RSS 2.0

play the guitar

Nu börjar det musikaliska gro inom mig, jag måste komma på en låt att spela imorgon och jag ska även försöka lära mig låten jag ska sjunga på skolavslutningen. Jag ska även iväg och träna en liten stund och sist men inte minst ska jag hem och kolla på Sverige-Ukraina om jag hinner det. Även denna dagen har blivit hektisk så jag har fullt upp.


fullproppad helg

Jaa, torsdag. Det börjar dra sig mot slutet på nian och även en väldigt hektisk helg. Med start idag. Massor av saker jag ska göra, imorgon ska jag uppträda och efter det ska jag åka till Julia för att fira henne. På lördag ska jag träffa kompisar och se på fotboll. På söndag har jag både jobb och match så jag ska försöka byta bort jobbet om nu det går.

Jag har lite att stå i innan jag kan gå till skolan, till exempel klä på mig så det börjar bli bråttom!


bilden är från i lördags

Grattis!

Idag är det min favorits födelsedag! Hela 16-år blir du plutten! Eftersom att jag knappt har sett dig idag så tänkte jag göra detta inlägget och säga hur mycket jag älskar dig. Så det gör jag nu! Jag älskar dig mest! Jag hoppas även att du får en fortsatt toppendag.
Så nu vet alla att min bästa kompis fyller år, så om någon vill säga grattis är det bara att göra det!
 
g

stort tack


photo: Miranda Bergman

Nu har jag sovit sen jag kom hem så jag har lite att göra! Plugga, packa och lämna tillbaka ett paket. Så jag hinner inte sitta här och göra något långt inlägg, det får jag göra ikväll eller imorgon!

Jättekul att se att alla fortsätter kolla på bloggen och att ännu fler kollar trots att jag inte skriver så mycket just nu! Tack! Det är ni som gör det roligt att fortsätta!

klantig tjej

Nu är jag ikapp när det gäller bloggandet. Bra gjort Anna!
Gårdagen blev inte alls som jag tänk mig, jag somnade när jag kom hem från skolan istället för att plugga, sedan kollade jag på fotboll. (Idioter som snor saker!)
Idag ska jag kanske försöka mig på att träna, det beror helt på hur min ljumske mår. Lyckades ju sträcka den när jag gick upp igår, men den känns mycket bättre idag!


photo by: Miranda Bergman
model: me

Lördag del 2



Det otroligt fina brudparet, Johanna och Vladimir. All lycka till er i framtiden!

söndag och måndag

Min söndag tillbringade jag i Oltorp tillsammans med underbara vänner. Vi solade, badade, grillade, åt glass och spelade kubb så jag kan verkligen inte klaga! Hur bra som helst, idag dock är det kallt ute. Suttit och fryst hela lektionen så nu är jag hemma och har fått på mig mjukiskläderna. Tänkte göra en header åt en tjej som ville ha hjälp, sedan plugga och sen tänkte jag kolla på fotboll.

Lördag del 1



Min lördag bestod utav ett bröllop, min kusin och hennes man gifte sig. Hur fint som helst va det, så jag tänkte visa lite bilder i ett annat inlägg. Såhär såg jag iallafall ut i min klänning!

Min fredag



Min fredag tillbringades i Skara på Kullenfestivalen tillsammansn med mina underbara vänner. Åkte dit med Johanna och Julia, sedan träffade vi lite andra kompisar som redan var där.

flowergirl


black leather


kass



Nu blir jag trött på blogg.se, jag gjorde två inlägg igår kväll men inget av dem kom upp på bloggen eller sparades som utkast. Ingen bra start på dagen, så jag tänker göra mig klar för skolan och sedan träffa Miranda och Nelly.

the black one



En svart klänning är vad jag haft på mig idag, solglasögon och converse.
Efter skolan har jag varit ute, lyssnat på musik och läst lite biologi. Jag väntar på att Sanna och Miranda ska komma och hämta mig för vi ska iväg och fota. Det var riktigt länge sedan så det kommer bli hur kul som helst!

ner i sängen

Nu ska jag studa tills jag inte kan hålla ögonen öppna mer! Det blir nog inte länge om jag känner mig rätt, imorgon blir det en riktig slappdag. Antingen ska jag träffa Jonatan eller så kanske jag träffar Miranda! Annars får jag väl spendera min eftermiddag i solen med lite musik och annat gott.

