RSS 2.0

jul i Kvänum


onsdagsmys


(suddig bild, skulle haft högre skärpedjup)
 
Såhär såg det ut när jag kom hem från skolan idag, nybakt bröd och lussebullar. Självklart var jag tvungen att provsmaka! Smakade otroligt gott!
Det blev några timmars plugg och jag har även hunnit vara med Jonatan en stund. 
Så nu ska jag ställa båda alarmen så jag faktiskt vaknar imorgon och sedan ska jag gå och lägga mig! Godnatt

nyklippt

Alla borde ha en kompis som är frisör! Oslagbart! 
Billigt och väldigt roligt under tiden, service utan tvekan! Gott te och bulle stod på bordet när jag kom och sedan började det klippas och stylas. Jättestort tack Linn!

 
 

Begravning

 
Här är de underbara bilderna ifrån begravningen igår. Det var så fint med alla blommor och sånger. Tyvärr blev det så mörkt igår så jag hann inte ta några fina foton men jag har varit iväg och gjort det idag. 

Vila i frid älskade gubbe ♥

Yesterdays

 
Såhär såg jag alltså ut igår, det var helsvart eftersom att jag var på begravning för min älskade farfar. 
Det blev många tårar men även skratt, en så otroligt bra person som han var hade aldrig velat att vi grät över honom. Sjävklart gick det inte att hålla tillbaka men vi kommer alltid minnas honom som en glad och rolig person!

Jag tänkte gå upp till graven idag och fota alla fina blommor också, så det kanske kommer en bild eller två senare.

RihannaDe närmsta dagarna har jag varit som i extas trots att jag varit på sjukhuset. Jag ska nämligen åka på Rihanna i sommar! Det blir en minisemester till Stockholm med ett gäng tjejer från fotbollen! Hoppas verkligen att hon inte ställer igen!

i lågor


Photoshop cs5

 


Just nu sitter jag och redigerar lite bilder i photoshop. För tillfället övar vi på olika ljus i skolan så jag leker lite med det. Tänkte även plocka fram kameran och knäppa några nya bilder så jag har något nytt att prova med. 
Måste även komma på ett fototema till Digitalt skapande i skolan så nu måste jag börja tänka foto också. Herregud..

Yearbook 2012-2013

Detta har jag ägnat mig till än så länge idag. Vi fick nämligen yearbooken igår, eller skolkatalogen som man kanske säger annars. Den är så tjock att jag inte orkat kolla igenom alla klasser än, får kolla igenom den nogrannare någon annan dag för nu ska jag ut och röra på fläsket, fast idag får det bli en powewalk.
Senare ikväll blir det bastuhäng med några kompisar. 
 

Fredagsmys


Min gårdag var otroligt bra! Började med skolan, sen hem och byta om för att träna. Efter det övningskörde jag till Skara för att möta upp Julia. Sedan åt vi pizza och till sist kollade vi på Twilight Breaking Dawn part 2. Otroligt bra film måste jag säga. Var uppe i varv hela filmen!

Motivation


Motivationen är nu på topp, kan inte sitta hemma mer nu. Därför tänker jag dra igång och träna seriöst som jag gjorde i somras, få lite resultat! 
Börjar med en fotbollsträning nu.

x-dag

Aldrig har det känts så skönt med onsdag. Jag är nämligen ledig imorgon! Vi har en så kallad x-dag där man får ta igen missad tid och prov m.m. men har man inte missat något så är man ledig. Så jag ska ta en välförtjänt sovmorgon innan jag ska sätta igång med plugg igen och sen ska jag ha en riktig mysdag med film och annat. Kanske fota lite också eller vad tycker ni?

lolthatsme.tumblr.com

 

✿❀❁✼


MTVs VMA

 
Jaa vad ska man säga om gårdagens gala? Taylor Swift? Justin Bieber och Carley Rae Jepsen? Är otroligt besviken över att dessa tre artister tog hem så många priser när det fanns andra nominerade som jag personligen hellre hade sett vunnit priserna. 

Måndag och början på ny vecka.

Jag sitter just nu och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker skriva på en rapport. Det blir väl inte allt för mycket gjort kan jag ju inte säga! 
Och när det inte går bra så tröttnar man direkt, vilket har lett till att jag istället har spelat en massa piano nu efter skolan. Inget jag tackar nej till, kan vara bland det bästa som finns!
Tänkte göra klart detta och sedan plocka fram kameran och ta lite bilder så det kanske kommer lite nya bilder imorgon.

 
annafahlgren @ instagram
 
 
 
 
 
 
 
 

mäktigt


Onsdag

 
Ännu en gång onsdag och halva skolveckan har gått. Dock så är det så otroligt mycket att göra nu.
Men imorgon ska jag börja träna igen, måste börja avsätta lite tid för kroppen så att säga. Som det är nu så känner jag hur jag sväller för varje dag som går, äter onyttigt och tränar inte. Det funkar inte riktigt!

Black lace and green jeans


Min lilla farfar

Mitt lov slutade inte alls som jag hoppats, istället för en mysig hemmakväll med film m.m. igår så slutade det med att vi fick åka till sjukhuset där min farfar låg. Så vi tillbringade hela kvällen där och nu i morse fick jag veta att han gick bort i natt. Min lilla farfar ♥
Så det har varit lite mycket att tänka på idag vilket gjorde att jag glömde nyckeln till skåpet och även böcker. Ganska typiskt mig.


gånger 5

 
Jag vaknade upp hos Maria tillsammans med fem tjejer, sedan tog jag och Julia bussen hem till mig kl åtta. Åt frukost och sedan åkte hon hem till henne.
Förutom detta så har min dag har till största del bestått utav att göra läxor och redigera bilder. 
Senare idag så ska jag och mamma ha lite myspys. Vi ska på bio och sedan äta på restaurang. Så det blir nog en riktigt bra fredag trots allt! 

I onsdags

 

 

Göteborg

Ligger just nu i sängen tillsammans med Julia och tar igen mig efter en shoppingdag i Göteborg. 
Så nu ligger vi och kollar på lyxfällan, de är nämligen från när de var i Kvänum och spelade in så vi sitter som klistrade! 
När det är slut så ska vi vidare till Maria för lite myskväll tillsammans med tjejerna.