RSS 2.0

every night in my dreams

Städningen gick sådäääär, fick bort den ena sängen men sen kom jag inte längre! Blev åksjuk?
Något i den stilen iallafall så jag la mig i sängen och somnade en stund istället! Så nu tänkte jag krypa ner i sängen igen, och hoppas att det är bättre imorgon! Det är ju trots allt fredag och då tänker jag inte vara sjuk! Sen på tisdag ska jag in till sjukhuset & göra det där ultraljudet jag pratade om. Jaja, eftersom jag bara sover på dagarna så finns det inget vettigt att skriva så nu ska jag sova! Godnatt,


otrolig

Nu är det städning och musik som gäller! Extrasängen ska ut och alla kläder på golvet ska bort! Sen efter det ska jag plugga lite och sen dra någon film! Det har jag ioförsog sagt dom senaste dagarna men aldrig gjort det, så vi får se vad som händer!




sista tabletten tagen

Ingen toppenuppdatering igår men det fanns ingenting att skriva om! Jag va i skolan och när jag kom hem somnade jag direkt. Mådde inte alls bra men nu är det lite bättre iallafall så jag ska  iväg till skolan idag med! Sen när jag kommer hem så måste jag städa! Kanske kolla på fotboll med om jag hinner, och ska även idag försöka somna ganska tidigt. Men nu ska jag göra mig i ordning!


framför allt

Godmorgon allihopa! Jag är strax klar för skolan! Bara lite smycken som saknas så är jag klar sen!
Jag va inte säker på om jag verkligen skulle till skolan idag med tanke på att jag har feber, fryser hela tiden och har ont i magen. Men sen insåg jag att jag inte får vara en sån vekling utan gå istället. Så det ska jag strax göra hade jag tänkt!
Sen ska jag nog försöka träna hade jag tänkt, men vi får väll se hur det blir med det! Så nu ska jag göra mig klar och sen kila!


heading for a disaster

har äntligen kommit hem, fick tag på ett par stövlar iallafall! ROSA! Tänkte köpa ett par HUNTER (säkert kort) men dem va för stora! Så då blev det ett par rosa tretorn istället! Sen efter det va vi på colorex. Nu ska äntligen hallen göras om! De gröna ska bort och de vita ska in! Fast tyvärr så har ju inte resten utav familjen lika bra stil som mig så vi får se hur det slutar!

Nu hade jag iallafall tänkt äta lite och sen slänga mig i sängen och kolla på någon film! Känns som att det är allt jag orkar idag så det blir toppen skulle jag tro!


body

Nu har jag varit hemma en stund, ätit lite och duschat! Så nu tänkte jag gå och göra mig i ordning. Ska snart åka och köpa skor som sagt! Sen ska jag kanske åka och kolla på ENV-Arentorp, får se om jag hinner och så! Ska även försöka komma i säng tidigt! Jag är helt död på dagarna!
Mer i veckan blir det träningar, ska även in till lidköping för att göra ett ultraljud på njurarna så ska jag in på body shop oxå. Dem har medlemsdagar 31 aug - 1 sep så det är massa rabatt och grejer! De blir super det!




live the life

Nu har jag kommit upp ur sängen och tänkte snart försvinna ut i köket! Är jätte hungrig!
Så ska jag få på mig lite kläder oxå, eller inte så lite.. massa kläder! Det är ju bara 12°C ute idag.
Men iallafall, efter skolan ska jag som sagt in till vara och köpa stövlar. Kanske några andra skor oxå? Det behövs! Byxor med, men de lär jag ju inte hitta där! Sen efter det ska jag nog hem och plugga, första spanska lektionen i 9an gick till att bestämma när vi ska ha prov! Så det är väll bara att börja plugga! Men jag ska nog hinna med något mer skulle jag tro, en film eller något sådant!


kokosmjölk

Sådär ja, nu är jag klar för idag! Tänkte krypa ner i sängen och lyssna på musik! Smsa en stund och sen ska jag sova! Är inte allt för trött just nu men det ska Så nu säger jag godnatt och så hoppas jag att jag hinner skriva imorgon bitti! Annars blir det imorgon efter skolan.
Hade nämligen tänkt åka in till vara och köpa nys gummistövlar någon gång imorgon!


