RSS 2.0

mot dalen

Nu har jag duschat och ätit lite för jag Sarah ska in till Kungshamn nu, ännu mer innebandy som gäller! Dagen har jag tillbringat nere vid vattnet, badat massor. Ganska förvånad över mig själv! Men så är det, solat lite oxå såklart men nu hinner inte jag skriva mer, ska göra klart det sista sen drar jag!


reaching out

Inte uppdaterat på ett tag men har inte haft tillgång till någon dator!
Har inte gjort allt för mycket under tiden men på onsdagen va vi som sagt på Håkan Hellström! Helt sjukt vad bra han är! Så det va verkligen lyckat! Sen efteråt stannade vi och åt lite, träffade lite folk från sköve och sen åkte vi hem igen. Mycketmycket bra kväll! Och igår körde vi dem till kungshamn och sen låg jag inne resten av dagen!
Idag har jag däremot gjort mer! Först var vi hos Sarah för att äta tårta! Erika fyller år, sedan tog vi båten till Hållö, solade lite och sedan åkte vi in till kungshamn och kollade på innebandy! Rätt bra matcher faktiskt och nu är jag tillbaka i stugan igen så får väll hoppa in i duschen innan vi får gäster! Hmm.. får nog skynda mig! Om jag hinner tänker jag plocka fram gitarren lite, sätta mig uppe på berget och må galet bra!


gone gone gone

Hola amigos!
Nu har vi hämtat julia så har precis ätit lite! Och de har blivit bra väder & allt så imorgon tänker jag sola! Hihi, hoppas på en toppendag imorgon!
Men nu hinner jag inte skriva mer!

vårat liv,

Helt galet vad tråkigt väder det är här! Varken regn eller sol, så jag får väll föröka pallra mig ut & springa om jag hinner! Ska in till Kungshamn under dagen, kolla på lite kläder och hämta Julia! Ovh antingen ikväll eller imorgon kommer maria & johanna kommer imorgon kväll! För vi ska göra något vi set fram emot hur länge som hellst nu! Vi ska gå på Håkan Hellström! Har säkert sagt det över 1000 gånger men de går att säga igen! HÅKAN HELLSTRÖM! Kommer bli så galet bra så de finns inte, hoppas bara att vädret inte sviker!



Goddag! Nu sitter jag och kollar på tv, sk...

Goddag! Nu sitter jag och kollar på tv, ska nog snart gå och lägga mig! Är jätte trött! Men ska väll packa upp först, sen blir det att nana!


Karlskrona - Kvänum - Kungshamn

Nu har jag vaknat efter gårdagens bravader! De blev en toppenkväll måste jag säga! Så tack till er som va med!
Sen när jag kom hem så somnade jag direkt! Menar verkligen DIREKT! Och nu vaknade jag av att en av hundarna så gott som försökte hångla med hela mitt ansikte, mysigt!
Men nu har jag iallafall fått i mig lite frukost så tänkte packa och sen ut & springa! Blev ju inte så igår eftersom Philip vägrade smsa så han kom hit istället!
Men nu hinner jag inte sitta här mer! Chao!


leaving town

Nu sitter jag och philip på mitt rum och försöker få tag på lite folk, ska in till stan om en stund. Donken som gäller! Ska bara äta först (a) , nu har iallafall mina kusiner åkt hem och jag har duschat. Sen har de inte hänt speciellt mycket mer så nu tänker inte jag stå här mer!


WE R' WHO WE R'

Blev ett kort bildinlägg precis, philip va här en snabbis oxå så vi snackade lite & grejer. Nu ska jag iallafall byta om, och sätta mig med gitarren tänkte jag, men är öppen för andra förslag så det är bara att höra av sig! 
Har faktiskt inte gjort något alls idag, legat i sängen och kollat på tv är nog allt! Lyssnat på musik oxå!
Men jaja, måste packa med.. Imorgon bär det av till Kungshamn i två veckor, jag hade bara räknat med en men jag hade uppenbarligen fel.. Så där gick några av mina planer upp i rök! Daaaaaaamn.


