RSS 2.0

sms-inlägg

Lat som jag är så orkar jag inte starta datorn, med andra ord får det bli ett sms-inlägg! Träningen gick riktigt bra och nu efteråt kollade jag på sverige-kroatien som slutade med 3-1 till Sverige! Jag tänkte kolla på Big brother en stund och sedan sova direkt så jag orkar upp imorgon. Vi ska på någon föreställning som heter hjärta mig så vi får se vad det är för något! Nu säger jag godnatt!


astronomi

Inlägget imorse sov jag bort så jag skriver ett nu istället, jag och Dennis sitter i ett litet rum och jobbar med astronomi. Vi går mot MVG! Ne men vi ska göra ett arbete om relativitetsteorin och tvillingparadoxen. Obegripligt? Ja!
Efter skolan följer Julia med mig hem och sen ska jag iväg på träning, grusträning till och med.


Music and production

Jag är helt uppe i musiken för tillfället, jag letar som en galning efter låtar till MoP. Har ni några tips?

Detta har jag gjort ett bra tag och har därför suttit med gitarren hela eftermiddagen men nu får jag ta tag i verkligheten och laga lite mat. Jag har även dundergoda nyheter! Kommer ni ihåg att jag skrev för ca en vecka sedan om en medicin jag inte skulle få äta för infektionen runt munnen? Jag får göra det nu! Dock får jag inte äta några mjölkprodukter men det är det verkligen värt! Så nu hoppas jag att dem hjälper och om de gör det så får jag väll visa en innan och efter bild på även detta för nu har Ebba fixat ricinolja till mig! Toppen!


flawless foundation routine

Här är videon jag pratade om för ett tag sedan, det blev ju aldrig av att jag visade den så nu kommer den! Tänk vad smink kan göra skillnad, önskar att jag orkade lägga lika mycket tid på smink som henne.


konditori nordpolen


photos by: me
model: ebba - konditori nordpolen - ebba
Detta blev en liten summering utav gårdagen, jag och Ebba fick INGET gjort i Vara igår förutom att jag köpte en ny eyeliner och vi tränade. Självklart fikade vi på nordpolen också! Apoteket hade stäng.. vi var inte i tid om man säger så.. Men det löser sig nog ändå hoppas jag! Jag har iallafall tagit en före-bild nu så om en månad ska jag ta en efter-bild. Hoppas det blir någon skillnad!
Nu ska jag göra mig klar för skolan och efteråt har jag inga planer, kanske ska plugga eller något. Får se hur det blir!


regn och rusk

Hur tråkigt är inte detta? Jo extremt tråkigt, jag som hade vårkänslor nu i helgen!
Min skoldag har varit otroligt lugn, vi har inte gjort speciellt mycket förutom att boka skidor och annat till klassresan som är om lite mer än två veckor! Ska faktiskt bli riktigt kul! Vi ska till Branäs, hoppas bara att det finns någon snö då!
Förövrigt så håller jag på att byta om från idrottskläder just nu, ska ta bussen in till Vara om en stund som jag berättade tidigare. Tror det kommer bli riktigt mysigt och kameran kommer vara med så ni får nog se bilder imorgon eller ikväll!
 


slapp

Vad hände? Jo jag bloggade inte. Simpelt.
Jag tog det väldigt lugnt igår och gick knappt utanför dörren, vilade mig för skolan helt enkelt. Men nu är det dags igen och då går det ju inte att sova, dagens bravader kommer bestå utav först skola som sagt, sedan hem och packa för att ta bussen in till Vara där Ebba väntar, vi ska gå några ärenden, fika och efter det är det fotbollsträning! Toppen om ni frågar mig!
Just nu sitter jag i handduk och ska gå och äta frukost. Sen får jag nong sätta lite fart!


fotografi

Som jag skrev tidigare så blev det en toppenkväll! Så tack till Ellie som fixade detta!
Nu på förmiddagen har jag även börjat tänka lite, det är nämligen så att om två veckor kommer jag vara på ett antagningsprov till Music and Production. Men jag har INGEN aning om vad jag ska spela/sjunga, har ni några idéer? Tipsa gärna!

