RSS 2.0

fredag

Det har hänt ganska mycket sedan sist. Jag har tillbringat mycket tid med mina fina vänner, jag har även kommit in på gymnasiet, Teknik - design & produktutveckling. Min moped har gått sönder, hela avgasröret ramlade av när jag va på väg till träningen igår. Hmm..
Men jag är riktigt nöjd med denna veckan trots allt, den är ju inte slut än heller.
 
 

knäppa grannar

Jag vaknade utav att det var ett väldigt liv utanför fönstret, två utav mina grannar hade smygit över för att spela fotboll med Elin så jag kilade ut och upptäckte att solen sken! Hur underbart är inte det? Så jag har suttit ute en stund fram tills jag lagade mat. Tänkte gå ut strax igen, ska bara packa. Har match ikväll!  

te och film

Träningen var otroligt kall och regning, nacken höll nästan hela träningen så jag ska spela match imorgon. Bara att hoppas på att det går bort helt under natten. Aldrig varit med om något liknande, riktigt obehagligt.
Just nu sitter jag nyduschad och laddar ner lite filmer och dricker te. Gott! Det blir nog en sen kväll med film och annat så jag kan sova bort hela dagen imorgon, orkar inte med allt regn!
 

Vart tog sommaren vägen?

Vad hände med den underbara sommaren som alla längtat efter? Inte är den i Kvänum iallafall. Det bara regnar och regnar och regnar. Jag blir extremt rastlös måste jag säga, så nu tänker jag ladda ner lite filmer och sedan får vi se vad jag hittar på. Det är träning ikväll om om min nacke klarar av det vet jag inte ännu.

chokladkolakakor

Min midsommar har varit otroligt bra! Jag har umgåtts med fina vänner, ätit och druckit gott, badat m.m. Det har varit riktigt kul!
Just nu håller jag på att baka, jag måste ju öva till sommarjobbet eftersom att jag inte är någon specialist på att varken laga mat eller baka. Men jag tror att det går bra, mamma är lite psykiskt stöd så det rullar på än så länge.
Nu börjar det åska här med så jag måste stänga av, man kan ju inte annat än att älska svensk sommar!
 
 

sola och match

Godmorgon! Ne riktigt så illa är det inte, jag har varit uppe sen nio ungefär då min morbror ringde och väckte mig. Men tur va det för nu har jag hunnit sitta ute i solen en stund, även börjat plocka ordning på rummet men det verkar aldrig bli klart tyvärr!
Igår lät jag bli att blogga, jag va på allmänt dåligt humör och tänkte inte smitta av mig det på er så jag låg i soffan och kollade på tv hela dagen förutom när jag bakade.
Snart ska jag och mamma åka in till Vara för att handla lite och efter det ska jag spela match mot Floby! Great!
 
Skolavslutning outfiten

match


Första riktiga dagen på sommarlovet har jag spenderat med Johanna. Vi har egentligen inte gjort något speciellt bara hängt runt. Jag ska snart iväg och spela match mot Arentorp/Helås och vi ska ha med oss tre poäng hem!

Avslutningsveckan del 3


Lördag 16/6

Nu är det officiellt sommarlov och det börjar med att jag vaknar på grund av att det regnar. Kul! Men mitt humör är på topp ändå för om några timmar ska jag åka till Johanna och efter det blir det fest! Riktigt taggad efter gårkvällen som var helt perfekt. Det var sista natten med gänget vilket innebär att det var ca 10 000 niondeklassare på sommarland.


Avslutningsveckan del 2


Nians fest som var i onsdags! Vill tacka varenda en som var med och gjorde kvällen helt underbar det var så otroligt roligt! Även denna dagen har varit rolig trots många tårar. Det blev riktigt sorgligt ett tag, jag kommer sakna allihop!

Avslutningsveckan del 1Här är några bilder ifrån maskeraden, det finns otroligt måmnga fler och dom tänker jag visa en annan dag. Det har varit så mycket i skolan det senaste, inte lektioner utan roliga saker så jag har helt enkelt inte hunnit/orkat blogga. Idag har vi skolavslutning så jag ska nog snart börja skriva flitigt igen. Bilder från nians fest visar jag nog senare ikväll.
Nu måste jag göra mig klar, usch redan sista skolavslutningen med mina tjejer!

tripp till göteborg


Lee shorts - beyond retro, 299kr / lila linne - H&M, 149kr / vitt spetslinne - Tessie, 199kr / halsring - ej i affär, 190kr / halsband - Bling ETC, 249kr


Why must I cry

Jag är helt nyvaken efter att ha tagit en otroligt välbehövlig powernap. Dock så vaknade jag upp av ett ryck då jag hörde "Why must I cry" i sömnen.. Denna egentligen väldigt sorgliga låt men som man ändå skrattar åt. Så ni som inte har sett/hört den kan ju göra det nu.


on my body


back on track

Nu är det bara en vecka kvar i skolan och vi har massvis med saker att göra. Maskerad, nians fest, klassensdag, vara lediga och stå i cafeterian vilket betyder att det knappt är någon tid kvar! Vi är även lediga idag för vi ska iväg och dansa med Alléskolans nior ikväll. Men innan det ska jag iväg på "luciaåterträff". Vi ska äta smörgåstårta och mysa lite, Maria fyller ju år så det blir ett minifirande av henne!


bildbrist

mersmak

Min gårdag var hur bra som helst, vi åkte till Julia och åt där, myste och pratade massoor. Sedan åkte jag hem och somnade direkt.
Jag ska spela match om en stund så jag håller på att ladda för fullt, dock så ser godispåsen väldigt god ut men jag ska hålla mig. Den kan jag få smaka på imorgon!


början på slutet

Mina damer och Herrar, får jag presentera.. 1 JUNI!!! Hej och hå vad tiden går fort! Om exakt två veckor slutar vi skolan vilket innebär att det bara är 5-6 skoldagarkvar eftersom att vi är lediga ganska mycket nu det sista! Åh det känns så bra men ändå så tråkigt, jag har gått på samma skola sedan förskolan och jag har aldrig varit en morgonmänniska, så vi får se hur det går för mig när jag ska åka buss och börja i en ny skola. Självklart ska det bli riktigt kul, men det är ändå läskigt.

Det kommer nog inte bli så mycket bloggat idag, direkt efter skolan åker jag in till Vara och sedan ska jag vidare hem till Julia. Det kommer bli en toppenfredag, det vet jag!