L I T E B Ä T T R E

Det blev ingen bra uppdatering såhär i slutet av veckan! Men har spelat fotboll även idag! Och denna gången förlorade vi på straffar, inte så bra gjort!
Sen efter det kollade vi på P16 som lekte med norskarna och efter det va det b-herr som hade match så den kollade vi med på! 4-3 till JK10! Fick även höra att a-dam vann matchen mot norra fågelås! 3 underbara poäng! Sen efter det åkte vi till Joel och kollade på ännu mer fotboll! Manchester United 8-2 Arsenal! Men jag somnade i halvlek och när jag vaknade kollade de andra på jönssonligan så det kollade jag på lite och sen åkte jag hem! Så nu ska jag strax äta äpplepaj och sen sova!


populär tjej


slowly falling

Nu har jag kommit hem efter dagens bravader. Blev en hel del fotboll och sen träffade jag birk och jonatan en snabbis! Sen tillbaka till fotbollsplanen och nu sitter jag här och väntar på ebba! Det blir en myskväll skulle jag tro, hoppas hon inte är allt för speedad för det är verkligen inte jag just nu! Trött som sjutton, skulle kunna somna när som helst!
Men det går ju inte! Imorgon blir det ännu mer fotboll, fortfarande mot soon. Och jag skulle tro att detta är sista gången jag någonsin kommer möta dom igen, så nu är det bara att köra över dem!


fort

Nu blir det ett jättesnabbt inlägg! Jag ska nämligen iväg och spela matcher mot soon som jag pratade om igår! Får se lite hur mycket jag kan spela men de blir som det blir!

målmedveten

Jag har precis kollat på Ratatouille, ganska gullig film! Den är inte slut än så får skynda mig att skriva, eftermiddagen har varit sådär! Åkte till Julia & Jonatan en stund och sen hem för att äta tacos. Så nu hade jag tänkt att jag snart skulle gå och lägga mig, ska kanske spela matcher mot soon imorgon. (En norsk förening som vi spelar mot varje år) , tror foten klarar det! Så får jag lite annat att tänka på! Sen efter det vet jag inte vad som händer, kanske ska till tråvad men får se!


panikattack

Nu är jag hemma och har legat i sängen och lyssnat på musik ett tag nu, jag är helt slut och skulle helst av allt bara somna och vakna om flera år. Så kanske detta kunde vara glömt och allt vara bra igen.
Skolan va ganska jobbig, inga bra raster och täta lektioner. Så jag tror att jag ska sova tidigt idag, annars åker jag nog till lite kompisar.


when I lose it hard

Nu är det full fart här hemma, alla håller på att göra sig iordning och idag är det lite extra bråttom! Måste till vårdcentralen nu på morgonen för att ta ännu fler prover. Börjar verkligen tröttna på det..
Sen är det vidare till skolan, och efteråt tänkte jag ringa felicia & efter det prata med mamma. Sen får vi se om jag rymmer hemifrån eller något! Ne men kanske åker till Jonatan och träffar honom & Julia. Men vi får se!
I helgen blir det iallafall att försöka spela fotboll, beror lite på foten men kanske blir så trots allt. Så kanske jag drar vidare till tråvad på kvällen, och på söndagen tänkte jag kolla på fotboll!


I don't mind if you don't mind

Jag har precis packat väskan tillsammans med massa musik! För tillfället är det Ron Pope som gäller, rätt skön musik och galet bra röst och texter!
Något annat intressant som hände idag var att jag sat och pratade med Stina om MoP (musik och produktion) vilken är en gymnasiumlinje för er som inte vet det. Jag blir verkligen mer och mer taggad varje gång tanken dyker upp i mitt lilla huvud! Det vore något otroligt roligt att få hålla på med musik i skolan och verkligen prova på det på riktigt! Så är faktiskt väldigt sugen på att åka på en prova-på-dag lite längre fram!

Men nu hinner jag inte sitta här mer, jag måste iväg och hämta mopeden som står på pappas jobb!


fender

Nu är jag hemma igen och sitter i sängen tillsammans med gitarren! Hade tänkt göra det ett tag och skriva klart lite saker, sen kanske ta tag i skolarbetet. Lika bra att börja direkt! Sen efter det är de träning, så den ska jag pallra mig iväg på! Och efter det ska jag vara snabbare hem så jag hinner kolla på true talent någon gång!


fram & tillbaka

De blev ingen bra uppdatering igår men de va fullt upp! Först skola, sen hem, fixa bilderna till Julia, sen vidare till vårdcentralen och efter det hem & äta och sist men inte minst åkte vi till Levene och kollade på fotboll. Hyfsat bra dag ändå måste jag säga!
Så nu håller jag på att göra mig i ordning för skolan börjar snart! Inte jättetaggad idag heller måste jag säga,, Men de är bara att bita ihop! Snart helg så! Aja, nu borde jag antagligen gå och hämta lite kläder så det ska jag göra!