Nu tänkte jag fortsätta kolla på film och även ladda ner några nya, det är ju toppen att tankafetast är tillbaka igen. Dock tror jag ine att de ens tänkte lägga ner den från början, de ville nog bara få mer publicitet!

camera: Canon Eos 1100D - SIGMA 18-125mm


party

Aja baja! Uppdateringen igår var inte så bra men Julia kom hit efter skolan och sen åkte vi till Maria. Gjorde oss i ordning och gick efter det kom killarna som varit hos Joel och hämtade oss så vi gick till ellinor! Superkul hela kvällen och sedan kom jag hem vid 02.30 ungefär, ganska skönt att det inte blev så sent! Så nu ligger jag framför tv:n och tänker nog fortsätta med det om jag inte träffar någon kompis!


the lion's roar

Fredag! Äntligen fredag!
Veckan har faktiskt gått riktigt snabbt och nu är vi framme vid höjdpunkten, helg! Men innan det så måste vi ju gå o skolan i 6 timmar men dem går nog fort!
Efteråt ska jag dra iväg Julia till apoteket om inte Ebba redan fixat det? Ska se om ricinolja finns. Med tanke på att Kvänums apotek är superlitet så tvekar jag men jag ska se! Sedan ska vi hem till mig som sagt. Jag tror detta kommer bli en toppen weekend. Nu ska jag kila till skolan!

First aid kit - The lion's roar


redan fredag

Träningen gick alldeless utmärkt fasktiskt, nöjd tjej!
Min planer för resten utav kvällen är inte speciellt stora, plocka ordning lite och sedan sova som en stock.
Morgondagen har desto mer att erbjuda, först skola efter det kommer Julia hit och sedan åker vi vidare till Maria för förfest. Till slut hamnar vi hos Ellinor och någon gång ska väll även jag hem antar jag. Sen kommer jag sova i flera dagar, toppen!


photo by: Miranda Bergman
model: me

vårkänslor


photo by, model, rediting: me

Matteläxan är gjord och det är nästan så jag funderar på att göra en till så jag slipper det nästa vecka. Bara för att det gick så snabbt och bra så jag passade på att redigera en bild jag tog tidigare idag, rättare sagt två!
Tyvärr så krånglar camtasia så jag har inte kunnat visa hur jag gör men detta är utan tvekan den enklaste redigeringen man kan göra! Bara att klistra ihop två bilder och sedan mixtra lite med opaciteten och voála!

oversize


Tights: H&M
Oversize tröja: JC

Outfit for today, not very special but comfort!
Jag tänkte redigera några bilder nu och även fortsätta lära mig hur man spelar in skärmen så att jag kan visa hur jag redigerar mina bilder. Om en liten stund ska jag äta och plugga, jag ska städa (hosthost) och jag ska träna. Förhoppningsvis kommer även Ebba hit för vi ska gå och köpa ricinolja, får se om det får håret att växa som alla säger!

repris

Jag har hittat min räddare i nöden då jag är alldeless för trött för att kolla på Big Brother på kvällen, det går en repris på morgonen! Dock tror jag att det är ett avsnitt efter så idag såg jag antagligen tisdagens avsnitt om jag förstått det hela rätt!
Nu ska jag skynda till skolan och efteråt ska jag träna.
Jag har inget vettigt att säga förutom att jag har lite bråttom så ni får ha det toppen!

Jo juste! Grattis till Kronprinsessan och Daniel som fick en dotter i natt!




monsterpass

Jag är totalt död efter dagens träning, nu märker man hur dålig kondition man faktiskt fått! Ett riktigt monsterpass är vad det var! Men lite mat efteråt gjorde susen så nu tänkte jag sätta mig framför tv:n och ta ett dunderstort glas saft för att återhämta mig. Haha idiot.
Innan träningen kom Anton hit en stund, länge sedan vi umgicks utanför skolan så det var väldigt kul! Med andra ord blev det inte mycket städat... Pinsamt med tanke på vad jag skrev tidigare.. Imorgon får det bli en superduktig dag med både plugg, städning och träning! Hjälp, så mycket har jag nog aldrig gjort på en dag!

