RSS 2.0

önskelista

Min kväll har varit så slapp så jag vet inte vad jag ska göra! Jag får skylla mig själv ifall detta provet går dåligt helt enkelt! Jag har iallafall läst lite men men mest suttit och pratat i telefon och kollat facebook. Denna hemska uppfinning! Egentligen borde jag ta bort min profil men jag vet redan nu att jag inte skulle klara mig!
Det är så att en gris jag känner har tjatat på mig om att jag ska lägga ut min önskelista här på bloggen, så dear santa claus, I want this for christmas.

  • Peace and Love 2012
  • Stativ till kameran
  • Självutlösare till kameran
  • Extern hårddisk
  • Nya kuddar (prydnad)
  • Pengar
  • Headset

Och såklart massa annat men det är inte något speciellt intressant! Jag hoppas jag hittar de sakerna på ullared på söndag så kan jag köpa dem själv!
Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, eller jag ska göra mig iordning för att gå och lägga mig. Sedan får vi se när jag kommer till sängen!
Förresten så behöver jag tips på vad man kan köpa till kompisar och släkt i julklapp? Maila gärna era förslag! Det är bara att trycka på fliken "kontakt" i menyn!


stop and stare

Godeftermiddag!
Haha, nej jag är inte seriös! Jag är iallafall hemma från skolan nu och tänkte därför plugga lite, förkylningen släpper ju aldrig men jag tänkte träna imorgon trots allt! Det är även lucia imorgon, så det blir nog bra! Jag har en väldig massa att göra nu kom jag på så jag borde inte sitta här! Tror jag gör musikuppsatsen innan fysiken, och innan fysiken gör jag engelskan. Blev lkite bakvänd ordning med vad spelar det för roll?


mindfuck

Äntligen ett morgoninlägg!
Jag insåg att det är mycket enklare att bara gå upp än att ligga och dra sig i sängen.. Så idag gick jag upp halv ungefär! Börjat göra mig klar för skolan och lite annat, så jag hinner egentligen inte sitta här! Jag måste springa till skolan snart, och efteråt ska jag baka klart och plugga! Plugga, plugga, plugga! Usch!


förlåt!

När denna veckan är slut så lovar jag att jag ska ta tag i bloggandet, det är bara lite för mycket nu! Dagen har tillbringats med Ebba, bakat lite och det blev väll inte allt för bra! Men jaja, jag får reparera det imorgon! Sedan var det som sagt uppträda som jag precis kom hem från! Gick sisådär, men jag kommer tydligen med i tidningen imorgon. SKLT om det är någon som vill kolla. Själv så har jag inte den tidningen men jag har för mig att det går att kolla på internet.
Så nu tänker jag plugga lite, kanske sätta igång lite musik, men isåfall måste jag hitta mitt headset först. Det var nämligen borta när jag kom till skolan imorses. Förövrigt gick brandlarmet när vi hade spanska. Så det var ju bara att trippa ut i leran utan jacka, inte bra för förkylningen! Vi fick stå där i 15 minuter och då upptäckte brandmännen att det var någon som hade tryckt på knappen! Det blev ett dyrt skämt, ca 8000 kr. Haha rätt åt personen som gjorde det!


plugga lyrics

God kväll! Nu ska jag gå och lägga mig, läsa igenom fysiken en gång till men sen får det räcka för idag! Imorgon kommer som sagt Ebba, så vi ska baka snickerskakor och kanske knäck om vi hinner! Det blir nog bra, nej förresten. Jag ångrade mig, jag ska läsa igenom lucia texterna eftersom jag började sjunga på fel låt förut. Illa när det bara är fem dagar kvar! Lyricsen får det bli!


kvalitétid

Jag suger helt enkelt. Hade gärna sluppit gå till skolan denna veckan, det är så nedrans mycket och jag är förkyld. Lucian tar kål på mig, jag hinner inte med något jag vill, skippade till och med träningen idag för att plugga.. Så på torsdag hoppas jag verkligen att jag mår bra och att jag är klar med allt som har med skolan att göra! Men nu tänker jag iallafall ringa Ebba, och imorgon kommer hon hit för vi ska baka. Tänker tvinga henne att hjälpa mig med fysiken och sedan ska jag uppträda! Låtarna sitter helt enkelt inte så vi får se hur det går!


gråter en skvätt

Det är eftermiddag och jag är helt tagen, jag sitter och förstör för mig själv. Jag var jätte duktig och började plugga direkt när jag kom hem. Men sedan började jag lyssna på När Moa sjöng Carry you home på idol i fredags så nu sitter jag här och gråter istället för att plugga.
Helt otroligt vad bra alla var i fredags, iallafall när de sjöng till någon som betydde mycket för dem. Har rysningar över hela kroppen och tårarna bara rinner. Känner mig som ett litet barn, med det bryr jag mig inte alls om nu! Tror inte jag är den enda som blir sån när de lyssnar på dessa låtarna.
Men nu ska jag plugga lite till innan jag går på lucian. Insåg förut att nästan alla lucior häromkring nu fått veta vem som vunnit förutom vi i Kvänum? Vi får vänta tills på lördag då kröningen är.. Nerverna spelar verkligen ett spratt! Usch vad orättvist livet är!


Nu blir det ett smsinlägg, hinner nämligen...

Nu blir det ett smsinlägg, hinner nämligen inte starta datorn. Det slutade med att jag satt och pluggade igår kväll. Fick iallafall lite gjort, sedan sov jag som en stock om man säger så! Idag ska jag såklart till skolan och efter det ska jag på lucia, plugga idag igen.. Haha mitt liv går utför så nu ska jag äta frukost.


förlåt

Första inlägget för dagen! Duktig jag är!
Just nu håller jag på att komma på julklappar till mina kära vänner och jag är nu klar med en! Snart iallafall, hoppas verkligen det blir som jag tänkt mig, annars blir jag lite besviken måste jag erkänna! Men jag hinner egentligen inte sitta här, måste egentligen plugga med tanke på att det är ganska mycket i skolan nu och lucian är på lördag! Har massor att göra, vet inte om jag hinner träna något i veckan heller. Imorgon hinner jag definitivt inte! Kanske på torsdag, det beror på hur långt jag kommit med inlämningarna och så är det även träning på fredag, får se om jag verkligen går på den!
Men nu ska jag fortsätta med pluggandet och efter det ska jag sova!


pizza

Jag glömde helt att skriva imorses, startade datorn gjorde jag men mer än så blev det aldrig!
Fick aningen bråttom eftersom mamma fick för sig att vi skulle åka 30 minuter tidigare än hon sagt innan.. Men jag kom fram, och nu är jag hemma igen. Grattis till Vara som vann, lite kul att både Joel och Johan var med i det laget!
Men nu ska jag hjälpa mamma lite och efter det packa. Måste även beställa pizza, och sedan ska jag till Ebba. Såklart är kameran med så ådet blir säkert några bilder efter att jag jobbat imorgon!


lördag

Godkväll allesammans. Nu ska jag sova, och jag måste tacka Julia & Maria för en toppenkväll. Bara myst framför tvn. Vill bara säga att Moa blir bättre och bättre för varje vecka som går och idag var det ofattbart. Hur gulligt som helst när hennes storebror satt och grät i publiken!
Morgondagens planer ser ut såhär:

  • Upp tidigt
  • Åka och kolla på fotboll
  • Kanske äta ute med Maria
  • Hem för att ladda om
  • Åka och köpa pizza för ett till sist träffa Ebba!