Bilder

Klicka för större:



kärlek


all good things comes to an end

Nu har jag pallrat mej upp ur sängen, hade gärna legat där hela dagen men det går ju inte! Mina kusiner är nämligen fortfarande här, fast var dom håller hus vet jag inte. Jaja, ska iallafall upp och äta frukost strax. Gårdagen avslutades med att jag kollade på massa dåliga filmer som gick på tv:n, så jag somnade inte allt för sent! Men nu tänkte jag plocka fram gitarren! Så ska jag ut och springa senare oxå, och julia kommer hit en snabbis med!




mitt eget försvar

Nu är jag vaken efter att ha sovit i min egen säng i natt! Måste påpeka hur skönt det var! Så nu har jag precis ätit och ska snart ut & springa & köra lite styrka. Det behövs nu kan jag lova! Usch! Men resan till Karlskrona har varit dunderbra! När vi kom dit solade & badade vi, sen på onsdagen va vi på en båttur som slutade med att det ösregnade så de va inte så roligt. På Torsdagen shoppade vi hela dagen och på kvällen va vi & kollade på Harry Potter i 3D, riktigt bra faktiskt! Och igår gjorde vi inget särskillt förutom att åka hem, sen på kvällen träffade jag Jonatan och Joel lite med och kollade på massa filmer. Lovely, men nu ska jag göra iordning på mitt rum för snart kommer mina galna kusiner hit, ska vara barnvakt. Lovade att vara lite lekfull idag, så det är bara att ladda batterierna! Även Julia och Jonatan kommer hit en sväng för att vara lekledare! Punkt slut.


Nu drar vi! Packade precis det allra sista...

Nu drar vi! Packade precis det allra sista och Janne & Julia är på väg hit! Så vi lämnar kvänum ett tag för att förhoppninsvis kunna sola och bada! Vi bör även granne ned två shoppingcenter så vi lär nog bli ännu fattigare! Ska även kolla på Harry potter i 3D :) , blir toppen skulle jag tro!


gothia cup

Skulle vilja säga att dagen varit nästintill perfekt! Vi blev ett riktigt skönt gäng! Johan hängde på så när vi kom till Göteborg var det jag, Julia, Johanna, Joel, Jonatan och Johan. (Många som börjar på J..) sen kollade vi på när Levene/Skogslund spelade, och efter det hängde Jennie och Greta på. Så  vi kollade på lite fotboll, åt thai-mat och myste! Så nu har vi kommit hem efter många om och men, men vi lever!
Så nu tänkte jag packa och gå & lägga mig, imorgon åker jag & julia på roadtrip! Mums på det!


gone surfing

Nu är jag nyduschad och har jättelång tid på mig tills Jonatan och Joel kommer hit! Så ska vi som sagt iväg till Göteborg men först möta upp Julia och Johanna i Vara!
Gårdagen slutade med att jag va ute och sprang och kollade på USA - Japan. Tycker nog att USA borde vunnit men straffar är alltid kul att kolla på även om USAs inte va dom bästa!
Iallafall efter det låg jag vaken ett bra tag, kunde ju bannemej inte somna! Låg klarvaken, men lyckades somna till slut och nu är jag uppe.
Måste även packa klart det jag ska ha med mig imorgon så jag har lite att göra nu ändå! Äta massa frukost för jag är dunder hungrig! Hmm.. Skönt att vara hemma!


livet tar fart

Nu är jag hemma igen!
Har varit kass uppdatering men har inte orkat bry mig och inte haft något att skriva heller så de har varit lika bra att låta bli! Men veckan har varit så bra den kan bli! Solat och badat i 3 dagar och varit i kungshamn/smögen 2 sedan bara legat hemma och grejer idag och en till dag! Så nu är det bara att packa om för imorgon tar vi tåget till göteborg för att kolla på fotboll och på tisdag åker vi vidare till Karlskrona!
Nu sitter jag iallafall och lyssnar på mysik, tänkte ta fram gitarren. Det är garanterat det jag har saknat mest denna veckan! Så tänker sitta instängd på mitt rum hela kvällen och spela gitarr/piano. Underbart skulle jag vilja säga!


fullt upp

ingen uppdatering, har inte orkat skriva något sms-inlägg så det får bli ett nu istället!
Dom två dagarna som vi har varit här har tillbringats i solen, har solat massor och badat lite med! Har även haft gäster som åkte igår så nu har jag och julia tagit över gäststugan. Igår va vi även i Kungshamn och handlade present till mamma som fyller år! 43, börjar bli gammal nu! Det blev en korg med lite smått och gott, te och choklad bland annat! Det roligaste var nog att köpa det, tog ett tag!
Så kollade vi på fotbollen, inget att prata om eftersom varenda svensk vet hur det slutade! Och idag har vi bara suttit inne, det är inte alls bra väder så finns inget att göra ute. Plockat lite kottar har vi iallafall gjort, va ju tvungna att fylla presenten lite! Jaja nu ska vi in och äta igen! Det är de ända vi gör känns det som.. Äta och sova! Vi kommer bli tjocka.


