna så jag har inte kunnat vara med. Jag spelar även gitarr och lite piano, sjunger och umgås med kompisar en hel del.
Jag bor hemma med min familj, mamma, pappa och lillasyster Elin 12 år. Jag har bloggat i snart två år på blogg.se och jag är mycket nöjd med plattformen. Jag designar även bloggar, gratis förstås så om det är någon som vill ha hjälp så är det bara att höra av sig. Min Mejl hittar ni under "Kontakt" i meny högst upp på sidan.


15 dagar

Eftersom jag fått väldigt många nya läsare de senaste veckorna så tänkte jag göra den vanliga
 "15-dagar" som handlar om mig!

Dag 01 - Presentation av mig själv
Dag 02 - Tio saningar om mig
Dag 03 - Min parfym
Dag 04 - Mina rädslor
Dag 05 - I min väska
Dag 06 - 6 Saker jag vill ha
Dag 07 - En sak jag gör varje dag
Dag 08 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 09 - Min favoritfärg
Dag 10 - Favorit godis
Dag 11 - Vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 12 - Det här hade jag på mig idag
Dag 13 - Smink jag använder dagligen
Dag 14 - Mina intressen
Dag 15 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

my spotify-playlist

Godmorgon!
Nu är det torsdag, det vill säga så ska gitarren med till skolan. Jag ska även ta hem matteboken och jobba lite i den. Efter skolan så tror jag Jonatan kommer hit en stund eftersom båda ska iväg på träning sen. Jag hoppas att jag kommer igång vanligt nästa vecka igen! Det är väll ganska osannolikt men man kan ju alltid hoppas! Ne nu ska jag iväg göra mig klar för skolan, den älskade skolan.

Jag tänkte dela med mig utav musiken som jag lyssnar på på spotify, dock så är denna listan inte speciellt uppdaterad men här är lite av allt det jag lyssnar på!

details


Detta hade jag på mig idag som ni nog förstår! Just nu håller jag på att kolla igenom hur många som valt vad än så länge vad gäller gymnasiet. Lite jobbigt att se hur fort platserna blir fulla så nu är det bara att hoppas på att man kommer in på det man vill.
Jag ska alldeless strax gå och lägga mig, är väldigt trött och jag har haft ont i huvudet hela dagen så jag kan nog behöva lite sömn efter en halvdag i Lidköping. DLG, shopping och fika, kan det bli bättre?

Puss

dagens fynd


Camera: Canon eos 1100D
Photo by: Me
Model: shirt from MQ - goodiebag from The Body Shop - eyebrow shadow from The Body Shop

Detta är dagens inköp, jag fick äntligen inhandlat en ögonbryns skugga! Verkligen behövligt när man har så ljusa bryn som jag har, provade den nu när jag kom hem och jag är supernöjd! Lätt att använda och färgen smälter in bra! Helt klart över mina förväntningar!

HUR MAN GÖR EN DONUT?


Teknik - design & produktutveckling

I'm home honey!
But there was no honey at home, all alone. All by myself. Med andra ord var ingen i familjen hemma! Men Johanna följde med mig hem en liten stund men sen åkte även hon hem. Nu hade jag tänkt sätta ihop donut serien och visa lite saker jag köpte när jag var i Lidköping tidigare idag! Måste säga att ni som inte åkte på öppet hus idag missade något, det var jättebra så nu är jag nästan helt säker på mitt val! Teknik - Design och produktutveckling på De La Gardiegymnasiet. Jag tror det skulle passa mig även om nästan ingen annan gör det!
Nu ska jag iallafall byta dator så jag kan använda photoshop. Min dator är så dålig att den krashar nästan en gång i veckan och om man har flera program uppe samtidigt så stängs den av! De gäller att prioritera!


Camera: Canon eos 1100D - 433 MHz radioremote
Photo by: Me
Model: Johanna & me


baby singing pricetag


gymnasiet


Idag kom jag upp när klockan ringde och tur var väll det, jag tog en riktigt lång dusch och nu tänkte jag äta riktig frukost. Vid 13.00 tar jag och Johanna bussen in till Lidköping som sagt för att kolla på gymnasium. Inte långt tills vi ska välja nu! Med andra ord är vi lediga från skolan ett tag. När vi är klara tar vi bussen hem och här hemma tänkte jag fota lite och kanske göra klart Elins blogg. Är uppe i min 10de blogg på en och en halv vecka, ganska nöjd måste jag säga! Ska även hjälpa Ebba med texten på hennes.
Nu ska jag göra mig klar, kanske hinner visa en bild på resultatet!


flashlight

Jag tänkte börja med en kategori som heter Tips där jag tänkte tips om olika saker, kläder, mat, smink, musik bland annat! Göra några sådana inlägg i veckan för att variera mig lite, låter det som en bra idé?

