RSS 2.0

lusifer

Nu sitter jag & sanna vid köksbordet, ska strax hoppa in i duschen och efter det ska vi laga mat!
Sen åker vi iväg som sagt och så får vi se när vi kommer hem! Känner på mig att detta kan bli en toppenkväll!
Men nu hinner inte jag sitta här mer, duschen väntar!


sprickor i mobilen

Äntligen så är det sista dagen innan helg! Ska bli så otroligt roligt! Idag kommer Sanna hit, imorgon, kanske i natt och på söndag så kommer Ebba hit! Även match på söndag. Fullt upp!
Men nu ska jag ta på mig kläder, fryser så det är helt sjukt! Iskallt i mitt rum!
Haha och skolfotot? Pinsamt vad fult det blev! Usch, och så fick jag varken spexfotot eller skolkatalogen? Vet inte hur man ska göra nu? De va ju dom två jag villa ha mest?
Hoppas att detta löser sig för annars lär jag bli galen!


29 september

Nu sitter jag här nyduschad och pratar med Ebba. Idol var väll sisådär bra idag men får hoppas att Roshana går vidare! Planerar lite för helgen och så! De blir nog supermysigt skulle jag tro!
På söndag ska jag även spela match i Alingsås. Uuuuh långt att åka! Men de ska bli kul!


Kval

Mitt humör är på topp! Har lyssnat på musik hela eftermiddagen även pluggat lite! Så nu ska jag gå och byta om för att sedan gå ut & ta ner studsmattan.
Tycker någon annan borde göra det egentligen men jag får väll göra något nyttigt här hemma. Så kommer ebba snart som sagt, kanske sofia oxå?
Så ska vi som sagt gå till fotbollsplanen. De blir toppen det, synd att säsongen är så gott som slut bara! Några få matcher kvar som ingen av oss skulle velat spela.
Phuuu, men nu ska jag byta om!


feeling like a lost little boy

Hemma från skolan, ska plocka upp lite på rummet och sen ska jag plugga! Funderar på att plocka fram gitarren oxå men vet inte om jag hinner det, jaja. Det löser sig. Sen när ebba kommer så ska vi iallafall gå iväg till Nya IP och spela lite fotboll och sen är det träning.
Men nu ska jag äta lite, jag skriver senare när Ebba är här!


I'm not moving

Nu är jag uppe ur sängen efter många om och men! Fy vad jobbigt det var! Men nu är jag redo för skolan, bara lite småsaker som ska fixas först! Kläder t.ex.
Så sen bär det av till skolan, ser ut att vara svinkallt ute så jag ska nog ta på mig kängor! Phu, min inspiration är så gott som slut nu!
Men kan berätta om något som hände igår. När vi åkte hem ifrån Skövde så hamnade vi i bilkö och insåg att det stod 7 polisbilar längre fram på vägen. Så vi vände eftersom vi hade bråttom hem, men det hjälpte ju inte för när vi åkt en stund så var det ju poliskontroller där med!
Dem letade igenom bilar och allt möjligt, som tur var stoppade de inte oss men det tog ett bra tag att komma förbi!


freedom

Blev ingen tidig natt idag heller!
Trött jag blir på migsjälv! Knappt pluggat för den delen heller. Skärpning Anna!
Imorgon ska jag iallafall träna, träffa ebba en stund och så. De blir toppen de! Godnatt


totaly in love

Börjar bli besatt utav idol, tyvärr missade jag när Tony sjöng idag så jag tänkte kolla på tv4.se nu! Sen efter det så ska jag nog hoppa ner i sängen och kolla på det allra sista av idol och sen sova!
Jag har blivit så otroligt trött på morgonen så jag får nog gå och lägga mig tidigare ett tag framöver!

!OBS!
Nu ska jag be er om en tjänst! Som jag har sagt så gör jag om hela bloggen och jag skulle behöva lite hjälp, hur tycker ni det ska vara? Vilka färger och former m.m? Hör av er på något sätt! Mejla på [email protected] eller kommentera här! Det vore toppen med eran hjälp!


work it out

Idol på tv:n, tonvis med redigeringskoder på datorskärmen! Börjar närma mig det jag vill ha nu! Fortfarande lite tråkigt men Ebba får hjälpa mig med resten!
Mer idag har jag pluggat och lagat mat, godaste jag ätit på länge om jag får säga det själv! Men nu ska jag kolla när André sjunger!


utmärkt arbete

Nu är jag hemma igen!
Det gick finfint på sjukhuset, det var mer information och sådant! Så nu ska jag kolla lite på project runway och sen ska jag städa rummet hade jag tänkt! Sova en stund kanske? Är jättetrött!
Kanske ut & springa men det lär jag ju inte orka. Får se hur jag gör!


testa mig

Det blev en otroligt kort skoldag för min del!
Men det är riktigt skönt att redan vara hemma, så nu lyssnar jag på musik och kollar på lite bilder!
Ska snart åka iväg mot skövde, får se vad dom hittar på med mig! Så kommer jag hem någon gång i eftermiddag och då ska jag plugga så hjärnan blir dubbelt så stor!
Hehe men nu ska jag äta lite frukost och grejer! Chao


listen up

Godmorgon!
Nu tar jag mitt pick och pack och går till skolan! Inte speciellt lockande men vad gör man inte?
Ska bara på två lektioner, kanske lite på den tredje och sen ska jag iväg till skövde. KSS som gäller och det är ju ännu mindre lockande!
Men jag kommer väll hem så småningom och då ska jag städa och plugga! Blir ju aldig att jag gör något av dem!
Nu har jag brååttom så jag ska kila!