photos by: Ida Persson
photomoment: summer-10


I BELIEVE IN CHANGES

Kul väder att träna i om en stund! Löpning! Men jag hoppas att det kommer någon mer än jag som är halvskadad som inte kan ge hundra.
Efter träningen är det iallafall mat tillsammans med laget och lite möte tror jag med.
Dagen har varit riktigt lugn, fortfarande ont i magen så vi har tagit det lugnt för det mesta. Planerat lite inför helgen och sådant då vi ska till Ellinor. Mer än så har vi inte kommit fram till än men jag kan slå vad om att det blir roligt!
Nu ska jag packa väskan och äta lite så jag orkar träna, jag ska även städa rummet. Efter att ha fått höra utav mina vänner att det ofta står på min blogg men att det aldrig händer så ska jag verkligen ta tag i det idag!


Utkast: Feb. 21, 2012

Jag kan lova att ingen har missat denna låten, men det är nog inte speciellt många som känner till denna tolkningen eller killen. Han var med i Idol 2010.
Jag måste säga att jag gillar denna covern, rolig och Daniel är riktigt bra på att sjunga! Ja, vem trodde att Mange Makers skulle gå att göra något vettigt utav? Jag tucker iallafall att ni ska kolla in hans youtube kanal, norbergnorberg. Det finns några sköningar där.


camtasia studio 7

Nu luktar det mat i hela huset och kameran sitter på laddning! Jag har nu försökt lära mig camtasia studio 7 som är ett program där man spelar in datorskärmen! Jag har fått förfrågningar om hur man redigerar "rymd bilder" och den med tatueringen. Så jag ska försöka mig på det men jag lovar inte att det blir bra. Dock ska jag inte göra någon film idag, det kanske blir i helgen!


Gossip Girl season 5



Såhär har jag sett ut idag, den blåa skjortan från JC som jag köpte i Göteborg förra veckan och att par svarta jeans, enkelt men snyggt enligt mig! Nu syns färgen mycket bättre än den jag visade i helgen! Jag hade även ett silvrigt halsband som jag fick utav Julia.

Jag har fått massa gulliga kommentarer det senaste och jag måste verkligen säga tack, jättekul att ni inte bara läser utan också kommenterar! Mitt "jobb" blir mycket roligare då!
Nu efter skolan har jag varit lite med Birk, det blev mest pratat eftersom han skulle hämta ett busskort som han behövde låna. Nu efteråt har jag skyndat mig ut och tagit några bilder och nu tänkte jag kolla efter något ställe där man kan ladda ner Gossip Girl season 5, vet ni något ställe?

inga planer

Jag har lite bråttom, jag sov längre med tanke på hur jag mådde igår och jag vaknade idag och mådde likadant. KUL! Men jag ska iväg till skolan och sen om jag inte blir bättre så får jag gå hem.
Med andra ord har jag inte kunnat planera någonting för dagen så jag får väl kolla på film eller plugga kanske. Ne men nu är det nog dags för mig att hitta lite kläder och gå till skolan!


ansiktsmask

Nu är jag hemma ifrån träningen i Vara, jag kan varken säga om det gick bra eller dåligt men magen är aningen bättre iallafall. Benen är fortfarande väldigt sega från yogan igår så jag tänkte lägga mig på spikmattan och kolla på Big Brother, när jag fick veta att Hanna Widerstedt skulle vara med så blev det genast intressantare! Tjejen är ju sinnersjuk, så jag ska kolla lite snabbt och sedan sova.

Innan jag startar tv:n tänkte jag tipsa er om en grej! En ansiktsmask som gör under för huden, ansiktet blir som en babyrumpa efteråt!
The body shops sink-in moisture mask i serien VITAMIN E. Riktigt bra, dock lite svår att använda men det kan vara för att jag inte läst anvisningarna så noggrant!


förklaring


photos by: me
clothes: jeans from Serious Sally, shirt from Vero Moda

Såhär ser jag ut idag, det var tänkt att jag skulle gjort detta inlägget tidigare men jag somnade och ja. Jag mår inte så värst bra idag, haft ont i magen sedan jag åt frukost och inget har gått som jag velat. Till exempel så fick jag veta att jag inte får äta medicinen jag skulle gjort för att få bort infektionen jag har runt munnen. Nu tänker ni garanterat, UUUUUUUSCH! Men jag kan förklara. Många av er som känner mig eller är uppmärksamma har antagligen sett att jag är väldigt röd runt näsan/munnen och det är som prickar. Nästan lite likt finnar, så har jag haft det i över ett år och nu har jag sökt upp en läkare för detta. Det visade sig att jag fick en infektion när jag var i Egypten som har hållt i sig och blivit värre och värre. Så jag skulle få medicin för att det skulle försvinna men nu får jag inte äta den pga mina problem med njurarna. Mitt liv suger.