Handbollen slutade med vinst till Sverige, skönt! Med andra ord är de vidare i EM om jag inte förstått allt fel? Därför hade jag tänkt att lägga mig nu så jag kan få sova lite mer än dagarna innan. Mer än att kolla på handboll så har jag kollat igenom massvis med bloggar och har hittat ett par som jag verkligen gillar och kommer fortsätta följa. Det mesta är fotobloggar så jag har fått lite inspiration, dock så har jag ingen aning om hur dem får bilderna så otroligt snygga! Effekterna är perfekta på alla bilder så jag tror jag ska sätta mig ned med photoshop och klura ut hur man gör någon dag!
Godnatt


Camera: Canon 1000D f/5
Photo by: Miranda Bergman
Model: Me

sverige - tjeckien


En bildserie om hur man sätter upp en donut kommer imorgon! Nu tänkte jag lägga mig i soffan och kolla på handboll med min syster medans kameran laddar.
Imorgon ska jag bara vara i skolan i några timmar för sen åker jag och några kompisar iväg till De La Gardiegymnasiet i Lidköping för att kolla på deras program och lektioner. Just nu är jag 95% på att jag ska välja teknik men jag vill ändå göra intagningsprovet till MoP. Nog talat om skola, handbollen har ju börjat!


E.L.F. COSMETICS

Gilla E.L.F. cosmetics på facebook och var med och tävla i många utav deras bloggar eller chansen att vinna deras produkter här på min blogg. Deras facebooksida hittar du här: The Beauty Diary of Sweden
Produkterna är otroligt billiga och de har kvalité. Märket är skandinaviskt och ni kan hitta deras webbshop här: eyeslipsface.se


the hair of the day


Photo by: Sister
Model: Me

Så här ser mitt hår ut idag, en fläta på var sida och sedan är håret uppsatt i en "donut". Det är nog det enklaste och snyggaste man kan göra med håret och det går super fort verkligen! Jag tänkte lägga ut en "hur man gör" bildserie nu i veckan! Skolan var väldigt lugn, vi har inte kommit igång ännu! Nu i eftermiddag ska jag iväg och klippa mig som sagt, ska bli skönt att få bort allt det slitna men väldigt tråkigt att håret kommer bli superkort. Innan jag åker måste jag iallafall ta ut donuten och så, kanske ta en före och efter bild. Beror på om jag gör slingor eller inte. Tror inte det blir så faktiskt. Sparar mig till sommaren istället!
Nu ska jag göra klart Saras blogg och sen gå till pappas jobb!


försov mig


Camera: Canon 1000D
Photo by: Miranda Bergman
Model: Me

Godmorgon! Nu är det bråttom! Jag försov mig, precis som resten utav dagarna vi gått i skolan. Men jag är snart klar jag ska bara klä på mig och äta frukost. Håret har jag redan gjort! Jag tänkte passa på att berätta om i eftermiddag, jag ska klippa mig! Kanske klippa sidecut? Ne det gör jag nog inte, men en rejäl toppning är det som gäller! Så slitet som mitt hår är nu vet jag inte om de någonsin varit!
Kanske lägger i slingor med, det beror på hur lång tid vi hinner vara i Vara!


ny redigerad

Katastrofuppdatering idag men jag har haft fullt upp med att redigera två andra bloggar + min egen! En av de andra är jag inte klar med än men det lär jag bli inom de närmaste dagarna! Min egen har jag lite småsaker kvar att greja med men den är så gott som klar! Fick ett litet ryck och vipps så blev den vit! Har inte haft den på detta sättet förut så vi får se om jag trivs annars ändrar jag nog snart tillbaka den!
Mer än att redigera har jag suttit med gitarren en bra stund och så har jag kollat igenom lite snabbt vilka bilder jag ska skicka hem. Någon beställning har jag inte gjort ännu!
Nu ska jag iallafall krypa ner under täcket och sova en stund, är super trött!

OM NI INTE SER DEN NYA DESIGNEN TRYCK F5


ikea

Nu är jag hemma från skolan igen, passade på att ta med kameran ut och visa vad jag haft på mig under dagen! Resultatet ser ni på bildenrna under! Nu i eftermiddag tänkte jag redigera några fler bloggar och efter det ska jag beställa hem lite bilder jag tagit! Jag fick ju en supersnygg tavelram på julafton så igår när jag och Ebba satt och diskuterade så ko vi fram till att jag ska göra ett stort bildkollage med massvis utav separata ramar på min svarta vägg. Det kan nog bli riktigt snyggt med tanke på att mitt rum just nu är väldigt opersonligt! Tyvärr så har jag knappt några ramar just nu men jag ska göra en liten beställning till Ebba när hon åker till Gävle på lovet eller så åker jag och mamma dit när vi ska till Göteborg.
Nu är det redigering som gäller!


canon eos 1100D / 433 MHz Radio-Remote control
photo by: Me   
model: Me

blogger

Just nu sitter jag i datasalen med resten av klassen. Vi startar bildbloggar igen, dock så funkar inte datorerna så det går inte speciellt bra! Tur att jag har daniel som masserar mig under tiden, tror mina axlar kommer sprängas snart. Ne nu ska jag fortsätta leta efter bloggen jag precis gjorde, är glad att min personliga blogg finns på blogg.se och inte blogger.com!