Mina fina vänner, photo by: me

in i det sista


Såhär har jag sett ut idag, just nu springer jag omkring i fotbollskläder och ska ut och hänga upp tvätten, sen blir det träning som ni nog förstår.
Min eftermiddag har jag tillbringat med läxor, prov imorgon och inlämning på torsdag, hatar att det är så mycket saker nu i slutet av terminen. Sista terminen på Nästegård, sorgligt när man tänker efter!

homemaid


3 pinnar

Min gårdag var otroligt bra! Det måste jag verkligen säga och grattis till Sofia som fyller år idag! Hela 18 år.. Det var iallafall en otroligt rolig kväll!
Idag har jag sovit för det mesta och även spelat match, vinst med 2-0 mot Sollebrunn. Med andra ord 12/12 poäng i serien och en förstaplats i tabellen! Galet vad bra!
Nu ska jag plugga och efter det ska jag sova.

My beautiful readers


18-års fest

Jag laddar upp för fullt just nu, det vankas fest ikväll! Sofia fyller ju 18 imorgon! Så jag ska in i duschen och plugga lite, sedan åker jag till Jung för att göra mig i ordning och förfesta. Känner på mig att det kommer bli en hur bra kväll som helst!


photos by: me

omgjort

Nu har jag gjort om bloggen igen! Vad tycker ni? Jag själv är ganska så nöjd, den blev väldigt enkel och så gjorde jag den lite bredare. Anledningen är att jag verkligen ogillade min förra design, så nu tänker jag köra på denna ett tag!
Nu ska jag springa iväg till posten och lämna ett paket som skall skickas tillbaka, efter det ska jag plugga. Älska fredagar! Nej så illa är det inte, ikväll ska jag troligtvis till Jung. Vi ska till Anton och grilla med mera.


underbara sommar

Studentkläningar


all by myself



Högsta volymen och jag gör precis som dom sjunger, dansar för mig själv!


shortie

Min dag igår var fullspäckad, var först i lidköping, hos ortopeden och gjorde lite ärenden. Var bland annat på body shop och köpte lite grejer och kollade runt efter klänningar. Tyvärr utan resultat, sen hem igen och så fick vi gäster.
Nu idag ska jag fixa med bloggen, plugga, kolla på fotboll och så ska jag till Maria ikväll. Superkul att även hon är med denna gånge, hon hann ju inte när vi var hemma hos Julia!
Nu ska jag börja så jag hinner med allt!

inte långt kvar

Nu ska jag packa och sedan bär det av mot träning. Efter det blir det förhoppningsvis en tur till Ludwig för grillning och annat mys med lite kompisar. Sen tror jag att vi sover hemma hos Johanna och blir hämtade imorgon bitti för att åka till Lidköping. Sjukhuset och en massa ärenden ska göras. Vi är ju lediga från skolan resten av veckan så det är inte alls många skoldagar kvar vilket känns helt underbart!


(suddig bild) 

lidande

Uppdateringen idag har blivit lidande på grund utav att jag suttit och grejat med en ny design. Så om en vecka eller något liknande är jag nog klar hoppas jag! Efter det kom ebba hit och sen gick vi och spelade match, vinst ännu en gång, i derby mot env denna gången. 6-0 är siffrorna, underbart! Bara att hoppas att vi håller i detta! Nu tänker jag sova dör imorgon är det sista skoldagen för denna veckan och den börjar med nationellt prov i matte!


NEW SHOES


kladdkaka



Världens enklaste kladdkaka:
175º i 15-20 min
2 ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt

Denna smarrighet har jag och min syster ägnat oss med i eftermiddag! Om en liten stund åker jag till Julia för att umgås med mina favorittjejer!

grattis



Några bilder ifrån gårdagen! Vi var hemma hos Joel och firade honom och Oskar som fyllt 17 precis! Tog det väldigt lugnt, kollade på hockey, lyssnade på musik, gick en tipspromenad inne och grillade. En toppenkväll!

let it rain



Känner att min blogg blivit väldigt tråkig på senaste tiden, jag ska försöka skärpa mig! Men inte nu, för nu har jag match!

mom's shirt


morgonfoton



Godmorgon, just nu sitter jag i idrottskläder och äter frukost. Min första lektion kommer hållas i idrottshallen tillsammans med anton och klass 3. Vi ska nämligen leda deras lektion. Hoppas detta går bra!

ny cykel



Nu har jag varit och hämtat min nya cykel som ni kanske kommer ihåg att jag köpte för ett bra tag sen? Det har iallafall inte blivit av att jag hämtat den men nu är det gjort!