rain burst

Godmorgon, jag är till och med nyduschad till första dagen i skolan. Är jag inte duktig?
Nu ska jag iallafall äta lite frukost och sedan pyssla om min piercing som aldrig tycks bli bra! Nästan så jag funderar på att ta ut den men nej! Bara att tvätta järnet!
Sedan bär det av till skolan precis som för många andra och planerna jag har för eftermiddagen är ännu lite oklara. Ebba pratade om att hon ville till Vara innan träning så jag kanske tar en tidigare buss eller något liknanade. Nu ska jag äta!


G Ö T E B O R G


photos by: Ebba Hofling
clothes: Vero Moda - KappAhl - JC- Vero Moda - Missäy

Här har ni några bilder på vad jag köpte i Göteborg, dock var det ett vitt linne till men det hittade jag inte nu! Det var dock från BIK BOK. Jag är hyfsat nöjd med min dag i Göteborg fast självklart så hade jag gärna kommit hem med mer!

skola

Förlåt för mycket dålig uppdatering de senaste dagarna men jag var upptagen hela helgen och nu idag har inte datorn fungerat! Men nu är jag här för att uppdatera igen!
Jag kom alldeless nyss hem från träningen, yoga och styrka. Eftersom jag är kass på båda två så är jag glad att jag lever!
Vad jag gjorde i fredags har jag inte berättat än, Paulina, Karin och Julia var här så vi pratade mest och hade det riktigt kul. Inte träffat varandra på superlänge! När de åkt hem så kom Jonatan till mig och Julia för vi skulle åka skridskor, med andra ord tog vi vårt pick och pack till Oltorp och efter ett tag kom även Gustaf dit. Det slutade med att alla fyra hamnade i min säng och kollade på film. Gårdagen var väldigt lugn, jag var med både Gustaf och Ebba som sov här och idag har vi bara tagit det lugnt. Pratat och kollat på film! Skönt att träffa henne igen efter en hel vecka borta!


vad hände?

Vad hände? Jag som skulle visa vad jag köpte igår när jag var i Göteborg! Men så blev det inte för snart kommer Julia hit och om någon timme kommer Karin och Paulina hit också! Så det kommer bli en toppendag. Ikväll ska vi åka skridskor ett gäng, och jag som inte kan åka skridskor! Men det blir säkert kul det med!
Nu har jag lite bråttom, Julia kommer när som helst och jag har inga kläder på mig! Chao


inställd träning

Min kväll blev inte alls som jag tänkt! Pillan åkte hem tidigare för att jag skulle träna men när jag kommer till idrottsplatsen så visar det sig att träningen är inställd! Kul! Så jag sitter hemma själv och är hungrig!
Funderar lite på vad jag ska ha på mig imorgon och även vad jag ska köpa, är grymt shopping sugen så jag skulle nog kunna handla vad som helst men det är nog bäst att låta bli!

tips



http://kittigustafsson.blogg.se/
Läs bloggen!


Pernilla Ljungqvist

Godmorgon!
Jag är nu uppe efter att ha drömt en liten mardröm. Hemskt!
Men om en stund kommer pillan hit och då blir det livat! Vad vi ska göra är ännu oklart men det lär bli kul! Innan hon kommer tänkkte jag försöka få med mamma ut så jag kan övningsköra lite! Fast det är ju massa snö ute.. Tänk om jag kör i diket? Jag kanske borde hålla mig inne.
Hur länge Pernilla är här vet jag inte riktigt, men jag vet att jag ska till Göteborg imorgon!


