RSS 2.0

Blond och blå ögon

 
Nu är det redan torsdag, trots att jag jobbar så går veckorna ganska snabbt! Det är ju redan fredag imorgon! 
Och det ska jag fira tillsammans med Julia, det blir en riktig myskväll med räkor, god dricka m.m. Kommer bli hur bra som helst, som vanligt när jag träffar henne!
Ne nu ska jag iväg och handla så jag har mat när jag kommer hem ikväll!

XOXO // Anna
 

Mamis kalas

 
Här är några utav alla bilder som blev tagna i helgen! Mamma hade som sagt kalas så hela släkten var i vårt hus på kusten. Vi badade och tog det lugnt, men åt även massa tårta. Ja de va en bra dag helt enkelt!

12/7-13

 
Ännu fler instagrambilder. Hinner knappt ta några bilder med kameran, eller jag har inte prioriterat det rättare sagt. Jag jobbar hela dagarna och kvällarna använder jag till att träna och träffa kompisar vilket resulterat i att kameran blivit liggande. 
 
Jag har dock med mig kameran nu när jag åker till kusten över helgen, det är nämligen så att mamma fyller 45 så jag ska åka ner till familjen för att fira! Sedan blir det fortsatt jobb på måndag igen. 

Staden för drömmar

 
 
 

Hon som alltid bjuder på sig själv


Min kära vän Miranda är en utav de roligaste personerna jag någonsin träffat, vilken underbar människa! Hon bjuder ALLTID på sig själv och vill allas bästa, den perfekta vännen helt enkelt..

Dessa bilder är från när vi var i Kungshamn för två veckor sedan!
 
 

Latest on Instagram


Sunset