spännisar

Godmorgon gott folk! Idag stor klockan på 6.30 så jag har precis duschat, tänkte snart ta tag i att hittas lite kläder men jag är alldeless för trött för det. Imorgon ska jag bannemej sova 21.00 eller något liknande! Så att man slipper vara så trött på morgonen!
Efter skolan ska jag iallafall till vårdcentralen och ta fler prover och kolla blodtryck och grejer, är lite nervös om jag ska vara ärlig men de är bara att hoppas på det bästa! Sedan efter det ska jag nog inte göra något särskillt, så om någon vill hitta på något så är det bara att höra av sig!


sometimes it hurt

Nu drar jag iväg på träning, har en stor klump i halsen men hoppas det blir bättre av att träna! Annars vet jag inte vad jag gör, får panik och flyr antagligen?
Så nu ska jag iallafall försöka ta mig till träningen på moped, men eftersom den bara krånglar så får vi se om jag kommer fram eller inte!


without a breath

Så va andra skoldagen klar! Haha helt sjukt att man blir så trött av skolan? Så det första jag gjorde när jag kom hem var att somna i 10 minuter, sedan väckte elin mig! Så jag har ätit lite och hade nu tänkt plocka fram gitarren! Senare idag blir det träning och efter det tänkte jag kolla på de nya programmet på 3an, det när folk sjunger men dom inte döms efter ålder/utseénde, kan nog bli ganska kul!


tisdag

Godmorgon! Nu har jag prtecis ätit frukost och startat musiken, de va ju inte speciellt roligt att vakna idag! Usch vad trött jag är, måste sovä ÄNNU tidigare imorgon!
Så nu hade jag tänkt packa väskan och fixa lite kläder känns som en bra! Sminka mig och sen är det bara att gå på Matte i 80 minuter. Mums på det! Ne.
Men jag får väll ge det nya schemat en chans. Kanske är bättre än jag trott?


sleepy

Nu är det dags för mig att sova. Borde gjort det för länge sedan men så blev det inte. Blev allt för fast i "medium", men nu va jag som sagt tvungen att stänga av! Men jag tänkte att jag skriver imorgon istället! Godnatt,


mitt i naturen

Ångrar liiiite att jag va ute och sprang nu! Hela foteb pulserar, så nu får pappa hjälpa till och göra en handbollstejpning! Lär inte kunna gå imorgon!
Mer som händer i veckan är att imorgon är det träning, (om foten tillåter) , på onsdag ska jag till sjukhuset, på torsdag träning igen, och i helgen får jag se vad som händer! De blir nog bra! Men nu tänkte jag starta en film och krypa ner i sängen! Men jag hinner antagligen blogga en gång till innan jag somnar så hej så länge!




upp och hoppa ligg inte och dra dig

Nu har jag varit duktig och bäddat sängen & hela baletten! Birk var här en liten stund så vi kollade på film och sen stack han igen, så nu ska jagut och springa! Har tejpat foten så den lär väll snart bli blå så nu får jag skynda iväg!
Ont i magen har jag med så vi får se hur detta går! Hoppas på det bästa!

 

ett, två, tre, fanta & rosé

Nu är jag hemma från första dagen i skolan, känns sisådär! Schemat är jätte tight och långa lektioner, men det är bara 178 dagar så det ska nog gå bra trots allt! Satt nämligen och räknade på det nyss, 178.. Det är ju ingenting egentligen? Så nu är det bara att göra det bästa av situationen, imorgon är det ju bara 177.
Vi har heller ingen längre rast än 45 minuter, men som tur är så är rasterna ganska lika resten av 9:ornas! Känns förövrigt konstigt att säga att man är 9:a! Men de ska man nog oxå snart vänja sig vid!