    Det blir så bra det bara kan bli! Så därför ska jag sova nu så det blir imorgon snabbare. Förresten så är synten klar! Med andra ord kan jag snart spela piano igen! Det är med ett stort leende på läpparna jag säger, godnatt.




Spotify Premium

Nu är det så att jag gör mig klar för att springa till bussen. Den ska ta mig hem till Julia! Hur många som kommer dit vet jag inte så det blir en liten överraskning. För tillfället överväger jag om det är värt att vänta på nästa buss i 30 minuter eller om jag ska gå sista biten? Nästan så jag tror att jag går. Känns aningen ovärt att vänta i Jung utan någon att vänta med? Eller så får Anton skjutsa mig på cykel? Hur awsome vore inte det?
Men nu ska jag sluta, måste lägga in lite ny mysik på spotify så jag kan göra något när jag är på väg. Älskar Spotify Premium, ännu mer att jag fick det utav Telia. I och för sig endast 3 månader, men om de inte gett mig premium så hade jag aldrig skaffat det. Så TACK Telia!


IDOL 2011

Fredag eftermiddag är ganska okej trots allt! Nu ska jag äta lite och sen får vi se vad jag hittar på, tänkte iallafall mejla till några skolor nu, får se vad dom säger om att jag kommer dit en dag och kollar på dom olika programmen. Det känns som att jag behöver det iallafall. Förresten så var det ingen lucia idag? Så jag tror jag får sitta instängd på mitt rum och öva lite, inte långt kvar nu.
Kvällens planer är fortfarande suddiga, jag kanske ska åka till Julia. Kolla på idol med henne och kanske Maria, annars ska jag göra det hemma med mamma och Elin.
Nu vet jag vad jag ska göra! Jag ska ta fram min kamera och ta lite kort. Jag ska även skriva önskelista.. Har kommit på massvis med saker jag vill ha nu!


Canon 1100D

Frukosten står på bordet, huvudvärken är ett faktum men jag hoppas att lite mat kan hjälpa den. Sedan ska jag iväg till skolan vilket är ganska så uppenbart. Någon gång under dagen är det även lucia övning, skoltid? Eftermiddagen? Kvällen? Ingen som vet? Får se om jag hittar dit med andra ord! Gårdagens lycka var iallafall utan tvekan att jag fick tillbaka min kära kamera, kanske låter konstigt men jag har verkligen saknat den! Inte för att ni märker det speciellt ofta men jag sitter ofta hemma och tar kort på helt onödiga saker. Nog om det, nu är det bråttom med tanke på att jag inte har några kläder på mig! Än.

Förresten så ska jag skärpa till mig när det gäller outfits och sånt, bara det att jag inte tycker det är värt att visa när man har mjukiskläder på sig? Så när jag börjar använda vanliga kläder igen lovar jag att visa!
 


spegla sig

Min dag har varit ganska toppen måste jag erkänna! Träffade Ebba på fotbollen och nu lutar det till att jag ska träffa henne i helgen, äta oss tjocka på pizza och annat! Så det låter toppen, på dagen ska jag nog in till Vara. Eller jag ska inte till Vara ifall Julia kan hänga med, annars får jåg lite problem! Tänkte att jag kunde kolla med Sanna i så fall! Awsome, ne nu ska jag kolla på Djävulen bär prada så jag hinner inte sitta här egentligen!
Morgondagen är fortfarande oklar, kom precis på att jag jobbar på söndag! Ebba myset kan inte hålla på hela natten.. Hon jobbar ju med så det blir antagligen jämnt. 
 


cute couple



jag är bara lite avundsjuk..


det gäller att se det som inte visas

I'm home! Jag stannade aldrig och kollade på volleybollen eftersom dom tydligen dansar hela tiden? Förstår mig inte på dem och det kanske är lika bra. Så nu äter jag lite och tänkte efter det plugga lite till, har massvis med arbeten som ska in så jag kan ju lika gärna göra klart dem tidigt. Sedan ska jag kolla på One Tree Hill och efter det ska jag till träningen, kanske stå i mål annars ska jag bara kolla på. Det är iallafall bättre med halsen men halstabletterna är fortfarande mina bästa vänner.


back on track

Nu är jag uppe.. fick en liten chock när alarmet på klockan gick igång. Av ren reflex satte jag mig upp, satte telefonen vid örat och sa hej? När ingen svarade insåg jag att det kanske inte ringde trots allt och så var det ju såklart. Efter den tabben har jag nu duschat och lagt mig i sängen. Halsen är långt ifrån okej men jag måste till skolan idag. Vill inte hamna efter allt för mycket och eftersom en viss person (Anton) inte har någon aning om vad som hänt när jag varit borta så har jag inte kunnat plugga på just det hemma. Logiskt va?
Nog pratat om mig. Allt bra med er? Jag märkte igår att statistiken ökar vilket är grymt kul!
Åter om mig, min eftermiddag kommer antagligen bestå utav att kolla på när tjejerna har volleybollträning och sedan kolla på när laget tränar. Är så less på att inte kunna göra någonting även om det är väldigt skkönt att bara ligga hemma!


det är officiellt.

Nu är det dags för mig att sova, försöka iallafall. Imorgon ska jag släpa mig till skolan, tycka synd om mig och sedan beroende på hur jag mår så kanske det blir träning. Det var ett tag sen så det kan behövas nu.
Min dag går att summera med ett ord. Tråkig, jag har haft långtråkigt men ändå så har tiden gått fort. På något vänster önskar jag att den inte var slut än, finns fortfarande saker jag behöver göra..
Juste, något annat som händer imorgon är att jag får tillbaka min kamera som ebba har lånat hela veckan. Hade varit ganska kul att ha den hemma när jag varit sjuk men det kanske var bättre att den inte var det. Märkte nämligen att minnet på min dator snart är fullt. Så efter en biljett eller iallafall ett godkännande till Peace and Love festivalen i sommar står en extern hårddisk.
Börjar bli en ganska lång lista jag vill ha av tomten och det är bara 31 dagar kvar.. Minns förra julen som om den var igår. Ännu mer skrämmande är att det bara är 10 dagar kvar till luciakröningen, jag är så nervös redan nu. Usch, tror jag ska gå och gömma mig under täcket och hoppas på en bättre dag imorgon!


darkness


gitarrspel

Nu är jag lite bättre, fick gå och möta sofia för en stund sen och jag tror det var bra med lite frisk luft. Jag har mest kollat på OTH idag, inte pluggat så mycket som jag hoppats på, men det finns bara mig att klandra för det. Så jag ska försöka plugga på det lite till, men för det behöver jag en dator som fungerar bättre än min så jag ska låna mammas.
Mer än så finns det väll inte att säga, nu tänkte jag ta fram gitarren en stund iallafall. Känner för lite musik!


matte, spanska, svenska, engelska, fysik m.m.