Förresten, snart kommer en helt ny design ut på bloggen! Jag hoppas iallafall att den blir helt annorlunda! Lite andra menyer och header, typsnitt och grejer!


someone like you

Nu ska jag hoppa ner i sängen och pilla lite med kameran! har haft den i cirka ett halvår nu men ändå så har jag inte lärt mig alla inställningar och grejer så det ska jag försöka mig på nu!
Ska ut och fota med min kära vän ebba i helgen så det vore ju kul att kunna ta RIKTIGT bra bilder!
Men nu ska inte jag uppehålla er mer utan jag ska göra mig i ordning!


we're gonna find our way home

Träningen gick bra! Idol var super! Maten var god! Musiken jag lyssnar på nu är bäst! Jag är specialist på att vara klantig. Det senaste jag lyckades med var att ge mej själv en stor fet bula! Man ska inte ssna på musik och dansa i badrummet säger jag bara! Huvudet satt väldigt bra mot handfatet! Buhuuuu..
Förövrigt mår jag bra, ska försöka plugga lite nu och sen kolla på idol igen!


sommarvibbar

Nu är jag tillbaka, va hemma och vände en snabbis efter skolan och nu har jag varit hos tandläkaren.
Får passa på att plocka iordning lite här innan sofia och ebba kommer!
Så vi ska på träning och efter det ska jag kolla på idol ifall det är! Har inte lärt mig tiderna än!
Annars får jag plugga eller något liknande, jaja jag har inget vettigt att skriva så nu ska jag lägga av!


hurry

Nu ska jag skynda mig, tiden har gått lite fort!
Så nu ska jag iväg och hjälpa till på friluftsdagen, ska jag vara ärlig så vet jag inte alls vad vi ska göra? Inte fått någon information alls men jag chansar på att vi ska hjälpa dom med hur man gör och sådant.
De blir nog bra! Slipper ju lektioner!


framåt småtimmarna

Nu ska jag krypa till kojs! Nästan så jag fällde en tår när varken hampus eller leonard gick vidare! But life goes on.
Nä nu börjar jag svamla, tror jag är trött! Godnatt

roomservice

Som ni nog förstod så kollade jag på idol, innan det pluggade jag lite spanska, rummet har jag inte tagit tag i än men det blir imorgon efter skolan. Så nu kollar jag på svenska hollywood fruar. De är ju dem som gör att man är en stolt svensk, underbara!
Morgondagens planer är som sagt skolan där jag ska ta hand om mellanstadiets friluftsdag, lite olika stationer och så. Sen ska jag städa lite, kanske träffa lite kompisar och sen ska jag träna!
Lottningen för kvalet har precis kommit ut oxå, så vi ska möta alingsås, sjömarken/sandared och vänersborg med start borta mot alingsås på söndag!


jag tror mitt hjärta blöder


vardag

Nu åkte precis Julia hem, fick prata av oss lite och sedan gjorde vi inte mycket mer! Så nu ska jag laga mat och sen plugga hade jag tänkt, prov på onsdag så det kan behövas!
Ska även städa rummet om jag hinner, det är ju idol ikväll! Med andra ord måsta jag sätta igång nu och för att komma igång behövs musik!

twist

Min morgon har inte börjat så bra!
Jag vaknade en timme tidigare än jag behövt, kliade sönder 2 myggbett, duschen sprutade iskallt vatten på mig? Jaja, dagen borde ju inte kunna fortsätta såhär!
Vi ska väll snart dra om ett tag antar jag, ska försöka hinna köpa lite byxor när vi ändå är i Lidköping med. Märkte igår att det inte fanns speciellt många i garderoben!
& sist och absolut minst så ska jag till skolan om jag hinner, måste med andra ord packa!


om det ändå var så enkelt


gömd under löven

Tveksamt om jag vet vad jag håller på med just nu, allting blir konstigare och konstigare & jag är riktigt riktigt nervös inför morgondagen. Skulle helst av allt spola tillbaka tiden 1 år och vara frisk. Usch, fy och blä.

