RSS 2.0

make-up after a day



Min dag har jag tillbringat i Lidköping för att köpa fotbollsskor, jag har även legat ett bra tag i sängen och kollat på gamla Gossip Girl, helt otroligt vad väst man kan bli vid en serie på nolltid! Nu väntar jag bara på att säsong fem ska komma uit med svensk text, avskyr att kolla på film utan text (om den inte är svensk)
Nu ska jag städa mitt rum, chao!

bodypaint


Håkan Hellström


photo by: Me
model: Håkan Hellström - badhusparken Lysekil 2011

Godmorgon sunshines, fredag idag och nästa vecka är det lov! det känns helt underbart! Jag är så galet trött så jag kan behöva lite ledighet! Inget speciellt inbpkat så jag ska nog bara ta det väldigt lugnt, jobba lite och sådant.

somebody that I used to know


Φ


Ponytale


Frisyren som pryder mitt huvud idag är en hästsvans med varsin lös och slarvig fläta på sidorna.
Enkelt och snyggt!

Favoriter i sminkväskan!



1. e.l.f personal blend foundation SPF 15 + khaki borste - mineral puder/foundation + borste
2. maybelline volume express mascara - mascara
3. e.l.f corrective concealer - concealer
4. maybelline dream matte mousse - mousse foundation
5. the body shop brow and liner kit - ögonbryns skugga
6. loréal paris super liner gel intenza - eyeliner

Dock har jag missar en sak märkte jag nu, min garnier "roll-on" anti spotts. Den ska dock endast användas under ögonen men färgen passar mig perfekt under vintern så den har använts som foundation/concealer ett bra tag nu!

into rush


photo by: ebba hofling
model: me

Humöret är i bott nu när jag fått höra att det ska snöa imorgon? Vad händer med världen? Visserligen är det tidigt på året men när man har kunnat sola i bikini och sedan snö igen? It makes no sense.
Men det är väl bara att acceptera och plugga istället. När det är klart lär det vara dags för träning så det är bara att sätta igång!

Julkalendern 2012 = Mysteriet på greveholm

Jag hoppas att ingen har missat denna underbara händelse, svt julkalender 2012 är samma som för 16 år sedan, med andra ord mysteriet på greveholm! Lyckan är ju total! Den bästa julkalendern genom tiderna och jag hoppas att denna är lika bra, det är en ny familj som flyttar in på slottet men spökena är de samma. Åh jag längtar något extremt till december nu!


morgonfotografi


kemi och big brother

Min dator har plötsligt blivit väldigt långsam så jag ska snart stänga av den men först tänkte jag göra ett sista inlägg för kvällen.
Var det någon mer än jag som kollade på top model och Rebecka åkte ju ut.. Hon har varit min favorit sedan starten men någon gång måste det ju ta slut för även henne tyvärr. Så nästa vecka är det final!
Nu tänkte jag lägga mig i sängen och plugga lite kemi innan Big Brother och efter det ska jag sova! 


photo by: Ebba Hofling
model: me

Off to the musikcafé


Tisdag


Sitter just nu och svarar på lite mejl, superkul att ni skriver vad ni tycker om bloggen! Blir jätteglad!
Tänkte äta lite snart och sedan ska jag iväg och lyssna på Elin när hon ska uppträda för första gången. Kommer ihåg när det var jag som skulle uppträda första gången, nervöst men åh vad glad jag är att jag gjorde det!
Senare ikväll kommer jag sitta som fastklistrad framför tv:n, det är ju Top Model Sverige!

blogstart

Pågrund utav problem med det tidigare inlägget om blogstart så gör jag ett nytt här!
Blogstart är den enklaste hemsidan för bloggare som vill sprida sin blogg, allt du behöver göra är att starta ett konto (gratis) och samla poäng. Jag har använt blogstart.se länge nu och jag är väldigt nöjd då statistiken hela tiden höjs! Ni hittar sidan här: http://blogstart.se


sammarbete

Jag kom i kontakt med en supergullig tjej på designbyMW igårkväll och vi bestämde oss för ett samarbete, så nu ger vi er chansen att vinna ett valdritt smycke från designbyMW som ni förhoppningsvis sett i bannern.
Min morgon har med andra ord bestått utav att mixtra ihop ett inlägg och en banner om detta för att göra det så enkelt som möjligt för er! Glöm inte att sprida inlägget heller, ju fler som deltar desto roligare och desto större chans att det blir fler tävlingar med priser från designbyMW!