Godmorgon, illamåendet har nu gått över till halsont. Jag vaknade i natt och insåg att jag inte kunde svälja så nu sitter jag inne med halsduk, ett täcke runt mig och dricker varm choklad försöker även äta lite halstabletter men de var de äckligaste jag ätit. Alla säger ju att strepsils är goda? Nee verkligen inte honung/citron iallafall, så jag ska be mamma köpa med jordgubbssmak när hon är i Lidköping i stället. Hon ska även  köpa en luciaklänning till mig så jag slipper åka efter skolan vilket jag måste erkänna är väldigt skönt. För övrigt känns det sådär att missa skolan men mamma har varit och hämtat hem lite fler böcker så jag har att göra.
Men nu tänker jag inte berätta mer om skolan, inte speciellt kul att läsa om man säger så. Jag tänkte berätta om min helg istället! Fast nu insåg jag att det inte finns mycket att säga eftersom ingenting är bestämt helt och hållet. Men den kommer nog bestå utav fotboll, Ebba, Julia och kanske lite andra tjejer. Får se hur det slutar, jag kanske ligger hemma med halsfluss, lunginflammation och magsjuka istället? Nee usch vad jag pratar. Måste ju tänka positivt!


One Tree Hill vol. 7

Tävlingen börjar få lite deltagare. Sprid gärna vidare eftersom ju fler deltagare desta dyrare priser kan jag fixa.

Mer att säga om min dag är väll att jag varit ganska duktig trots allt, plockat ordning lite på rummet och nästan läst ut boken. Spanskan har jag kollat igenom lite snabbt så den ska jag lägga all energi på imorgon. Vet inte om jag ska gå till skolan imorgon, det känns inte så nu iallafall. Kanske lika bra det så det inte blir någon epedemi som förra våren eller när det var. Vi var ca 5 st i våran klass som gick i skolan i en vecka ungefär. & andra sidan är det lucia som jag måste gå på!
Jag får lite ångest av att tänka på det, det är bara 11 dagar kvar till kröningen och jag måste erkänna att jag inte kan låtarna helt och hållet. Kanske dags att börja plugga lyricsen. Det är nog det bästa!
Men nu ska jag gå läsa igenom spanskan och sedan ska jag kolla på One Tree Hill innan jag somnar, måste även prata med mamma om hur jag ska göra imorgon!


TÄVLING

Ännu en gång har jag tävling här, det fungerar som alltid genom att kommentera detta inlägget och sedan lottar jag en vinnare senare i veckan! Jag hoppas att fler deltar än förre gången och de som anmäler sig till denna tävlingen får även chansen att vinna ett smycke från Guldfynd by Kenza i december.


sjuk igen

Godmorgon
Som jag sa igår blev det ingen skola för mig, istället ligger jag hemma nerbäddad i min sköna säng och pluggar spanska. Inte det roligaste man kan göra när magen protesterar men det är som det är. Dagens planer blir att städa lite och plugga, ska även ladda ner första skivan utav One Tree Hill vol 7. eftersom jag inte lånade den utav Julia. Mer än så ska jag inte göra idag, skriver när jag mår lite bättre.


Photoshop 10.0

Nu är jag klar med Nathalies blogg, hoppas att hon blev nöjd! Det var inget avancerat jag gjorde utan fixade en ny header och så flyttade jag menyn lite. Men jag tycker det blev ganska bra trots allt, vet inte vad jag skulle gjort utan mitt kära Photoshop 10.0! Använde 8.0 innan men dessa är otroligt lika, förutom att det inte är några buggar i 10.0 så det är verkligen värt att prova ifall ni tycker om att redigera.
Nu ska jag iallafall lägga mig och sova, ögonen stängs snart automatiskt tror jag. Hmm, kanske ska försöka läsa lite innan jag faller i dvala? Haha det fulaste jag någonsin skrivit i bloggen? Nästan så jag tror det. Ännu ett tecken på sömnbrist.


redigera bloggen

Jag och min dåliga uppdatering!
Imorses hann jag inte eftersom jag försov mig och lite grejer, sedan efter skolan pratade jag med Julia och nu har jag varit hemma en liten stund sitter nu och pratar med Ebba, håller även på att redigera en tjejs blogg. Så sedan ska jag plugga igen, tror inte jag ska till skolan imorgon. Har mått så dåligt idag så jag ska försöka vila upp mig och sedan gå på onsdag igen!


nästa vecka

Nu ligger jag i sängen ovh laddar inför en ny vecka som kommer bestå utav mycket plugg, lite träning och så måste jag till lidköping för att handla. Låter hyfsat bra faktiskt! Kommer därför försöka att sitta mindre vid datorn. Facebook iallafall, jag ska såklart blogga!
Vad helgen har att bjuda på är fortfarande oklart! Förresten så blev det varken något skolarbete gjort eller något städat. Istället började jag skriva ner vad jag ska köpa när vi åker till Ullared, det blev en liten lista men den ska jag nog hinna fylla ut ännu mer innan den fjärde! Men nu ska jag sova så jag orkar med veckan.


Facebook hackat?

Nu sitter jag och lyssnar på musik, det var väldigt lugnt på jobbet så jag passade på att läsa lite i pumans dotter som vi ska ha läst klart tills på torsdag. Nu är jag iallafall halvvägs, men det är en bit kvar. Spanskan har jag inte kollat på än, så det borde jag göra snart! Om jag ska kunna klara av teknik så får jag ta tag i skolan nu. Inte för att jag någonsin skitit i den, men jag kanske får anstränga mig lite mer.
Jaja, nu är det städning som står på schemat och om jag blir klar med det blir det plugg. Yeah.
Sen får jag se om jag hinner kolla lite på One Tree Hill som jag fick låna utav Julia igår igen!

Förövrigt så undrar jag vad som hänt med facebook? Blivit hackat? Något virus? Har alla blivit galna? Jag har ingen aning men det är porr överallt och vad jag har förstått så är det inte det man ska använda just facebook till. Blir faktiskt lite trött på detta, jag menar det är ju flera 1000 barn som använder det. 


Gymnasium Skaraborg

Jag har inte drömt någonting? Brukar alltid komma ihåg lite vad jag drömt men icke.
Så nu tänkte jag gå och göra de andra sällskap vid matbordet, insåg precis att jag ska iväg till jobbet om en timme ungefär så det är väll dags att skynda sig lite.
Jag tänkte faktiskt ta med mig och plugga lite ifall det inte är så mycket kunder och när jag kommer hem är det vad jag ska göra med. Plugga alltså, och när man tänker på plugg så börjar man tänka på gymnasiet och får ännu lite mer ångest.. Fy.. Men nu har jag nog räknat bort ekonomi (haha rolig jag är) och även media. Så nu är det mellan teknik och MoP vilket är otroligt olika program så som det ser ut nu kan jag inte bestämma mig.. Sen är jag ju såklart orolig över om jag kommer in eftersom jag kommer få göra frisök på vilken linje jag än vill gå eftersom att Vara kommun har valt att inte vara med i Gymnasium Skaraborg och det gör mig ju galen! Varför ska dom alltid vara så egoistiska? Nu flyttar ju ungdomarna härifrån så att de ska komma in på gymnasiet lättare! Idioter..
Förövrigt så längtar jag något sjukt mycket efter sommaren igen..


