RSS 2.0

Doggytime


Vackra skapelse


The naked truth


10 år sedan

 
Jag hittade ett helt album med bilder från när vi var i Turkiet 2003. Hela 10 år sedan och jag är faktiskt väldigt förvånad över att jag ens kommer ihåg någonting från denna resan! 
Här är i alla fall ett par bilder på mamma och min syster framför allt. 

Instagram

 
annafahlgren @ instagram
1. Efter en tjejkväll ute, 2. En utav alla motivationslappar på jobbet, 3. När jag slingade håret, 4. I onsdags när jcg och Miranda fotade
 
Här är några utav mina senaste bilder från instagram. Jag är mer aktiv där så om ni vill ha daglig uppdatering så är det säkrast att följa mig på Instagram!

Sommarkänslor

 
 

Pyssel

Jag har nu provat på något nytt.
Jag hade ett par gamla hängselbyxor som inte används speciellt flitigt så jag tänkte att jag kunde försöka göra om dem till ett par boyfriend jeans. Har blivit helt förälskad i dessa jeans trots att de är helt olika min vanliga stil på jeans. 
Jag klippte i alla fall av jeansen över linningen och sedan slet jag ner benen en aning med hjälp utav ett rivjärn och voála! 
 

Gårdagen

 
 
Det slutade med att jag fick köpt en bukett rosor som jag sedan lämnade till mamma. Ganska gulligt om jag får säga det själv! 
Jag tillbringade till största del min alla hjärtans dag tillsammans med min syster och farmor. En allmänt mysig dag utan några krav, helt underbart.

xoxo

 

Röda rosors dag

 
 
Jag tror inte det är någon som har missat att det är alla röda rosors dag idag? Aldrig säljs det så mycket rosor som den 14 februari i Sverige. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att det är alla hjärtans dag.
Jag hade mer än gärna köpt lite blommor eller choklad till någon idag men tyvärr så vet jag inte vem jag skulle ge det till så därför får det vänta ett tag.

13 februari

 
Efter otroligt dålig uppdatering så känner jag nu att jag börjar få tillbaka motivationen en aning. Det som krävdes var en fotodag tillsammans med min fina granne! 
Det blev lite fotograferat och även en promenad.
Jag har även passat på att träna lite under morgonen och senare ikväll får jag sätta mig med mina läxor igen för när man har lov på teknik så innebär det ungefär "plugga non-stop i en vecka".


Sälen 2013