RSS 2.0

Bra och dåligt

Ännu en period med dålig uppdatering men jag hoppas att jag ska bli bättre på att skriva när vi slutar skolan om två veckor. Ska givetvis försöka uppdatera under tiden också!
 
Som nog alla har märkt så är tyvärr Peace & Love inställt, många glada miner när folk läste om det. Men jag var definitivt inte en av dem som skrattade eftersom jag skulle jobbat som funktioner under festivalen. Väldigt tråkigt får jag erkänna!
 
Ska nu sätta mig och skriva klart en novell analys innan jag går och lägger mig, åker iväg till Göteborg tidigt imorgon för att fira att Linn tar studenten, ska bli så roligt!

Nedräkning

Nu är det äntligen fredag igen, fast jag får erkänna att det känns som onsdag. Veckan har gått så ruskigt snabbt att jag inte hunnit insé att det redan är helg.
Det är inte alls långt kvar till sommarlov nu och det börjar märkas i skolan, efter nästa vecka så börjar det tunnas ut med uppgifter och prov. S K Ö N T
 
Jag har precis klippt mig hos duktiga Linn, så nu sitter jag på stadsbiblioteket och försöker göra klart några uppgifter så jag ska slippa sitta hela helgen nu när det är så fint väder ute. 
Jag ska i alla fall sitta här tills Emma plockar upp mig och vi åker vidare mot match, för er som känner mig väl vet att det har gått väldigt bra än så länge denna säsongen. 
Vi fick en gratisplats i Div 2 Norra och har verkligen gjort det bästa utav den. Vi har 7 poäng på 4 matcher, alltså två vinster, en oavgjord och en förlust mot det vinsttippade laget Skövde KIK. Så vi är riktigt nöjda och tänker göra allt för att ta hem tre poäng även idag.
 

Sommarkänslor

 
 
Nu kan jag omöjligt vara den enda som längtar efter sommaren!

Åldersnoja

Även i Onsdags var det fullt hus här. Jag hade bjudit hit mina otroligt bra vänner och givetvis var kameran med dom första fem minuterna innan den spårlöst försvann och hittades under min säng morgonen därefter.
Här är i alla fall några utav bilderna som togs.
Tyvärr så fick jag inga bilder på tårtan vi gjorde till Oskar eftersom att han fyllde 18 på natten, sjukt vad stora alla mina vänner blir.. 
Kommer ihåg när man var liten och sa att dom med körkort va vuxna. Men nu är vi alla här, jag fyller 18 om ca 250 dagar och jag kan varken kalla mig eller mina vänner för vuxna. Jag vill aldrig växa upp helt enkelt, vi är ju i våra bästa år!

 1. jag och Julia,  2. Jonas,   3. Födelsedagsbarnet Oskar och Mattias

Fredagkväll

 
Såhär såg min gårdag ut, mina klasskompisar kom hit för att grilla och ha det roligt utomhus. Men självklart så började det regna framåt kvällen, men som tur var så hann vi i alla fall grilla det mesta innan det började ösa ner.
Vi spelade kort, grillade marshmallows över värmeljus och sedan hade Filip en privatkonsert för oss. Ne inte riktigt, men han spelade lite när vi alla var som tröttast.
En lyckad och lugn fredag helt enkelt!

Ikväll ska jag iväg till Anton för att träffa lite kompisar och imorgon är det match, spännande! 

Instagram

 
annafahlgren @ instagram

HH

Dom få gångerna jag inte har något att göra på kvällen, finns det inget annat jag hellre gör än att sitta och pilla med photoshop, och det är precis vad jag gjorde igår kväll. Jag rensade igenom datorn på bilder och hittade då lite bilder från olika konserter jag varit på. 
Så jag tänkte att jag kunde redigera lite bilder från Håkan Hellström konserten som förövrigt var magisk!
Jag hoppas kunna ta fler sådana här bilder på sommar, både på P&L och Rihanna.
 
Photos by me
 

Doing what I like

 
Jag har haft en så otroligt bra dag så jag vet knappt vart jag ska ta vägen! På toppen av lycka helt enkelt.
Det började med att jag tog en löptur i det fina vädret, efter det åkte jag till jobbet. Mina kära vänner kom även dit och fikade vilket underlättade otroligt mycket. 
Sedan åkte jag vidare till Skövde för match, som slutade 1-3 till oss. Helt fantastiskt att få visa att vi faktiskt platsar i Div 2 med tanke på att vi har många tvivlare omkring oss!

Sedan fick jag även ett väldigt intressant mail, jag har nämligen blivit antagen till att jobba som funktionär under Peace & Love i Borlänge i sommar! Superkul!
Jag vet dock inte om jag skall tacka ja eller inte, måste även övertala mina föräldrar som är väldigt tveksamma till att jag ska resa genom halva Sverige själv, för att sedan vara på Sveriges största festival, SJÄLV. 
Blir nästan rädd av att tänka på det..

From my wall

 
Här är en liten "mashup" utav några bilder som hänger på min vägg. 
Jag älskar att ha alla bilder på en lina eftersom att jag hur enkelt som helst kan byta ut bilderna om jag skulle kunna känna för det. För tillfället har jag ganska gamla bilder på väggen för jag är så otroligt dålig på att skriva ut bilder. 
Jag gillar detta mycket mer än tavlor, mer personligt och bara att ta ner om jag skulle vilja ha något annat på väggen. Förstör inte tapeten på något sätt!

xoxo 

Photoshop cs5

 
För tillfället sitter jag och leker lite i photoshop. Har inte något vettigt att göra förutom att plugga och städa, men vem gör det när man kan redigera bilder? Inte jag i alla fall!
Jag försöker greja lite med svart/vita bilder men har inga bra, så om någon skulle vilja ställa upp som "modell" så skulle det uppskattas otroligt mycket!