RSS 2.0

Won


 
Det är så otroligt gott att vinna med 6-1 och veta att vi är klara seriesegrare! 
Lilla JK10 har verkligen verkligen visat att även slätten kan spela fotboll! Så otroligt j*ävla underbart!

JK10 IF - damer

 
Kan mycket stolt berätta att vårat älskade JK10 är klara tredjeplatsare i div 4, även att U-laget förmodligen kommer ta hem seriesegern imorgon. Som ni ser nu så ligger vi tvåa, en poäng efter med bättre målskillnad trots att vi har två mindre matcher spelade. Så vi är alla riktigt taggade och jag hoppas det blir en riktigt bra match precis som idag då vi vann mot Arentorp/Helås med 2-0 i a-laget.

Nu har vi i alla fall något att fira på årsfesten!

ska bara och ska bara

Jag ska bättre mig, jag ska ta fram kameran och börja fota, jag ska skriva intressantare inlägg. Men nu ska jag sova

Matte

Nu har jag äntligen slutat skolan, fast inte får jag åka hem för det.. Min buss går om en timme så just nu sitter jag i skolan och försöker räkna matte. 
Sen ska jag hem, äta, plugga och träna om jag ens kommer iväg för jag har sån otrolig träningsvärk efter i tisdags så jag kan knappt gå. Men träning hjälper förhoppningsvis!
Nu ska jag fortsätta så jag får någonting gjort. Skriver nog mer när jag kommer hem!
 

Digitalt skapande

Nu så! Nu är jag hemma från Götene där jag, Felicia och Erik har spelat in en instruktionsfilm som vi ska ha i skolan. Vi har bakat kladdkaka på våran film men andra har gjort lite olika.
Så vi har spelat in, bakat, skojat och haft allmänt kul!
Men det roliga tänker jag nu byta ut mot plugg, kuuuul

Bowling





gó fika

Fick lite besök på förmiddagen dag. Mina kusiner och mitt kusinbarn Alicia kom och åt lite tårta!
Tyvärr så hade min kamera inget batteri men jag tänkte bjuda på en otroligt söt bild på trollet. Tårta i heeeela ansiktet!

Min söndag kommer bestå utav plugg i några timmar nu och efter det ska jag träffa några kompisar för att sedan gå och bowla! Jag ska försöka hinna ladda kameran också så att ni kan få se lite bilder. 

iPhone 5 or 4S

Godmorgon!
Äntligen har jag fått sova ut någolunda i alla fall så nu är jag fit for fight för ännu mer städning! Ne kanske inte.. men jag är åtminstone redo för övningskörning och en fotbollsmatch med F16 för att känna på det lite efter förkylningen som för övrigt fortfarande inte försvunnit.
Efter det så blir det lite kalas, pappa fyller 45 år i nästa vecka så det är för honom!
 

tråkigast i sverige

Fredagkväll och jag kollar på film/städar/sitter vid datorn. Som sagt så är jag tjej och kan göra många saker samtidigt! 
Filmen är inte allt för bra och städningen kommer jag ingen vart med så ja.
Såhär mycket hade jag att säga idag, inspirationen flödar ju inte om man säger så.

Västtrafik

Titta vad jag hittade i brevlådan igår! Två biobiljetter från västtrafik efter insidenten i förra veckan. Tack! Lite plåster på såren i alla fall!
Nu försöker jag plugga lite, har två presentationer imorgon och jag som hatar att prata inför klassen. Vet inte vad det är med mig, inga problem att prata inför grupp annars! Men framför klassen är extremt jobbigt och ännu värre när man ska prata på engelska! 
Tror det är bäst att jag pluggar lite..

studiedag

photo by: Miranda Bergman
 
En ledig måndag tackar man ju inte nej till! Vi har nämligen studiedag idag, så jag har gjort så lite som möjligt. Kollat väldigt mycket på 90210 och försökt plugga lite. Gått sisådär måste jag erkänna!

bara text

En söndag där det mesta har gått fel.
Jag cyklade till jobbet, jobbade, cyklade hem, fick punka när jag kommit 20 meter, sedan började det ösregna och blåsa storm som givetvis blev motvind. Kul att cykla i de förhållandena 4 km!
Sen hem och vid detta laget hade jag fått ont i halsen igen, att man aldrig ska få vara frisk? 
Men sen kom Joel och räddade upp min dag lite, han va så gullig så han hade med sig ett par solglasögon till mig eftersom att han trampade på mina i Kungshamn. Tack!
Sen blev det pizza och en film som visade sig vara dubbad. Vem dubbar en film till svenska?