gymma

Godmorgon! Jag förstår inte hur det kan vara så jobbigt att gå upp på mornarna! Men nu är jag uppe och har precis duschat och slängt i mig en macka. Jag behöver även packa till idrotten men pga mitt knä så ska jag gymma iallafall denna veckan. Efter skolan vet jag inte vad som händer, jag får väll börja plugga antar jag. Dock har jag inget att plugga på än så? Jaja, det blir som det blir!
Nu ska jag göra mig klar för skolan!

yoga

Min kväll slutade framför tv:n med ännu ett paket! Min farbror och hans fru var här när jag var på träning. Detta paketet innehöll en tröja och två par knästrumpor! Jättefina!
Förövrigt så gick träningen hyfsat, styrka och yoga. Jag kan ju erkänna att yoga och jag inte går hand i hand eftersom jag inte är alls vig! Men det var roligt måste jag säga! Efteråt gick jag hem och åt lite mat, sen kollade på handboll som sagt och nu tänkte jag göra mig i ordning och efter det kolla på gossip girl + läsa lite i min kamerabok!


not like a movie


birthday



Några utav mina fina presenter jag fick igår och i fredags! En grön stickad tröja från Carlings som jag fick utav mina kusiner, en annan tröja som jag fick utav Ebba och till sist ett linne från några andra kusiner. Detta linnet var ifrån JC. Jag fick även en ny berlock till mitt Tomas Sabo armband, denna gången var det en fotboll. Riktigt fin! Jag fick några till saker men de är inget att ta kort på!
Nu ska jag och Ebba gå till Ica för att köpa kolasås, varför vet jag inte. Förresten så blev hennes hår super snyggt förut. Mörkbrunt som skimrar i rött. Toppen! Blev med sugen på att färga eller slinga nu men jag vågar inte! Tänk om det inte passar mig? Eller om de blir grönt?



photos by: Ebba Hofling
models: my presents

pics from above

Ännu en dag och ännu en dag. Vi har precis ätit frukost så nu ska vi färga Ebbas hår, lite rödaktigt blir det denna gången! Gårdagen blev ganska lyckad, under kalaset så spelade vi monopol som Elin fick.. Flera timmar höll det på men till slut tog jag hem segern efter många om och men + lite fusk från min spelpartner Fredrik. Men det är ju segern som räknas?
Efter det tog jag och Ebba på oss jackorna och gick ut, fotade lite med lång slutartid och lampa! Blev faktiskt några bra bilder! Dock fíck jag så ont i fingrarna så vi var tvungna att gå in igen! Sen somnade vi vid 2.00 ungefär efter att jag fått ett skrattanfall åt Ebba som inte kan vara tyst utan grymtar när hon andas ut. Extremt mycket! Men sen somnade jag så då var det lugnt!
Ne nu ska vi leka frisörer! Kanske kommer ett live inlägg om en stund!




photomoment: yesterday
photos by: Me
models: pink sunset - Ebba - Jag - Monopol - Lång slutar tid x2 - Ebba


tulpaner

Hej igen! Nu håller vi på att göra oss i ordning för släktkalas. Jag tänkte köra på donut i håret men klädseln är inte bestämd än! Får se vad Ebba plockar fram till mig! Dagen har varit väldigt lugn, jag och Ebba har kollat på film. Trassel! En utav disneys bästa filmer, underbar! Vi har även varit i stället ovh fodrat! För er som inte känner mig så ska jag förklara att jag INTE är en hästtjej, aldrig ridit i hela mitt liv men Det är 3 utav mina vänner så jag börjar få lite koll på hästar trots allt.
Ikväll kommer som sagt släkten hit och efteråt ska jag och Ebba ut och fota lite kvällsbilder med lång slutartid! Super kul! Ne nu måste jag skynda mig om jag ska bli klar!


födelsedagen

Godmorgon! Första dagen som 16 känne otroligt bra! Ebba åkte och jobbade tidigt i morses så jag är själv för tillfället, eller riktigt själv är jag ju inte familjen är här och snart kommer våra grannar för att äte lite tårta som blev kvar igår! Gott! Gårdagen blev iallafall toppen, vi hade super kul. Åt tacos som n i förstod på gårdagens inlägg och sedan åt vi även tårta. Pratade om allt mellan himmel och jord & så fick jag fina presenter! Bilder kommer på dem. Ebba sov här och ska även göra det imorgon, så vi somnade tätt intill varandra. Mer idag ska vi färga hennes hår och ikväll är det släktkalas som gäller! Ne nu ska jag visa bilder från igår istället!




Photos by: Me
Models: Prinsesstårta - Jag & Ebba - Julia - Maria - presenter från Ebba - Present från Julia, Johanna & Maria - present från Ebba

mat!

någon som kan gissa vad det blir för mat?


tragus piercing

Hejsan! Under denna dagen har min piercing varit ett stort samtalsämne. Piercingen jag har i örat alltså, tragus! Det har nämligen blivit en bula bredvid den och det har därför gjort ont de senaste dagarna. Jag ska erkänna att jag inte varit någon vidare med att göra rent den. Iallafall så tog jag ur piercingen nu när jag kom hem för att granska "kulan" närmare och den såg ut som en finne så jag klämde den. Men allt som kom ut var blod, great? Nej. Med andra ord är det något annat. Efter detta skulle jag sätta tillbaka piercingen men gick det bra? Nej. Den vägrade att åka in i hålet igen! Så Elin fick hjälpa mig och då var det ju låskulan kvar, det tog cirka 30 minuter att få fast det lilla fanskapet.
Tänker aldrig ta ut piercingen igen.