biograf grand i skara

Denna dagen har varit totalt kaos måste jag säga men ändå så otroligt bra! Först fotboll och sedan hem, göra mig iordning och åka till Jung. Bli hämtad av Julia för att sedan gå och äta & bio. Fick en liten chock när jag kom in, mer behöver jag inte säga och som vanligt gör vi bort oss under filmen. Började skratta och ja, men det är sådana vi är. Det var iallafall lite humor. Sedan gick alla ut, men filmen var inte slut? Så det slutade med att nästan llihop stod längst upp i salongen och kollade klart på filmen som förövrigt var otroligt bra! Allt som behövs i en film var med, fast jag tycker det var oerhört dåligt att det bara är 11 års gräns med tanke på vissa scener och att jag själv blev rädd ibland! Men helt klart värd att se!


breaking dawn

Energin är helt slut och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Jag tycker inte att resultaten var helt rättvisa! Vi spelade inte alls speciellt dåligt! Men det är inget att göra åt, som ni nog förstod så gick cupen inte så bra. Ebba skadade sig efter 2 minuter in i första halvlek så vi hade ingen målvakt vilket gjorde att magdalena hoppade in. Gjorde en toppeninsatts, dock blev vi en mindre avbytare på anfall/mittfält vilket gjorde att vi tappade lite och när även hon skadade sig i andra matchen och emelie fick ställa sig i mål var det kaos på alla sätt! 6-7 minuter kvar och inga avbytare! Toppen? Nej. Men det gick ganska bra, magdalena stod resten utav cupen så det löste sig. Värre är det med Ebba som nu går på kryckor och som nog ska till sjukhuset på måndag om det inte blir bättre men det hoppas vi så klart!
Så efter en dag med fotboll övergår jag nu till att sminka mig och byta om. Jag och Julia ska ut och äta sedan gå på bio. Jag är så spänd så jag vet inte vad jag ska ta mig till! En av världens snyggaste person på skärmen i två timmar, to die for! Har längtat hur länge som helst på att få se denna filmen, har tyvärr hört att de har missat lite saker som var viktiga i boken men jag har inte läst dem så det spelar inte så stor roll. Hade därför tänk att göra det för en gångs skull. Läsa är ju inte riktigt min starka sida men Twilight böckerna verkar vara så otroligt bra så då måste ju jag med läsa dem!
Ne nu hinner jag inte sitta här, måste göra mig klar och packa ihop Ebbas saker som hon lämnade här!


sängen nästa

Nu ska jag och Ebba sova! Vi behöver inte upp så tidigt imorgon vilket är skönt, men vi behöver ändå sova nu. Eller ah, jag somnar snart rättare sagt!
Förutom att fixa med newbodyn som gick lite sådär men nu är det nog fixat vi har även kollat på idol och jag måste säga att Moa är min gud! Helt rätt låtval och ja vad ska man säga? Tyvärr åkte Amanda P ut, lite synd eftersom jag gillar henne mer än den andra Amandan, även Molly var duktig idag! Det märks att det inte är många kvar nu, riktigt bra allihop. Det är inte kul när någon åker ut längre..
Jag hinner nog skriva imorgon innan vi åker! Godnatt


Ebba kväll

Godeftermiddag! Nu är jag hemmkommen tillsammans med Ebba, lucian gick ganska bra så min eftermiddag har varit helt okej, skolan gick också bra! Så nu ska jag och Ebba ta det lugnt och sen får vi se! Kanske kolla på någon film eller något. Imorgon är det som sagt cup och sedan ska jag och Julia ut och äta lite & efter det ska vi kolla på bio, The breaking Dawn!


snart helg

Godmorgon, idag är humöret aningen bättre men fortfarande inte på topp! Har lite ont i magen och sånt men det är inget att göra åt så nu på momrgonen är det prov.
Jag insåg precis att jag måste städa innan Ebba kommer, vilket blir lite körigt eftersom hon kommer vid fem och jag kommer antagligen lite efter fem.. Men jag får lösa det på något sätt! Kanske betala Elin så lägger hon det under min säng? Det är ju ett alternativ!
Nedå, jag ska nog hinna med lite städning. Hmm, jag insåg igår att det nog är när jag dricker läsk som jag får ont i magen. Kan det vara så? Kanske kolsyran som gör det? Och nu undrar ni såklart varför jag druckit läsk på morgonen? Det har jag inte! Men jag gjorde det på jobbet igår! Inte bra att jobba där det finns hur mycket mat och godsaker som helst!


ordkunskap



Hej allihopa! Jag är död och mina fötter är dödare! Stå i ett par converse i 7 timmar känns lite! Men nu är jag iallafall hemma vilket är skönt! Jag ska därför läsa lite ordkunskap och sedan sova, det är ju en ny dag imorgon som kommer innehålla skola, lucia och mys med Ebba! Dunderbra. Men nu tänkte jag göra det jag redan berättat om, plugga.
Intressant inlägg va?


Kökets hus

Nu tänkte jag åka och jobba, känns väll inte allt för kul efter en hel dag i skolan men vad gör man inte för lite cash? Så snart ska pappa köra iväg mig och när jag kommer hem ska jag sova eftersom imorgon är det prov och jag ska orka med Ebba hela kvällen och natten! Det sista är ingen risk att jag inte klarar av, hon gör en alltid på bra humör! Så det ska bli jättekul att hon sover här och sedan på lördagen är det cup! Ska bli grymt kul, tyvärr missar jag ett öppethus som jag gärna hade gått på eftersom dom har lite fler olika teknik inriktningar men det är så det är! Nu ska jag åka! Chao!


fuck

Sugig morgon? Ja.
Usch, jag är på så dåligt humör helt utan anledning! Vägrar äta frukost och jag är trött på min egen röst. Fan. Denna dagen som skulle bli så bra. Inte känner jag för att jobba exakt hela eftermiddagen heller med tanke på att jag har prov imorgon. Skolan som förstör allt. Vem kom på att vi skulle gå i skolan?
Jag orkar inte med detta, jag är antagligen sjuk med. Jobba i ca sju timmar idag känns sisådär.


confused

Inte blev jag klokare utav detta, hjälp! Nu handlar det nog om fyra olika linjer tror jag. Dock så är det väldigt spridda saker och jag är tveksam om jag kommer trivas på dem så jag måste tänka lite till! Håller nu på att fråga runt om teknik eftersom jag inte är så mycket för NO eller hålla på i "verkstaden" men ändå funderar på det så känner jag att jag borde kolla runt lite! Sedan är det fortfarande musik som gäller, ekonomi och media :) , får se hur det slutar!
Nu ska jag iallafall sova, huvudet sprängs snart och jag börjar tro att jag behöver glasögon!


Nu ska vi åka hemifrån, destination Lidköp...

Nu ska vi åka hemifrån, destination Lidköping! Får se om detta hjälper mig i beslutet om gymnasiet! Vill jag få en bra utbildning eller vill jag ha det kul under tiden? båda två såklart men jag vet inte vilken linje som är bäst då?