Vår youtube-familj

Godmorgon mina fina! 
Jag har precis ätit frukost och duschat, ska snart iväg och kolla på fotboll. Enda borta i Lödöse, så det är en bit att åka! Viktig match för övrigt, de leder ju serien och vi ligger trea så det kan bli en riktigt bra match!
Men som ni nog förstår så har jag inte tid att sitta här mer nu om jag ska iväg, jag skriver mer när jag kommit hem!
 
 
Eftersom jag verkligen tycker William Spetz på lillabloggen är rolig, så tänkte jag visa er detta lilla projekt som han och ett par andra vloggare har startat. Ska bli riktigt roligt att se hur detta går!

studded details





Jag är helt förälskad i hösttrenden med nitar. Åh vad jag älskar det! Så otroligt snyggt, lätt att piffa upp en tråkig outfit med ett par boots med nitar på eller som bh:n högst upp. 
Tyvärr så äger jag ingenting med nitar men det ska bli ändring på det i höst. 
Tycker det är as ballt med kontrasten utav tyg och metall. Tyvärr så är priserna på dessa grejer inte i min prislapp, men jag skall leta tills jag hittar något som inte ruinerar mig helt!

HAT

Just nu känner jag bara rent hat mot västtrafik som är företaget som har hand om lokaltrafiken här.
Igår när jag väntade på min buss efter skolan så stod jag vid resecentrum och det kom ingen buss, nehe tänkte jag och frågade därför en kompis som jag visste skulle med bussen. Jag får då till svar att de redan har åkt och att chauffören valde en annan väg och därför inte plockade upp oss på resecentrum? Jag ringde därför till västtrafik och sa att det inte kom någon buss och vad får jag för svar? Jo att det är VÅRAT ansvar att komma på bussarna! 
Hur i h*lvete ska vi kunna komma på bussen när det inte kommer någon buss? Vilka pajasar! 
Att man ska behöva sitta och vänta från 14.10 till 16.25 på en buss som inte kommer.

utpumpad

 
Torsdag är över och nu är det bara en dag kvar utav denna skolveckan, helt otroligt vad tiden går fort!
Nu har tredje veckan på gymnasiet gått och vad har jag gjort? Ingenting alls, all energi går åt till att försöka ta in allting i skolan och sedan finns ingen energi kvar till något annat. 
Så nu säger jag godnatt!

Roses are red?

 
 

läxor

Nu har skolarbetet kommit igång på riktigt! Det är läxor, inlämningar och arbeten som ska bli klara så vi har allt att göra! Därför blir bloggen lite lidande men jag ska försöka hinna med allting.
Så det är plugg som står på schemat nu ikväll och sen ska jag sova! Jag är så otroligt trött på mornarna så jag kan verkligen behöva en tidig kväll!
 

klänning


Såhär har jag varit klädd idag, en klänning och en stickad tröja. Enkelt och snyggt!
Jag har även varit iväg och spelat match, 2-2 vilket inte speglar spelet alls. Otroligt orättvis match och det säger jag inte för att jag är Jk10are utan för att vi var så otroligt värda att vinna! Åh. Ilska!

Nu hettar det till

Nu ska jag göra ett riktigt klagoinlägg, eller det kanske rent ut sagt är avundsjuka. Jag tror mest på det sista! 
Nu undrar ni antagligen vad detta handlar om? Och det handlar om alla lyckosamma människor som var och såg Coldplay eller Lady Gaga! Vissa såg till och med båda två!
Jag hade så otroligt gärna sett Coldplay, kan inte komma på någon annan grupp som gör så otroligt bra musik! 
Lady Gaga hade jag velat se bara för, jag är inget fan utav hennes musik längre men det hade varit en rolig grej och antagligen en otrolig show!
Men Coldplay är jag uppriktigt ledsen över att jag missade, det suger att vara minderårig måste jag säga.
Nu tänker jag gå och lägga mig i sängen samtidigt som jag tycker synd om mig själv för att jag missade detta.

Godnatt!

roligaste på länge

 
Va bara tvungen att visa detta klippet, jag satt och skrattade åt det hela dagen igår och nu tänkte jag dela med mig av det! 
Riktigt rolig kille dedär! Nu kommer antagligen hälften av läsarna sluta följa min blogg på grund utav töntfaktorn på detta klippen men det skiter jag fullständigt i för tillfället! Han är en gud!

Förövrigt så ska jag packa nu, ska snart iväg på match, efter fyra veckor utan träning så får vi se hur det går! Det är bortamatch mot Arentorp/Helås, nästan lite derby!