RSS 2.0

Tapas

 
Såhär såg min gårdag ut. Julia, Johanna, Maria och jag hade en liten tapaskväll. Vi gjorde en massa olika små maträtter som vi sedan åt. Superrolig grej att göra istället för att laga vanlig middag även enkelt eftersom man kan ha "knytkalas".

B/W

 

Sjukis

Jag har drabbats av någon knepig sjukdom. Aldrig har jag mått så KONSTIGT! Jag har feber, ont i huvudet och halsen, kallsvettningar, ont i lederna och framför allt extremt ont i benen. Jag vet inte riktigt vad det är som händer med mig, men rätt som det är så hugger det till och smärtan varar i några minuter och under denna tiden kan jag inte röra benen. Jättekonstigt va? Men jag hoppas att detta ska försvinna till imorgon så jag kan gå till skolan, tre dagar hemma är lite för många att vara hemma.
 
 

Turn up

 
Här är en av alla bilder som blev tagna igår. Det var länge sedan jag hade så roligt under en fotografering och tyvärr kan jag inte visa alla bilder som jag vill visa, det får bli längre fram om jag kommer ihåg det! Modellen är i alla fall min kära Miranda som även ska bli fotad imorgon och till min hjälp hade jag Filip. 

Något att längta efter


Att bli vuxen

Ännu en gång har har det tagit flera veckor sen jag skrev här och denna gången tänkte jag faktiskt dela med mig lite av mina tankar. Många av er vet ju att jag är född 96 men mest umgås med 95or. Detta ynka lilla året börjar nu komma ikapp mig. Mina nära och kära tar ju faktiskt studenten om ett halvt år. Det är nu mitt problem kommer in, jag är så fruktansvärt RÄDD över att dom tar studenten. Det är ju trots allt efter studenten man börjar leva.. Vissa flyttar, andra börjar resa. Vissa av mina vänner pratar ju om att börja plugga i Umeå? Luleå? Kommer inte ihåg exakt, men extremt långt bort. Och här är jag kvar. Givetvis inte själv för jag har ju mina underbara vänner som är lika gamla som mig men ändå. Vissa av mina vänner kanske försvinner nu, något som jag definitivt inte vill tänka på, men som hela tiden kommer upp i mitt huvud. 

Vad jag egentligen vill komma fram till är att jag inte vill bli äldre, jag vill inte att mina vänner ska bli äldre, jag har helt enkelt redan åldersnoja vilket är helt sjukt eftersom jag bara är sjutton. Jag vill inte fylla arton. Just nu lever vi i någon sorts bubbla där ingen kan skada oss och det är en sån lättnad att faktiskt bara vara ett barn.