Mer idag har jag fått massvis med gratulationer! Tack så jättemycket allihop! Men nu måste jag börja städa inför ikväll då mina vänner kommer hit, vi ska fira att jag blivit 16 hade jag tänkt!


någons födelsedag

Godmorgon!
Idag är det den 13 januari och det betyder för många "oturs dag" för mig betyder det födelsedag! Ja ni läste rätt! Idag blir jag 16 år, tiden går riktigt fort! Jag tänker iallafall fira min dag med mina underbara vänner som kommer hit ikväll för att äta och mysa! Underbart! Sen sover Ebba här och imorgon ska jag färga hennes hår, hon ska även jobba. Ne men det finns inte mycket att säga. Morgonen än så länge har bestått utav att jag blivit väckt utav min familj som kom med paket och sen har jag inte kommit längre!


Photo by: Me
Model: växthuset

H&M

Detta är vad som gör min kväll! H&Ms vår kollektion och min mysiga säng! Därav bilden på kuddarna, de är nu dessa och några till som pryder den. Jag har i ett desperat försök försökt få sängen att efterlikna en soffa men jag måste tyvärr erkänna att jag misslyckats! Det ser mest roligt ut men kuddarna är iallafall snygga och jag håller på att sy nya fodral till de gamla kuddarna i skolan!
Ne nu ska jag fortsätta kolla på alla färgglada plagg, det kanske kommer hem något av dem på posten?


LÄNKBYTEN

http://maccanperry.blogg.se/ - Denna bloggen ägs utav en kille vid namn Marcus Pettersson från Linghem, han är 16 år och skriver om sin vardag och om fotboll som han gillar. Han bombar sina inlägg med roliga bilder och det är helt klart en blogg värd att läsa! Han har även en tävling som han kallar veckans babe som han tack vare sin charm och sitt utseende lockar många tjejer till! Kul att det inte bara finns tjejer där ute!





http://canonflicka.blogg.se/ - Denna bloggen drivs utav en tjej, jag har inte följt den så länge men hon har på bara en månad gått från att vara en liten okänd blogg till att vara på allas tungor. Hon bjuder på otroliga bilder som trollbinder varenda öga. Förövrigt är hon en 13 åring vid namn Wilma Johansson och hon är bosatt i Ronneby. På hennes blogg ger hon även tips om hur man använder olika effekter på Photoshop! En perfekt blogg för er som gillar bilder!

PGA HÖGERKLICKS SKYDD SÅ HAR JAG INGEN BILD PÅ HENNE


träningsvärk

Nu tänkte jag gå iväg på träning, dock är jag inte helt säker på om jag verkligen borde eftersom knät inte känns så bra efter träningen i tisdags men det känns så otroligt skönt att ha kommit igång åtminstone lite igen! Jag har även träningsverk så det skriker om det, musklerna har verkligen vilat ett bra tag så det var väll ganska beräknat! Finns nog ingen bättre smärta än träningsvärk! Älskar det!
När jag kommer hem ska jag kolla igenom H&M katalogen ännu en gång, ska försöka övertala mamma till att köpa några utav de underbara plaggen åt mig!



photos by: me      models: alliansen 2012 / IK gautiod, snö, min present från Anton LANCÔME parfym


by anna fahlgren



Här är de två senaste bloggarna jag redigerade kolla gärna på deras bloggar, Mathias och Lisa för er som söker någon som kan redigera era bloggar gratis så kan ni höra av er till [email protected] så kan jag nog hjälpa er!


redigerar

Hejsan och ett stort förlåt! Uppdateringen igår var inte den bästa och inte heller idag! Men jag fick en frågan om att redigera en tjejs blogg och eftersom jag tycker det är väldigt kul så började jag med den igår kväll och nu är jag äntligen klar ifall hon inte vill ändra någonting! Nu tänkte jag göra klart det jag började med igår, att städa mitt rum. Jag funderar även på att göra om bloggen igen? Nu när jag är igång! Iallafall byta typsnitt och annat. Jag vet att många inte har den stilen som jag har och det gör att allting blir snett och ser allmänt oprofessionell ut. Lite tråkigt med tanke på att det ser väldigt bra ut på de datorer som faktiskt har typsnittet century gothic! Har ni inte det så borde ni verkligen ladda ner det, http://www.azfonts.de/load_font/century_gothic.html är länken. Helt gratis och det ser grymt ut!
Jag får se hur jag gör med bloggen! Blev faktiskt lite sugen på det nu!


redigerar

Hejsan och ett stort förlåt! Uppdateringen igår var inte den bästa och inte heller idag! Men jag fick en frågan om att redigera en tjejs blogg och eftersom jag tycker det är väldigt kul så började jag med den igår kväll och nu är jag äntligen klar ifall hon inte vill ändra någonting! Nu tänkte jag göra klart det jag började med igår, att städa mitt rum. Jag funderar även på att göra om bloggen igen? Nu när jag är igång! Iallafall byta typsnitt och annat. Jag vet att många inte har den stilen som jag har och det gör att allting blir snett och ser allmänt oprofessionell ut. Lite tråkigt med tanke på att det ser väldigt bra ut på de datorer som faktiskt har typsnittet century gothic! Har ni inte det så borde ni verkligen ladda ner det, http://www.azfonts.de/load_font/century_gothic.html är länken. Helt gratis och det ser grymt ut!
Jag får se hur jag gör med bloggen! Blev faktiskt lite sugen på det nu!