Kollade precis på true talent men förstår inte hur Emma kunde åka ut när hon sjöng dancing on my own! Så bra så jag spricker, så nu tröstar jag mig med att äta äpple och lyssna på musik.
Ganska okej trots allt, men jag ska nog snart lägga mig i sängen och sova. Kan sova hyfsat länge imorgon, ska inte till lidköping förrän 10.40 & jag ska inte till skolan innan så det blir bra!


do a little less

 a lNu är jag hemkommen! Fötterna värker så tänkte slänga mig i sängen och kolla på tv, dagen har faktiskt gått riktigt riktigt bra! Mycket att lära sig men det ska nog gå bra, gjorde en fin tabbe med kassaapparaten men förutom det så gick allt perfekt!
Min kväll tänker jag tillbringa tillsammans med min gitarr! Har hittat några otroligt sköna låtar som jag tänkte göra om lite, det blir nog toppen skulle jag tro!

Något mer som är riktigt bra är att a-herr vann serien idag!



play with fire

Godmorgon alla morgonpigga läsare! Jag hade gärna sovit några timmar till men det går inte, jag har försökt somna om i ca 1 h men det funkar bara inte? Så jag har duschat och satt mig här istället.
Ska iväg och jobba om några timmar så får se hur mycket jag uppdaterar idag, men jag ska nog hinna med några inlägg!

Nästa vecka ser ut att vara ganska lugn, 2 sjukhusbesök, tandläkaren, träffa sanna, träffa ebba, träna hoppas jag och sen får vi se vad livet bjuder på!


enemies

Nu är vi hemma igen, tjejerna spelade riktigt riktigt bra! Tyvärr gick de inte vidare men spelet var verkligen toppen! Tror nästan att jag och maria hade roligast, trodde inte man kunde bli så nervös som jag blev?
Hoppade omkring på planen och grejer! Men det var svinkul!
Så nu tänkte jag kolla på någon film, vilken vet jag inte än! Men för tillfället kan jag kolla på vad som helst, bara jag får krypa ner i min knarriga säng!
Om du läser detta mamma, de är VERKLIGEN dags att köpa ny nu!


photoboost

Nu gör jag mig iordning för att stå ute resten av kvällen, ack vad illa med tanke på att halsen fortfarande är sådär! Men det blir nog kul, ska möta upp Maria tänkte jag och sen är det väll bara att börja värma upp tjejerna. Är faktiskt riktigt taggad om jag ska vara ärlig, kommer bli svinkul!
Det finns iallafall massvis med bilder från killarnas match som jag tydligen ska lägga upp på JK10s hemsida hur nu det ska gå till? 
Men det löser sig väll som allt annat! Men nu ska jag leta fram mössa och halsduk sen åker vi verkar det som! 



tabbe

Just nu skulle jag vilja döda migsjälv!
Skulle in och kolla på hur jag hade lagt upp min bloggdesign och råkar trycka fel så hela försvann! Men jag har fått tillbaka så gott som hela nu iallafall, orkar inte pilla mer med den just nu!
Men som sagt så ska jag och min kära vän ebba ut och fota nästa helg så då ska jag även göra en ny design. Hoppas det blir bra för jag ser framför mig hur jag vill ha den!
Nu ska jag kolla runt lite efter olika tips och sådant, för när bloggdesignen är klar så ska jag börja lägga ner mer energi på bloggen.
Roligare inlägg, mer videor m.m. vet att jag sagt det förut men nu är jag verkligen taggad på att göra det så allt känns toppen!
Något som känns mindre bra är att a-dam förlorade med 4-2, det var tydligen ett orättvist resultat men så är det.. Så nu hoppas vi att Källby förlorade sin match, då håller vi oss över kvalsträcket trots allt!

The one and only

Tjenare alla förmodligen söta läsarer i min goda vän Annas blogg,The one and only Ebba Hofling här! Sitter här i Annas säng och pratar massa skit, myys! tillbringar större delar utav förmoddagen här, kollat fotboll, dem vann, lite bonus på de också! Nu vet vi inte riktigt vad som hänbder men vi fortsätter väl att prata lite mer skit antar jag!
Älskar min lilla Anna panna pyttipoanna väldigt mycket! <3 Puss på dig gumman!


pepptalk

Godmorgon allihopa!
Sängen är min bästa vän för tillfället! Halsen värker och huvudet dunkar! Usch, men jag ska upp och kolla på fotboll ganska snart! Så Ebba kommer hit om ett tag, inte än på en stund hoppas jag för då lär hon få en chock!
Så jag ska väll gå upp och börja göra mig i ordning hade jag tänkt! Duscha och lite sådant, de blir toppen det.

