RSS 2.0

Bara fantasin sätter gränser

 
Här är ännu några bilder som blivit tagna under vår porträttperiod. Jag är extra nöjd över bilden på Miranda på tal om ingenting. Det var utan tvekan den roligaste fotograferingen jag någonsin gjort, inte för att jag gjort allt för många heller men under denna så var det vatten, karamellfärg, badkar och en massa grejer som var på gång samtidigt. Hur roligt som helst i alla fall. 

Jaa vad har jag mer att säga? Kan berätta att jag idag fått mitt efterlängtade jul(plugg)lov. Dock så har vi fortfarande grejer i skolan så det blir ingen paus från skolan inte. Dessutom måste jag komma igång på allvar med mitt stackars körkort.

En speciell person

 

Countdown

Jag har alltså gått halva min gymnasietid på fredag. Vart har tiden egentligen tagit vägen? Allt har gått så fruktansvärt fort så jag vet inte vad. Jag har en underbar klass och trivs superbra med programmet så det finns inget att klaga på. Förutom att det bara är halv tiden kvar på gymnasiet så är det bara sju dagar till julafton och 27 dagar tills jag fyller 18. Det är ju nästan ännu värre! Verkligen dags att ta tag i plugget inför körkortet nu! Hur som helst så är jag klar med alla julklappar, dock så har jag kvar att slå in allihop vilket jag anser är det jobbigaste med julen. Detta inlägget blev väldigt onödigt men så får det vara!

Skarpa konturer

 

The princess of life

 
 
Här är två bilder som jag tog på en fotografering till ett projekt i skolan förra veckan. Jag tänkte att jag kanske kunde visa alla bilder jag lämnat in den senaste tiden då vi haft en porträttperiod vilket jag avgudar. Porträtt är utan tvekan det roligaste att fotografera! Så under de närmsta dagarna kommer jag fylla på med lite olika sorters bilder på bloggen!

Relax

 

Sunset of boulevard