DJ:s from mars

Nu har jag hunnit sova lite efter skolan, hej och hå! Trött fortfarande men jag ska ju kunna sova ikväll med! Nu hade jag iallafall tänkt städa, på riktigt. Med musik på högsta volymen så jag tycker synd om pappa som sitter i rummet bredvid eftersom det inte är någon isolering i väggarna? Man hör ju exakt allt. No privacy!
Efter det ska jag plocka fram gitarren och bara ta det lugnt! Jag har lite att stå i!


11'01'12

Mina morgonplaner är förstörda. Jag tänkte gå upp 7.00 och ta det lugnt men istället somnade jag om när klockan ringde och nu sitter jag här alldeless nyduschad. Tänkte stoppa i mig lite frukost och sen bär det av till skolan så fort jag fått på mig kläder! Det känns allmänt jobbigt med skola måste jag säga.. Men det är ju snart helg igen! Det är därför det är så skönt att börja på en onsdag som vi brukar göra efter lov! Endast tre dagar tills man får sova länge igen!


8 månader

Jag är hemma med tårar i ögonen, att det kan göra så ont att ta bort tejp? Knät var hårt tejpat men jag kunde ändå inte vara med och spela så jag fick nöja mig med styrka och kolla på de andra som sprang omkring! Efter träningen har jag inte gjort mycket, ätit lite och nu ska jag duscha för imorgon är det skola igen! Ska även försöka gå och simma eftersom det inte blev något med det idag!
Ne nu måste jag verkligen sätta fart! Godnatt!


muskelberg

Min dag har än så länge inte varit speciellt händelserik! Jag har skottat och fotat lite och som jag sa så hade jag för dåligt objektiv för att kunna få dom bilderna jag velat men det är inget att göra åt!
Nu tänkte jag faktiskt gå och styrketräna och bada för att göra knät bättre! Trött på detta nu! Måste bara hitta någon som vill följa med, otroligt tråkigt själv!


snö täcke

Jag är uppe och har ätit lite frukost, det första elin säger till mig är att jag måste skotta. Sure, hennes ord är min lag nu när det är hennes dag. Haha fick in ett litet rim med!
Sen ska jag städa mitt förbannade rum som jag aldrig gör ocg jag ska försöka fota lite ute medans det faktiskt är snö! Jag vet exakt hur jag vill ha bilden men det kommer jag nog inte lyckas med eftersom jag har såpass dåligt objektiv! Ne nu åker hörlurarna på och jag ger mig ut i snön! Chao!


bra jobbat

Jag är nu hemma efter att ha kollat på fotboll hela kvällen! Tyvärr gick det inte så bra för våra tjejer men en semifinal är riktigt bra! Gautiod tog hem segern i både damernas och herrarnas.
Nu tänkte jag göra mig klar för lite film, min syster har nämligen fått för sig att hon ska få presenter på morgonen = 6.30? SKANDAL! Men snäll som jag är så få även jag gå upp då och sen sova mer.
Jag ska även gå och simma imorgon igen, jag kom inte igång med träningen som jag ville nu i veckan men förhoppningsvis kan jag börja nästa vecka. Riktigt tråkigt att inte ha spelat på så otroligt länge, först var jag sjuk och sen tränade jag två träningar och nu har jag varit skadad. Inte direkt så att man tjänar någon speltid!


Sparbankshallen

Hello my dear! Nu har jag precis kommit ut ur duschen och tänkte börja klä på mig. Vad som slinker ur garderoben är ännu oklart men jag känner för klänning fast det kanske är för kallt. Får se vad jag hittar!
När jag kommer hem ska jag iallafall sova direkt det är trots allt skola om två dagar, tycker synd om er som började idag och imorgon! Det är även min systers födelsedag! Hela 12 år, börjar bli stor nu! Dock är jag större, haha as always Elin!
Ne nu börjar tiden rinna iväg! Jag har massor att göra!


färga färga färga

Kvällen slutade inte alls som jag skrev igår! Jag trodde det skulle vara film och sängen som gällde men istället fick den en vändning och jag kom precis upp ur sängen. Huvudet pulserar och matlusten är som bortblåst!
Men idag ska jag kolla om jag kan träffa Julia annars ska jag få tag på någon annan som vill leka, Ebba kanske! Skulle färga hennes hår någon gång i veckan så jag kanske kan passa på att göra det idag! I kväll blir det semifinal för tjejerna och jag tänker stå på kanten och heja på dom! Kameran ska med idag vare sig jag orkar eller inte! Matchen är mot IK Gautiod som spelar i div 2 så det är svårt motstånd!