photo by: me
model: me

choklad och hallonsufflé

Vad säger ni? Är det inte dags att dra igång en tävling?
I så fall kommer den komma upp imorgonkväll men jag måste komma på något bra pris och lite sånt först.
Min alla hjärtans dag har tillbringats framför tv:n för det mesta, ätit massa choklad och nudlar. Inte så rockigt kanske?
Men imorgon kommer jag ha desto roligare! Pillan kommer hit, saknar henne så jag tror jag dör! Jag har skrivit om henne flera gånger förut men för er nya läsare så är hon som en tvilling. Samma humor och vi har alltid roligt, tyvärr bor hon i Skövde men eftersom våra familjer umgås och vi brukar åka på resor tillsammans så har vi lärt känna varandra!
Nu håller jag på att fota min lillasyster som gör chokladsufflé, vad hon fått idéen från har jag ingen aning om men det blir säkert jättegott!


photos by: me

bloggpausen är över

Jag är nu tillbaka i bloggvärlden och lyckan när man ser på besöksstatistiken är obeskrivlig! Jag trodde inte att någon skulle kolla på bloggen medans jag var borta men ack vad fel jag hade! Det är sånt som får en att vilja blogga igen!
Nu när det är alla hjärtans dag så tänkte jag önska alla gulliga par en bra dag och vi andra får helt enkelt suckta efter någon till nästa år! Skämt och sido, så illa är det inte! Men jag hoppas att alla får en superbra dag och att det blir ännu mysigare än vanligt!

Min helg var otroligt bra, på fredagen träffade jag tjejerna och sedan åkte vi in till Vara för att äta på Bistro, grymt bra mat! Efter det gick vi till Ester som fyllt 17, hade superkul allihop och jag tror vi kom hem vid 3.30 eller något liknande. På lördagen låg jag i sängen hela dagen, kollade på film och myste. Senare på kvällen åkte jag och Julia hem till Johanna där vi tog det väldigt lugnt, pratade och kollade på Melodifestivalen. Vi sov även där och på söndagen jobbade jag!
Igår var jag och Julia i Lidköping, först var jag hos hudläkaren, så nu ska jag få tabletter och hoppas på att det försvinner. Sen gick vi i affärer och åt, riktigt bra dag det med!


Jag gjorde varken inlägg igårkväll eller n...

Jag gjorde varken inlägg igårkväll eller nu på morgonen men just nu sitter jag i skolan, lyssnar på musik och tar det allmänt lugnt med Julia & Maria. Efter skolan ska jag hem och duscha, göra mig ordning för sen kommer tjejerna hem, sen bär det av till vara! Grymt!


Caroline Costa

Min gulliga syster har precis fixat frukt till mig, kan behövas efter denna dagen. Först ett tre timmar lång prov som förövrigt gick väldigt bra. Det hoppas jag iallafall! Sen var det två lektioner till och nu är jag hemma!
Jag tänkte faktiskt äta lite och sen ska jag städa mitt icke så fina rum, kanske fota lite med, det beror på om jag hinner eftersom jag har träning sen med!

Jag tänkte visa er ett klipp som verkligen ger mig rysningar! Det tar lite tid innan det börjar! Spola till 1:55 om ni inte vill lyssna på franska!


frost

Godmorgon! Nu packar jag väskan full med dricka och frukt! Det är prov på G! Efter provet är det bara två lektioner och sen är även denna skoldagen klar! Det går ju superfort nu för tiden.. Efter skolan ska jag städa eftersom jag inte gjorde det och jag ska träna. Riktigt skönt att vara igång igen!


photo by: me

muchos gracias

Just nu är allting knasigt, nacken gör ont, jag är trött, mamma tror att jag har körtelfeber. Detta känns ju super och till sist så är svenskauppsatsen i nationella imorgon = 3 timmars prov, inte superkul så jag tänkte faktiskt kolla på en film och sen sova. Det kan jag behöva tror jag!