Jag vill även önska alla tjejer som ska spela idag lycka till! Detta tar vi nu och så slipper vi kvala ett år till!


mindfuck

Nu ligger jag i sängen! Det är ju int helt värdelöst med detta tangentbordet trots allt! Menmen, det kanske tar ett tag att vänja sig!
Jag skulle iallafall vilja tacka ebba och joel för dagen. Det har varit jättemysigt!
Min morgondag består utav massa fotboll! Kolla på p16, hålla mig uppdaterad om a-dam som verkligen måste vinna och så ska jag vara med ett flicklag på deras cup tillsammans med en vän. Kommer bli kanon att stå ute och frysa!
Och på söndag ska jag jobba! Känns riktigtriktigt bra att säga det faktiskt!
Tjäna egna pengar och så!


hey now, your an allstar

Jag var helt säker på att jag skrev när jag kom hem men jag hade visst fel!
Så förlåt för det!
Men jag kom hem med det jag sa att jag skulle göra! Ett usb-minne och ett tangentbord som var otroligt svårt att starta? Men efter ett tag insåg jag att batterierna satt åt fel håll! Så nu funkar det, tyvärr så får jag ont i huvudet av det så nu sitter jag vid datorn ändå!
Hoppas att det är för att jag är trött men vi får väll se!
Jag har iallafall precis kollat på idol, lite besviken att inte Antonio gick vidare faktiskt! Även att engelsmannen inte gjorde det! Världens skönaste person ju! Glasögon tjocka som väggar och otroligt charmig svenska!
Men allt blir ju inte som man vill.
Så just nu lyssnar jag på musik, har lagt till massa sköna listor på spotify så mobilen har laddat hela eftermiddagen och lär väll göra det hela natten med! Sen har jag ca 1000 låtar att lyssna på när jag är offline. Spotify Premium rules!
Men nu tänkte jag kolla på film, friends with benefits! Hoppas den är värd att se!


teknikens värld

Dagens planer var att plugga, men så blir det nog inte nu?
Jag ska försöka få med Joel till lidköping om han bara svarar i telefonen! Ska nämligen köpa ett trådlöst tangentbord och usb-minne, teknisk som jag är! Nae, men iallafall!
Sen får jag väll se vad som händer, träffa ebba lite och sen ska jag väll inviga tangentbordet tror jag! Ligga i sängen och kunna använda datorn vore ju rätt nice alltså!
För er som inte vet så har jag en bärbar dator men skäärmen har gått sönder så jag måste ha den ikopplad i tv:n hela tiden och därför sitter jag ca 40 cm ifran den vilket gör att jag får ont i axlarna!
Menmen, nu ska jag väll göra mig i ordning då!


stopp

Nu är jag hemma från träningen så jag ska äta och lite sånt, kolla på någon film kanske eller så börjar jag fixa med en ny design till bloggen?
Har börjat fundera över det men vet inte hur jag vill ha det, jag ska iallafall ut och fota med ebba någon dag så då hoppas jag att jag får en möjlig header bild!
Jaja nog om det! Maten väntar



Foto: Ebba Hofling


långhelg

Äntligen är även denna skoldagen slut, ingen mer skola denna veckan eftersom vi har studiedag imorgon.
Så jag kommer inte till skolan förräns på tisdag eftersom jag ska till sjukhuset på måndag. Både måndag och onsdag faktiskt. Usch. Tycker verkligen inte om sjukhus men vad gör man inte för att bli frisk?
Jaja, så nu i helgen så är det ganska mycket på schemat. Kolla på fotboll, spela fotboll, coacha F10 på elljuscupen, plugga, jobba och så ska jag nog träffa mina brudar hade jag tänkt.
Eller ah, jag hoppas det! Alla är ju så upptagna hela tiden så vi får väll se hur det blir med det.
Mer idag ska jag träffa Sofia och träna, sen får jag se vad jag hittar på ikväll.


my life is defected by you

Nu har jag kommit upp och duschat, skönt!
Tyvärr har jag fortfarande ont i halsen och huvud så nu ska jag sätta mig och dricka varm oboy, sen ska jag iväg till skolan. Ha en lektion och sen åker vi till Vara, ska på någon föreställning. Sen tillbaka och ha lektioner igen, kanske träna beror lite på hur jag mår! Men det ska nog gå att lösa hoppas jag!


good shit


sysslolös

Första dagen på riktigt riktigt länge jag inte gör något alls och det känns så otroligt bra! Så jag har siuttit med gitarren hela eftermiddagen, eller rättare sagt hela dagen! Det slutade med att friluftsdagen blev inställd så jag fick stå i cafeterian istället! Så har suttit och småspelat hela dagen.
Men nu hinner jag inte sitta här mer, jag har viktigare saker att göra!


anna maria josefin fahlgren

Börjar tröttna på migsjälv nu! Kan jag aldrig vara frisk? Har varit förkyld i 3 veckor nu så idag har jag ont i halsen oxå. Men jag hoppas på att det försvinner med lite varm oboy.
Tror inte heller att det blir någon friluftsdag pga vädret? Vore ju lagom kul att springa ute i regnet och ha ont i halsen?
Ne då hoppas jag bennemej över det,  tänker inte ligga hemma resten av terminen.


