RSS 2.0

Frukost

 

Gårdagen

 
Suddiga bilder pga dåligt ljus och för högt ISO
 

Nu är jag iallafall helt hundra på att jag har dom finaste vännerna! Jag spenderade min gårdag tillsammans med dessa godingar i Tråvad. Det bjöds på god mat och många skratt, precis som vanligt!
 

Solslukare


Underbara

Jag vet inte om jag är efter eller har ni hört denna otroliga covern förut? Tjejerna är endast 12 och 8 år gamla och de har röster av guld. Herregud, tänk om man hade lite utav dem i sig! Dessutom riktigt söta!
 
 
 

Vardagslyx

 
Jag har haft en ovanligt bra dag, först superfrukost följt av promenad med Miranda i det fantastiska vädret.
Min eftermiddag har jag ägnat i min ensamhet tillsammans med olika ansiktsprodukter.  Nu när man är så blek så tyckte jag att mitt lilla ansikte förtjänade lite vård. Om det inte kan vara brunt så får det väl vara mjukt och rent i stället?

Frukost

 
Jag slog faktiskt till på stort idag när det gällde frukosten. Jag började min morgon med en promenad i det fina vädret och när jag kom hem så lyxade jag till det med bananpannkakor istället för havregrynsgröt som det brukar bli.
Jag mixtrade lite med receptet och bytte ut mjölet till krossade havregryn för att slippa så mycket snabba kolhydrater. Dock så hade jag lite sirap och granatäppelkärnor på vilket var otroligt gott! 

Instagram

 
Det är superroligt att ni inte bara följer min blogg utan även min instagram där jag definitivt är med aktiv än här på bloggen. Varför det blivit så vet jag inte riktigt men om ni vill ha effektivare uppdatering så ska ni med andra ord kolla annafahlgren @ instagram.

Nyttigt

Jag hade en helt perfekt söndag igår, jag började med att gå upp tidigt för ett spinningpass med Sofia. Kanske inte det effektivaste men ack så det känns i rumpan idag. Sedan åkte jag till jobbet och var där i några timmar innan Sofia hämtade mig och vi åkte iväg för att basta, prata skit och lyxa till det lite med ansiktsmasker m.m. 

Än så länge idag har jag inte gjort allt för mycket, varit ute och gått samt varit hos tandläkaren. Även gjort lite småplock i mitt rum som verkligen behövdes. Vårstädning helt enkelt. 

ego


Min motivation

 
Som många utav er redan vet så har jag tränat mycket det senaste och har inga planer på att sluta med det. Därför tänkte jag visa er en bild på hur jag ser ut för tillfället. Förhoppningsvis kommer det snart tydligare resultat men jag har definitivt gjort framsteg. 
Det enda jag har gjort är att träna oftare och hårdare, jag har även börjat tänka mer på kosten genom att dra ner en aning på kalorier och kolhydrater. 
Jag har ingen målvikt eller liknande, jag gör detta för att jag tycker det är kul och för att kunna se hur kroppen reagerar på träningen. Be kind!

Bakdag

 
Jag fick ett ryck i onsdags och bakade två olika sorters bröd! Supergoda blev dem, därför tänkte jag dela med mig utav recepten:

Morotsbröd
Ingredienser: 
1 kg morötter2 dl pumpakärnor2 dl solroskärnor1 dl krossade linfrön1 dl skalade sesamfrön1 tsk salt4 ägg.

Gör så här: Sätt ugnen på 175grader. Skala och riv morötterna (var noga med att pressa ut så mycket vatten som möjligt ur morötterna). Lägg alla frön i en bunke och mixa dem till ett frömjöl. Tillsätt salt och rör om. Häll i 2/3 av de rivna morötterna och mixa allt till en smet. Vispa äggen i en skål och häll i resterande rivna morötter och ägg och rör om ordentligt. Smörj en brödform med fett. Häll i smeten och strö lite sesamfrön över. In i ugnen i ca 80 min. 

Äppelbröd
Ingridienser:
 2 dl havregryn, 5dl dinkelmjöl, 1dl linfrön (jag tog krossade), 1 dl sesamfrön, 2tsk bikarbonat, en nypa havssalt, 3 msk honung, 1 rivet äpple, 4 dl yoghurt (jag tog naturell yoghurt 3%).

Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader. Rör ihop alla torra ingridienser. Riv ner äpplet och tillsätt honung och yoghurt. Klä en brödform med bakplåtspapper och häll/kleta i smeten. Vill man kan man ha lite pumpafrön uppe på. Skjuts in i ugnen 45-60min.

 


En fredag i världsklass

 
Efter en mil på löpbandet så firar jag att det är lov med lite onyttigheter. Man kan ju inte alltid vara felfri!
Jag som innerst inne är en riktig gottegris är otroligt svag för lösgodis vilket ni ser på bilden. Hela min familj är egentligen otroliga godisätare vilket gör att det blir svårt att hålla sig. Så idag unnar jag mig!
 
 

Asics


Här är ett par nya favoriter bland mina träningskläder, ett par Asics Gel-Hyper 33 2. Otroligt sköna och färgen är gudomlig, så dessa trivs jag absolut med när jag är ute och rör på mig. 
Jag använde dom för första gången idag på fysträningen och de var definitivt ingen besvikelse!