De la gardie

Jag skrev inget imorses men jag var så trött så jag gick upp sent vilket gjorde att jag inte hann sätta mig vid datorn! Därför gör jag ett lite längre inlägg nu, skolan var ganska seg. Jag fick inte mycket gjort men vi fick iallafall veta engelskaprovet och jag är ganska nöjd! Det var delat i 3 delar, en fick jag VG på (ett poäng från MVG) , en annan VG+ och den sista MVG. Så jag är lite missnöjd att jag inte fick MVG på två delar. Men jag ska inte klaga! Sedan var det elevensval, vi satt mest och lyssnade på musik. Inspirationen flödade inte om man säger så, oh nu är jag hemma. Ska äta lite, är vrålhungrig. Sedan ska jag hoppa in i duschen och plugga innan jag åker till De La Gardie för att kolla om ror jag ska kolla på Ekonomi Juridik, låter ganska smart va? Såklart lite annat med. Vad har ni tänkt att gå om ni inte redan går/har gått? Kommentera gärna och ge mig lite tips!


15'11'11

Förutom det så har vi haft volleyboll träning, gick lite sådär men jag tror vi gör framsteg med spexet. Sedan kom pappa och hämtade mig så åkte vi till Lidköping, gjorde hålet och sedan kom Ebba och Ida, lite sena till själva piercingen men vi gick lite på stan. Hängde ett bra tag på Åhlens. Sedan åkte jag hem igen och nu tänkte jag plugga innan jag kollar på fotbollen, dock vet jag inte när den börjar!
Sedan ska jag sova eftersom det är en ny dag imorgon. Tyvärr.


Piercing - Tragus

Nu är min efterlängtade piercing klar! Nöjd så det står härliga till och det gjorde inte alls så ont som jag trodde! Jag var som sagt på ONE WAY i Lidköping. En ny studio som bara ägnar sig till piercingar som ägs utav två tvillingar! Jätte proffsiga och studion var jätte fin. Den jag har är en 1.2 mm stav och jag är jättenöjd. Det tog ca 3 minuter från att jag la mig på båren tills att jag gick därifran igen så det var jätte bra! Jag var så otroligt nervös så jag skakade nästan när han skulle stoppa igenom nålen, men det gick bra! Eftersom jag inte såg när han gjorde vad så kan jag inte förklara speciellt bra men det som gjorde ont var när han satte fast tången, stoppade i nålen och stoppade i smycket. Han gjorde såklart väldigt mycket andra saker med så det var inte speciellt farligt! Nu efter gör det inte heller så ont, det är ett tryck över örat men det är väll inte så konstigt, det sved även lite efter ca en timme men det gick över lika fort.
Det är nog ganska många som håller med om att kulan är väldigt liten, men den får jag byta till ett annat smycket när det läkt och läktiden är 1-3 månader men dom rekomenderar att inte byta innan tre månader om man inte går tillbaka till studion och gör det!
Jag har inte vågat pilla på det så jag vet inte om det är ömt, skulle gärna kolla ifall man kan lyssna på musik i hörlurar men det känns så onödigt att utsätta mig för det ifall det nu skulle göra ont!


ONE WAY

Jag vet inte vad jag ska göra? Jag är redan klar för skolan! Jag funderar på om jag ska plugga lite glosor men det känns ju lagom kul, men med musik så löser det sig nog! Jag ska även lyssna på musik i headset under dagen eftersom jag antagligen inte kommer kunna göra det på ett tag nu eftersom jag ska besöka ONE WAY i Lidköping i eftermiddag. Jag ska kolla om man får fota och lite sådant där annars kommer det bild när jag har kommit hem! Det ska bli så kul fast jag är nervös! Kommer det krasa? Göra jätteont? Svida eller bränna? Hjälp.
Men vill man vara fin får man lida pin!


10 saker ni inte visste

Jag fick en liten idé utav min vän Ebba som berättade 10 saker ni antagligen inte visste om henne så jag tänkte att jag oxå kunde göra det.

  • Jag är livrädd för katter.
  • Jag sjunger dygnet runt och det låter långt ifrån alltid i närheten av bra!
  • Jag har väldigt lätt i skolan så därför orkar jag inte bry mig så mycket om att plugga eller göra läxor.
  • Jag är högljud.
  • Jag pratar ofta för snabbt och otydligt.
  • Jag är social.
  • Jag gör saker utan att tänka som jag ångrar efteråt.
  • Jag byter mobil ofta för att de går sönder.
  • Jag blir ofta kallad dum/osmart.
  • Folk som inte känner mig/tror att de känner mig brukar döma mig.

Nu vet ni antagligen lite mer om mig, skulle kunna säga massvis med saker men det får jag göra en annan gång för nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon! NERVÖS!


 


brinnande låga

Yoyoyo!
Haha nee usch, finns det något fulare sätt att säga hej på? Tveksamt! Men ändå så händer det att jag säger det vilker är lite pinsamt..
Jaa, konditionsträningen gick sådär! Jag orkade inget över huvutaget! Trodde jag skulle dö ett tag nästan, men det är bra att vi kör hårt från början! Vi har som jag kanske sagt cup på lördag, eller vi har gjort ett tillfälligt F16 som vi 96or och 95or ska spela i denna cupen och sedan är vi tillbaka i damlaget igen. Kul med lite varriation, tydligen ska vi möta ENV och Främmestad som vi alltid möter i cuper.. Så vi får se hur det går! Det ska nog bli bra och sedan på kvällen ska jag och Julia gå på den tredje Twilight filmen - Breaking Dawn. Vi tänkte gå på premiären men någon stolle har satt den samma dag som det är öppet hus på De La Gardie så jag måste dit ifall jag någonsin ska komma fram till vilken linje och skola jag vill välja.
Som tur är så ska jag till studievägledaren imorgon så vi ska prata lite om olika gymnasien som skulle passa just mig! Känns tryggt att det finns människor som jobbar med sånt!


början på vecka

Nu är jag hemma och är i full gång med att laga mat! Det blir inte speciellt nyttigt eller komplicerat men det är iallafall mat så jag är nöjd! Lucian gick ganska bra faktiskt, det är väll alla solon och stämmor som spökar lite men det ska vi nog hinna rätta till innan den 3e då kröningen är! Det ska bli otroligt spännande att se vem som vinner så ni får inte glömma att rösta på eran favorit! Röstsedlar finns i tidningen NLT och det är bara att följa anvisningarna som står! Inte speciellt krångligt!
Förresten, jag blev alldeless chockad när min lärare tvingade iväg mig till kafeterian idag, jag hade nämligen inga lektioner utan jag skulle stå i cafét och hjälpa alla som ville köpa fika. Så jag tillbringade min dag där tillsammans med Daniel och sedan sprang vi iväg på idrott. Helt okej om ni frågar mig!
Men nu måste jag äta för jag ska iväg och träna sen!


konditionsträning

Godmorgon godingar!
Morgontrött som jag är så har jag sovit tills nu men jag ska nog hinna trots allt!
Min dag är nog ganska full idag igen, först skola sen lucia och sen konditionsträning. Så jag har lite att göra, måste försöka plugga lite oxå. Har trots allt några prov ändå även om det lugnat sig betydligt!
jaa.. nu ska jag inte tråka ut er mer än vanligt! Tänkte lägga ut musikklippen än en gång!


