RSS 2.0

Jag ångrar mig! Mår inte alls bättre idag,...

Jag ångrar mig! Mår inte alls bättre idag, ligger med värme kudden nu igen, gråter bara lite denna gången! Jaja, uppträdet gick ganska bra! Hade otroligt kul iallafall! Joel, Julia och Stina var med! Så fick jag min kamera oxå :d , även mitt körkort! Har hunnit träna med, så dagen har varit perfekt! Men nu ska jag sluta, house börjar!


jäkla sköningar

En ny dag och jag mår mycket bättret!
Fy bubblan vad ont jag hade igår, kunde inte röra armarna för jag hade så ont i ryggen! Men nu är jag fit for fight igen!
Så dagen började jag med att duscha och nu ska jag göra mig i ordning och allt sånt! Sen bär det av till Vara för att uppträda som sagt, måste verkligen plugga oxå! Har prov imorgon som jag inte kan! Ska även hämta ut mitt körkort och kanske kameran med om den kommit vilket jag hoppas! Hihi, men nu står maten på bordet så hade tänkt springa dit!


Jag avslutar min dag i sängen tillsammans ...

Jag avslutar min dag i sängen tillsammans med en riskudde och massa tårar! Inte som jag hoppats, men nu ska jag sova och hoppas det blir bättre!


favorit i repris



Fick en fråga ifall jag kunde lägga upp låten jag ska sjunga imorgon, och jag gör den ändå jag kan utantill för tillfället! Får se om någon spelar in imorgon, isåfall kan jag nog lägga upp det klippet med.


en i mängden


You with the pretty eyes

Nu är jag hemma och ska snart plugga! Och efter det ska jag träna, första gången på jätte länge det ska bli kul faktiskt! Har varit så dåligt väder ett tag nu, men idag är solen framme! Hunöret har sviktat lite men nu är det på topp! Så lyssnar på musik och tar det lugnt innan jag börjar med svenskan! Usch!



Grattis!

Nu är jag vaken men skulle egentligen bara vilja sova bort hela dagen! Mår inte alls bra! Huvudvärk, ont i halsen, trött och fingrarna är inte på min sida idag! Fy bubblan! Menmen, vad gör man inte för sin bästa vän som äntligen blir byxmyndig! Ja sådeså! Julia blir 15 idag, så jag håller på att slå in paket och grejer! Men insåg precis att jag glömt en grej helt! Men hon överlever nog! Hihi, men nu ska jag fortsätta och göra mig iordning med!


sent!

Nu ska jag gå och lägga mig! Jag är helt död! Höll på att somna i soffan förut! Men andra ord är jag trött!
buhu, jaja!
Imorgon blir det iallafall träning och sen får vi se, spala lite gitarr och grejer för på tisdag blir det uppträde i Badhusparken i Vara! Hoppas bara på att det blir fint väder! Men nu ska jag smsa mina kära vänner och tacka för allting!


Min konfirmation


aptrött

Nu börjar de ta på krafterna! Alla gäster har åkt nu så la mig i soffan och slappar lite! Konfirmation gick ganska bra faktiskt och det är oerhört skönt att det är över nu! Bilder kommer senare ikväll och någon annan dag! Vill iallafall tacka för alla fina presenter! En systemkamera, bekräftelse på att jag får pierca mig, presentkort och smycken b.la.


sista gången i mitt liv

Godmorgon!
Nu har jag duschat och lite såt så ska hjälpa mamma med maten! Efter det blir det väll frukost och göra sig iordning! Är faktiskt ganska nervös inför kyrkan, men det blir säkert bra!
Nu hinner jag iallafall inte sitta här mer, mycket som ska fixas!


besöksrekord!

Fotbollen är slut och jag går ut, nanan. Barcelona tog hem champions league guldet! Känns oerhört bra! Så med det i tanken hade jag tänkt gå och lägga mig, så jag är pigg imorgon! För då gäller det, konfirmation och fullsatt kyrka! Klockan står på 07.00, känns ganska hemskt en söndag! Men det är första och sista gången så det får väll vara okej ändå!


covers


fotboll

Matchen är lite för jämn för min smak! Barca borde göra något mål så hjärtat kan lugna sig lite, usch! 1-1 är garanterat den värsta ställningen det kan bli i en match! Så för att jag inte ska få en hjärtattack så spelar jag lite gitarr istället! Kommer en eller två videor lite senare ikväll!


Tacos i soffan

Kvällen fullbordades med tacos och snart fotboll! Humöret är på topp och jag tror nästan att livet leker med mig. Funderar på att ta fram gitarren och spela lite oxå! Kanske kommer en video i så fall!
Hmm så får det bli!