Nu ska jag kila iväg till skolan så det blir mer bloggning när jag kommer hem!

Vinn ett smycke från designbyMW

Nu kör jag igång en tävling där man kan vinna ett valfritt smycke från designbyMW http://designbymw.se



Allt du behöver göra är att...
Gå in på http://designbymw.se och välja ut det smycket som just du vill vinna.
Länka sedan till smycket i en kommentar till detta inlägget, glöm inte att skriva ditt NAMN och din MAILADRESS.
Gilla även designbyMW på facebook här http://www.facebook.com/pages/DesignbyMW/252983658114452

Tävlingen håller på till 10/4 - 12, då jag drar en lycklig vinnare!
 
Passa även på att klicka hem något annat fint smycke från designbyMW  http://designbymw.se

Lycka till önskar Anna Fahlgren och designbyMW!


vart tog tiden vägen?


photo by: Carl Andersson
models: Johanna, Maria, Me, Julia

Jag har precis kommit hem från träningen och sitter nu med hårinpackning och äter frukt. Efter denna träningen måste jag erkänna att jag borde styrketräna mera, usch! Men vi har äntligen gått på gräset, en känsla som alla fotbollsspelare älskar!
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sedan blir det några avsnitt utav Gossip Girl tänkte jag!


smakprov från fotograferingen




Ett smakprov från fotograferingen igår, denna gången kommer jag inte göra några bildbomber utan jag kommer lägga in bilder lite då och då när jag känner för det! Jag ska även börja pilla lite med min egna blogg för att få in lite färg och annat!

What I wear today


svart tublinne - H&M
läderskjorts - Gina Tricot
kofta - långt in i garderoben


underbara vän

Nu är jag själv igen, Ebba åkte vid sju och då kom Joel hit. Nu tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen och kolla på Big Brother tills resterande av familjen kommer hem från bandyn som slutade 6-5 till Sandviken om någon missat detta.
Jag vill även tacka Ebba för en väldigt mysig dag framför och bakom kameran, ni får se bilder i veckan!



sommartid

Godmorgon! Ni har väl inte missat att det är sommartid nu? Med andra ord är klockan mer än den va igår.. Men det firar jag och Ebba med en fotodag som vi börjat med lite frukost och snart även lite film. Vi kommer antagligen inte ens komma ut och fota utan somna i sängen igen. Nejdå, det ska nog gå bra! Hela familjen är och kollar på Villa BK (bandyfinal) i Uppsala så vi lär vara själva hela dagen!

Ni får kanske se några bilder ikväll! Förresten så tänkte jag göra om bloggen snart igen, har ni några förslag? Hur vill ni att bloggen ska se ut?


powerwalk


photo & model: me

Nu är det så att matchen blev inställd idag, Hörby hade nämligen inte tillräckligt med spelare så vi är vidare i DM. Vilken prestation! Slutmesat, jag har precis varit ute på powerwalk och nu är Ebba här, får se vad vi hittar på!

halv nio en lördag

Mina planer om en sovmorgon gick väl lite sådär, jag vaknade halv nio. Kul, och planerna igårkväll blev också ändrade, det slutade med att jag kollade på när Junior och hans kompisar spelade bowling och sedan var han här en sväng. Så det blev faktiskt bättre än att kolla på film alldeless ensam hemma.
Mina planer för dagen, eftersom vi har DM idag så ska hela laget samlas på Jungavallen och äta innan vi åker vidare till Nossebro för att spela mot Hörnebo.
Efter det följer Ebba med mig hem och sover här för imorgon vankas det fotodag med massa mys! Längtar!

ansiktsvård



Jag har helt glömt bort alla dessa grejer jag lovat att visa men med lite påminnelse utav min vän Ebba som precis börjat med detta så kom även jag ihåg det!
Dessa är de produkter jag använder mest till ansiktet, vissa saker är jag mer nöjd med än andra. För tillfället använder jag knappt någon rengöring alls för att jag är så otroligt trött på mornarna och det märks absolut på hyn.