VINNARNA ÄR:

Jag kom på att det inte alls var sista inlägget! Jag ska ju presentera vinnaren i min tävling! Det var dock inte så många anmälda denna gången men desto större vinst chans! Så de tve personerna som vunnit är..

Nummer 1
Nummer 2
Nummer 3

Var gärna med nästa gång det blir tävling och jag hoppas det är fler anmälda då!


mörker

Dagen börjar lida mot sitt slut så därför ligger jag i soffan och kollar på tv tillsammans med lite onyttigheter! Ska bara se om någon är villig att ge mig lite massage innan jag lägger mig på spikmattan. Mina vader krampar och jag vet inte vad det är allt, ibland vore det lättare att inte ha några muskler *blink*.
Jag tror att detta får bli det sista inlägget för idag, det börjar som sagt bli ganska sent om jag ska orka upp imorgon så!


nike

Nu är jag hemma igen, dagen blev riktigt bra! Handbollen var hyfsat rolig att kolla på och jag fick köpt både inneskor, pannband och vantar! Så nu kan jag garanterat spela cup i helgen! Toppen glad! Efter Skövde trippen åkte vi till farmor och farfar, träffade lite utav släkten, åt god mat och nu är vi som sagt hemma igen! Pratar lite med Julia och så.
Känns allmänt tråkigt med måndag imorgon, men det är lite lucia övning och så är det träning. Så jag ska nog överleva! Skönt att det inte är speciellt mycket i skolan heller!
Men nu har jag lite annat som måste göras, kolla på tv t.ex. är ganska lat..


FARS DAG

Nu ska vi strax åka iväg, hade gärna stannat i sängen om jag säger så! Gud så trött jag är, men det är bara att kämpa på. Det är även fars dag så grattis pappa, jaa till alla pappor får man väll säga! Detta inlägget var totalt onödigt men jag kände att jag behövde skriva,
ni får inte heller glömma att anmäla er till min tävling som går av stapeln idag!
Kolla på "senaste inlägg" och välj veckans blogg!
eller tryck här, tävling


Jag tro att jag blivit aningen galen men j...

Jag tro att jag blivit aningen galen men jag är verkligen sugen på att färga håret mörkbrunt! Vill prova något nytt så varför inte? Vet inte om det passar med blåa ögon bara! Men det är en liten tanke.. kvällen har varit bra! Vi kollade på yesman, roligaste jag sett på länge! Förstår inte dem som säger att den är långtråkig! Skrattade ju så gott som hela tiden! Men nu ska jag sova för imorgon ska jag till Skövde, kolla på när Elin spelar handboll och så ska jag köpa skor! Hoppas jag iallafall! Sedan ska vi till farmor och farfar eftersom det är farsdag. Tycker det är lite kränkande att inte barnen har någon dag? Jaja, jag pratar bara strunt nu när jag är trött!


inomhusskor

Trippen till Vara gick faktiskt ganska bra! Hittade ett par skor jag kan köpa ifall jag inte hittar några bättre i Lidköping och hittade även en otroligt skön säng! Så får se hur vi gör med den.
Nu ska jag iallafall äta och sedan får jag väll hoppa in i duschen om jag ska hinna det innan vi ska bort.
Dagens upptäckt gjorde mig otroligt glad, jag insåg att jag stavat fel när jag sökte på Collin McLoughlin på Spotify och hade därför inte fått upp några träffar. Men han finns visst på Spotify! Så nu lyssnar jag för fullt! Blev jätteglad. Hittade även lite andra låtar som jag inte hört honom göra, så det var kul!


fånge i egypten

Som ni nog förstod så är jag nu vaken! Ska plocka upp lite här sedan tänkte jag och mamma åka till Vara. Denna natten var nog den värsta jag varit med om tror jag, gråtit hela tiden pga drömmar! Och när jag tänker efter så har alla saker som hände kopplingar till veckan som har gått vilket gör mig lite förvirrad. Tror jag borde gå till en drömtydare eller något liknande för det inte speciellt normalt att man drömmer att man sitter fängslad i egypten och så händer massvis med saker?
Det var iallafall både glada och hemska scener, usch! Känner mig som en treåring som drömmer mardrömmar men det bryr jag mig inte om! Har aldrig drömt något obehagligare!


bilder från vecka 44-45


mysigt

Jag blir så trött på mig själv som inte kan hålla igång bloggandet! Jag menar hur svårt är det att skicka ett sms? I min värld är det tydligen väldigt svårt! Iallafall.. Min kväll har varit perfekt! Vi hann inte till vara så vi åkte direkt till Johanna, åt god mat och kollade på IDOL, sedan åkte Maria hem eftersom hon skulle upp tidigt. Vi andra satt kvar vid tv:n till Johanna oxå däckade så då åkte jag och Julia hem.. I smyg! Får se när Johanna märker att vi är borta! Jag vill iallafall tacka för kvällen!
Så nu ska jag göra mig iordning för sängen, kanske kolla på någon film om jag orkar! Imorgon ska jág iallafall sova länge och sedan ska vi in till Vara för att kolla skor. På kvällen ska vi till mammas kompis eller kompisar till familjen är nog mer rätt, Så det blir säkert kul hoppas jag! Nu ska jag kolla film som sagt!


fredagkväll

Goddag!
Nu sitter jag och Julia & diskuterar lite angående sponsorer och annat. Vi har blivit otroligt besvikan såhär på eftermiddagen när Elin kom hem och sa att hennes kompis är sjuk igen! Tror vi blev ledsnare än Elin! Så nu ska vi tröstäta lite muffins och lyssna på sorglig musik innan vi åker till Vara för att kolla skor och sedan träffa Johanna & Maria för att kolla på innebandy och sedan hem till Johanna för att kolla på Idol, taggad som jag vet inte vad!


Collin McLoughlin

Nuni!
Jag är på så dåligt humör och jag är svintrött så jag vet inte vad jag ska ta mmig till. Allt jag äter smakar vitlök? Det har varit en jätte dålig morgon. Först hade jag ingen röst så jag trodde seriöst att jag hade tappat den. Mamma satt bara och skrattade åt mig medans jag desperat försökte få fram något ljud! Men efter att ha druckit lite varm oboy blev det aningen bättre!
Hur min eftermiddag ser ut har jag ju redan förklarat, men stort sett skola, julia, hjälpa elin, kolla skor, tjejmys. Så det blir perfekt skulle jag tro!
Men nu tänkte jag gå och göra mig klar, men innan det ska jag tipsa om en killa jag skulle kunna lyccna på dygnet runt!



toppen dag!