Träningen förut gick förövrigt ganska bra, det är ju bara att jobba sig uppåt igen så det är de jag tänker göra! Träning varje dag! Ne inte riktigt, men det ska bli ändring!

nackspärr

Nu tar jag snart kol på migsjälv. Att vakna upp och ha extremt ont i nacken är verkligen inte kul! Så nu sitter jag med en värmekudde och svettas lite lagom.
Det är träning sen så jag hoppas att nacken blir bättre tills den, kondition som gäller. Inte speciellt laddad med tanke på hur mycket jag tränat de senaste två månaderna. 1 gång och det var i måndags, kuuuul! Jag kommer vara död, sen är det ju träning imorgon också! Hård start för mig men sen är det inget förräns på söndag så jag ska nog överleva!
Jag ska även städa för på fredag kommer Johanna, Maria & Julia hit för att göra oss klara och sedan bli skjutsade in till vara, äta lite gott och sen ska vi till Ester som fyllt år! De blir toppen! Synd att inte Ebba kan vara med, hon ska till Gävle hela lovet!


utkast

Hej mina kära och trogna läsare!
Nu sitter jag och njuter utav massvis med Annaellinor videor och ett glas apelsinjouice! Hur toppen är inte det? Hon måste vara Sveriges roligaste bloggare! Utan tvekan! För er som inte hr sett henne borde verkligen kolla hennes blogg, annaellinor.devote.se. Superkul!
Jag ska iallafall strax träffa Nelly och sen är det klassmöte som gäller. Ganska tråkigt att gå i skolan när man inte behöver?
På tal om skolan, nationella gick bra hoppas jag! Nu har jag inget mer ointressant att säga!

L,L,L

Godmorgon! Jag tänkte ge bloggandet en chans till och sen får vi se men ni får kanske vara beredda på att uppdateringen blir lite sådär framöver.
Nu ska jag iallafall göra mig klar för skolan, prov på morgonen. Är faktiskt inte speciellt nervös men det kommer väll när man sitter där antar jag.
Efter skolan ska jag bara hem, ta de lite lugnt och sen är det klassmöte om våran resa till Branäs. Det blir våran klassresa och vi lämnar stan i mars! Känns otroligt bra att få åka lite snowboard måste jag säga! Hur själva resan blir får vi väll se, men vi hoppas på det bästa!


vårkänslor

Ursäkta ursäkta ursäkta!
Jag har inte haft någon lust alls att blogga så jag har kollat på Gossip Girl och sovit istället. Funderar på att ta en liten paus från bloggandet men jag har inte riktigt bestämt mig ännu! Nu håller jag iallafall på att laga mat, ska snart iväg på träning. I Vara som alltid på måndagar, sen ska jag hem för att sova och ladda inför mitt allra första nationella prov som går av stapeln imorgon förmiddag! Lite jobbigt att det är första lektionen med tanke på att jag brukar komma sent på morgonen.. Men imorgon gäller det att vara uppe med tuppen och gå & lägga mig tidigt!
Nu ringde precis äggklockan, maten är klar!


photo by: me

tråkiga inlägg

Nu är jag hemma igen det tog riktigt lång tid att stänga idag så det blev ganska sent men nu är jag iallfall hemma! Skönt, är super trött så jag tänkte kolla på någon film och sedan sova! Tror jag kan behöva det efter ett antar sena kvällar!
Det som verkligen gjorde min dag var att jag insåg att det bara är 5 skoldagar kvar sen är det ju lov igen! Det känns som att jag aldrig är i skolan längre men jag klagar inte! Ne men nu ska jag inte sitta här mer, ledsen för två tråkiga inlägg idag!


sova äta sova

Besöksstatistik är krångligt! Ena dagen har man flera hundra läsare och andra har man 60 st, det m'rks vilka dagar ungdomar gör annat än att sitta vid datorn!
Jag har varit vaken ett tag nu, ätit lite frukost och duschad för jag ska strax iväg och jobba. Blivit mycket på senaste tiden, ska även jobba nästa helg. Men jag klagar inte! Alltid kul att få pengar, dessutom så är ju jobbet väldigt fritt! Superkul!
Nu tänkte jag göra mig klar, sminka mig och lite sånt sen kanske ni får se någon bild på hur jag ser ut idag men det blir efter att jag kommit hem!


phoyo by: Ludwig Ellhage
models: Maria Längfors & me

besök


photos by: me

Vi fick ett litet besök nu på förmiddagen som ni ser på en utav bilderna, inte rädd var den heller! Kompis hade han också med sig! Så efter att ha sett denna filur fick jag lust att gå ut för att fota så det gjorde jag och det blev ett par vinterbilder! Tänkte visa fler någon annan dag!

underbara lördag

Gårdagen var så lugn den kunde bli, jag och Elin var hemma. Kollade på några filmer och åt tacos så därför uppdaterade jag inget. Hade ju inget att skriva, men nu blir det ändring på det. Jag var ute och fotade lite för en stund sen så jag har några härliga vinterbilder att visa! Jag tänkte även sätta mig vid pianot. Kanske får ni höra något? Kom gärna med låtförslag så fixar jag kanske det!
Nu ska jag göra annat!