everybody's brusing

Nu är det dags för mitt att hoppa ner i sängen! De senaste 5 minuterna har jag ägnat åt att gäspa så det är lika bra att få det överstökat.
Men först ska jag kila till köket och dricka vatten, är jätte törstig och har varit hela dagen! Det hjälper ju bannemej inte att dricka så nu gör jag ett sista försök!
Träningen gick förövrigt bra, jag var hemma till idol så det kollade jag självklart på. Man blir galet taggad utav det? Kan inte sluta sjunga när jag sett på det! Så jag tror att min familj har tröttnat på mig nu!


musikalitet

Det blir ingen Ebba idag! Hon har blivit sjuk.. så Sofia kommer hit istället!
Och så ska vi som sagt träna sen får jag se vad jag hittar på! Kolla på någon film eller idol eller något sådant skulle jag tro!
Nu ska jag iallafall plocka fram gitarren och leta efter lite roliga låtar att spela!


onödigt inlägg

Sitter för tillfället på spanskan och fick till och med godkänt för att blogga!
Jag hann inte skriva imorses eftersom klockan ringde 7.45, så det var bara att springa till skolan. Men sen efter skolan ska jag kolla på film tror jag, kanske träffa ebba en sväng och sen ska jag träna!

walk to the broken side

Nu är jag äntligen klar med svenskan! Men eftersom att word inte fungerade så fick jag skriva allting i google documents, ganska bra faktiskt! Förutom att stavningskontrollen gick bananas och lös rött hela tiden. Så nu hoppas jag att allting finns där för jag tänker INTE skriva allting en gång till.
Jag har även kollat på idol och nu sitter jag på mitt rum och spelar gitarr ska väll snart sova oxå tror jag!

jobbig måndag

Nu sitter jag och är nyduschad! Lyssnar på musik och ska renskriva svenskan och efter det måste jag plugga spanska! Prov på torsdag, men då är vi inte i skiolan så blir det nästa vecka? Om någon vet så får ni gärna smsa mig!
Skoldagen har varit riktigt tråkig, har varit på dåligt humör hela tiden! Så jag hoppas att kvällen blir bättre! Vilken den troligtvis blir!


freeway

Igår stod datorn igång hela dagen, men jag använde den ingen gång. Så därför var det dålig uppdatering igår. & i lördags var jag ju på bröllop så det va inte heller så konstigt att jag inte skrev något! Men nu är det en ny vecka och då är det klart att jag ska blogga mer igen!
Så min helg: bröllopet vi var på var jättefint! kyrkan gick jättesnabbt och sedan efteråt hade vi väldigt kul så vi var hemma någon gång efter två!
& igår: jag vaknade vid 10, sade grattis till pappa som fyllde 44 och efter det pluggade jag. Sen kom joel så vi åkte och kollade när JK10 vann över Värsås med 5-1. TOPPEN!
Efter det kollade vi på idol och sen somnade jag.
Så idag får jag väll fortsätta skriva så jag blir klar någon gång! Men nu ska jag göra mig i ordning för skolan!



snesprång

Nu är jag så gott som klar för bröllop! Klänningen är på och skorna lika så! Nu börjar nerverna komma igång oxå men det blir nog bra!
Tror detta är första gången jag är klar först i min familj och garanterat första gången jag är klar i tid! Så jag är riktigt stolt över migsjälv, så nu är det bara att köra på.
Sitter och småskrattar åt hur stressad mamma är medans elin är och leker hos grannarna och pappa läser tidningen. Hehe, detta blir nog kaos!


Jag älskar dig.

Vad skulle jag gjort utan min bästa vän? Ingenting. För hon är så himla bäst så det finns inte! Du räddade min dag och jag menar verkligen det!

Som ni nog förstår så har Julia precis åkt hem efter att ha fixat mitt hår! Är supernöjd! Ni får nog bilder imorgon skulle jag tro! Från bröllopet och allt sådant! Ska faktiskt bli riktigt kul!
Så nu är det bara sminket och naglarna kvar och det är 3 timmar kvar så det är lugnt! Sitter och lyssnar på musik och kollar på lite bilder! Livet leker helt enkelt.


froooooodooooo

Haha det förra inlägget jag skrev om att jag inte har något att göra ikväll kan ni glömma! Jag hade nog inte riktigt vaknat när jag skrev det för jag har massor att göra! Först ska jag iväg till Skara och sen hämta Julia och efter det mysa med henne! Så hon ska sova här och imorgon blir det bröllop som sagt!


stream

Nu är det dags för skolan igen! Men vad gör man inte för att bli smart?
Så dagen s syssla blir att plugga ännu mer, blir ju aldrig klar! Så ska jag städa oxå. Phu vilken rolig fredagkväll. Nee, så om någon vill hitta på något är det bara att höra av sig!
Så nu tänkte jag faktiskt göra mig iordning, har ju inte hela dagen på mig!


visa dig

Nu är jag igång med pluggandet men blir snart avbruten av sofia och ebba! De blir toppen, har även varit och sjungit lite. Gick sisådär men jag har ett tag till att öva på som tur är!
Sen ska vi träna och lite sånt, ska bli dunderskönt!