Nu funkar allt som det ska igen och jag är överlycklig! Min kära faster har äntligen bokat tid till mig eftersom jag ska pierca mig! Är så glad så jag kan spricka, fick näligen det i present när jag konfirmerade mig men det har inte blivit av förrän nu på tisdag! Så om 5 dagar är det gjort, woho!
Dagen har varit väldigt bra annars med, volleybollen gick perfekt och lucian med! Jag ska tydligen sjunga solo vilket gör mig lite skakis men det ska nog gå bra! Träningen gick lite sådär, benen var helt slut men så är det ibland!
Morgondagen är blandad med skräck och förtjusning, först är det prov i skolan som jag gärna hade hoppat över! Sedan hem och ta det lite lugnt med Julia, Elin ska på torsbo så vi ska göra henne fin! Ska bli super kul! Sedan åker vi till Vara för att släppa av pappa, Elin och Elins kompis Elin (blev mycket Elin) ska även springa in och kolla om det finns några inomhusskor att köra annars får jag göra det på tisdag i Lidköping. Efter det åker vi till Johanna där vi ska ha myskväll alla tjejer, eller ah Jag, Julia, Johanna och Maria tror jag det är som ska vara med! Kolla på IDOL hoppas jag, annars får jag väll kolla i mobilen. Sedan vet jag inte om jag sover där eller om mamma hämtar mig! Det löser sig alltid!


Min tv fungerat fortfarande inte vilket gö...

Min tv fungerat fortfarande inte vilket gör mig lite sur eftersom jag inte kan göra något på bloggen, inte så kul att skriva sms-inlägg hela tiden! Men jag hoppas ni står ut! Jag gick och la mig jättetidigt igår så jag har sovit nästan 10 timmar, ändå är jag supertrött. Men med tanke på dagens schema så är inte det speciellt konstigt! Skolan slutar 14.50, volleyboll 15.00-16.30, lucia 17.00-18.30 och så har jag fotbollsträning 18.30-20.00 så jag är nog död när jag kommer hem sen. Med andra ord blir det ungen uppdatering förrän ikväll, lite för ont om tid för att hinna annars!


konditionsträning

Eftersom min dator protesterar som vanligt, eller nästan! Tv:n protesterar så det får bli ett sms inlägg såhär innan jag går. Pluggandet har gått sådär men jag orkar inte bry mig! Detta provet får gå som det går! Jag får nog iallafall G så det får duga!
Mer än det orkar jag inte bry mig. Min eftermiddag har sett ut så att först kollat lite på One Tree Hill och efter det lagade jag mat. Tur det för annars hade jag inte hunnit äta innan träningen eftersom den blev framflyttad en timme. Så nu tänkte jag göra mig klar för träning och sedan läsa igenom engelskan lite till. Det provet tänker jag iallafall lyckas med!
Börjar faktiskt bli lite nyfiken på vad för betyg jag kommer få, mest är det väll eftersom att mamma betalar mig om jag får bra betyg! Ganska praktiskt eftersom man blir motiverad av det. Jaja, inget mer att säga om det! Hoppas att pappa kommer hem snart för annars får jag gå till Oltorp. Inte jätte sugen på det om jag ska vara ärlig!


VECKANS BLOGG

Ni läste rätt! Jag tänkte ha en länktävling nu igen eftersom jag märkte att det var väldigt uppskattat! Det är som vanligt bara att skriva en kommentar om att just du eller någon i din närhet är med. Var noga med att påpeka vilken blogglänk som är med i tävlingen så det inte blir några missförstånd! Sedan lottar jag tre vinnare denna gång på söndag eftermiddag/kväll. Sprid gärna vidare och lycka till!

skärpning

Nu ska jag skärpa mig när det gäller bloggandet! Det ska komma nya & fräsha bilder och roligare inlägg! Ingen idé att skriva flera gånger om dagen om det ändå står samma sak varje gång! Jag får skylla på att jag inte satt vid datorn så mycket på lovet så jag kom in i en svacka, men nu är jag på väg uppåt igen!
Jag tänkte komma med Ebba om hon kanske vill ut och fota på lördag? Så om du läser detta får du gärna höra av dig för jag kommer glömma av det annars!
Min morgon har varit delvis lugn, vaknade av att någon sms-bombade mig, har dock inte numret och det finns inte på hitta så jag har ingen aning om vem det var men det var säkert väldigt viktigt!
Sedan har jag ätit frukost och insett att jag verkligen brände mig på tungan när jag lagade mat igår, AJ! Det gör ju fortfarande ont! Men det blev iallafall gott!
Men nu ska jag göra mig i ordning för att sedan gå vidare till skolan i dimman, haha jag tror jag behöver gå på terapi för mörkrädda eller något. Får rysningar utav dimman så Nelly kommer få springa till skolan med mig idag!


kemibok

Godkväll allesammans!
Nu är jag redo för att inta sängen tillsammans med min kemibok. Förstår inte riktigt varför vi ska ha prov som handlar om miljöproblem i kemin men det är säkert väldigt meningsfullt! Jag hamnade framför tv:n tillslut ändå! Framför EMA igen, varför förstår jag inte riktigt med tanke på att det har gått i 3 dagar nu och idag visades bara vilka som vunnit priserna. Men det är alltid lika kul!
Morgondagen ser iallafall ganska lugn ut, eller väldigt lugnt ut rättare sagt! Jag ska till skolan och sedan är det plugga som gäller, ska även träna på ett eller annat sätt! Mun nu ska jag gå och hämta spikmattan och plåga mina axlar lite, har nog aldrig haft så ont i dem som nu! Usch! Massage är vad jag behöver!
Kanske lägger upp något videoklipp imorgon med eftersom vi har elevensval = musik tillsammans med Sanna!


från städning till läxor

Nu är rummet klart, jag har packat lite smått för imorgon så nu ska jag sätta mig med glosorna! Kanske hinner iväg och träna idag ändå? Vet inte om jag kanske ska göra det ändå, det är ju trots allt 1 timme och 40 minuter kvar så det får nog bli så! Eller jag vet inte säkert, annars får jag ut och springa imorgon efter skolan. Det kanske är bättre? Torsdag hinner jag iallafall INTE! Först är det skola, sedan volleyboll träning (inte som det låter) sedan iväg på lucia direkt efter och sedan springa till fotbollsträningen. Ganska fullt upp om man säger så! Men det är skönt att veta vad man ska hitta på!


städa mitt rum

Nu är jag igång med städandet. Insåg att jag inte kunde hitta mina böcker så jag fick städa lite. Som tur är så har jag min underbara ljudanläggning och spotify premium som sällskap! Det blir ju inte allt för mycket gjort men jag ska försöka skynda mig så jag kanske hinner till oltorp för löpträning idag igen! Vore rätt så skönt ändå! Men nu ska jag bli klar här, det mesta är kläder som inte kommit tillgarderoben än så det ska nog gå ganska fort hoppas!


duktig

Hello my beloved readers! Sovit gott? Det har iallafall jag gjort!
Drömde massa konstiga drömmar så dem tänker jag hålla för mig själv. Nu är jag strax klar för skolan, känns väll sådär men snart är det ju fredag igen!
Efter skolan ska jag bara plugga, verkligen rå studa. Det säger jag iallafall nu, får se hur det blir med det när jag kommer hem. Om jag behöver en paus så får jag ta fram dammvippan och städa mitt rum i stället så då kanske det är okej att plugga?
Men nu ska jag inte sitta här mer!

