RSS 2.0

8 bekännelser

  • Jag älskar att läsa andras ask.fm, kanske för att jag är så nyfiken
  • Jag är extremt lat menjag älskar att träna
  • Godis, kakor, glass, ja, allt onyttigt är jag väldigt svag för
  • Jag fyller 18 år om ynka 83 dagar (!!!!!)
  • Min fobi för katter blir bättre och bättre, klappade en katt förra helgen
  • Mörker är bland det värsta jag vet
  • Jag kan vara supermotiverad ena stunden och andra skita i saker, gäller precis allt.
  • Jag har spelat fotboll i 13 år, men jag ångrar att jag aldrig började spela handboll

Så olikt mig

 
 
 
 Min helg har varit mer än fullspäckad. Jag har åkt från en plats till en annan sen fredag morgon och bara varit hemma två gånger för att sova. 
I fredags var jag tillbaka på gymmet efter en halvsjuk torsdag. Senare på kvällen träffade jag Mirande och Sofia, kollade på idol, åt massa gott m.m. På lördagen, alltså igår, var jag på Ullared så gott som hela dagen och på kvällen träffade jag Sofia och Miranda igen, men denna gången för att gå spökvandringen i Skara. 

Nu ligger jag i sängen och läser lite faktiskt, jag börjar jobba om två timmar så jag har lite tid att döda. Jag tänkte även försöka hinna fota lite till mitt bildprojekt men vädret samarbetar inte riktigt.

Cozy time

 
 

BTS

 

Yvig blond

 
Det har varit mycket hetspluggande det senaste och därför har uppdateringen varit fram och tillbaka, ännu en gång! Men jag ska kämpa på! Jag försöker hinna med att träna, sköta skolan och träffa mina vänner så mycket jag bara kan. Det gör att jag inte har någon ork/tid till att fota och då tappar jag genast motivationen till att blogga. Jag vet ju själv hur tråkigt det är att läsa bloggar utan bilder eller bloggar som visar gamla bilder hela tiden. 
Jag ska försöka skärpa mig!
 

Finast av dem finaste

 

När allt blir grått

 
Jaa vad ska man säga? 

Abrahim Jabateh

 

Jag antar att det inte är någon som missat denhär killen, Ibbe?
Han har bott i Sverige i sex år och ska nu bli skickad till ett land han är född i, men inte uppvuxen. Ett land där problem med torka och fattigdom dominerar. Är inte det ungefär samma sak som att skicka honom för att dö? Kanske inte riktigt, men inte långt ifrån! Hur ska han klara sig helt själv, utan familj, i ett land där resurserna är minimala, efter att ha blivit uppväxt i Sveriges lyx? Som han säger i intervjun så har han troligtvis ingen framtid i Liberia.

 
 

Piercing

 
Jag har fått förvånandsvärt många frågor angående min piercing, om jag har någon piercing m.m. och ja, som ni ser så har jag det! En i tragus är den enda dock. Den har jag haft i så gott som exakt tre år. Andra frågor som droppat in har handlat om vad det kostar, om de gör ont och hur lång tid de tar att läka. Jaa, vad de kostar varierar såklart, men jag gjorde min med kanyl (vilket jag rekommenderar eftersom brosket kan spricka om man gör det med pistol och då blir piercingen sne), men 300-400 kr får man nog räkna med. Läkningen tar ett tag faktiskt, i alla fall 3 månader men det kan vara längre, min tog ungefär ett år! Tänk bara på att det inte går att använda headset i örat på ett bra tag efter att piercingen är gjord!
 
Förutom min tragus så vill jag göra en triple forward helix. En piercing som jag längtat efter att få göra i cirka ett år nu. Det är den som syns på den översta bilden, tycker det är så fint med tre pärlor sådär. Eftersom jag aldrig använder "vanliga" örhängen så tycker jag det är lite kul att smycka öronen med något. 
 
 

Autumn

 

Som en drog

 
Här sitter jag och dricker te, än en gång! Jag drack vaniljte för första gången i lördags och det var bland det godaste jag någonsin varit med om! Så jag sprang hem till mamma, och till min förvåning så hade även hon smakat på detta och köpt med sig ett paket hem, hur bra?!
Så detta är enda vätskan jag dricker nu för tiden!
 
 

Ännu ett par Johnny Bulls

 

Bland höstlöven

 

 
 

Mys

 
Min gårdag spenderades med Miranda och även Sofia en stund. Jag och Miranda passade på att ta några höstbilder innan de blir alldeles för kallt ute. Efter det gick vi hem till henne och gjorde ceasarsallad lagom tills Sofia kom dit, så det åt vi och efter ett tag åkte jag vidare. 
Idag har jag jobbat precis hela dagen, så jag kom nyss hem och ska plugga.

Ralph Lauren

 
Dessa nya jeans köpte jag på members för 420 kr där de nu är slutsålda, men de finns att köpa på nelly för 1200 kr.
 

Rosenröd rost

 

Fina minnen

 
Dessa två bilder är tagna för 1,5 år sedan, men anledningen till att jag visar dem idag är för att den resan, tillsammans med mina 10 vänner, var så gott som den roligaste veckan jag varit med om. Kungshamn, massa bra vänner, sol och bad. Vad kan gå fel?
 

Lite av varje

Jaa ni, de senaste dagarna har varit väldigt fram och tillbaka måste jag säga. Tiden har tillbringats på sjukhus och lite i skolan när jag klarat av det. Jag har nämligen dragit på mig en njurbäckeninflammation, en allvarligare form av urinvägsinfektion om jag förstått det hela rätt. Jag har i alla fall fått antibiotika och är nu på bättringsvägen så jag ska träna idag så får vi se hur jag mår efteråt! Läkarna sa inget om att inte träna med antibiotika, men jag har hört att det inte är bra? Någon som vet, vågar inte googla. Då kommer det sluta med att jag tror man får cancer av att träna i allmänhet. Mina förkylningar verkar i alla fall alltid vara cancer enligt google. 
 
Meeeeen, vad har jag gjort mer då? 
Jo jag har planerat lite inför vårt nästa fotoprojekt i skolan, är helt överlycklig över att vi ska jobba med porträtt i hela två månader! Wooooaoo, haha nej vad pinsam jag är. Men det ska i alla fall bli superkul!

På tal om inget så känner jag att idag är det en ta tag i livet dag, jag har motivation till träningen, jag har pluggat och är sugen på (?) att städa mitt rum.. Vad händer med mig? Kanske är det medicinen?
Känner även för att renovera och möblera om hela mitt rum, men det finns det inte tid för! Får nöja mig med att städa.

Johnny Bulls

Jag har glömt visa er mina nya favoritskor! 
Jag köpte dessa för ett tag sen och de har varit ganska välanvända trots många skoskav. Det är ett par svarta Johnny Bulls stövlar. Skönt att ha nu när det börjar bli kallt. Tycker även det är lite kul att kunna variera mig mellan mina boots och dessa. 
 
 
Bilderna är tagna i förbifarten så jag ber om ursäkt för att de inte är speciellt bra!

Skorna finns att köpa på Hectors skomarknad, 1200 kr