sommartripp

Nu har vi duschat och fått på oss lite kläder! Dagen tillbringades i solen och det får vi hoppas att resten av veckan oxå gör! Ska försöka få pappa att köra in oss till kungshamn eller lysekil någon dag oxå! Så måste vi bada med, blev inte så mycket med det idag. Inget alls faktiskt så imorgon gäller det!


taktik

Nu ligger vi ute i solen och mår perfekt! Brännan börjar komma och musiken spelas, toppen! Tyvärr blåser det lite men det försvinner nog snart!
Gårdagen gick iallafall väldigt bra, kom fram som sagt och sen när vi kom hit så somnade vi direkt. Men sen på kvällen satt vi i uterummet och myste, spelade lite spel och pratade. Toppen!
Men nu ska jag sätta mig där ute igen, ha det!


Dagen har gått ganska bra trots allt! Vi k...

Dagen har gått ganska bra trots allt! Vi kom fram till slut och efter det har vi sovit för det mesta! Solat lite och grejer, somnade med shorts så fick en otroligt fin solbränna på rumpan! Måste få bort sen imorgon! För imorgon tabbe vi lägga oss nere vid vattnet och bara ta de lugnt hela dagen! Vi får hit lite gäster oxå, så det blir nog kul! Men nu ska vi kolla klart på filmen


tidsinställt



kunghamn

Nu är det så att blogg.se hatar mig eller något så inläggen jag skriver syns inte!
Men kvällen blev iallafall ganska lyckad, vi grillade och badade och grejer. Men nu är jag och julia själva så tänkte lägga oss nu, iallafall jag. Hon pratar i telefon så hon blir nog uppe ett tag till!
Imorgon tar vi iallafall tåget till kungshamn för lite semester. Blir toppenbra måste jag säga! Längtar något otroligt för att få komma bort från detta! Men nu tänkte jag packa klart och hoppa i säng!


Julia J Klerebrink

Nu ligger jag och julia här och lyssnar på musik! Har pratat lite och snart ska vi till ica för att köpa potatissallad! Ikväll blir det att träffa lite folk, grilla och bada! Så det blir toppen! Får se vilka vi blir.
Men nu ska jag packa lite, har inte gjort det än!


lost and insecure

Riktig toppen match av sverige! Vinst med 3-1 mot Australien vilket betyder att dom är som sämst 4 i världen i år! Det betyder även att dom har en plats i OS! Stolt svensk för tillfället, haha ne men dom spelade riktigt bra och alla 4 målen va jättesnygga så de va roligt att kolla på!
Nu tänkte jag iallafall gå ut och lägga mig i solen en stund innan julia kommer hit, det blir perfekt!¨


U T K A S T

Nu tänker jag sluta vara så dålig på att uppdatera och bli det proffs jag en gång var! Hehe, kanske inte men det ska iallafall bli fler inlägg!
Gårdagen slutade med de värsta regnet jag sett!och självklart fick jag för mig att jag skulle gå ifrån mina kusiner som bor på andra sidan kvänum. Ingen bra idé. Men jag kom hem och va helt dyngsur, usch! Sen va det ju bara att krypa ner i sängen och försöka somna. De gick inte speciellt bra om man säger så. De värsta jag varit med om. Men när jag väl somnat så ringde telefonen, men eftersom jag inte va speciellt pigg så la vi på och smsade istället.
Efter det somnade jag runt 4 och nu är jag vaken än en gång eftersom familjen ska åka till sommarstugan. Jag och julia tänkte ta tåget ner imorgon så det blir toppen! Vi stannar ca 1 vecka så vi hoppas på bra väder!

Men nu tänkte jag plocka i ordning här lite och lyssna på musik eller något i den stilen, får se vad dagen bjuder på!


badbadbad

Ingen uppdatering alls igår men hann verkligen inte! Satt inte ner en stund kändes de som! Jobbade på kökets hus, det va sommarlunch så jag var där och hjälpte till att servera lite. Sen hem snabbt som sjutton för att duscha och sedan ta bussen till Götene med Julia. Där träffade vi Paulina & Karin! Saknade brudar dedär! Sen så tog vi 4 bussen till Lidköping där vi åkte till McDonalds för att äta glass, efter det åkte jag och julia hem och tog moppen till Maria där det fanns ett gott gäng med kompisar! Sen Kom vi hem vid 3 och då va det bara att sova direkt! Sen åkte Julia hem vid 11 eller något så då passade jag på att lägga mig ute och sola! Blev aningen rödlätt! Men det går nog bra, så nu tänkte jag gå på 20års kalas och sen får vi se vad som händer. Om jag hinner något ens!