Så nu sitter jag här och lyssnar på musik, Philip Alfredssons underbara lista! Äter även äpple, så livet leker för tillfället. Hade tankt att jag ska ut och springa lite senare med. Så det blir dunderbra!


hit and run

Då bär det av till skolan i regnet! Inte så mysigt om jag får säga det själv! Men jag har iallafall musiken som sällskap och kanske nelly med? Får gå över och kolla! Vet fortfarande inte när vi börjar men jag får väll chansa, i värsta fall får jag väll vänta! Så nu ska jag bara hitta min skåpsnyckel, (saker lyckas alltid försvinna under sommarlovet) sen ska jag gå!


från 8 till 9 grön

Nu har jag vaknat till! Va lättare än jag trodde att gå upp, men jag får väll bakslag snart och går och lägger mig igen.
Jag fick iallafall ett litet problem, jag vet inte när vi börjar? 8.30 eller 9.00? Så om någon vet får ni gärna smsa mig. Vore ju lite typiskt mig att välja fel klockslag.
Och efter skolan vet jag inte vad som händer faktiskt, om vädret tillåter tänkte jag testa om foten håller annars blir det väll att sitta instängd på rummet och spela gitarr eller något i den stilen!
Men nu hinner jag inte sitta här, måste få lite klkäder på kroppen och mat i magen!


fråga inte

Nu ska jag krypa till kojs! Klockan står på 6.30 vilket antagligen lär vara alldeless för tidigt men de blir nog bra! Kan ta det lugnt! Så här med sätter jag stopp för denna dagen och tänker inte blogga förräns imorgonbitti! Förhoppningsvis iallafall!


JK10

Matchen slutade 2-6 tyvärr! Men de va ju lite annorlunda mot vad vi är vana vid, 9-manna och grejer.
Förövrigt var det inte så jättebra fotboll men båda lagen hade väll sina stunder, så lyckades ebba få hjärnskakning eller något liknande och en motspelare vred knät. Så det va lite skador men så är det! Så nu tänkte jag iallafall äta och göra mig iordning för sängen! Det är ju trots allt skola imorgon, hur jobbigt det än känns!
Så denna veckan som kommer ska jag försöka ta det lugnt, träna på och förhoppningsvis pierca mig! Längtar som in i bomben måste jag säga! Så jag hoppas det blir på tisdag eller torsdag! Håhå jag är som ett litet barn på julafton"


2002-2012

Nu är det inte långt kvar! Om ca 18 h sitter vi i Swegonhallen och börjar 9:an. Känns helt overkligt! Sista året på Nästegårdsskolan och det kommer inte vara några 95:or där. Det lär ju bli det jobbigaste! Men vi får klara oss utan dom helt enkelt! Hoppas att tiden går fort och bara köra på.

Jaja, gårdagen ägnade jag i mitt rum tillsammans med dammsugaren, och sen åkte jag till Joel. Även Johanna och Carl kom en sväng. Så vi lyssnade på musik och grejer, dansade omkring som galningar och tillslut hamnade vi hos mig! Myste lite i soffan och sen somnade vi alla fyra. Vissa sov väll bättre än andra men så är det! Nu har dom iallafall åkt hem, så nu väntar jag på att Ebba ska komma hit, sen stänkte jag följa med och kolla på när dom spelar match, och efter det ska jag garanterat sova. Kommer aldrig orka upp imorgon!


få ordning på allting

Nu är mitt rum renare än på väldigt länge! Så det tänkte jag fira genom att äta upp det som blev kvar av min godispåse igår!
Hade även tänk rensa i garderoben, så jag får ordning på allt jag äger! Eller nästan iallafall! Kan behövas det med, måste verkligen sluta vara såhär slarvig! Blir ju alldeless för mycket att städa! Ska även duscha och sen äta pizza än en gång med Elin, hemma själva ikväll så.. Har blivit så galet onyttig på senaste tiden så när skolan börjar, börjar även mitt nyttiga liv! Helt klart! Lär ju vara smällfet inom några månader annars!


old macro

Nu tänkte jag ta och städa mitt rum litegrann. Det behövs eller vad säger du Pillan?
Men nu är jag iallafall lycklig, har precis fixar spotify premium, helt jäkla underbart! Gratis är ju alltid bra men detta är ju bäst!
Så nu sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag försöker få tag på lite olika personer, tar massa helt onödiga bilder med men försöker lära mig kameran, inte för att jag gör några framsteg men ändå! Lite kul att exprimentera. Så tänkte först städa och sen gå ut lite, prova lite olika effekter och så!


jag saknar dig

Nu sätter det igång igen på allvar! Har haft så mycket annat för mig nu sista veckan på sommarlovet. Pernilla kom nämligen hit och sov i 3 dagar, och igår va jag i Lidköping med Stina, Ebba, Julia, Johanna och Maria för att fira att även Johanna är 15 nu, men du kommer alltid vara minst! ♥
Så vi var först och åt mat, sedan efter det sprang vi bokstavligtalat till hemmakväll och sedan till bion för att kolla på "Jag saknar dig". Otroligt bra film, i början störde jag mimg på dialekten men när man kom in i filmen så gjorde det ingenting. För er som inte vet så handlar den om 2 tvillingsystrar, och den ena dör. Så får man se livet ur den levande tjejens liv. Jätte sorglig men verkligen värd att se! Vi satt nog allihop och grät en skvätt! Iallafall jag!