1. Sminkborttagning, Gentle eye make-up remover, The Body Shop
2. Ansiktsrengöring, Gentle Facial Wash vitamine E, The Body Shop (rekomenderas starkt!)
3. Vårdande gel, Penzim, Cindys Beautybox
4. Bra till allt kräm (finnar, sår, ärr, brännmärken), Tea Tree Cream, köpt från en privatsäljare
5. Medel till finnar, ACO acnelösning, apoteket
6. Läppsyl, Tass salva, apoteket (rekomenderas starkt!)
7. Rengöring till piercings m.m., Facial Wash Wildcat, One Way Lidköping (piercingstudio)

one moment ago


outfit for the day


photo by & model: me

På bilden syns inte skorna speciellt bra, inte heller halsbandet men jag har ett par kilklackar från din sko och ett halsband jag fick i julklapp utav Julia.
Min dag har sett ut som såhär att jag varit på mammas jobb och lämnat lite saker, jag har även suttit på trappan och solat en stund. Otroligt skönt, det är ju nästan sommar ute!

a smaller version

Godmorgon! Jag håller just nu på att kolla på big brother eftersom jag somnade igårkväll!
Dagens planer är suddiga, det blir nog en myskväll framför tv:n alldeless ensam.. om det nu inte finns någon mer ensam själ i närheten! I så fall kan du ju höra av dig.
Jag ska iallafall sova tidigt för imorgon är det DM match, trodde ALDRIG att jag skulle få spela men det blir superkul! Dock väldigt nervöst!

Ne nu ska jag klä på mig och göra mig klar för skolan.


hairdone


50 års kalas

Storbak i lillstugan, haha. Våran lärare fyllde 50 så vi fhorde en tårta till henne. Dock så fanns det ingen elvisp så vi fick vispa för hand men resultatet blev bland det godaste jag ätit, muuuuums!


torsdag 08.01

Ilskan som uppstår när man märker att filmen man konverterade igår blev fel, åååh!
Men jag är uppe nu och ska strax till skolan, när jag kommer hem tänker jag slänga mig i sängen och kolla på gårdagens big brother, jag såg bara halva men det verkar ju som att det är det jag missade som va intressant! Amandus grät och Hanna R fick ett utbrott? Sånt gillar jag! (haha)
Efter det är det träning och dags att sova igen!


konvertera film

Hej hopp, jag är helt slut och nu skulle jag bara vilja krasha i sängen framför en film och det är precis vad jag tänker göra! Gud så skönt.
Förövrigt så guck träningen ganska bra, väldigt jobbig men det är skönt nu efteråt! Det är träning även imorgon men på fredag blir det lugnt, jag är hemma själv så vi vad jag hittar på för roligt!
Just nu håller jag på att ändra format på någon film men jag har ingen aning om jag gör rätt, har ni några tips på hur man gör?

branäs 2012



Här är några utav alla bilder från klassresan, det kommer komma fler inlägg med bilder i! 

Gina Tricot



Såhär ser jag ut idag i en orange klänning från Gina Tricot, super skön outfit om man inte orkar fixa sig!
Nu ska jag plugga lite och äta för om några timmar är det träning. Härligt att träna ute nu när det är så fint väder! Jag har även fått bilderna från klassresan så jag visar nog några av dem om en stund, ingen superkvalité på bilderna men det är iallafall bilder!

festkommité

Nu lämnar jag hemmet och när jag är klar ska jag till skolan och festkommitémötet. Nu börjar det planeras för 9ans fest! Ska bli så otroligt roligt att få vara lite delaktig i detta! Förhoppningsvis blir det väldigt lyckat!
Efter skolan så hoppas jag att jag fått bilderna från skidresan så då kan jag visa dem. Jag ska även träna!


top model sverige

Just nu riggar jag upp med frukt i sängen eftersom snart är det top model sverige! Det får man ju inte missa, är det någon av er som följer det? Vem är i så fall eran favorit? Min är Alice eller Rebecka! Otroligt fina båda två måste jag säga! Efter detta otroliga (host host) program tänkte jag läsa lite, vi håller just nu på att läsa Sandor slash Ida i skolan så jag tänkte komma in i den. Efter det kommer jag antingen däcka eller se på Big Brother, får se vad kroppen bestämmer!