Happ! Där försvann strömmen! Jäkla tur för...

Happ! Där försvann strömmen! Jäkla tur för jag har inget batteri på mobilen, kan ju vara bra att ha! Har även spelat lite gitarr och grejer, så tänkte gå och lägga mig nu! Måste upp tidigt imorgon igen.. men det är ju sista dagen!


stay

Nu är det färdigstädat och tvättat med för den delen! Vi hade ju lite problem med den delen om man säger så! Har ju varit hemma med pappa själv i 5 dagar nu, så va det dags för att tvätta då. Happ, ingen av oss kunde så pappa fick fram handboken och läste lite & de gick ju hyffsat bra ändå! Förutom att han blandade rött och vitt, men det tyckte han inte spelade någon roll.. Får se hur detta blir..
Det blev tyvärr ingen promenad, vädret tillät inte det! Så de får bli på lördag istället, vi har ju uppehåll i fotbollen nu så. Men nu ska jag packa klart för imorgon,


korta hopp

Jag mår alldeless perfekt nu! Precis kommit hem, Veronica Maggio på högsta volym och tänkte snart ut och springa eller gå. Får se vilket det blir, om någon vill hänga med så är det bara att smsa ni har mitt nummer!
Sen efter det ska vi även till farmor och farför för att äta. GOTT!
Sen ska jag sova och ladda upp för sista dagen på jobbet, känns ganska sorgligt måste jag säga! Men har haft 3 jättebra veckor och det ska jag avsluta på kökets hus genom att duka och servera under sommarlunchen om jag har förstått rätt! Det blir nog bra!
Och har fler super planer för morgondagen! Jag och Julia tänkte nämligen åka till götene och träffa några riktigt riktigt bra flickor! Paulina & Karin, har inte träffat dom på jätte länge så det kommer bli as kul! Men nu måste jag städa lite.. Jaja sånt måste man ju oxå göra ibland!


Nu måste jag sova efter ett mycket lyckat ...

Nu måste jag sova efter ett mycket lyckat besök hos Anton! Riktigt roligt måste jag säga, och de borde snart vara dags att kastrera ozzy? Både jag, Julia och Johanna är använda om man säger så.. vissa av killarna med för den delen! Men nu måste jag verkligen sova, godnatt


onsdag

Nu sitter jag här med birk, jonatan åkte precis hem för att duscha så vi ska snart till honom. Sen tänkte vi åka till anton och kolla på fotbollen! Sverige - USA så de blir nog kul!
Har även jobbat och varit ute och sprungit, solat lite och pratat i telefon. Perfekt dag! Men nu måste vi åka!


Ny dag, nya tag. Jag är så trött så det f...

Ny dag, nya tag. Jag är så trött så det finns inte, kroppen säger bara nej! Men det är bara att gå upp trots allt. Dagens planer verkar bli att jobba och träna, kanske träffa jonatan! Får se vad jag hittar på, städa lite smått vore ju inte helt fel heller! De behövs om man säger så.. men nu måste jag upp ur sängen och leta upp lite kläder! Kan ju inte gå såhär till jobbet!


sleepover

Avslutningen var riktigt riktigt rolig! Spelade volleyboll och rullade, pratade lite om nästa säsong och grejer! Måste erkänna att jag är fullständigt värdelös på volleyboll, och Magnus va inte sen på att påpeka det! Haha, retade mig gjorde han oxå! Iallafall nu måste jag sova


bilder

Nu är det full fart! Har precis duschat efter att ha klippt gräset och snart ska jag iväg till Elisabeth på fotbollsavslutning. Ska spela vollyboll och grilla så det blir nog kul!
Har iallafall jobbat idag med så nu är det bara 3 dagar kvar! Känns alldeless underbart! Ringde även julia precis, men eftersom vi är sämst så kunde inte hon prata just nu. Samma sak fast tvärtom när hon ringde mig förut. Men nu hinner jag inte sitta här, men jag skriver mer när jag kommer hem ikväll!


Godmorgon! Nu är jag på väg till jobbet, h...