21 skoldagar kvar



Nu är det inte långt kvar, bara 21 dagar kvar innan det blir sommarlov. mitt tredje sista sommarlov.. Dramaqueen. Men det ska bli så jäkla kul! Jag kommer jobba stora delar men dom gångerna jag är ledig, då jäklar ska jag leva livet med mina underbara vänner!

Men nu ska jag plugga/laga mat/städa. Sen blir det forbollsträning!

7-2


Hemkommen från matchen som slutade 7-2 till oss. Riktigt skönt med en bra start även för U-laget! Nu ska lilla jag sova, imorgon är det en ny dag med både samhällsorigentering och fotbollsträning!

shiny


Photo & model: me

Nu går jag till skolan, det är måndag ännu en gång men man får se det positiva det är inte alls långt kvar till sommarlovet nu! + att vi har långhelg nästa vecka med, lediga onsdag, torsdag och fredag! Hur skönt som helst!

pressfotografen


photos by: me
models: the group - Miranda/Sanna

Jag är så extremt nöjd med min dag! Först var vi i kyrkan och kollade på konfirmation, efter det åkte jag hem till Miranda och fortsatte fira henne där och efter det åkte jag och kollade på fotboll. Vilket flyt vi kommit in i, ännu en vinst. Denna gången med 3-0! Om det fortsätter såhär bra så kan det bli en riktigt rolig säsong!
Nu tänkte jag kolla igenom alla bilderna jag tagit, och grattis mina fina vänner Sanna och Miranda till eran konfirmation!


Mirandas konfirmation



Jag ska strax iväg till kyrkan, det är konfirmation som gäller! Min kära barndomsvän och granne, Miranda är det som ska bli konfirmerad.
Efter detta ska jag iväg och kolla på fotboll, hoppas på ännu en vinst nu! Vi möter denna gången IFK Emtunga, så det blir ännu ett derby! Dock inte lika hatiskt.

kul

Det är lördag och jag pluggar, kul.


fredag

Godmorgon fellows!
Min morgon har varit lika lugn som igår, jag vaknar till och med innan klockan ringer. Vad är detta?
Jag ska iallafall kila iväg till skolan nu och första lektionen blir nationellt prov eftersom att vi var lediga förra veckan när man egentligen skulle göra det. Det är enkelska uppsatsen som gäller!
Efter skolan kommer Johanna hit och sen åker vi till Vara för att köpa lite saker, hemlsar! Sen får jag nog plugga!


från i höstas


klädseln i helhet


hemmagjord bustier



Här har vi min bustier som jag gjort. Tror nog att den kan bli välanvänd i sommar till shorts eller jeans med en kavaj eller utan! Jag är iallafall riktigt nöjd eftersom att jag aldrig varit speciellt bra på att sy!

vårinspirerad outfit

Klockan är knappt 8.00 och jag har redan hunnit med massor! Iallafall för att vara jag! Jag är klar för skolan, jag har till och med hunnit ut och fota lite snabbt. Så nu får ni en liten smygtitt på vad jag har på mig idag. Det kanske kommer någon helkroppsbild senare!


uppryckning

Jag ligger nu i min sköna säng och känner att jag borde ta tag i bloggandet. Känner mig helt enkelt sugen på det, fota och greja. Kan vara det fina vädret som gör det kanske! Jag har iallafall tillbringat min dag tillsammans med Jonatan en stund och efter det passade jag på att plugga. Mer än så har jag inte gjort!


långhelg

Min ledighet har varit en utav dem bästa på otroligt länge! Förra sommarlovet om jag skall vara helt ärlig!
Vi har haft grillfester och myskvällar. Vi har varit uppe hela nätterna och vi har solat. Det har varit lite av allt och vädret har varit så bra så jag smäller av! Det har känts som sommarlov enda ut i fingerspetsarna!
Jag har även legat ute lite för mycket så kinderna bränner lite gott men jag hoppas det lägger sig över natten! Jag har även fått en bikinirand! Wohoooo.

Måste även få säga hur stolt jag är över mitt kära fotbollslag, JK10s damer. I seriepremiären vann vi ett derby och idag vann vi mot ett div 3 lag i DM. Så underbart! Nu hoppas vi bara att det fortsätter såhär så kan det bli en riktigtriktigt rolig säsong!