20-05-12

Ny dag, nya bekymmer. Helt klart! Ja vad ska man säga, humöret har gått upp och ner idag men just nu är jag hyfsat glad så jag tänkte passa på att plugga lite så det blir gjort!
Sedan får det nog bli en film eller två, har ni några tips på bra filmer?

Otroligt duktig tjej, detta är absolut den låten som spelas oftast i mina hörlurar!


ny säng



Bilderna blev inte så bra som jag hoppats på, man ser knappt någon skillnad! Men den nya sängen står nu i ryummet och den är 15 cm bredare än den gamla! Toppen, dock så är denna mycket mjukare så det kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig!
Nu tänkte jag inviga sängen med lite film mys, chao!

montera ihop

God kväll kära läsare! Just nu är det full rulle i mitt rum, det monteras ben och bärs ut möbler! Snart får ni se resultatet!
Träningen gick bra, vi var väldigt få och eftersom det varit två träningsmatcher i helgen så var det väldigt lugn träning men vi hade kul! Imorgon är det en lugn dag, det kan jag nog behöva efter nästan en vecka med aktiviteter hela tiden. Ne men nu ska jag hjälpa pappa, jag skriver alldeless strax igen!

hemma

Vad har jag haft för mig de senaste 5 dagarna? Jo jag har varit i branäs och åkt massa skidor. Eller nej, snowboard för min del!tyvärr har jag inga bilder ännu men förhoppningsvis får ni se dem senare i veckan! Vi hade iallafall en superbra resa måste jag säga! Jättefint väder så det finns inget att klaga på (nästan). Jag tänkte att jag berättar mer när jag visar bilderna!
När vi väl kommit hem så var det bara att åka hem, packa om och sedan vidare på match i grästorp! Fullt upp!
Idag har jag självklart varit i skolan, och nu tänkte jag höja musiken och städa! Nästan så jag blivit proffs på det efter branäsresan! Anledningen till att jag ska städa är iallafall att min nya säng har kommit! Men den får inte komma in i rummet om det inte är städat så nu kör jag!

 

leaving town

Godmorgon!
Nu är exakt allt klart för resan! Allt förutom jag, men det är väl inget att göra åt det antar jag! Så om ca 40 minuter sitter vi i bussen på väg mot Branäs för våran lilla klassresa, 4 dagar är vi borta. Ne nu ska jag ta och kila iväg mot skolan där klassen väntar!


snabbis

Just nu sitter jag och hjälper Ebba med hennes blogg men hon slutade precis svara så nu är jag på dåligt humör, igen! Blää tycker lite synd om min klass som ska behöva stå ut med mig i 4 dagar nonstop. Nedå, det ska nog gå bra! Mina planer för ikväll är att vara vaken så länge som möjligt så jag kan sova i bussen imorgon! Ganska smart va?
Min dag har varit lugn, fysikprov som inte gick alls bra! Väldigt svårt! Efter skolan packade jag och tog en tur till ica för att köpa det sista inför resan! Ne nu ska jag sluta!

branäs


photo by: me
model: me

Nu packar jag för fullt, imorgon åker vi ju till Branäs med klassen så uppdateringen kommer inte vara speciellt bra men jag ska försöka skriva lite då och då!
Vi är iallafall borta tills på söndag. Förhoppningsvis har jag även tagit några fina bilder som jag kan visa här!
Nu ska jag fortsätta packa så att jag blir klar någon gång!

att lämna ett cv till sommarjobbet


Nu åker jag och lämnar mitt cv, hoppas det går bra så man kan tjäna lite pengar i sommar!

Morgonhumöret visar sig men idag måste jag...