Visitor

Ojojoj! Går helt klart mot besöksrekord! Vid 12.30 hade ca 65 personer redan kollat bloggen och nu är det uppe i 220! Känns förbaskat bra med tanke på att det inte är några speciella inlägg alls! Woho, fortsätt kolla!
Har kollat lite på vampire diaries och lyssnat på en jäkla massa musik! Så nu är det bara pluggandet som är kvar på att göra listan, det känns mindre bra!


tårta!

My kommer farmor hit med tårta!


Birdy

Rummer är för tillfället otroligt rent och fint! Haha imorgon får jag antagligen städa igen men det är ju kul så länge det varar!
Jaja nu ska jag ut och bära stolar från grannarna och skölja massa äpplen tydligen? De blir nog bra! Musiken dånar ur högtalarna och livet känns allmänt bra! Gårdagen slutade kanske inte riktigt som jag tänkt mig men jaja!
Nu ska jag gå och stoppa i mig något att äta!


my escape

Nu är jag uppe igen! Va som sagt på kalas igår och efter det kollade jag på lite filmer som gick på tv:n, så det va en helt okej kväll!
Idag får jag väll tillbringa min tid på rummet, måste städa ännu en gång och sen får vi se vad jag ska göra mer, hjälpa till med maten säkert. För imorgon gäller det! Konfirmationsdagen! Lalala känns bra ska ni veta! Så jag har lite att stå i idag,


Anna Fahlgren

Nu är jag igång med pluggandet igen, belonade mig med en bit paj oxå! Mumsigt skulle jag vilja säga! Menmen, kom hem för en liten stund sen och har som sagt ätit lite! Hade tänkt starta någon film snart oxå & efter det ska vi iväg på kalas så det blir attva med familjen ikväll.. Men det blir väll bra det med!


bättre sent än aldrig

Ingen bra bloggdag igår! Men idag blir det bättre! Håller på att fundera över vad jag ska ha på mig idag, långbyxor/shorts? Svårt val! Men jaja! Går dagen gick helt okej, skolan va lugn och konfirmationen med! Fotbollen missade jag men gick dit och kollade en sväng och sen har jag bara sovit!
Denna dagen vet jag inte vad som händer riktigt, skola och måste på kalas så kan inte åka till skattebacken :( , men ska försöka ta mig dit ändå!


Nu ska jag gå och lägga mig! Är jätte tröt...

Nu ska jag gå och lägga mig! Är jätte trött av någon anledning, dagen har ägnats i skolan, kyrkan och fotbollsplanen :) , varit hemma ca 1 h totalt idag så har inte hunnit plugga än.. får göra det imorgon!


Nu ska jag och Julia iväg till skolan!

Nu ska jag och Julia iväg till skolan!


bebispojke, nej

Happhapp! Kom precis hem från matchen, får grattulera mina kära vänner i ENV till vinsten! Den va värdig trots att vi kämpade på!
Och nu är det inte långt kvar tills konfirmationen är över, 4 dagar! Känns förbannat skönt måste jag säga! Så imorgon är det genrep eller vad man ska kalla det och sen på söndag gäller det! Blir nog finfint!
Men nu ska jag och Julia äta paj, älskar verkligen mamma ibland! Hihi sen efter det ska vi sova!


bergsgatan

Nu lämnar jag detta placet! Tror jag är allergisk mot mitt eget rum för så fort jag kommer in hit så börjar jag nysa! Inte kul om ni frågar mig! Jaja det va ännu mer ointressant information!


will hide my soul from you

Jag är uppe har har precis kommit ut ur duschen så nu målar jag naglarna. Ser nästan ut som stoppljus! Meni fina stoppljus! Iallafall hade tänkt äta lite snart och sedan packa väskan. Får sminka mig i skolan sen. Hmm, och Joel kommer tillbaka efter klassresan i London oxå! Jaa, dagen kanske inte blir så dum trots allt!


22.09

Nu väntar sängen! Gud så skönt det ska bli, älskar min säng till 120% , en av dom bästa vännerna jag har!

Fullt på schemat

Tränigen gick helt okej, kul hade vi iallafall! Så nu väntar jag bara på att ebba ska ringa och sen ska jag sova! Imorgon blir det match och konfirmation! Ska bli fotade på konfirmationen så får gå upp tidigt idag igen! Känns lagom bra, julia ska även sova här imorgon och det gör allting mycket bättre!

 

I can see trough you

Nu är jag i full gång med att packa, snart blir det träning! Sen efter det längtar jag bara tills jag får sova, skulle vilja sova bort hela morgondagen egentligen men det håller inte i längden.. Så får pallra mig upp ändå! Det blir nog att hjälpa F14 imorgon oxå, dom har tydligen inte fullt lag så.


Firewall

Jaani, dagens humör har verkligen inte varit på topp! Och känner på mig att det kommer bli värre senare. Menmen, som tur är jag hemma från skolan nu och har ätit lite så nu ska jag bara slänga mig i sängen och lyssna på musik! Hoppas att det hjälper!


People always leave

People always leave


Hollywood Hills


where is the love?