FF


photo by: miranda bergman
model: me

Fredag och vi fick sluta en timme tidigt! Helt okej så jag har varit hemma i 45 minuter redan, pratat lite med Miranda och börjat plocka ordning på rummet. Mamma och pappa är ju borta hela helgen så det blir mys med kompisar i 3 dagar. Det kallar jag lyx, dock ska jag jobba på söndag igen men det är väll kul det med!
Min dag har varit lite sådär, fortfarande på jobbigt humör men det är lite bättre nu, jag skulle behöva choklad! Men nu måste jag ta reda på vad jag ska göra ikväll!


varm choklad

Träningsverken är ett faktum! Jag är nöjd om jag ens klarar ta mig till skolan! Just nu är det tveksamt!
Men det är en skön känsla, jag älskar träningsvärk!
Idag försov jag mig inte så jag har hunnit äta och lite sådant, nu är det bara kläderna kvar! Hade verkligen velat ha mjukisbyxor, hur skönt hade inte det varit?
Ne nu ska jag inte tönta mig, vill bara berätta en annan sak jag älskar. Varm choklad! På morgonen, kvällen, i skidbacken, när man är sjuk. Alltid. Dock var den för varm idag så jag brände mig..


värdelöst

Humöret är i bott just nu därför tänker jag duscha och gå och lägga mig. Att man kan vara så arg? Träningen gick inte bra vilket inte är så konstigt men ändå, jag har ont i hela kroppen, allting är allmänt jobbig. Jag vill bara gråta.

Gör mig på bättre humör genom att gilla min facebooksida (HÄR) eller följa mig på bloglovin' bloglovin

kuddkrig

Försov mig idag igen så detta blir första inlägget för dagen! Förutom skolan idag så har jag inte gjort speciellt mycket. Lyssnat på lite musik och gjort några läxor. Nu tänkte jag fortsätta med att få ordning på rummet, det blir stökigt så fort? Sen ska jag träna! KUL! Dock så orkar jag ju ingenting längre.. Men det är ju bara att träna upp konditionen igen! Ne vad gör jag här egentligen? Jag har massor att göra!

Kuddarna jag gjorde är jag nu klar med! Dessa ska få pryda min säng!

fundering

Klockan är inte 21.00 än men jag tänkte gå och lägga mig. Jag mår varken bra eller har något att göra så då kan jag sova istället och hoppas på att det är bättre imorgon! Jag är ju inte jättesugen på att dra på mig en förkylning nu när jag får börja träna snart igen!
Jag har funderat på en sak ett tag eftersom jag fått kommentarer om att jag ska göra videoinlägg så tänkte jag prova det någon dag! Vad det handlar om eller hur det blir har jag ingen aning om eftersom jag avskyr att vara med på film där jag pratar. Fråga mig inte varför!
Med denna funderingen säger jag godnatt!

starship

Turen till vårdcentralen blev lite misslyckad då jag tabbade mig redan hemma och inte kunde gå dit! Bättre lycka imorgon! Jag har även varit på Kvänum Kök och diskuterat om i sommar, efter det har jag spelat piano för det mesta. Håller på att lära mig spela både melodi och ackord samtidigt. Krångliga grejer det där men jag gör framsteg! Därför tänkte jag fortsätta spela och fota lite imorgon istället, eller senare ikväll!
Nu ska jag iallafall fortsätta!


photo by: me
model: me

vårdcentralen

Godmorgon! Jag är uppe i lite bättre tid idag men ikväll måste jag sova tidigare. Kan ju inte gå omkring och vara trött hela tiden! På schemat står frukost och sen vidare till vårdcentralen innan skolan så jag får snabba på lite! Efter skolan ska jag vidare till pappas jobbet som jag nog sa igår! Sen tänkte jag fota lite, var en tag sedan det var färska bilder här på bloggen!