Låten kommer från filmen, själv tycker jag verkligen om den! Så nu finns den på min spotifylista!


live happy

Uppe med tuppen nästan, så nu måste jag verkligen ta tag i mitt rum! Men de är inte det lättaste med tanke på att jag inte kan gå, lyckades stuka båda fötterna igår på matchen! Då är man otroligt begåvad! Matchen slutade för övrigt 4-2 till oss. Sofia stod för 3 mål och jag för 1. Så det va kul!
Sen efteråt åkte jag vidare till Jung och träffade lite kompisar där och sen hem för att sova! Jag var även i Göteborg med Julia igår! Vi va riktigt duktiga och köpte ingenting onödigt alls! Utan det blev bara ett par skor och en klänning för mig! Så nu är jag totalt pank! Lovely, nae.
Men dagen tänkte jag tillbringa i min ensamhet ifall inte jag träffar någon kompis! Är rätt taggad på att träffa Felicia så tänkte slänga iväg ett sms! Men nu ska jag gå och äta lite, puss


midnatt råder

Nu har jag kommit hem efter ett antal nätter borta. Tjejkvällen hemma hos ebba var helt galet bra! Fram tills att alla utom jag, ebba och maria hade åkt hem. Vi satt vid köksbordet & pratade och rätt som det är så börjar det dunsa runt huset och på övervåningen. Vi blev ju livrädda och satt helt förstelnade. Så blev ljuden högre och fler så vi trodde det var någon på övervåningen. Så ebba springer till kökslådan och tar fram 2 knivar, maria gör likadant och jag tog en stekpanna. Så stod vi i köket och va helt chockade! Gick omkring som galningar på undervåningen för att tända alla lampor (inte så smart) , så går vi in i köket igen och ställer oss i ett hörn. Då ringer ebba till filip och ber honom och rikard att komma för att hjälpa oss. Och när dom har lagt på och vi stått i hörnet i ca 10 minuter så smäller det på försterrutan som är ca 30 cm bort från oss! Vi började gapskrika och föll ner på golvet och grät som små barn allihop! Då kommer filip, oskar och rikard in och undrar vad som hänt, & när vi berättar för dom och dom varit uppe på övervåningen och kollat så händer samma sak igen!
Vi trodde ju vi skulle dö, har aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Men då visar det sig att Jonatan och Joel oxå va där och att dessa 5 killar varit runt huset i ca 1 timme och sett oss gå omkring med knivar och grejer, så dom hade bara skrämt oss!
Helt galet hur rädd man kan bli, så joel fick sova kvar med oss och nu tänker jag inte sätta min fot i det huset igen! Aldrig i livet att jag åker dit! Har aldrig gråtit av rädsla nästan, men då brast det bara! Fy bubblan.. och dom satt bara och skrattade åt oss..

Iallafall, och gårdagen va något galet roligt! Och idag har jag varit med julia, jonatan och birk. Ätit pizza och kollat på massa filmer, så nu tänkte jag göra samma sak här hemma, fast först kopla ihop den nya boxer saken till tv:n. Har nämligen inte skogstv längre! Woho!

Även grattis till självaste Johanna Ohlsson som fyller 15 år idag! Min lilla flicka håller på att bli stor!


last 24 hours

Gårdagen blev rätt bra till slut!
Först kom Joel hit! Och efter det Jonatan! Galet vad glas man kan bli av att se 2 personer! Sen kom Emelie eftersom vi skulle på match, hehe de blev en vild cykeltur eftersom pappa hade tagit mopeden & den behövde jag! Så vi cyklade omkring som galningar på en alldeless för stor cykel men vi hittade honom till slut, hela och rena. Så va de match, vilket inte gick så bra! Men sen efteråt så akte jag & ebba hem till henne, åt mat och hade det allmänt mysigt! Så jag har precis kommit hem och tänkte därför lyssna på lite musik! Ringa Julia med hade jag tänkt!
Jaja nu vet ni vad jag har gjort det senaste dygnet!


torsdagshumor

 



jag är antagligen den ända som tycker att något av dessa klipp är roliga, men jag sitter verkligen och gapskrattar!