Jag är uppe jätte tidigt fast jag har sovmorgon, duschen lockade!
Nu håller jag iallafall på att ta fram frukost och fundera på vad jag ska ha på mig idag. Får se vad det blir :) , sen det första som händer i skolan är ju teater som sagt och sen slöjd. Måste bli klar med min byxdress oxå! Jaja hinner inte sitta här mer nu!


måndagshäng

Min kväll blev lika slapp som jag trodde! Känns skönt måste jag säga! Morgondagen ser rätt bra ut oxå, först sovmorgon, teater i vara, 2 lektioner sen träning :) , underbart! Nu tackar jag för mig, hej!


blåa ögon

Nu är både rummet och hemkunskapen klara! Fast känner på mig att jag kommer få göra om båda två för att få godkännt! Men jaja, nu ska jag iallafall äta lite och efter det kolla på tv, eller plocka fram gitarren kanske? Hmm, får se hur det blir! Något mer jag måste göra idag? Ne och det känns förjävligt skönt!


slutet på det gamla, början på det nya

Kom precis på att jag inte hinner kolla på film! Måste ju städa och plugga! Usch! Hemkunskapen måste jag bli klar med idag så får lägga på ett kål om jag ska bli klar! Så nu höjer jag musiken och lägger undan mobilen förr jag siktar mot att ha ett fint rum & bra betyg kl 20.00!


månsken


I'm alive! Hemma är jag oxå, kändes rätt gött att bara slänga sig i sängen! Så här ska jag ligga en stund tillsammans med lite OTH, jag är helt besatt! Jaja, jag skriver mer när jag vaknat till!


Nu sitter jag på sjukhuset och väntar, gan...

Nu sitter jag på sjukhuset och väntar, ganska nervös om jag ska vara ärlig! Men när jag kommer hem ska jag belöna mig med mat! Är hungrig! Sen ikväll blir det att kolla på filmer!


sista dagen i mitt liv

Godmorgon, nu börjar det bli bråttom så ska bara göra ett kort inlägg! Dagens planer blir först skola en stund och sen iväg till år se hur det går denna gången, tydligen ännu fler prover som ska bli tagna. Får hoppas detta blir sista gången!
Sen ikväll måste jag städa rummet, blir ju aldrig klart! Sen efter det ska jag kolla på film, ta det riktigt lugnt och bara må bra!


Nu lägger jag utslagen i sängen än en gång...

Nu lägger jag utslagen i sängen än en gång! Matchen gick inte heller speciellt bra men vi kämpar på! Fick mig iallafall ett gott skratt på vägen hem! Nu har jag även hunnit kolla på några avsnitt oth så hade tänkt sova lite!


Maddi Jane

Rummet börjar få ett golv igen! Nu ska bara klädhögarna bort och damsugaren fram så är det klart sen! Men det tar jag ikväll. För tillfället lyssnar jag iallafall på musik och pratar i telefon samtidigt, krångligt att göra 3 saker samtidigt! Måste packa väskan oxå! Shit nu får jag skynda mig!


kort

Nu är den glassiga helgen över! Har kommit hem & börjat städa rummet, inte okej! Men dagarna hos julia har varit grymt roliga! Älskar dig pumpkin! Jaja mer idag blir det match, mot N. Fågelås vart nu det ligger! Så får hoppas på det bästa! Sen ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på film!


Ligger för tillfället i sängen och kliar p...

Ligger för tillfället i sängen och kliar på myggbett. Usch vad jag hatar det! Det ända positiva med morgonen va frukosten, innan den lyckades jag spränga ett ägg i Micron. Well done! Va även med om en hemsk sak igår igen, fågeln bajsade på mig! Helt otroligt! Båda gångerna har varit i vara och haft samma tröja! Fattar inte, ofattbart!


Vi har intagit soffläge och kollar på film...

Vi har intagit soffläge och kollar på film, snart kommer klassen fram för vi satsar på att komma med i 100 kg klubben! Jag är nog medlem vid midnatt!


Vi är hemma och kollar på film, äter det s...

Vi är hemma och kollar på film, äter det som finns kvar av gårdagens kladdkaka! Mums! Och konfirmationen va jätte bra, roliga personer i bänkraden & grejer, senare ikväll får vi se vad som händer! Kanske träffa massa kompisar eller så blir det bara vi två ikväll igen :) , mysigt det med! Köpt massa glass och solat har vi oxå gjort!


Hejj! Förlåt för super dålig uppdatering! ...

Hejj! Förlåt för super dålig uppdatering! Kollade på fotboll igår och så va jag med Julia, kollade på talang och åt kladdkaka! Nu sitter vi i kyrkan, Johanna & Maria konfirmerar sig!


Har inte kunnat uppdatera förrän nu, blogg...

Har inte kunnat uppdatera förrän nu, blogg.se har varit nedlagt. Menmen jag har precis kommit till Julia och de första jag gör är att göra sönder sängen! Bra jobbat Anna!


