RSS 2.0
 
   

designbyMW

 Den 2012-04-15, kl 17:42:26
Filed in Anna Fahlgren |   Kommentarer: 2  
 
Tävlingen är nu avslutad som ni antagligen vet och jag är ledsen för att vinnaren inte presenterats här på bloggen tidigare men den lyckliga har kontaktats via mejl under tiden jag varit borta! Emilia som tjejen heter bloggar på http://maketacosnotwar.devote.se så titta gärna!

För er som inte vann så kan jag glatt presentera att ni läsare får 15% på hela sortimentet på designbyMW (http://designbymw.se) när ni anger koden 15rabatt i kassan!

Tack till er alla som deltog!
     

Kommentarer
Postat av: jeam

Haloj! var gärna med i våran veckans blogg tävling, :D http://jeam.blogg.se/2012/april/veckans-blogg-v16.html#comment

eller varför inte skriva nått crayzzi tips till oss om vad vi kan göra i ett videoinlägg och vinn en länkning! :D http://jeam.blogg.se/2012/april/dags-for-knasigheter-your-choice.html#comment

ha det bäst! :D

2012-04-15 @ 19:10:26
URL: http://jeam.blogg.se/
Postat av: Lina | photo ♥

Hej! (:

Jo det är så att du och jag gjorde ett bloglovin' byte på min gamla blogg, liiinasfoton.blogg.se. Jag har slutat på den bloggen och börjat på en ny - linaphoto.blogg.se. Jag ville bara meddela dig att alla som jag följt på bloglovin' är borttagna, men om du börjar följa linaphoto.blogg.se så börjar jag självklart följa dig igen.Hoppas att du tycker om min nya blogg bättre.



Kramar Lina

2012-04-15 @ 21:11:41
URL: http://linaphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback