RSS 2.0

hängslen

Nu åker jag till Johanna för lite myskväll med tjejerna!

helg på kusten


allmänt kasst

Just nu sitter jag och Elin framför tvn, precis som vi gjort hela dagen. Mamma och pappa är i Göteborg för att kolla på Bruce Springsteen (stavning?)
Det är massvis med OS på tvn så vi klarar oss nog, vädret suger förövrigt.

spindelnät

Nu är jag framme på kusten, det tog nästan 4 timmar med tåg/buss men jag hade bra musik i öronen och en godispåse i knät så tiden gick ganska fort trots allt. Nu tänkte jag gå och lägga mig och hoppas på att det är bra väder imorgon så man kan vara ute!
photo by: me

applåder

Det är nu jag börjar insé att jag är galen. Vaknade klockan 6 idag och kunde inte somna om så det slutade med att jag tränade. Helt ofattbart att jag för de första gick upp klockan 6, så morgontrött som jag är och att jag gör det för att träna är även det en sällsynt sak.
Så nu är jag klar för jobb och efter det åker jag till kungshamn där mi familia är!

tidsinställt inlägg

Detta har jag haft på mig  på jobbet idag.
Jag har även suttit ute och njutit av det fina vädret så jag hinner allt lite annat än att jobba! Till och med sprungit en runda, jag som tycker det är riktigt tråkigt! Men med musik går allt!

tuff vecka

Länge sedan jag skrev nu men jag har varit i sommarstugan under helgen och idag så har Julia varit här. Helgen på kusten var så otroligt bra så jag vet inte vad jag ska göra riktigt, sol och värme så nu är vi alla lite brunare.
Min vecka kommer bestå utav massvis med jobb och träning så jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer skriva, men det löser sig! Ska försöka skriva lite varje dag åtminstine!

underbara pojke


äcklig frukost

Jag förstår inte varför jag försöker lära mig äta gröt när jag vet att jag verkligen inte gillar det. Har försökt sen jag va liten, alltid i skolan även då och då hemma men det slutar alltid med att jag får slänga det. Det är ju så kladdigt och äckligt, usch. Så som ni nog förstått så har jag försökt äta gröt till frukost, men det slutade med en smörgås istället och det klagar jag verkligen inte över. J*vla gröt.
Nu ska jag vidare till jobbet!
 
photo by: Miranda Bergman
model: me

städning

Jag vet inte vad som har tagit åt mig men jag har precis damsugit och plockat i ordning i hela huset, riktigt duktigt för att vara jag och det tog inte ens emot att göra det!
Förutom städat idag så har jag varit ute och sprungit, jag har även varit hos farmor och farfar.
Så nu tänkte jag gå och lägga mig, godnatt alla fina!

tisdag

Just nu passar  jag på att äta frukost ute i solen, att man kan bli på så bra humör utav fint väder? Men sen kom jag på att jag ska jobba så då blev det genast lite sämre.. Men jag hoppas på bra väder i helgen eftersom att jag ska till kusten då. Så i veckan blir det nog ganska lugnt, ska träna och passa på att vara ute så mycket det bara går!
 

effektiv

Roligt inlägg igår va? Ne inte direkt. Men jag visste verkligen inte vad jag skulle skriva så det blev bara en bild.
Jag gick upp en timme tidigare än vanligt idag för att hinna duscha och städa innan jobbet och fort har det gått. Jag är redan klar med allihop så nu lyssnar jag på musik och packar lite till ikväll, ska till Götene och fira att en kompis fyller 16 år.

torsdag


hård träning

Vet inte riktigt vad som händ med mig men jag är träningssugen idag igen så nu tänker jag ge mig ut på en riktigt lång runda.

jobbigt att jobba

Godmorgon! Jag är i full gång med att vakna till liv och göra mig i ordning.
Jag började ju jobba i torsdags så nu är det bara 4,5 veckor kvar. Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske ut och röra på mig igen, annars blir det antagligen en film eller något.
Nu ska jag äta frukost!
 

kusinerna / Borås

Pappa och min morbror hade kalas tillsammans igår så jag passade på att ta lite kort på mina kusiner Emma och Emelie. Vissa bilder blev ju bättre än andra om man säger så men här är några utav dem.
Idag så ska jag nog försöka dra med mig mamma ut och övningsköra, har inte gjort det på flera månader nu så känner att det är dags! Efter det så ska jag vidare till Borås för att kolla på fotboll bland annat tillsammans med några fotbollstjejer och killar ifrån zon-lagen.

plockat jordgubbar

Oseriös bild till vänster men det bjuder jag på, är riktigt glad idag trots att jag kanske inte borde vara det. Men jag skiter fullständigt i allt just nu och går omkring i mina rosa stövlar i jordgubbslandet så jag har något gott att äta i bilden till stugan ikväll.

västkusten

Sitter just nu och lyssnar på musik i bikini, jag ska snart ut och sätta mig i solen en liten stund. Fint väder igen! Så ikväll åker jag och mamma till kusten, det blir ingen lång tur vi kommer hem imorgon kväll igen men det ska bli skönt att åka dit igen! Har inte varit där alls i sommar så.  


 
 
 
Från skolavslutningen

trädgården