Ärlighet


skärpa

Nu börjar vi komma igång igen! Både i fotbollen och här på bloggen! Statistiken ökar för varje dag! Underbart!
Nu försöker jag iallafall få hjälp med datorn eftersom jag är ett geni som gör sönder saker hela tiden och har precis ätit med. Träningen gick fint, Magnus försöker döda oss genom styrka och kondition två träningar i rad men det känns förvånandsvärt bra!
Så nu ska jag känna mig dum eftersom jag glömt alla engelska glosor i skolan som va tills imorgon. Samma sak med matten! Förjävligt, har minne som en guldfisk ungefär!


fotbollsträning

Hej! Nu åker jag iväg på träning! Konfirmationen va ganska seg faktiskt.. i över en timme hade vi inget att göra, men det ska nog bli bra! :) , nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik & packar. Sen efter träningen är det spelarmöte ochsen hem för att sova, känns ganska bra att det är fredag imorgon måste jag säga!


Hej och godmorgon! 
Nu håller jag och Julia på att göra oss i ordning, blir finfint ska ni se! Hihi, sen efter skolan blir det konfirmation igen och efter det träning! Får hoppas att dagen går bra bara! Men nu ska vi kila strax så hinner inte skriva mer!

 


I sängen

Nu ska vi sova! Vi avslutade kvällen med det konstigaste humöret på länge och ingen fotboll.. menmen godnatt!


Julia & jag.

Nu är vi äntligen hemma! Det blev lite debatt om man säger så! Så nu ska vi kolla efter kläder att ha på sig när johanna & maria konfirmerar sig och efter det får vi se vad vi hittar på! :) , kanske åka till tråvad och kolla på fotboll om pappa hinner hem!


Konfirmation

Hur många kan vi vara på konfirmationen idag? Typ 5 st? För oss som missat lägren, kul! Får väll se vad vi hittar på! Förhoppningsvis något kul!
Men nu måste jag kila innan Peter blir arg på mig. Hmm juste det är han ju redan! Men nu är det bara 11 dagar kvar sedan slipper vi detta!


sitter i min ensamhet

De blev ingen promenad! Usch vad trött jag va när klockan ringde! Så fortsatte sova istället, hehe jag är lat..
Dagens planer är iallafall skolan sen efter det konfirmation, den hade jag klarat mig utan! Men efter det händer det något jag inte kan klara mig utan.. JULIA SOVER HÄR! Va jääääätte länge sedan så det ska bli jätte kul! :)


Sommarnatt

Nu är jag hemma och har fått i mig lite mat så planerade att kolla ett avsnitt OTH och sedan sova för att orka upp imorgon bitti för att gå på promenad/ut & springa! Får se vad mina ben röstar för! ;) , men nu ska jag borsta tänderna och allt sånt så det bara är att krypa ner i sängen!


jungavallen

Jonatan och Birk stack precis hem, riktiga fegisar som sticker när pappa kommer hem ;) , så nu är jag själv igen och laddar därför till träningen!


dum, dummare, du

Jag är hemma efter en jobbig dag! Usch, har varit hemsk på alla sätt! Julia va inte där, hade 2 timmar & 40 minuters HK, humöret har absolut inte varit på topp och ja. Nu ska jag iallafall plugga lite och så va det ju träning! Tur att man har louice som påminner om allt! Så nu ska jag sätta mig med helvetes HK:n som hon inte var nöjd med.


2003


wish for

Nu är det skolan som gäller, får förhoppningsvis veta vad jag fått på spanska provet och hk-uppgiften och det skulle ju inte vara helt fel! Har även hittat några grymma artister nu på morgonen, länkar nog lite senare!


Tisdag 17/5

Natten har inte innehållit allt för mycket sömn, kollade på film och lyssnade på musik istället. Gick inte att sova, men nbu sitter jag iallafall här och funderar på vad jag ska ha på mig idag! Funderade på shorts men det ändrades så fort jag kollade ut så nu lutar det mot jeans.
Jaja, mer idag blir det även träning! Det behövs verkligen känner jag!


BILDBOMB!




Klicka på bilderna för att se en störra version!

Foton utav:
Ebba Hofling
Julia J. Klerebrink
Miranda Bergman
m.fl.


happy times

Jag har hittat en låt nu! Spelas för fullt i högtalarna, hoppas bara att Johan hittar dom rätta ackorden för kan inte få fram dom! Jaja, har även suttit & gjort iordning en bildbomb till er! Ska lägga upp den senare för datorn kommer lagga ihop om jag gör det nu, så det blir bra!
Kvällens planer blir iallafall att kolla på The Notebook, har ju inte sett den än och alla snackar om den så det ska jag göra!