mitt liv på papper

Nu är jag glad! För JOEL & JONATAN ÄR HEMMA! Så pratar med båda pojkarna och hoppas på att jag får träffa dom snart! Hihi, för tillfället ligger jag nerkrypt under täcket i soffan och kollar på film, måste packa oxå men de orkar jag inte nu! Ska ringa Julia med, hmm.. Har mycket att göra! Jaja nu ska jag kolla klart sen får jag ta tag i livet!


hjärncell nr 1

Kom precis på att jag är en stjärna, stängde av internetet så får bli ett smsinlägg istället! Jag hade tänkt krypa ner under täcket nu, kollade på Sverige - Ukraina förut, 1-0. Fast det var ju vara träningsmatch. Sen efter det har jag inte gjort mycket, försökt få ordning på mitt rum men de lyckades jag inte med så de får jag göra imorgon istället! Så nu tänkte jag stänga dom blåa ögonen och öppna dom först imorgon! Godnatt!


bread, beard

Nu har mina brudar stuckit igen.. Johanna & Stina kom nämligen hit och överraskade mig! Tur de annars hade jag antagligen legat framför tv:n hela dagen! Så vi lyssnade på musik och snackade om helgen bland annat, riktigt nice! Så nu har jag plockat fram gitarren igen, galet vad bra de kan kännas tack vare en gitarr! Jaja ska även försöka få igång keyboarden, den har nämligen lagt av ganska så totalt! Happ, tur att man är teknisk!


Part 1


my world

Nu har jag tagit mig upp ur sängen, har fortfarande huvudvärk så vet inte vad det är.. haft i 3 dagar nu så får se vad jag ska göra åt saken. Stanna hemma och ta det lugnt idag iallafall! Ladda upp för imorgon då jag ska in till Vara med Julia, hjälpa till i F14 på deras match och ha myspys hos min ebba! Och på fredag blir det massa tjejmys och på fredag blir det galet bra i Oltorp med massa folk! Taggad till 1000!
Men nu ska jag gå och äta lite frukost


I'M HOME AND I'M ALONE

Nu är jag än en gång hemma, träning gick ganska okej så det känns bra, sen har jag hunnit duscha, prata massor i telefon och gjort några ärenden. Låter gammal.. Iallafall, nu hade jag tänkt kolla igenom alla bilder från Håkan Hellström konserten och sen ska jag sova, ärjätte trött så det kan behövas! Ska ladda ner lite musik oxå om datorn tillåter det!


bultar

Nu är jag hemma igen, har varit hos anton en stund!
Så nu har jag precis äätit och hade tänkt byta om till träningen snart, måste packa oxå men de går ju fort! Sen efter de vet jag inte vad som händer, träna som sagt och så är det spelarmöte. Sen händer nog inget mer, försöka få tag på Philip! Så om du ser detta, smsa mig!


fart på det

Förlåt för galet dålig uppdatering igen! men nu ska jag skärpa mig! Har bara inte känt för att blogga, gjort lite annat & grejer! Men nu är jag igång igen!
Jag va iallafall på sjukhuset i torsdags, tog massa prover & så! Se efter det har jag varit hemma själv tills igår, så jag har träffat kompisar & haft det allmänt bra måste jag säga! Och idag har jag lekt med birk, hyrde film. Due Date, galet rolig! Så den borde ni se!
Men nu tänkte jag ta med mig min huvudvärk och gå & lägga mig! Mysigt!


Oh lala! Nu är det sängen som väntar men f...

Oh lala! Nu är det sängen som väntar men först måste jag duscha! De känns som att de var ett tag sedan jag skrev men imorgon kväll ska jag nog kunna göra något inlägg! Idag har vi iallafall varit på hållö och solat & badat sen har det inte hänt mycket mer! Med imorgon blir det förhoppningsvis sol & bad igen och på kvällen ska jag nog träffa Julia & gå på Daniel Adams-Ray! De blir mumma! Och efter det ska vi hem till kvänum för att på torsdag åka vidare till sjukhuset! Men nu väntar duschen!


Sommarnatt

Nu sitter jag och kollar på tv, va nere vid vattnet förut men de blev för varmt så det va bara att gå upp! Mer har jag inte gjort, Sarah åkte hem och ja. De finns inte speciellt mycket att göra!
Men på onsdag bär det av hemmåt igen, men innan tänkte jag dra med Julia på Daniel Adams-Ray konsert i Lysekil! Galet vad bra livet är ibland!