Black Swan

Nu tänker jag lägga mig efter att ha sett Black Swan! Riktigt bra film men även väldigt obehaglig. En dramafylld berättelse om en tjej som pushar sig så hårt att livet blir ett helvete. Sevärd!
Mer än så har jag inte gjort ikväll, jag tänkte kolla på något avsnitt One Tree Hill och sedan sova! Jag och serier hör ihop, det går inte att inte älska dem. One tree hill, gossip girl, vampire diaries, allt!
Nog pratat om mitt "beroende" godnatt!


slutkörd

Jag är fullkomligt utmattad. Jag tänker verkligen gå och lägga mig nu. Hade glömt hur jobbigt det var att jobba och nu gör knkät ont med så jag tänker slänga av mig byxorna och sätta på ett knäskydd istället. Lägga mig i sängen och kolla på Gossip Girl, känner verkligen för det nu! Elin kommer hem idag med så hon är nog här vilken stund som helst, det var ju skönt så länge det varade!
Sängen, here I come!


outfit


jobb

Godmorgon! Jag har sovit som en stock bokstavligtalat och det var inte kul att gå upp när klockan ringde. Nu håller jag på att göra mig klar för jobbet efter det ska jag äta och åka! Kommer hem någon gång i eftermiddag så jag skriver då! Innan jag åker tänkte jag lägga ut vad jag har på mig och hur jag ser ut idag. Ne nu hinner jag inte sitta här!


tävlingar

Nu tänker jag gå och lägga mig! Jag jobbar imorgon så det kommer inte vara speciellt mycket uppdatering mitt på dagen! Jag ska även fortsätta leta priser till er, kommer nog snart på något toppen!
Ne nu ska jag avsluta min dag, det har varit toppen måste jag faktiskt säga! Det kommer nog outfit bild imorgon med!
Nu vet jag iallafall vad jag önskar mig när jag fyller år.. Helt klart en utlandsresa! Skulle göra vad som helst för att slippa Sverige ett tag! 


Semifinal

Jag är nu hemkommen från Vara efter en mycket lyckad cup! Superbra spelat allihop så nu är det semi på måndag kväll som gäller! Jag klagar INTE! Kvartsfinalen avgjordes på straffar, har nog aldrig varit så nervös! Jag rörde även en boll för första gången på 24 dagar, inte så toppen! Men det kändes bra och om jag inte hade jobbat imorgon så hade jag definitivt varit på träningen, kansske hinner en stund ändå! Dock så är det yoga och på yoga behöver man ju vara vig och det är jag verkligen inte! Så vi får se hur det går!


humor


TACK!

Nu är jag nyduschad och fräsh! Knät känns förvånandsvärt bra så jag skippar kryckorna till fotbollen! Drömde om det i natt, ganska konstig dröm faktiskt.. Jag var spion på fotbollen och någon ville döda mig. Tror jag har sett på för många actionfilmer det senasteMen jag vaknade och med andra ord var det bara en dröm, nu ska jag iallafall göra mig klar för om en stund åker jag och mamma till Vara! De blir ju en superdag!
Jag vill även tacka för alla fina mejl jag fått utav er! Verkligen jättegulliga!

Jag tänkte bjuda på en bild för att bevisa att jag inte alls är "perfekt" på alla bilder, jag fick nämligen en fråga om varför jag bara visar bilder som jag är snygg på. Here's the answer!


sovtime

Min kväll slutade i sängen framför Twiligt, som många andra gånger när jag mår sådär! Imorgon tänker jag iallafall må toppen vare sig min kropp vill eller inte! Jag ska till Vara för att se på fotboll, fina grejer det! Hoppas det går bättre än för herrarna!
Kanske tar med kameran också, det påminnde mig. Jag måste ladda den! Och på tal om att ladda, jag måste sova! Godnatt!


Do not disturb

Julia var här en stund tidigare idag men det var inte långvarigt! När hon åkt igen började jag spela lite gitarr och sen lagade jag och mamma mat. Min dator samarbetar inte så det blir ett kort inlägg! Jag skriver mer ikväll!


1 vecka 7 dagar 168 timmar 10080 minuter

Vad säger man? Sverige tog VM-guld och jag somnade lagom till tredje perioden när allt hände? Jag är som sagt ingen hockeyfantast men jag försökte iallafall!
Nu sitter jag och lyssnar på musik, denna dagens planer är även dem oklara! Men helgens är spikade! Imorgon tar jag med mig Julia till Sparbankshallen i Vara för att skåda lite fotboll! Alliansen är det som gäller, hoppas det går bra för tjejerna! På söndag jobbar jag igen, ganska skönt att tjäna lite pengar igen med tanke på att jag inte jobbade alls i december eftersom det var lucia och annat!


