RSS 2.0

Kungshamn


Dagis

 
Jag tog en paus från allt packande inför midsommar och sov en stund. När jag sedan vaknade var det ett himla liv i trädgården, min syster agerade lekledare till 5 utav våra grannar. Det var fotboll, studsmattshoppande och sånger, hej och hå. Men jag knäppte två bilder på Jonathan eller William (så fruktansvärt lika så jag ser faktiskt ingen skillnad..) Och en bild på Alva!
 
Nu måste jag faktiskt fortsätta packa, har inte kommit speciellt långt och vi åker imorgon bitti! Jag ska alltså iväg med 10 kompisar till Kungshamn för att tälta och fira midsommar. Det kan gå precis hur som helst med tanke på att det ska regna hela helgen, men jag känner ju mina fina vänner, och de brukar ALLTID lösa sig! Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder?

Kvällsfika

 
Detta avslutade jag min gårdag med efter att ha tränat. Dagen spenderade jag i Göteborg tillsammans med Elin, tyvärr kom jag inte hem med något speciellt men det tackar plånboken mig för! 

Flowerpower


Storybook

 

Min fina Fia

 

William

 
Här är några utav mina favoritbilder från Williams namngivningscermoni. Det var otroligt roligt att gå omkring och fota alla finklädda människor i det perfekta vädret. Helt klart något jag kan tänka mig att göra igen, speciellt med tanke på att det nu är på väg en ny kamera hem till mig. Jag är i extas! Det är en Canon 700D som jag har beställt, så om några veckor har jag den i min hand! 

Namngivning

 
Såhär såg jag ut på namngivningscermonin i lördags! Fler bilder kommer troligtvis upp i veckan!

Selfie

 
Min dag har till största del bestått utav jobb och plugg, som tur är har jag även hunnit träna lite fotboll. Det var precis vad jag behövde idag! 
Nu ska jag fortsätta med min stackars kemi innan jag går och lägger mig!
 
En stor kram till alla fina läsare!

Fint väder

De närmsta dagarna har bjudit på perfekt väder och det har jag firat med mina goda vänner! Vi har träffats för att äta pannkaksbrunch, vi har badat i både vattenslang och i en badsjö, vi har grillat och kollat på fotboll. Det har varit fullt upp helt enkelt! Och jag kan uten tvekan konstatera att mina vänner är de finaste vännerna man kan ha!