Morgonhumöret visar sig men idag måste jag till skolan eftersom vi har nationellt prov nu på morgonen och det är sista dagen innan resan så det är nog bäst! Efter skolan ska jag in till vara och lämna ett cv sen hem igen och packa! Nu hinner jag inte skriva mer, frukost som gäller!


kryar på mig

Min dag har bestått utav plugg, mycket musik, ansiktsmask, fotbad och en massa filmer. Ganska bra dag för att må sådär, men nu är det mycket bättre och det får bli skola imorgon om inget drastiskt händer!
Vad som händer resten av kvällen vet jag inte riktigt, jag är hemma själv eftersom familjen ska åka och kolla på bandy så jag får underhålla mig på egen hand!


sjukling

God morgon fellows!
Det blir ingen skola för mig idag för jag mår långt ifrån bra! Huvudvärk och ont i maggen är inte jätte rockigt om man säger så, så jag ska stanna hemma, ta det lugnt och försöka bli frisk! Jag får väll passa på att plugga och lite annat med, när jag ändå är hemma.

Lite nytt i garderoben + mina favorit skor!



virkad bikini - munkjacka - mjukisshorts - röd klänning (fick ingen bra bild) - mina älskade converse

intagningsprov



Jag tänkte bara meddela om att bildkvalitén blir otroligt dålig eftersom jag nu för tiden måste ladda upp via mobilen, det avbryts från datorn. Men här är de tre låtarna jag spelade idag som jag lovat.
De flesta vet ju om att jag håller på med musik och tycker det är väldigt roligt, så idag har jag varit i Skara och fjort ett intagningsprov till mop som är en musiklinje. Får se hur detta går!


just nu


photos by: me
models: Henny, me

Hemma och trött som bara den, jag tänkte gå och lägga mig en stund för jag tror inte jag är frisk, mått dåligt sen i lördags så om jag ska vara frisk till Branäs så är det bäst att jag börjar krya på mig nu!
Just nu sitter jag ute på trappan med Henny (hunden) och solar, otroligt skönt att det äntligen är lite varmt! Så vi tar vara på tillfället.
Tänkte berätta lite om min helg, i fredags var jag ju hos maria med julia och johanna, efter det åkte vi in till kronan, det var inte så roligt som jag trott det skulle vara men inte heller tråkigt! Efter det fick vi stå ute och vänta på mamma men vi hade en hel bil med killar som gjorde oss sällskap, fick även köra hem två av dem eftersom de inte hade plats i deras bil.
På lördagen gjorde jag inte mycket mer än att spela gitarr/piano och på kvällen kom Julia & Ebba hit, kollade på melodifestivalen och myste! Senare på kvällen kom öven lite andra personer hit men de stannade inte så länge! Igår var Ebba kvar en stund så vi låg bara och slappade tills hon åkte hem och då fortsatte jag med slappandet eftersom jag inte mådde alls bra!


hämtad

Hejsan kära vänner! Jag är i full gång med att packa inför kvällens festligheter! Jag blir strax hämtad utav Julia och åker till Maria där vi ska äta och göra oss i ordning för Kronan, det blir nog riktigt kul! Detta blir ju första gången för mig eftersom att jag gick på kryckor första gången vi fick gå!
Min dag har varit ganska så stressig, först skola och sen har jag suttit och försökt printa in texterna som jag ska kunna på måndag men det har inte gått något bra så nu har jag lite smått panik över att jag inte ska komma ihåg något, vad gör jag då?
Juste, jag har även fått hem kläderna jag beställde från H&M i helgen, de gick superfort! Så jag har fått lite utskott i garderoben, dock så är jag missnöjd med bikinin, jag får se om jag behåller den eller inte!


photo by: me
model: Håkan Hellström

photo from 2010

Vi fick sluta tidigt idag och med andra ord är jag redan hemma!
Tänkte ta i tu med lite pluggande och sedan får vi se vad jag gör, kollar på film kanske eftersom ikväll så ska jag på en föreläsning i Vara. Med andra ord kommer jag inte uppdatera så mycket ikväll men ni har väll blivit vana vid det nu. Jag ska försöka skärpa mig, verkligen!
Ne nu ska jag sitta ner med böckerna!


vår

Det är redan torsdag, går tiden snabbare efter sportlovet? Man kan ju alltid hoppas!När jag vaknade och kollade ut genom fönstret så fick jag se snö.. Det var ju på väg att bli vår! Men nu ligger det 5 cm snö på gatorna och det håller på att bli mer. Något annat som gör dagen ännu värre är att jag missar träningen ikväll för att vi ska på en föreställning med våra föräldrar om alkohol och tobak. Det är nämligen obligatoriskt genom skolan så vi får vara lediga en annan dag istället, det är ju ganska okej!
Nu hade jag tänkt göra mig klar för skolan och sedan bär det av ut i snöstormen.