Godmorgon! Nu är jag på väg till jobbet, hade gärna stannat hemma idag men jag lever för att det är 4 dagar kvar, sen kan jag sova hur länge jag vill igen! Underbart! Dagen ser ut ungefär såhär: jobb, sova, klippa gräset, fotbollsavslutning (kanske) , får se lite!


publik

Nu blir det definitivt sängen efter att ha pratat med en riktigt söt tös! Lovely, guud vad jag är trött.

snuva, huvudvärk, feber.

Uppdaterade internet explorer och baaaaaam! Datan blev plötsligt snabb! Kan till&med vara inne på facebook nu. Lycklig tjej!
Nu har iallafall Joel precis åkt hem, han kom hit vid 5 eller något så vi har bakat paj och skrattat åt ingentin! Tror båda är sjuka så det är nog anledningen! Sovit har vi oxå gjort, så kom anton hit en sväng så vi kollade på fotboll och lite grejer. Men nu är jag själv så tänkte gå och lägga mig, helt sjukt vad tidigt jag somnar nu för tiden. Men skyller på att det är kämpigt att jobba.
Men nu ska jag som ni nog förstått gå och göra mig iordning tillsammans med Håkan Hellström i mina öron, nu är det bannemej inte långt kvar tills jag och mina tjejer åker till Lysekil för att uppleva en magisk kväll tillsammans med honom! Kommer bli förbaskat bra!


1 2 3

Nu har jag slutat jobba och joel kommer snart hit, ska åka till oltorp och bada. Eller det är iallafall tänkt så! Sen måste jag hem och klippa gräset och sova, mår inte speciellt bra idag men det är bara att kämpa på och hoppas att det är bättre imorgon för måste träna. Jaja nu ska jag äta upp och fortsätta lyssna på min grymma spotifylista heart and soul , måste även bädda!
Happ, nu har jag inget mer ointressant att säga.


Detta är konstigt, går inte att skriva inl...

Detta är konstigt, går inte att skriva inlägg på datorn för tillfället. Så får bli här, gårdagen va iallafall helt jäkla grym! Hade riktigt kul, så det går inte att klaga! Vi va inne i vara, badade & grillade hos Johanna och vi va hos Joel! Så sin där tillsammans med honom, Julia och jonatan. Blev inte allt för mycket sömn men kul har vi haft! Sen idag åkte jag & Joel hem till mig och somnade, så sov typ 2 timmar och sen åkte han igen. Ganska knäpp dag egentligen! Har även plockat jordgubbar och nu sitter jag och lyssnar på musik, lär snart somna igen!


söta vänner

Nu bär det som sagt av till tråvad, julia kommer vilken sekund som helst! Så detta lär bli sista inlägget för idag, men imorgon blir det superuppdatering! Dag som natt! För sen är det bara 5 jobbdagar kvar och efter det har till och med jag sommarlov! Känns förjäkla bra!


toppen

Än en gång dålig uppdatering!
Gårdagen var perfekt, va i tåvad med sjukt goa personer! Och idag har vi varit i vara hela dagen, jordgubbensdag! Så det va riktigtriktigt kul, och nu tänkte jag packa lite och åka iväg till tråvad igen! Ska till johanna och bara & grilla, sen drar vi vidare till Joel, sover där och imorgon får vi se hur jag kommer hem! Låter som en toppenkväll!


Nu är vi på gång! Ojojoj! Sitter i tråvad ...

Nu är vi på gång! Ojojoj! Sitter i tråvad med ett jäkla gött gäng! Joel, jonatan, Johan och Filip. Om en stud kommer även Johanna, Carl och Philip! Lovely, musiken är på högsta volymen är på högsta volym och grillen är tänd! Livet leker


hopp

Sitter i mitt mörka rum och dunkar Håkan Hellström, Daniel Adams-Ray, Lasse Lindh och Veronica Maggio! Finns inget bättre än svensk musik på sommaren. Helt sjukt vad jag älskar det! Så det är vad som händer just nu, försöker även laga elins dator. Men eftersom jag är värdelös på datorer så går det inte allt för bra! Men vi får se om jag kan göra något underverk!
Happhapp nu måste jag åka iväg till farmor och farfar, tråkiga nyheter att berätta!


Katastrofal uppdatering.. pinsamt nästan! ...

Katastrofal uppdatering.. pinsamt nästan! Men igår jobbade jag som sagt först, sen direkt till match och efter det åkte jag till Anton! Roligt måste jag säga och knäpp hund har som oxå. Men nu måste jag äta och tillbaka till jobbet!