Sverige vs Ryssland

Av någon anledning har jag ju fått för mig att jag ska stötta Sverige i natt. Helt vansinnigt när man kan sova? Jaja jag kan ju ändra mig om det går dåligt för dem.
Detta lär vara det sista inlägget innan jag slår igen mina blå! Godnatt och håll tummarna med mig!

videofy




Här har ni två videoklipp, inte det bästa ljudet och jag är förkyld så rösten är inte 100% heller men eftersom jag lovade så får jag ju hålla det! Det kanske kommer fler någon annan dag, har ni några förslag på låtar?


Eva Rydberg

Jag sitter nu med mamma och pappa och kollar på Viva la Greta, allmänt tråkig så jag startade datorn istället! Det verkar som att jag endast kan ladda upp filmer från mobilen så jag ska fixa det nu ikväll och hoppas att det går fort! I värsta fall laddar jag upp de imorgon!
Ne jag har väll inget mer att säga! Nu ska jag ladda upp filmer!


piano

Min dag har jag tillbringat framför pianot, så nu ska jag bara spela in en video till er med! Jag hoppas att videofy har löst sitt problem så att jag kan ladda upp filmer igen, annars får vi se hur jag löser det! Telefonen kanske!
Rummet hände det inte mycket med men jag ska ta tag i det ikväll tänkte jag, tänkte även slå till på stort och kolla på J-VM finalen, jag tycker inte speciellt mycket om hochey men det är kul att kolla någon gång ibland! I är en sån gång!

Min otroligt sköna outfit idag!
Löparbyxor från Ullared, t-shirt från Crocker och strumpor sen jag var liten.


vilda fantasier

Hur svårt kan det vara att vakna i tid någon gång? Det är en fråga jag ställer mig! Jag vaknade vid 11.30 eftersom min klocka ringde. Jag kommer ju aldrig klara av skolan sen!
Så jag får väll börja gå och lägga mig tidigt nu så jag orkar upp sen.
Dagens planer ser ut så att om jag har skjuts ska jag åka och träffa en kompis annars tännkte jag städa mitt stackars rum, stökigt som det är!
Mamma kommer snart hem från jobbet så då får vi se!
Jaja, sen jag vaknade har jag duschat och spelat lite piano, dock låter det inte alls bra när man är nyvaken så videoklippet kommer senare!


kallt

Överraskningen får ni imorgon men jag kan ju avslöja vad det är iallafall!
På grund utav min brist på fantasi så får det bli ett videoklipp där jag sjunger och spelar. Jag ska försöka få min kära vän Johanna att skicka över några filmer hon har och om vi inte löser det får jag spela in något nytt imorgon! Kanske inte den roligaste överraskningen.. MEN, jag kom iallafall på något till slut!
Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, jag är trött och fryser så det kan nog vara en bra idé!


det kommer, det kommer

Det slutade med att jag kollade på The voice Sverige, jag måste säga att det inte nådde upp till mina förhoppningar! Ganska så dåligt om jag ska vara ärlig.
Det enda roliga var ju att det var en tjej jag kände igen fast denna gången hette hon inte Varg utan Nilsson, så jag har lekt detektiv och det visade sig att hon var med i Idol 2010!
Jag har nu suttit länge och väl med att försöka komma på en överraskning till er och jag kan icke stolt medge att jag inte kommit på någon! Men kvällen är inte slut än så jag ska försöka komma på någonting!


Besöksrekord!

Klockan är ca 18.25 och jag har fått besöksrekord! Fortsätt kolla bloggen och sprid gärna vidare, vi kan ju alltid försöka slå rekordet ännu mer!
Tack!


inte på topp

Min dag har varit allmänt tråkig, magen gör ont och Elin har åkt till Stöten. Det är ju visserligen ganska skönt men ändå. Nu tänkte jag slänga mig i soffan och ta det lugnt så att magen lugnar ner sig, vet inte vad det är med mig men de senaste dagarna har jag inte varit på topp tyvärr!




tjuvkika inte



Detta blir en liten sneakpeak inför morgondagen! Jag tänkte publicera några utav bilderna från nyårsafton, dock har jag ungefär 6 stycken eller något liknande så det blir inte många! Ska be någon annan om bilder!
Godnatt!


HTC Rhyme

Min eftermiddag blev bättre än väntad, kvällen med.  Humöret steg och jag mår allmänt bra! Jag fick som sagt hem ett paket som innehöll en telefon, HTC Rhyme. Jag har precis fått igång den men inte lärt mig den än, krånglig och massa program som jag inte har någon aning om vad dom är till!
Det värsta med den är dock att jag fått den i fel färg.. Jag beställde den i vit/silver men fick hem en brons/brun färgad. Tråkigt! Men jag ska beställe ett skal istället så det kanske inte gör så mycket!
Trots detta så var dagens höjdpunkt att få prata med Julia igen, hon försöker banka in att hon inte är brun men det tvekar jag verkligen på!
Jag har även pratat med Junior en lång stund (nöjd nu?)
Jaja, jag ska kolla på film! Chao!