Big Brother


photo by: Ebba Hofling
model: me

Jag är dötrött efter att knappt ha tränat, jag var med på uppvärmingen sen var skadorna igång igen. ÅÅÅÅH! Men jag hoppas på att det blir bättre tills imorgon och att jag kan spela om jag är tejpad!
Förutom träningen så har jag pluggat lite, börjat kolla lite på fysiiken som vi ska ha nationellt prov i snart, jag har även gjort lite matte och annan fysik. Känner mig hyfsat duktig så jag tänkte belöna mig med Big Brother om en stund, super. Efter det måste jag helt klart sova för såhär orklös har jag inte varit på flera veckor, Big Brother tar helt enklet kål på mig. Hjälp...

XVI

Godmorgon puddingar!
Jag är alldeless strax klar för skolan nu, det enda som saknas är att packa väskan sen är det dags att gå. Jag tänkte berätta lite om planerna i helgen, på fredag blir det Kronan XVI och på lördag ska jag kanske träffa Felicia, om inte får vi se vad som händer. På söndag ska jag spela/kolla på match, får se hur det blir!
Dagens planer är iallafall träning och inget mer, känner att jag inte gör någonting på dagarna nu för tiden!


Peace and love

Mitt liv är så nära det kan bli på att gå under, jag kollade på P&Ls hemsida och fick se att Rihanna kommer vara där och det ska vara den enda konserten hon gör i Sverige sommaren 2012. Om inte min mamma hade varit så orolig så hade jag och Ebba varit där i sommar men nejdå. FML

mango på ica


photo by: me

Tisdag eftermiddag och jag har ingenting att göra, jag ligger bara i sängen och kollar på tv. Vad ska man göra? Plugga jag vet men ack så tråkigt. Men ju tidigare man börjar desto snabbare blir man ju klar!
Det är ganska skönt i skolan nu för det enda vi gör på svenskan och studietiden är att prata om klassresan nästa vecka så det blir inte mycket gjort!
Förutom det så har jag haft ett litet "mango-problem", jag och Julia skulle till ICA för hon skulle köpa ett kuvert och jag fick för mig att köpa vindruvor men dem va mogna så då köpte jag en mango istället. När vi kommer tillbaka till skolan och skulle skära upp den så märker jag att den är dålig och jag går därför tillbaka för att köpa en ny! Dock så är även denna dålig, jag blev så arg! Så Josef gick dit, skällde ut dem och jag fick både en ny mango + pengarna tillbaka! Vilken gentleman och denna gången var frukten perfekt!

paket!



När jag kom hem från skolan hittade jag ett paket på bordet och vad innehöll det? Jo sminket jag beställt från e.l.f. UNDERBART! Superbilligt och nu hoppas jag att det är bra med, jag gjorde tabben att jag köpte för mörk foundation, men den andra såg otroligt ljus ut.
Jag ska iallafall testa denna och se, den kanske passar jättebra ändå!

blogstart

Jag tänkte tipsa om Blogstart igen! Kommer ni ihåg att jag berättade om olika sidor som hjälper dig till ökad trafik till bloggen, detta är definitivt den effektivaste och jag har använt mig utav den ett tag, jätte enkel och smidig. Det är bara att gå in på www.blogstart.se, skapa en användare och börja samla poäng!


inte nu!

Godmorgon solstrålar, nu ligger jag i sängen och är precis nyvaken, inte redo för en ny vecka med skola men det är ju lika för alla så det är bara att köra på. Jag har ingenting planerat idag så det blir nog lite plugg kan jag tänka mig och så ska jag ta reda på om vi har träning idag eller inte, i så fall är det den sista vi har i Sparbankshallen detta året, lite tråkigt!
Förövrigt så är huvudet väldigt tugnt och huvudvärken är ett faktum, jag tror det är en rejäl förkylning på gång. Inte rätt timing nu när det är antagningsprov om en vecka och vi ska på klassresa till Branäs om 9 dagar, så jag hoppas på att den försvinner eller inte kommer alls.
Nu ska jag upp och äta frukost!