Och för er som inte sett det så har jag nu gjort en gilla-sida på facebook för bloggen. Fick några önskningar om det så nu finns den där. Det går även att "gilla" i spalten till vänster på bloggen ifall det skulle vara så! Vore jättekul!


statistik

Nu har jag ätit frukost, spelat wordfeud (blivit besatt) och kollat lite på matten. Insåg att den är tills imorgon så det är ju bara att köra!
Ska snart iväg till skolan och sen ska jag till fyrunga. Så får pappa komma och hämta mig och sen blir det träning! Det är ju bara att leta upp understället när det är såhär kallt ute.. Jaja de blir väll nice!


liten tjej

Nu har jag legat och kollat på tv en stund, städningen gick sådär så det slutade med att jag kollade på bonde söker fru med ansiktsmask. Helt okej det med, så nu ska jag sova hade jag tänkt! Ska bara göra klart tills imorgon, ska nämligen iväg och öva efter skolan. De blir bra det. Kan iallafall behövas!


Kalas

Nu är jag äntligen hemma! En timme senare än dom sa att vi skulle komma hem. Men det har varit en bra dag, helt okej föreläsningar också!
Så nu är det bara att sätta igång med städandet, det är kläder exakt överallt, vet inte hur det går till!
Och efter det ska jag kolla på någon film. Vilken vet jag inte än men det blir säkert bra!


svart på vitt

Nu har jag vaknat och börjat göra iordning håret! Eftersom Miranda plattade det igår så har jag bara dragit plattången igenom det nu och sen har jag inte gjort mycket mer. Får se om jag sätter upp det eller något sen!
Vi ska ju som sagt till Göteborg med alla 9:or på Nästegårdsskolan och Alléskolan, det var någon föreläsning om ADHD så petter och två till ska prata. De blir säkert bra!
Sen efteråt får jag väll städa mitt rum. Det börjar se väldigt grisigt ut nu.


plocka fram allt du har

Känner att jag hunnit med ganska mycket idag! Först skola sedan träffade jag miranda, vi kom inte fram till allt för mycket men lite iallafall! Sen kom Ebba så vi åt lite och så har jag kollat när de andra tränat! Så nu sitter jag hemma och lyssnar på lite musik. Tänkte plocka fram gitarren med. Det är antingen det eller att städa så det är inget svårt val!


stormvarning

Nu har jag varit uppe en stund efter att ha vaknat av blåsten. Det är verkligen storm ute, är förvånad att inte våra små äppelträd har blåst bort än.
Jag har iallafall blivit förkyld igen! Känns sådär, så jag ska varken träna eller vara med på idrotten. Måsta ju vara frisk i helgen så nu är det halsduk och varma kläder som gäller. Närstan iallafall!
Men nu tänkte jag gå och äta frukost.


Svenska hollywoodfruar

Haha jäkla liv på tvn idag! Men jag ligger bara och njuter! Galet roligt skulle jag vilja säga! Så när det är slut ska jag stänga ögonen och sova några timmar. Är så nedrans trött hela tiden så borde gå och lägga mig 9 varje dag egentligen. Hum, kanske ska plugga lite till innan jag somnar oxå!


De fick bli ett smsinlägg eftersom datorn ...

De fick bli ett smsinlägg eftersom datorn inte samarbetar! Nu ligger jag iallafall i sängen och kollar på tv, mamma & pappa här varit och köpt tapeter så snart blir det förändring i hallen! De va verkligen på tiden!


now I'm free

Nu har jag pluggat lite svenska, jäkla berättelse som ska vara klar om en vecka och jag har bara börjat! Så jag ska snart sätta mig med matten oxå. Phu, ingen bra start på veckan!
Men imorgon ska jag träffa miranda efter skolan och så ska vi prova att sätta upp håret till bröllopet! De blir nog toppen! Sen ska jag även försöka träna men vet inte om foten klarar det, den skiftar ganska rejält i blått idag så får se hur det går!
Men nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på film.


not a perfect person

Jag var helt säker på att jag skulle vara utvilad när jag vaknade idag, men så fel jag hade! Mamma fick så gott som släpa mig från sängen. Så nu får vi se hur skoldagen går! Känns som att jag måste tag tag i läxor och grejer nu, får ta några dagar i veckan och verkligen plugga. Inte min starka sida men.
Jaja de blir bra!
Sen händer det nog inget mer i dag för mig.