Snabbt inlägg

Jag är hemma och letar låtar än en gång! Denna gången till konfirmationen, ska sjunga under nattvarden :) , ska även prova kläderna jag ska ha på mig! Får hoppas att det blir bra. Mer idag ska jag bara slappa, kolla på film & lite grejer, de blir toppen!

senare idag

Packa väskan och iväg till skolan, idag blir det bad igen! yyyysh vad kallt, men de blir nog kul! Ni får även kolla in senare idag/imorgon för det lär komma ut en GIGANTISK fotobomb!


rest in peace


Kungshamn!

Gick ingen vidare för sverige igår! Stängde av när det stod 3-1 men tydligen blev det 6-1! Inte okej..
dagen består av skola och absolut inget mer, ska bara vara hemma och kolla på film hade jag tänkt! Mysa ner mig i sängen och ha det skönt!


länge sedan sist!

Äntligen hemma från fotbollsplanen! Ingen av matcherna gick speciellt bra men det är så det är ibland, nu ska jag iallafall äta och sen kolla på ishockeyn, får hoppas att det går bättre där :)



copycats




allting låter likadant!



it's about fighting

Jag är hemma och håller på att laga mat nu, åt precis frukost så det känns rätt meningslöst.. Men jaja! Håller även på att försöka fixa elins dator, den fungerar väll inte allt för bra den heller. Ska som sagt iväg och spela match oxå så måste ta reda på tider, känns som att detta kan bli stressigt!



Wellwellwell! Nu har jag precis vaknat men...

Wellwellwell! Nu har jag precis vaknat men Johanna sover fortfarande.. behöver åka hem om en stund, ska nämligen spela 2 matcher idag! Lär nog bli jobbigt men kul skulle jag tro! Så måste hem för att äta & ladda upp lite! Sen ikväll ska jag nog bara ligga hemma och kolla på film skulle jag tro!


kvällsinlägg

Nu ska jag och johanna krypa till sängs! Kvällen spenderades med underbara personer och eurovision, gick ju bra för sverige! Fast vi borde vunnit tycker jag! ;) , menmen skriver mer när jag kommit hem imorgon!

rutiner

Dagen har tillbringats med min underbara vän joel! Va i oltorp & badade och grejer, ångrar det men jaja! Kallt som sjutton, phuuu. Sen har jag bara kollat på film och grejer, så nu ska jag äta och efter det göra mig i ordning för att sedan dra till johanna! Vad som händer där har jag ingen aning om men det blir nog bra!


oliv



Ja vad ska man säga, anton va rätt knäpp igår! Han tar datorn, går in på youtube och söker på oliv. Helt slumpmässigt. Och han lyckas hitta denna låten som först a träff! Verserna är helt okej faktiskt! Refrengen är lite värre men jaja, killen har talang iallafall!


ensamheten är värst

Nu har jag precis kommit upp ur sängen! Varit vaken ett bra tag men har kollat på One Tree Hill i drygt 4 timmar, like! Farmor och farfar är även här så får väll gå och vara lite social med dom. Mer idag vet jag inte vad som händer, försöka få tag på någon att leka med kanske? Hmm.. Så får det bli! Annars får jag nog gå iväg och spela lite fotboll! Känner inte för att sitta hemma idag.


morgonruffs

Glömde helt bort att blogga igår, hade för kul helt enkelt! Menmen, vi kom dit efter många om och men, så kollade vi på fotbollen som blev 1-1 :) , sen gick vi hem och började leta låtar men det slutade med att vi låg på golvet och gapskrattade till 2 grymt konstiga men roliga klipp! Så vi fortsatte kolla på det istället och sen myste vi massor i källaren, åt räkor och kollade på Big Brother :) , jag och Anton lyckades oxå med det omöjliga! Han skulle skala en räka och då sprutar det ifrån den och träffar mig i ögat! Jag menar, vad är sannolikheten? Sitter nästan 2 meter ifrån honom? Sjukt..


Oh happy day

Nu är anton på väg hit så jag packar för fulla muggar! Badkläder ska packas och allt annat med för den delen! Sen bär det av till tråvad, myspys på gång! Skriver mer när jag är hos maria!


smile

Heeeeeej! Skolan gick inte bra men det reparerar jag med en kväll hos mina underbara maria tillsammans med henne och anton! Ska kolla på fotboll och bada tror jag med! Kan bli en riktigt rolig kväll! :) , men nu måste jag iallafall äta lite och kolla på one tree hill tror jag, de blir nice!