Från Sälen


Gör om, gör rätt

Mamma kom hem med batterier till mig häromdagen och till min förtjusning så fanns det en liten flik där det stod "easy to open" som man kunde dra i så skulle man slippa brottas med den hårda plasten som sitter runt t.ex. tandborstar eller liknande. Sådan plast som är omöjlig att få upp utan att använda våld. 
Jag va därför otroligt glad och drog i fliken, men vad händer? Den går sönder och jag får ÄNDÅ brottas med plasten. Gör om, gör rätt!
 
 
Nu när jag fått skriva av mig lite så kan jag ju berätta vad jag ska göra idag. Jo jag ska alldeless strax till Lidköping för att än en gång kolla på tapeter och möbler. Sedan ska hela familjen vidare till Grästorp för att fira pappa med några vänner till familjen.

Stinisen

I would like to tell you guys about my beautiful friend Stina! Since I´ve got so many readers I´d like to give her a shoutout! Ne jag skojar bara! Jag har inte många följare men jag vill ändå länka henne, ni hittar hennes blogg HÄR

(
Jag hoppas att ni förstår att detta inlägget va ett skämt, förutom att hon är otroligt fin och att ni borde kolla h
ennes blogg!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mitt sätt att koppla av

Precis som rubriken säger så är musik mitt sätt att koppla av, musik och träning framför allt. 
Därför är det precis vad jag har ägnat min dag åt, spelat piano och tränat fotboll. Musiken är något jag har fått lägga åt sidan sedan jag började gymnasiet då jag varken har haft tid eller lust till det, men det kändes otroligt bra att sätta sig framför pianot och spela lite idag. 
Precis vad jag behövde efter en dag som denna med mycket motgångar och ett allmänt dåligt humör.

 
 
 
 

xoxo


Mina senaste instagrambilder
@ annafahlgren
 

Desperate Housewives

Jag har alltid hört mycket gott om Desperate Housewives och nu har jag äntligen börjat kolla på det. Jag ångrar inte en sekund! Otroligt bra serie!
Såhär kommer jag alltså spendera mina två studiedagar, + lite träning. Sedan är det dags för skola men då lär jag vara utvilad och redo för plugg igen.

Några av dom viktigaste

 
Här är ett litet kollage som jag slängde ihop med bilder på mina absolut närmsta vänner, vi är ett gäng på 10 personer som umgås, dock så har jag inte bilder på allihop då jag är extremt dålig på att ta med mig kameran när vi hittar på saker. Här är i alla fall några utav de bästa vännerna man kan leta efter!

9 mars 2013

Nu ni mina fina läsare!
Jag ska strax iväg på löpträning, innan jag och mamma åker till Lidköping för att kolla på tapeter och möbler till vårt tv-rum. Vi har nämligen sålt våran soffgrupp så allt som står där inne just nu är ett matsalsbord och en tv. Med andra ord är det lite bråttom med att hitta möbler och tapeter. 
Efter det så ska jag sedan vidare till Johanna för att mysa och göra oss i ordning innan vi åker på förfest. Till sist ska vi på 18-årsfest för två otroliga tjejer så det ska bli hur kul som helst faktiskt!
Hoppas ni får en lika bra lördag som jag kommer ha!

Något att glädjas åt

Nu är den otroligt sköna helgen här igen. Veckorna bara springer förbi måste jag erkänna men det är något extra med fredag, lördag och söndag! Nästa vecka är vi även lediga måndag och tisdag så jag kan verkligen inte klaga!
 
Mina planer för kvällen är ett gympass nu på eftermiddagen och efter det ska jag ta en promenad till Mattias där alla mina fina vänner är. Bara ta det lugnt, kolla på tv och planera inför midsommar. Ha det bra helt enkelt!


Jag funderar på om jag har berättat för er om våran division 2 plats? Jag tror inte det, men om jag har det så behöver ni ju inte läsa följande rader!
Vi har nämligen fått en gratisplats i division 2 Norra! En otroligt chans och utmaning för ett lag som vårat med många viljestarka själar. 
Jag tror att det kommer bli två säsonger med riktigt bra fotboll och ännu bättre motståndare så just nu är det hårdträning som gäller för att få oss i form till seriestarten som närmar sig.
 

Halvtaskiga betyg

Uppdateringen går väldigt upp och ner här på bloggen men jag har inte glömt av er! Det har bara blivit så mycket utav allt annat i livet, träning och skolarbeten framför allt. Nu har dock det lugnat sig i skolan vilket är otroligt skönt men nu känner jag att jag behöver lägga mer tid på att bara bli bättre i skolan trots att vi inte har prov eller inlämningar.
Jag är en sådan typisk prestationstjej som inte nöjer mig med låga betyg i allmänhet. Dock så har jag tappat mycket på gymnasiet och inte orkat lägga ner allt för mycket tid på det där lilla extra inför inlämningar eller prov vilket har gjort att resultaten blir lite halvtaskiga. INTE OKEJ.
Jag ska med andra ord försöka skärpa mig och ta vara mer på lektionstiden, är detta något jag kommer klara? Jag har ingen aning faktiskt.. Detfår helt enkelt bli ännu en utmaning i min vardag.

Nu blev det ett ganska långt inlägg men jag hoppas att det ska göra att ni förstår vart min tid går och varför jag inte bloggar som jag brukade göra!

Vad som hänt