baklänges

Nu ska lilla jag sova! Är jätte trött så det ska bli skönt, kvällen avslutade jag med joel och idol så han åkte precis hem. Och resten av dagen har jag spelat fotboll och kollat på filom, bridemates. Galet bra! Den lär jag kolla på snart igen kan jag lova, hann aldrig se slutet så.
Man skrattar iallafall åt den, toppen. Men nu ska jag sova, kanske lyssna på lite musik med! Natti


pause / vila

De går inge bra för mig och bloggandet känner jag! Men dagens match slutade iallafall 6-2 till oss efter en riktigt dålig första halvlek! Men det rättade vi ju till, så nu har jag ätit lite tacos och legat i sängen och degat. Laddar ner lite olika filmer så hoppas att dem kan hjälpa till att fördriva tiden en aning!


myggbett, woho

Julia åkte precis vidare till hennes mormor så jag sitter i min ensamhet och dunkar lite skön musik! Håkan Hellström och Veronica Maggio bland annat! Alldeless toppen!
Laddar även för match i spöregnet! Inte speciellt kul, men det kan nog vara nyttig för resrten av laget kanske ;)
Ne men iallafall detta ska nog gå bra! Mot Södra Härene om jag inte minns fel!
Sen efter det vet jag inte vad som händer, men nu ska jag packa lite så chao


lördag kväll

Nu sitter jag och julia & myser framför datorn. Har kollat på film och ätit tacos med, gott! Funderar på att baka paj men det är så jobbigt..
Matchen förut gick iallafall bra! Det blev vinst med 3-0 så nu är så gott som hela JK10 på kräftskiva utom jag eftersom jag inte kan lämna min syster hemma. Men nu tänker jag inte sitta här och vara osocial mer!


planer

Nu är jag hemma en litenliten stund, för ska iväg och kolla på fotboll tänkte jag. JK10 - Trollhättan, ska träffa jonatan och ebba där med. Vi har iallafall haft det jättemycigt igår/idag. Igår va vi och handlade och sen lagade vi mat, åt massa godis och kollade på film! Sen somnade vi vid 11 ungefär.. hehe inget nattsudd här inte! Och idag har vi inte gjort mycket, spelat kort och kollat på barnprogram ungefär! Men det har varit alldeless toppen.
Hoppas det blir lika toppen när julia kommer hit ikväll!


rullar fram

Nu ska jag hoppa på bussen om några minuter, har hunnit städa som sagt men packat har jag inte gjort än eftersom ebba inte svarar på mitt sms! Nu får hon bannemej skynda sig lite!
Men jag ska som sagt till henne för vi ska mysa massor! Det blir kalas bra skulle jag vilja säga! Ska köpa choklad oxå.. är så galet godissugen så det finns inte! Gått omkring och ätit kakor hela eftermiddagen.
Inte okej, jag kommer bli jätte tjock. Och jag märkte på skolfotot att jag skjuter fram magen och höften så mycket att det ser ut som att fettet hänger över min midja, screw life! Inte roligt någonstans!


seriösa

Jag har varit hemma en stund, så ska snart packa och äta lite för att sedan ta bussen till min brud! Ska bli toppen! Men innan det måsta jag städa lite.. inte så roligt men det blir nog bra!
Under tiden jag har varit hemma har jag iallafall spelat lite gitarr och så, lyssnat på musik. Letar efter roliga låtar att spela så om det är någon som har något tips så är det bara att höra av sig!


Du och jag

Jag är allmänt slö idag, sov till 7.30 och nu har jag precis ätit så har lite att göra men som sagt så blir det jäkligt slappt idag! Sen ska jag även åka iväg till Ebba, de blir toppen! Så jag kommer hem någon gång imorgon, sen kommer Julia på kvällen och ja. De blir massa en helg i mysets tecken! Det är vad jag behöver nu.
Men nu ska jag iallafall packa och göra mig klar för att gå!


upp, upp och iväg

Nu sitter jag och pratar i telefon med joel. Matchen tänker jag inte kommentera! Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova för imorgon blir det nog skola skulle jag tro!


hett överallt

Nu drar jag och lirar lite fotboll!


framför stjärnorna

Nu har miranda precis gått hem. Vi tog lite foton efter skolan, så tänkte lägga upp några innan jag går på samling!
Jag lyssnar även på musik och funderar över helgen! Ska träffa julia och lite grejer så det blir toppen! Spela match oxå tror jag.
Men nu tänkte jag kolla igenom bilderna!


summertime

Nu ska jag iväg till skolan! Somnade ganska så tidigt igår vilket var otroligt skönt! Va dessvärre fortfarande trött idag men jaja så är det!  Så nu sitter jag och tränar leendet, nee inte direkt. Men jag borde göra iallafall!
Happhapp har inget vettigt att skriva så tänker inte göra det mer nu,
men ni får antagligen se massa bilder från fotograferingen senare idag eller imorgon.