Iväg

Galna kosjukan , känns som jag blivit dumpad? Phuu det blir en jobbig dag! Haha ne så farligt är det inte! :) , menmen! Dagen ägnas nog med kompisar skulle jag tro! Hoppas på detta iallafall,


onödigt men ändå så viktigt

Hej & hå! Blev lite väl nervös när dom ropade ut Sverige sist, men vi är åtminstone i final! Tur att dagen slutade med något bra iallafall.


sommarplåga 2011



Helt okej låt! Iallafall nu i början, det lär väl bli sommarplågan 2011 skulle jag tippa på som om 1 vecka orkar man väl inte lyssna på den, men för tillfället spelas den i mina högtalare. & andra sidan visste jag inte att dom fanns för 15 minuter sedan men vad spelar det för roll?


turn off

Jag vet inte vart jag ska ta vägen, är så grymt arg/besviken/ledsen så håller på att tuppa av! Men vad ska man tro? Allt började ju så bra, menmen nu ska jag inte haka upp mig på det!
Träningen gick fint, spelarmötet inte lika bra & nu har jag kollat på eurovision & de ska jag fortsätta med ett tag.
Men nu hade jag åtminstone tänkt gå och göra mig i ordning, sen ska jag sova riktigt skönt! Grymt trött!



du omsluter mig

Jag har bråttom! Konfirmationen drog över tiden som kom hem för 20 minuter sedan så har precis ätit! Nu håller jag på att packar & byter om, springer omkring och sjunger på låtarna som ska vara med i musikalen & ja. Iallafall, jag skriver mer när jag kommer hem från träningen!


Konfirmation för hela slanten! Woho vad ku...

Konfirmation för hela slanten! Woho vad kul! Menmen, sen efteråt blir det träning :d , och ikväll ska jag kolla på eurovision, måste ju se hur det går för Sverige! Men nu ska jag mysa med Julia och Oskar!


TALANG 2011


En ny dag!

Gårdagen slutade med att jag däckade tillsammans med min spanskabok, inte okej! Men jaja, nu är jag iallafall uppe och har duschat :) , så ska göra mig iordning & grejer nu!


Just nu

Hej! Nu är jag hemma igen! Toppade rejält och klippte så jag kan ha både mitt och snebena! Blev riktigt bra förutom längden då! :/ , menmen nu ska jag städa så pappa kan sätta fast golvlisterna! Sen måste jag plugga oxå, spanska prov imorgon.. Känns sådär! Men nu har jag lite att göra!


Älskar dig tills dagen tar slut

Nu kilar jag, skriver såklart mer när jag kommer hem! Men nu får mina underbara vänner stå för en bild, ni lär väl hata mig efter detta jonatan & crille men tror alla märker att bilderna är gamla! ;)
 


frisyrtips

Godmorgon mina kära bloggläsare! Jag har precis kommit upp ur sängen och mår inte allt för bra men det är så det är. Ska iallafall till skolan om en stund och sen direkt in till vara för att klippa mig, funderar på att göra mittbena? Ja/Nej? Hmm får se hur det blir! Men nu måste jag sätta på mig lite kläder, chao!


sms-inlägg

Jag ligger i sängen , har precis ätit lite & grejer, träningen gick förjävligt! Usch, hela dagen har gått dåligt så vad skulle jag räkna med? Hmm, ska iallafall snart sova! Hoppas på att morgondagen ska bli bättre!


till garderoben


I am playing with life

Hejsan hoppsan! Nu har jag precis kommit in, har legat ute och solat en stund efter skolan! Myspys, så nu hade jag tänkt dunka musik och plugga lite! Glömde självklart spanskan i skåpet så det får jag göra imorgon! Mer idag blir det även träning och film skulle jag tro! ÄLSKA TISDAGAR!


Jaa vad ska man säga?

Haha! Nu har jag kommit upp, ätit frukost & kläderna är på!
Gårdagen slutade med att jag kollade på både hockey och fotboll, resultaten har jag ingen aning om för somnade innan det va slut.. Hehe, mer idag blir det träning! ÄNTLIGEN! Så måste jag plugga oxå, städa rummet med om jag frågar mamma. Menmen nu ska jag sätta igång lite musik!


Nu är det säga att sova! Fotbollen gick så...

Nu är det säga att sova! Fotbollen gick sådär men Aja, det är åtminstone skola imorgon! Men som sagt ska sova innan min mage dödar mig!


K Ä R L E K

Hej allihop! Nu har jage jag städa rummet igen, jag kommit hem & sovit en stund. Grymt skönt! Iallafall nu måste även plugga! Har spanska prov på torsdag och har inte tagit upp böckerna än, illa! Hade även tänkt åka iväg på fotboll lite senare, u-laget spelar så det blir kul! Får se om jag orkar bara!


Happ, då va vi på väg till stan, sjukhuset...

Happ, då va vi på väg till stan, sjukhuset gick nog ganska bra skulle jag tro! Så nu ska vi ata, handla lite mat och åka hem :) , sen när jag kommer hem ska jag helt klart sola !


Oh hell yeah!

Kvällen ängnade jag tillsammans med min mattebok och tv:n, fast blev väll inte så mycket matte.. Har gjort den nu på morgonen istället! Nice, hmm.. ne. Jaja nu håller jag på att byta om, kan inte bestämma vad jag ska ha på mig så det är lite besvärligt! Menmen och om 45 minuter bär det av till sjukhuset, hoppas på att jag kan få diagnos nu.. Ska även få mina skoilägg och så blir det nog lite shopping skulle jag tro! Men nu måste jag göra mig i ordning!