hämta paket

Godmorgon!
Uppe med tuppen? Det är däremot inte jag! Jag är alldeless nyvaken och jag vaknade så himla bra om man säger så, det första jag märker när jag slog upp ögonen var ett sms från Julia och hon är hemma nu! Vilken tjej! Så ikväll tänker jag ringa henne och prata ikapp dessa två/tre veckorna!
Innan det ska jag gå och hämta ett paket på posten, gå på sjukgymnastik och så ska jag nog fota lite! Det var ett bra tag sedan jag gjorde det!
Mer än så vet jag inte vad jag ska hitta på men det känns som ett ganska så späckat schema! Ne nu får jag väll gå upp ur sängen men om jag ska vara ärlig så känns det ganska jobbigt! Jag har ingen ork och jag fryser! Mjukisbyxorna åker på!


blåa ögon

Det verkar som att min kväll snart dör! Men den gör det med bravu och en aning avundsjuka på min syster som åker till Stöten imorgon. Fyra år yngre och hon får åka skidor själv medans jag knappt får åka till Göteborg? Detta är inte okej! Men jag hoppas hon får det kul iallafall! Jag ska stanna hemma och njuta av hennes frånvaro!
Min kväll slutade med gitarrspel och en film vid namn Black Swan. Vidrig men ack så bra!
Jag kommer antagligen drömma om filmen och aldrig mer kunna sova men det får jag väll ta! Morgondagen har jag ju redan berättat om så jag antar att jag inte behöver ta det igen?
Nu säger jag godnatt!


aspergernattis

Godkväll mina kära läsare!
Just nu har jag inte hårddisken i datorn och det är därför jag inte har några roliga bilder til er! Jag har precis ätit och fick helt plötsligt väldigt ont i magen så jag ligger i sängen och skriver detta. Lyssnar på riktigt skön musik och tänkte ta fram gitarren så fort magen blivit lite bättre! Har inte spelat på ett tag och nu längtar jag verkligen efter att göra det igen! Älskar den känslan.. Musiken kommer i vågor för mig och det är nog därför jag tvekar på att gå en musiklinje på gymnasiet. Tänk om jag tröttnar helt?
Ne nu ska jag inte pladdra om det mer, morgondagens planer har blivit ändrade! Jag ska till farmor och så ska jag på rehab träning. Knät är bättre men långt ifrån vanligt och det va två veckor sedan jag skadade det nu så jag får se hur vi gör. Läkarna sa ju att jag skulle in om det inte va bra vid detta laget. Kanske får göra det!
Men jag ska iallafall till badhuset med mamma imorgon, dock får jag inte simma utan bara gå i vattnet vilket känns lite tråkigt! Jag skulle vilja ha en riktigtriktigt hård träning men det lär ju inte hända på ett bra tag! Värdelöst!





Tror ingen har missat denna tjejen? Jag vet inte om hon provoserar eller om hon bara har sveriges bästa självförtroende. Hon är helt klart ute efter att bli nästa Kissie och jag tror hon är en bra bit på vägen, tack till alla som är "dumma" nog att kolla hennes blogg för att se vad hon gör för något eller vad hon tycker om alla. Det jag skriver nu kommer antagligen också hjälpa genom att höja hennes sökresultat på google men just nu bryr jag mig inte. Jag vill att mina läsare ska läsa något kul och dessa videorna är grymt roliga!
Tack aspergernattis!


kelsjuk

Jag har ingen ork alls idag, hade gärna sovit hela dagen men det går ju inte. Jag håller på att städa lite nu och Henny är här så jag ska ut med henne om en liten stund. Jag har nog aldrig varit med om en kelsjukare hund men hon är mysig!




nyårslöften

Nu när det nya året har börjat måste jag ju följa mina nyårslöften! Jag ska äta nyttigare, träna mera, ta bloggen mer seriöst och jag ska prata tydligare! Det sista lär jag aldrig klara av, det är nämligen så att jag pratar för fort! Detta ska jag därför försöka fixa under detta året, vanligtvis brukar jag aldrig klara av mina nyårslöften men jag ska försöka denna gången!
Dagens planer är oklara, kanske ska åka till Vara och kolla på fotboll ikväll men det känns inte jättelockande så jag tar nog upp telefonen och ringer Ebba istället! Det är även så att Julia kommer hem från Thailand imorgon! Jag hinner nog inte träffa henne tyvärr, ska träffa en annan kompis!
Ne vad ska jag säga mer? Jag är nyvaken och ligger i sängen. Funderar skarpt på att ta en dusch, det behövs! Så får det bli!


Gott nytt år

Gott nytt år mina kära läsare! Nu är jag tillbaka och tänker inta sängläge. Gossip Girl får underhålla mig resten utav dagen, usch och fy för att må såhär! Men gårdagen var riktigt rolig faktiskt, vi åkte dit vid 15.00, gjorde fint och grejade. När detta var klart började vi göra oss i ordning, sen rullade gästerna in. Jag tror vi blev ca 30 stycken, toppenkul var det! Dock blev det sent, tror vi var i säng 6.15 ungefär. Iallafall jag och några till som stannade på undervåningen och pratade och lite annat.
Denna dag har vi endast städat, tog en väldig tid måste jag säga! Hur kan man grisa ner så mycket? Helt obegripligt!
Ne nu har jag annat för mig!
Tack iallafall till er som gjorde min kväll/natt helt grym!