RSS 2.0

Hej och hå

Som rubriken säger. Hej och hå! Det är det enda jag kan säga om denna dagen. Om jag ska sammanfatta den med ett ord så skulle det vara- katastrof.
Det började med att jag glömde både datorn och busskortet. När jag sedan kommer till bussen och försiktigt frågar chauffören om jag får åka med ändå så blir jag utkastad. Får panik då första lektionen var nationellt prov, som om inte det räckte?
Till slut betalar Maria min biljett och jag får åka med.
Sedan innan jag ska ta bussen hem igen inser jag att min nyckel är borta. 10 minuter innan bussen går och min jacka ligger inlåst i skåpet. Bra jobbat! Det slutar med att någon har hittat nyckeln och lämnat till en lärare, så jag hinner precis springa till bussen. Som tur var så var det en mycket snällare chaufför denna gången så nu är jag äntligen på väg hem!


poeten i mig


Snabbt och lätt

 
I lördags var jag ute med Miranda och fotade lite. Roligt att få ut kameran lite då den mest legat och dammat inne det senaste! Ska verkligen försöka förbättra mig vad gäller foton här på bloggen, jag vet ju själv att jag helst ser nya bilder när jag kollar på någons blogg!
 
Glöm inte av att vara med och tävla om smink från e.l.f. som ni hittar HÄR

 
 
En bättre barndomsvän
 
Var med och tävla om smink från E.L.F. 
Ni hittar tävlingen HÄR

Min fina vän


hugs and kisses


TÄVLING

 
Hej allihop! Jag kan glatt meddela att jag har ett samarbete med e.l.f. vilket har gett mig chansen att lotta ut en goodiebag med dessa fina priser: Mineral Blush, Glossy Gloss och Baked Eyeshadow! Jag själv använder e.l.f. och är supernöjd med deras produkter och priser! 

För att delta gäller det att gilla två sidor på facebook, deras facebooksida hittar ni HÄR och sedan skall ni även gilla min bloggsida och den hittar ni HÄR. För att visa att man sedan är med i tävlingen så gäller det att kommentera detta inlägget med namn och mail. 

Vinnaren kommer lottas om tre veckor, alltså 10/5 och blir kontaktad via mail av mig!
 
(Kolla även gärna deras Beauty klubb på: http://eyeslipsface.se/website/registrera-dig/ där man kan vinna produkter, få speciella rabattkoder osv.)

Danmark och dylikt

Hej mina fina och trogna läsare!
Jag ber hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen men jag har försökt komma ikapp med både sömnen och pluggandet de senaste dagarna och därför har bloggen blivit lidande. 
Men nu har jag börjat komma i kapp och jag har inte längre denna panik över att allt kommer gå åt pipsvängen. Men det kan vända snabbt har jag märkt så ni får ha lite förståelse. 
 
Mina dagar i Danmark var otroligt bra, massa fotboll och löpning. Aktiviteter m.m. Helt perfekt helt enkelt och jag måste säga att JK10 kan vara det bästa jag vet. Vilken höjdarklubb eller? Hur roligt som helst tillsammans!
Men efter en vilodag igår så är vi nu igång med träningarna igen och i helgen drar både A och B säsongen igång så det kommer vara mycket fotboll nu framöver!
 
Nu ska jag plugga lite till inför nationella i svenska imorgon och sedan ska jag sova så att jag ä någorlunda utvilad när jag vaknar!
 
 
Här är lite iphonebilder från vår resa!

gófika


Off to Denmark

Hej allihopa, än en gång har jag inte haft en tanke på att uppdatera er om vad jag håller på med på dagarna men jag kan kott och gott sammanfatta mina senaste dagar med två ord, plugg och träning. Vi ska nämligen åka på träningsläger imorgon så jag har försökt plugga för hela helgen så att jag inte ska ligga alldeles för mycket efter med inlämningar och liknande när jag kommer hem. 
Jag kom hem tidigt idag för vi hade x-dag, det innebär att man inte har några lektioner utan lärarna jan lägga in omprov m.m. Våra lärare hade valt att starta upp ett nytt tema "Tema staden" som teknikprogrammet har varje år. Vi ska bilda en stad från grunden och försöka göra den så miljösmart som möjligt så det ska bli kul!

Så jag var hemma vid tre och efter det har jag lyckats somna 3 gånger, packat lite och pluggat en aning. Så nu ska jag försöka lära mig mitt svenska muntliga tal som är tills nästa vecka. Vi hörs när jag kommit hem från Danmark igen! 

Pink Ticket

 
Ni har väl inte missat att Libresse har gömt ett visst antal Pink Tickets i sina Libressepaket?
man kan med andra ord hitta en biljett i sitt paket, och om man hittar en biljett så är man med och tävlar om en shoppingresa för två i New York! 1:a pris (finns 2 stycken) – En shoppingresa till New York för två personer. I resan ingår flygresa till New York och hotell (5 nätter) samt en "personal shopper". Ca värde: 25 000 SEK (flyg och hotell ca 10 000 SEK/person och personal shopping till ett värde av ca 5 000 SEK).Så här tävlar du:1. Hitta en Pink ticket. 2. Skapa en användare och registrera koden som står på biljetten 3. Du är med i tävlingen Läs mer på facebook:klicka här

Upptagen

Jag har hunnit med en del efter jag senast bloggade. Spelat match och blivit sjuk bland annat, men jag är tillbaka i skolan nu efter att jag fick åka hem i tisdags. 
Min dag kommer bestå utav en väldig massa mat och träning. Min pappas moster fyller år så vi ska dit på kalas och sedan är det fotbollsträning så jag har lite att göra. 
Nu ska jag fortsätta med fysiken så den blir klar, har uppenbarligen massor att göra de närmsta veckorna.

Påskafton


Sista lediga dagen

Min sista lediga dag har jag tillbringat i solen tillsammans med bra musik och en bok. Jag har även spelat match och grillat korv tillsammans med familjen.
Matchen slutade 4-1 till oss vilket resulterade i ännu en vinst, 4/4 än så länge! Dock så väntar bättre motstånd i nästa match som även är DM. Vi möter då division 1 laget IK Gauthiod, men det ska bli riktigt kul!
Nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder från påskafton så det kommer förhoppningsvis ett inlägg om det senare idag!