RSS 2.0

annafahlgren @ instagram

 
 

Cravings

Jag har fått dom sjukaste cravingsen efter det man inte vill ha cravings för! Dyra saker.. 
Ett tag nu har jag fått för mig att jag förtjänar saker som kostar liiiiite för mycket. Det är kläder och framför allt resor som lockar för tillfället! Både solsemester, skidresa till Österrike, weekend till London och Stockholm. Ja ni hör ju? Detta vill jag göra ni i höst och vinter. Och nästa år vill jag dessutom åka på studentresa och sedan resa en månad i USA efter studenten. Jaa, kommer min ekonomi gå ihop? Nja. 
Ibland önskar jag att jag var ekonomiskt oberoende alltså.. Fast då kanske man inte uppskattar dessa sakerna sen?
Givetvis kommer inte alla dessa resor bli av, men det är ju gratis att drömma..
 
 

Hektiskt

Idag är en sådan dag som man både älskar och hatar. Den är fullproppad med aktiviteter och saker att göra, vilket jag älskar, men att behöva stressa är inte min grej!
Trots detta så vet jag att dagen kommer bli grym, vaknade tidigare än jag behövde eftersom Filips buss går tidigare än min, men de gjorde bara att jag kunde ta det lugnt på morgonen. Sedan efter skolan ska jag skynda mig hem, byta väska och sedan springa iväg till nästa buss som tar mig till Vara. I Vara ska jag möta upp Maria på gymmet för att köra ett Indoorpass. Efter det skall vi hem till någon för att ha myskväll med tjejerna. 

Två av mina favoriter

 
 
 

3D

 
 

Lycka


Kevin Murphy

 
Jag har slagit på stort för en gångs skull. Jag ska nämligen försöka börja ta hand om mitt hår! Som det är nu så använder jag shampo och balsam från ICA och jag borstar aldrig håret, det blir aldrig av helt enkelt. 
Detta har gjort att mitt hår blivit väldigt frissigt och torrt. Därför har jag nu köpt några produkter ur Kevin Murphy. Hoppas verkligen att dessa ska hjälpa, har hört så mycket gott om dem!

Porträtt

Jag måste erkänna att det som är roligast att fota är porträtt! Det är dessutom roligast att redigera! Dessutom så är det ju så enkelt att få tag på någon som kan tänka sig att ställa sig framför kameran. Att fota ögonblick eller landskap kräver så mycket timing och planering för att hitta bra motiv.


Nyklippt

 
Här är några extremt dåliga bilder, mobilbilder blir helt enkelt ALDRIG lika bra som bilderna jag tar med systemkameran. Det kanske inte är så konstigt, men ändå. Ska försöka knäppa några bilder med kameran någon dag också, svårt att visa när håret är lockat och bilderna är suddiga! 
Vilket fall så är jag jättenöjd med håret nu. Mycket fräshare och snyggare med lite blonda slingor i! Jag klippte också som ni ser ganska mycket, men det behövdes! 

Asfalt och höst

 
Idag har jag inget att klaga på, jag är ledig från skolan på grund av att vi har a-dag. 
Jag har precis vaknat och är nu på väg till Lidköping för att klippa och slinga håret. Det behövs trots att det nyss varit sommar. Givetvis kommer det bilder någon dag framöver!
När det är klart ska jag äta med en kompis, om jag hinner innan min buss går vill säga! Annars får jag åka hem och träna lite, innan jag ska iväg och kolla på bio senare på kvällen. Helt okej fredag om ni frågar mig! 

B/W

 
 

180967 - 46 år på dagen

 
Papi fyller år idag, hela 46 år! Grattis!

Det finaste som finns

Jo hurrni, jag har tänkt på en sak när jag inte bloggat i sommar. 
Fy bubblan vad underskattat det är med vänner och sommar. Jag kan icke stolt erkänna att jag kanske inte alltid tänker på hur bra jag faktiskt har det. Men efter denna sommaren så har jag insett hur fruktansvärt underbara mina vänner är! Självklart har jag vetat det innan också! Men nu kan jag inte sluta le när jag tänker på dessa underbara människor. 
 
Jag har utan tvekan haft den bästa sommaren på så länge jag kan minnas. Trots att jag jobbat i 7 veckor och det råkade vara just de 7 veckorna som hade perfekt väder, så har jag träffat mina vänner så gott som varje dag. 
Grillat, varit och badat, kollat på film, varit i Kungshamn, bakat, varit en vecka i min stuga m.m. Dessutom har ju vädret varit helt perfekt. Det finns helt enkelt inget jag skulle viilja ändra på!
 
 
Här är några bilder från sommaren, tyvärr så har jag varit väkdigt dålig på att ha med mig kameran överallt. Det kan ha med att mina vänner egentligen aldrig vill vara med på bild. Men med lite övertalning så brukar det gå ganska bra, dom är ju så fina ♥
 
 

Favvo platsen

Att tillbringa största delen av dagen i sängen måste jag erkänna har
sina fördelar. Eller ja, nackdelar också för den delen! Vid dethär laget är
jag otroligt rastlös och uttråkad, har kollat på två filmer och redigerat
bilder, privat och för skolarbete. Jag har även fotat lite, men icke sa
nicke, fortfarande uttråkad. Är helt enkelt för trött för att bli engagerad
i något jag gör. 
Det enda som jag faktiskt blivit lite pepp på just nu, är att planera inlägg.
Jaa ni läste rätt, va fasen, jag tycker ju det är jättekul att blogga när jag 
gör det flitigt. 
Man ser statistiken stiga DIREKT när man börjar uppdatera bättre.
Dock så måste jag säga att jag har förbannat bra bloggläsare
som fortsätter läsa bloggen trots att jag inte bloggat på över en månad.
Blir lika glad varje gång jag går in på blogg.se, för det gör jag
fortfarande dagligen trots att jag inte uppdaterar.
Trots detta så ska jag fortsätta redigera litebilder, vissa kommer troligtvis
visas på bloggen inom ett par dagar.
 
 

Tillbaka


Uppdateringen har gått väldigt upp och ner får jag erkänna, och jag har ingen bra anledning för detta. Jag har helt enkelt inte orkat! Som jag sagt många gånger så ska jag försöka bättra mig, men jag kan inte lova något!
Idag är jag hemma från skolan för att jag är sjuk, så jag tänkte plocka fram kameran och fota lite, motivationen till bloggandet ökar automatiskt om man har bra bilder att visa!