Tro mig! Vi vet att vi är snygga!


mina fina

Jarååå! Käkat så mycket så jag blivit tjock nu, usch! Håller även på att kolla på Gossip girl, sjuttsigen vad bra det är! Ska snart äta oxå & efter det kolla på film, mysigt värre! Men nu ska jag stänga av datorn och göra lite annat, plugga kanske? Hmm, ne tar det senare!


summer all day long

jag är dötrött! Har sovit i solen i ca 1 timme och de va det skönaste jag varit med om på länge + att man fick lite färg! Dubbeltupp, woho! Nu har jag iallafall kommit in och tänkte ladda ner lite filmer att kolla på ikväll! Om bara uTorrent funkar idag, de gjorde nämligen inte det igår! Illa! Menmen måste även ladda upp inför sjukhuset imorgon så , ska nog även passa på att handla lite och efter det blir det skola oxå!


Hej! Nu har jag precis kommit hem från fot...

Hej! Nu har jag precis kommit hem från fotbollsplanen, har varit domare :) , så nu ligger jag ute och solar samtidigt som jag har ångest för jag måste plugga, illa!


Grymt dålig uppdatering idag! Men Stina so...

Grymt dålig uppdatering idag! Men Stina sov hos mig, så vi fick väl upp ur sängen vid 1, käkade och åkte på match, fast tyvärr förlorade vi.. men vi kämpade på bra! Så nu ska jag iväg på 20-års kalas!


underbara vänner

Hej! Nu har vi käkat och ska iväg till Jung, håller på att byta om & lite grejer bara, stina ska även sova här ikväll! Men nu ska jag dra så chao!

Jorge Narvaez

Har hittat världens skönaste snubbe! Har hört han och hans dotter tillsammans på radion tidigare men tyckte inte de lät så bra då, men så va de någon som länkade en video av dom på facebook så kollade & shit! Så himla grymma!


Ä L S K A R E R

Jag njuter något kopiöst av livet för tillfället! Massa skön musik och kakor, detta livet är inte bra för mig! Sa senast igår att jag ska sluta vara så onyttig men vad gör jag? Blir ännu värre, hmm.. Får tänka igenom detta igen! Och ikväll har jag fått nya planer, julia, johanna och maria kommer nog hit sen drar vi till Jung, träffar sköna människor & har det allmänt bra! Men nu ska jag leka lite med gitarren/pianot.


byxor & tröja

Nu är det bråttom! Börjar om 15 minuter och har idrott, jag är inte ens klar så borde inte skriva detta men eftersom ina gratis sms är slut så kunde jag inte göra ett sms-inlägg! Jaja, har nog aldrig sovit såhär skönt i hela mitt liv, underbart! & nu ska jag som sagt till idrotten. Bara tjejer så de blir kul! Sen mer idag blir det nog att stanna hemma, skulle egentligen till Jung men de blir nog inte så för min del.. Aja jag överlever nog!


22.37

HEJ & HÅ VAD JAG ÄR DUKTIG!
plockat i ordning på alla kläder & nu ska jag mysa med min riskudde i sängen, ska bli riktigtriktigt skönt! Godnatt

printscreen

Jag var på väg till sängen, sen såg jag berget av kläder på golvet så sängen får vänta! Berget måste bestigas först, jaja. Träningen va grymt rolig! Måste även fylla på mitt sms-årskort & fixa fritidskort med! Hmm, det bränner i plånboken om jag säger så! Usch, hoppas bara månadspengen höjs igen! Lalala jag behöver pengarna!!!


iväg

Efter en lång dag har jag tagit mig en förtjänt macka! Ska snart iväg på träning så måste skynda mig med att packa & få tag på brudarna som ska följa med! Så de blir finfint! Jag lär skriva när jag kommer hem igen, men först vill jag tacka min underbara vän anton för att han följde med mig!


Jarå! Klarade provet! 59 poäng, woho! Hihi...

Jarå! Klarade provet! 59 poäng, woho! Hihi , har även köpt present och en ny bikini! Så är jättenöjd med dagen, är iallafall på väg hem och sen ska jag till konfirmationen, sen träning som sagt, liiiike!


we all just wanna die young

Nu orkar jag inte mer! Provet får gå som det går! Hmm, nu ska jag iallafall packa väskan till skolan, kolla igenom SO-arbetet en gång till, göra mig i ordning & allt sånt! Hungrig som en björn är jag oxå.. Menmen, först skola halva dagen ungefär sen in till lidköping, göra provet och köpa bebiskläder. GULLIGT! Sen hem till konfirmation och senare på kvällen ska jag träna!
Tror att dagen skulle kunna bli riktigt bra,


lov(e)