från och med nu

Nu ska jag krypa ner i sängen, har precis plattat håret och målat naglarna så nu är jag fit for fight för skolfotot imorgon! Eller ah, nästan iallafall! Ska bara göra klart det sista, packa väskan som kommer vara full med utklädningskläder och sen lär jag somna gott!
Träningen va riktigt rolig, men det märks att jag varit/är sjuk! Orkar absolut ingenting! Så får se hur matchen går imorgon.
Men nu måste jag sova! Nattinatti


sad faces

Nu börjar det bli bråttom, än en gång har jag somnat efter skolan. Fattar inte vad jag gör för fel?
Iallafall, dagen har varit grymt konstig! Först engelska och efter det fick jag och anton stå i cafeterian. Bakade och hade allmänt kul, sen så skulle anton ska skolfoto och då kom det 1000 pers så jag hann inte med och ja, hehe de gick sådär! Sen så blev det slagsmål, så jag och anton fick torka massa blod. Inte speciellt kul kan jag lova! Sen tog jag skolfoto och till sist var det elevensval.
Men nu ska jag iväg på träning, sen kolla på idol och sist men inte minst sova i tid för en gångs skull!


älsklingar

Nu börjar det bli bråskande och jag får panik, usch! Insåg precis att jag måste lära mig två låtar utantill på ca en vecka, plugga på spanska och musikproven. Damn, och jag är upptagen hela veckan, that's awfull! Jaja jag får väll passa på att göra något vettigt i skolan!


frid och fröjd

Gårdagen va verkligen jätterolig! Massa människor, bra musik och alltihop! Dessvärre blev det ganska sent, var hemma runt 24.00 så nu är jag ortoligt trött, skulle vilja sova hela dagen. Men det går ju inte! För idag är det först skola, skolfoto och lite sådant. Sen träna, kanske träffa Miranda men det blir nog inte så tyvärr! & ikväll tänkte jag kolla på idol om det går idag? Så hade jag tänkt sova efter det för imorgon är klassfotot, individuellt foto och spexfoto. Allt detta ska hinnas på en timme, så vi får se hur det går!
Men nu tänkte jag plugga lite på engelskaglosorna. Screw life.


ingen förändring

Nu är jag i fullgång med att dricka vatten! Detta är nog det värsta jag varit med om! Min morgon ser ut såhär, jag får inte äta frukost, inte gå på toa och så måste jag dricka 1 liter vatten, för att sedan åka till sjukhuset. Göra en undersökning, och sen vidare till skolan igen!
Jag dricker knappt aldrig någonting och nu ska jag dricka 1 liter samtidigt? Dricker mat 0,5 liter om dagen i vanliga fall! Uschuschusch.
Men så är livet ibland! Och efter skolan ska jag iallafall iväg och jobba som sagt! Hoppas att detta går bra! Men nu måste jag skynda mig om jag ska bli klar!


I'm a bad girl

nu har jag vaknat, känns som att hela min fritid går åt till att sova nu för tiden! Vet inte vad det är med mig! Men nu är jag iallafall vaken och håller på att kaga mat, ska iväg på träning om en liten stund! Men det blev ingen F14 träning utan dam-träning istället! Så det blir toppen! Träningarna är lagda på andra dagar denna veckan så jag missar ingen imorgon! Woho, eller jo det gör jag ioförsig! Men det är ingen klubbträning. Skulle egentligen på talangträning imorgon men jag ska jobba istället. Tjäna lite cash är ju aldrig fel!
Så jag kommer nog inte hinna uppdatera så mycket men det blir några stycken iallafall!
Men nu ska jag äta, äggröra. Gott! Försöka göra matteläxan samtidigt! Kan bli krångligt.. Men de löser jag nog!



vad hände?


långvarigt? nej.

iNu är jag tillbaka, har inte haft varken ork eller lust att blogga dem senaste dagarna! Men nu kör vi på igen, förövrigt är jag helt nyvaken så jag fårr snart ta och skynda mig med kläder och grejer!
I torsdags åkte jag till lidköping med johanna, där träffade vi ebba och gick & handlade på bodyshop. Köpte lite olika bra att ha grejer, sen åkte vi tillbaka till Jung för jag och ebba skulle träna, men när jag och ebba kom till planen så visade det sig att träningen börjat 30 minuter tidigare i Kvänum. Så det blev ingen träning för oss! Sen på fredagen så va jag i skolan, och efter det tog jag bussen till en kompis. Sov där, kollade på fotboll och följde sedan med Johanna hem till henne. Fixade iordning henne lite och sen åkte hon till oskar och jag hem.
Sen igår var jag på dop! Min kusins dotter. Alicia. Världens gulligaste unge helt enkelt!
Och när vi kom hem så träffade jag joel, crille, birk och jonas en sväng. Kollade på en jääätte konstig film och sen gick jag hem. Kollade lite på tv och sen somnade jag väldigt snabbt kan jag säga! Usch.
Mer än skola vet jag inte vad det blir, plugga och städa antar jag. Vi håller på att renovera i hallen så för tillfället står mammas garderob i mitt rum. Inte okej. Jaja nu ska jag göra mig i ordning för skolan!