RSS 2.0

fredag hela veckan


everything's perfect

Helt otroligt att jag till och med hunnit blogga nu på morgonen! Dessa fem minuterna hade jag dock behövt för att bli klar i tid så nu måste jag skynda mig lite!
Det är fredag igen, dagarna går otroligt fort! Men det är bara kul, det som är mindre kul är att vi har börjat få läxor och sådant nu, men det är något jag bara får vänja mig vid.
Nu ska jag åka till skolan så, chao!
 

datorer

Det blev ingen lång dag i skolan idag, klockan elva avbröts allt för att vi skulle få våra datorer. Det som vi väntat på så länge! 
Så nu är så gott som hela skolans ettor i extas över deras nya leksaker.
Förövrigt så är Mac otroligt krångligt och vi har typ 1000 program på datorn så jag är allmänt kass och vet inte hur man ska göra men jag lär mig sakta och säkert!
 

städerskan

Har haft ett rum i kaos sen jag kom hem från Kungshamn, kläder över hela golvet och saker överallt! Men det ska bli ändring på det nu! Musiken spelas på högsta volym, det enda som motiverar till att städa!
När jag är klar med allt detta så tänkte jag fixa naglarna och kolla på 90210 sen hoppar jag nog ner i sängen. Har varit riktigt trött hela dagen och hållit på att somna flera gånger så det blir en jättetidig natt.

Göteborg

 
Här är några bilder på vad jag köpt under helgen i Göteborg. Även en stickad tröja och ett par svarta jeans!
Förutom mycket shopping så var vi på bio, snabba cash II. Ingen höjdare om jag får säga vad jag tycker!
Vi var även och kollade på Elfsborg-Häcken för att fira att Johanna och Maria fyllt år!

piercing

Här är två utav mina labret piercingar som jag har i örat, jag letar fortfarande efter en pärla men har inte hittat någon som passar!
Vet ni någon bra affär där de säljer snygga piercingar?

trädgårdshjälp


TE12B

Anledningen till att jag inte bloggat på länge är att skolan har börjat och det är riktigt kul faktiskt! All energi jag har kvar efter det går till att försöka bli frisk vilket faktiskt verkar gå bättre nu! Jag är långt ifrån frisk men jag börjar iallafall få tillbaka rösten nu!
Och nu undrar ni säkert om skolan? Jag började igår, Teknik på De La Gardiegymnasiet i Lidköping. Klassen verkar ganska så bra även om vi inte känner varandra speciellt bra än men det kommer! Imorgon börjar våra lektioner så idag och igår har vi mest gjort saker för att lära känna varandra och få lite information m.m.

Nu tänkte jag iallafall ladda ner lite serier och sedan sova, det tar på krafterna att gå upp tidigt!

v.33


Vi har haft helt otroliga dagar, solat, badat och haft det riktigt roligt. De första två dagarna tältade vi, det gick mot förmodan riktigt bra! Sedan på söndagen gick vi till stället där vi skulle bo resten utav dagarna, njöt utav de fina vädret, åkte till Hållö & Smögen m.m.
Så gott som allting har gått enligt planerna förutom resan dit, tåget var 30 minuter försenat vilket gjorde att vi inte hann med bussen från Uddevalla.
Men som tur va så fixade västtrafik en taxi till oss, och vem klagar på att åka gratis taxi?

hemma igen

Nu är vi hemma igen, kom hem igår kväll efter några riktigt bra dagar i Kungshamn! Mycket skratt och roliga minnen kommer vi ta med oss från denna resan! Jag tänkte göra ett längre inlägg med bilder senare idag!

lyckan är total

Hej mina fina läsare!
Helt otroligt att ni fortfarande läser när jag gör så tråkiga inlägg! Så det tackar jag för ska ni veta!
Nu smäller det snart! Det har blivit ändrade planer igen, så nu ska vi tälta i helgen och sedan bo i huset tills på onsdag! Jag är så otroligt glad så jag mest hoppar omkring, ingen ordning på mig inte!
Så tåget rullar iväg kl 21.07 och vi är framme vid 23.40 ungefär.
 
photos by: me

planer

Jag är duktig som städar såhär på morgonen! Tvättar och grejar inför Kungshamn som tyvärr har blivit lite ändrat nu igår. Vi kan varken åka imorgon som vi skulle göra eller komma hem på lördag utan det blir en kortvecka söndag till onsdag. Tråkigt men så är det!
Det enda som gör att jag orkar med dehär två jobbdagarna som är kvar är att veta att jag kommer få vara ledig en hel vecka innan skolan börjar igen. Bara några dagar kvar nu.. Lite läskigt!

Åter till nuet. Städar som sagt och ska fortsätta med det tills jag ska till jobbet, sen åker jag direkt och klipper mig och till sist är det träning som gäller!

pure love


CONVERSE ALL STAR by Chuck Taylor

Tillbaka i mina gamla vanor igen vad gäller bloggandet, men jag ser det som både positivt och negativt. Jag sitter inget vid datorn vilket är bra, men jag bloggar ju inte vilket är dåligt. Men jag ska försöka bättra mig när skolan kommer igång och då är jag så gott som hundra på att det kommer bli bättre!
Under tiden som jag inte har skrivit något har jag nog inte gjort så värst mycket, tränat & jobbat för det mesta skulle jag tänka mig. Jag har även umgåts med mina finfina vänner och varit på kick-off för fotbollen i lördags. 
Riktigt roligt! Började med träning för oss, match för herrarna. Efter det åkte vi upp till oltorp för femkamp och på kvällen var det grill och fest.

 

7 arbetsdagar kvar

En dag med jobb, sovstunder och träning. Ingenting jag klagar på speciellt mycket. Något jag däremot klagar på ordentligt är att mopeden har gått sönder ÄNNU en gång! Åh jag blir så trött! Som tur är så jobbar jag bara en och en halv vecka till och sen börjar skolan så då hoppas jag att jag inte behöver använda den mer.
Jag tänkte gå och lägga mig nu så jag orkar upp innan jobbet och träna, de blir nice! Har ju blivit riktigt duktig nu det senaste och tränar så gott som varje dag. Väntar på resultat..