Jag har fått några förfrågningar om ifall jag kan lägga upp videor när jag sjunger låtarna som jag ska spela på provet, vill ni höra det?

klänningen



Otroligt svårt att visa hur klänningen ser ut på bild då den är mycket snyggare i verkligheten! Men detta är iallafall klänningen jag köpte i Lidköping igår. Endast 300:- så jag är mycket nöjd, jag har även skickat efter lite kläder idag, mest för mys och bad så jag hoppas att dem passar när de väl kommer hit!
Idag har jag jobbat, otroligt segt eftersom det kändes som att tiden gick i slowmotion, aldrig varit med om långsammare timmar! Men nu är jag iallafall hemma och har varit det ett bra tag, kollat på film och lite annat.

ingen ursäkt

Jag skrev ingenting igår, jag har väll ingen riktig ursäkt förutom att jag var lat. Men jag fick gå upp tidigt och åka till Lidköping för att handla lite och kolla på handboll! Jag köpte inte mycket men nödvändigt, en säng som kommer stå i mitt rum om tre veckor! Underbart! Jag köpte även en klänning som jag tänkte visa någon dag! För tillfället ligger jag i sängen och kollar på tv, laddar upp för lite jobb om man säger så! Det är tydligen afternoon tea tema så kolla gärna in!


alla tankar till dig

Gårdagen fick en drastisk vändning efter träningen och det slutade med att jag tillbringade hela kvällen med Ebba, alla tankar till dig vännen ♥

Därför blev det ingen uppdatering nu på morgonen eftersom jag sov så länge jag kunde innan skolan började. För tillfället håller jag på att rensa garderoben så jag får plats med lite nytt, det behövs verkligen. Både rensas och bli köpt, samtidigt som jag gör detta så lyssnar jag på musik och småstädar rummet, det är ju trots allt helg redan och det kan ju firas med ett fint rum!
Jag har iallafall kommit på varför det alltid ligger käder i mitt rum, det är för att jag inte har någonstans  att hänga dem! Så jag funderar på att köpa några krokar att hänga på väggen eller en liten klädstång att ställa i rummet, det kan nog göra susen!
Menjag ska fortsätta med detta en liten stund och sedan ska jag packa väskan för det är nämligen västgöta träning idag, enda borta i Nossebro så det blir en helkväll!


våren är på väg

Hej allihopa!
Just nu håller jag på att beställa hem lite kläder och packa inför träningen som är ikväll, jag har även fått några frågor om vad jag tränar och de flesta vet att det är fotboll jag tränar! Jag har även fått en fråga om vad jag använder för skor när jag tränar, både inne, ute och överallt. Det tänkte jag visa i ett inlägg ikväll eller imorgon. Jag ska också försöka byta batteri i kontrollen så jag kan visa vad jag har på mig och annat!

Förövrigt så har dagen varit riktigt lugn, har endast haft tre lektioner eftersom vi var i Vara på en föreställning, själv så tyckte inte jag att den var speciellt bra men den va helt okej. Den handlade om internet, och lite annat. Bättre än många andra föreställningar vi får gå på!


suddiga minnen

Mitt strålande humör försvann precis när jag märkte att batteriet i min utlösarkontroll var slut. Jag som hade tänk visa vad jag skulle ha på mig idag,
Men jag ska till matbordet en stund och sedan ska jag göra mig klar för skolan.
Det var första gången jag använde ricinolja igår så nu är det bara att hålla på i en månad och sen får vi se om det gett något resultat!
Planerna för dagen kommer se ut såhär: skola, plugga/städa/rensa garderoben, träna, äta, sova. Men eftersom jag känner mig så vet jag att nr två på listan inte kommer bli gjord. Toppen!


suddig bild men jag hann inte ordna det.
photo by: Ebba Hofling
model: me