Jag är uppe, klockan är bara 6 & jag pluggar igen, har nog aldrig varit såhär trött! Ysch! Men nu ska jag inte tönta mig utan fortsätta!


godnatt

Hejhopp! Nu är jag ännu nervösare än förut! Hoppas verkligen att jag klarar det! Aja nu ska jag hoppa ner i sängen & sova riktigt skönt! Hoppas att jag lär mig något under natten!


happy faces

Hej! Nu är jag hemma igen, pluggat hur länge som helst på körskolan, men ska fortsätta med pluggandet nu, ska ju göra provet imorgon så är jättenervös. Tror inte jag kommer klara det, men vi får se! Ska iallafall plugga resten av kvällen! Men jag skriver mer lite senare


Hola fuckers mstr Anton har precis klarat ...

Hola fuckers mstr Anton har precis klarat moppe provet! Anna sitter här bredvid och har 0 koll på sitt prov :s hejdå ha det inte så bra :)


Hoppas ett sms-inlägg duger! Orkar inte st...

Hoppas ett sms-inlägg duger! Orkar inte starta datorn nu, jag är iallafall strax klar, ska bara torka håret så bär de av till skolan sen! Ska som sagt iväg till vara med Anton efteråt så får se hur mycket jag uppdaterar!


god damn your beautiful

Nu ska jag krypa till sängs och lyssna på musik hade jag tänkt!


buddhism

tjenixen!
jag pluggar för fullt men det ger inget resultat! hmm, kollar även på fotboll så det kan ju vara anledningen! Imorgon blir det iallafall att följa med anton in till vara, träna på moppekortet, käka lite & ha det allmänt gött! Blir mysigt, sen efter det måsta jag nog plugga ännu mer,


Nu ni! Är på väg hem från träningen nu, de...

Nu ni! Är på väg hem från träningen nu, de gick super så är nöjd! När jag kommer hem ska jag iallafall kolla på fotboll :d , äta lite och plugga. Mamma lär vara tvungen att hjälpa mig! Sen ska jag sova! Skriver antagligen mer sen :)


http://vastgotafotboll.org/

Opaopaopaopa nu får jag skynda mig! Väskan är packad & jag har ätit klart, så nu väntar jag bara på pappa så vi kan åka!


tisdag

Jag är äntlige hemma från helvettet! Provet gick skit & SO:n går inte bättre! Fattar allvarligt ingenting, hur ska man kunna förklara varför kristna inte tror på återfödelse men buddhister gör det? Obegripligt. Menmen nu ska jag äta något och sedan packa, för ska till grästorp på träning! Blir prima skinka, sen efter det ska jag väl hem och fortsätta plugga!


Let me down

Godmorgon!
Nu är det skolan som gäller! Lite lagom taggad, men de är bara att tuta & köra. Sen efter skolan ät det talangträning, men vet inte om jag kan åka så isåfall blir det vanlig klubbträning! Men det är inte fy skam det heller! :) , så dagen ser hyffsad ut alltså!


trött, tröttare, anna

Jag letar massa musik! Om ni vet några fina svenska låtar kan ni ju höra av er! Har hittat lite grymma låtar faktiskt så är nöjd! Men nu måste jag fortsätta lite och skriva klart SO:n, för imorgon blir det träning och lite annat, plugg & sånna tråkiga saker! Har även hk-prov så ska bli mästerkock under en timme! Lalala ig here I come!
Men jag laddar för onsdag & torsdag!


Usch vad dålig jag är! Endast ett inlägg i...

Usch vad dålig jag är! Endast ett inlägg idag med! Men har varit i skolan & varit med kompisar i vara idag så har gjort lite annat! Åkte även till Jung för att kolla på fotboll, tyvärr ingen vinst som de borde blivit men så är det! Nu har jag åtminstone kommit hem & ätit lite pizza, gooood stuff!


Nyvaken tjej

Nu lär jag börja blogga mycket igen! Skolan är igång och ja, iallafall nu har jag skrivit klart svenska recensionen så ska bara gå till andra datorn och skriva ut den så är jag klar sen! Hihi måste även packa, vi ska bada i skolan så det är bara att köra på! Sen tar jag bussen in till Vara med riktigt sköna tjejer hade jag tänkt, fikar lite med dom och sen plugga massa! Både teori och SO. Efter det åker jag till Jung och kollar på fotboll & sist men inte minst hem till sängen! Wonderfull, nu ska jag ta på mig kläder. Chaoo


Fler besökare

Förlåt för jättedålig uppdatering denna helgen men har inte orkat! Va som sagt i Jung & grillade med massa kompisar i fredags, sen sov jag hos julia! :d , & igår va sebastian här & de va han idag med :) , så det har varit fullt upp hela helgen! Nu blir det iallafall att plugga lite, måste bli klar med SO:n & på torsdag ska jag göra moppeprovet så de måste jag plugga till oxå!