Förövrigt så vill jag tacka er alla som läser min blogg dagligen! Jättekul att se besöksstatistiken!


fotbollsgalan

Just nu bubblar jag! Blir faktiskt lite sur på att Zlatan vunnit guldbollen 5 år i rad. Visst han är en jättebra fotbollsspelare men vad har han gjort för svenska landslaget den senaste tiden? Inte speciellt mycket. Som tur är så säger han själv att han skulle gett den till Kim Källström och det tycker jag är rätt!
Nog pratat om guldbollen, Lotta Schelin fick diamantbollen!
Hmm.. träningen gick ganska bra faktiskt. Löpträning är bland det tråkigaste jag vet men vi var 5 stycken så det var helt okej trots allt! Så nu är jag nyduschad och tänkte krypa ner i sängen och sova! Trött som vanligt! Ska även läsa igenom kemin och engelskan.
Jag menar hur smart är det att lägga prov direkt när man kommer tillbaka från ett lov? Lovet är ju till för att slippa plugga och därför gör ingen ungdom det. Sedan kommer vi till skolan och lärarna klagar på att vi varit lediga en hel vecka så vi har hunnit plugga? Icke sa nicke! Så fungerar det inte!


familjen fahlgren

Jag totalsomnade i soffan när jag kom hem och hade gärna fortsatt sova ett bra tag till! Men av någon anledning vaknade jag så nu kollar jag på tv. Tänkte plugga lite och sedan ska jag iväg och träna som sagt! Det verkar inte bli så många tjejer men vi är iallafall ett litet gäng, mycket lättare när det är fler! Sedan efter det ska jag hem och sova, tröttare person får man ju leta efter!
Jaja, dagen har inte varit speciellt händelserik så jag ska inte tråka ut er mer än vanligt!


måndag efter lov

Ny vecka, ny dag och ny termin tänkte jag säga men det stämmer ju tyvärr inte.. Men det är inte så långt kvar nu! Så nu gäller det att gå in för skolan den sista tiden. Usch, men som tur är så är alla som är födda 1996 de sista som har det gamla betygssystemet så det känns bra ändå!
Min dag ser ut såhär att först är det träning och sedan hem och göra något vettigt (plugga vs. städa) sedan är det konditionsträning i Oltorp om det nu blir något! Jag hoppas det, mycket roligare om man är många som är där och gör det!


mys

Nu har jag och Ebba haft lite myspys! Åkte och köpte lite godis och jordnötsringar på ICA och sedan åkte vi hem och kollade på Smurfarna! Tyvärr somnade jag i slutet men det jag såg var riktigt bra! Den var grymt gjord det var bara en grej man tänkte på som såg lite konstigt ut och det var när dom lekte med brödrosten. Men annars var den toppen så den rekomenderar jag verkligen!
Så nu tänkte jag sätta mig med gitarren och spela lite, eller så borde jag plugga.. Får göra det en stund innan! Har två eller tre prov nu i veckan, så jag borde sätta mig med det nu! Lat som jag är så har jag bara gjort det en gång på lovet. Måste även städa men det är allt för tråkigt för att orka göra nu!


JK10

Hyfsat jättedålig uppdatering men gårdagen var akkt för händelserik för att sitta vid datorn! Först var det innebandy, det var faktiskt riktigt kul! Vi kom till semifinal, haha åkte ut mot styrelsen som mest bestod utav gubbar och Elisabeth. Sen gjorde vi oss i ordning åkte till Jung för årsfest! Det började toppenbra! Allt var svinkul! Sedan fick festen en liten vändning men sen var allt bra igen till Ebbas jacka försvann. Så om någon fått med sig fel jacka så får ni gärna höra av er till henne eller till mig! Hon behöver den snarast! Sedan hem och sova & nu hjälper jag mamma att möblera om lite, flytta den stationära datorn och tv:n. Så det är fullt upp!


innebandy

Jag har nu gjort lite allt möjligt! Inget speciellt vettigt egentligen, är hemma själv eftersom Elin och mamma är på handboll och pappa är på brandstationen. Så jag satte mig vid datorn och kollar lite på audrina på MTV. Stina kommer om en liten stund så vi ska nog laga lite mat och sedan gå och göra bort oss på innebandyn! Kom precis på att jag inte ens vet om vi har någon klubba, eller ho det vet jag men jag vet inte vart den är för det skulle ju pappa hjälpa mig med, men nu är han ju inte hemma? Får se hur detta slutar! Men jag tänkte skriva en gång till innan jag åker!


årsfest

Godmorgon! Nu börjar jag fixa allt inför ikväll, packar lite och så! Ska bli super kul! Innebandyn känns väll sådär men det är bara att köra på!
Så jag ska iväg till min granne när jag fått på mig kläder och sedan kommer som sagt stina så vi ska iväg och spela innebandy, haha jag är sämst på innebandy! Men det blir nog kul det med! Så nu ska jag göra klart här, måla naglarna och lite annat! Chao!


succé

Kan stolt säga att denna kvällen varit toppen! Började med att fälla några tårar till "The last Song" och efter det började IDOL. Som sagt, grymt program! Är besatt av det.. och Moa? Hon är min gud! Hon och Robin kommer stå i finalen om 5 veckor. Det hoppas jag iallafall, dom är så överlägsna mot resten utav deltagarna.
Morgondagen kommer bjuda på lite allt möjligt, först ska jag träffa min granne en snabbis och sedan kommer Stina hit för vi ska på innebandy med seniorlagen och efter det blir det årsfest för hela tjocka JK10! Ska bli super kul! Men nu tänker nog jag krypa till sängs och kolla på film!


fredag kväll

Nu har Ebba åkt hem, det blev riktigt bra när vi färgade hennes hår måste jag säga! Inte så mycket ljusare men lite brunare! Så det blev jättefint, vi har även varit och köpt hudfärgade tights och jag hittade ett läppstift i mammas sminkväska! Så nu är allt klart för imorgon, det största problemet är nu vilka skor jag ska ha! Så jag tänkte tvätta mina kängor och så får jag se imorgon hur mina fötter mår! Just nu hade jag gärna gått barfota men det håller nog inte i längden! Så detta ska bli jättekul! Min första årsfest! Hmm.. lucian gick förövrigt sisådär, lät inte lika bra som sist men detta ska nog gå bra trots allt!


rött läppstift

Nu ska jag och Ebba ge oss ut på jakt efter ett rött läppstift i Kvänum! Önska oss lycka till! Tror vi tar första turen till Färghandeln. Lite nervös om jag ska vara ärlig, tänk om det sprängs något som för några år sedan när man fick utrymma "centrum" om det nu finns något sådant och bombstyrkor fick komma! Haha, ganska roligt om man tänker efter! Dessvärre gick vi i skolan så vi märkte ingenting förräns vi kom hem och det var på nyheterna.


färga håret

Godmorgon!
Nu har jag ätit frukost och efter många om och men tog jag mig upp ur sängen och märkte att jag faktiskt har träningsvärk! Älskar det om jag ska vara ärlig, finns nästan inget skönare än träningsvärk! Iallafall och jag har ont i mitt knä, fick det när vi var i Skara igår så får se om det blir bättre under dagen! Känns nästan som att jag sträckt mig men vad är chansen?
Nu ska jag iallafall iväg och sjunga lite, hur det ska gå vet jag inte eftersom morgonrösten är ett faktum. Låter sisådär, men det är väll bara att vänja sig eftersom luciatågen kommer vara 07.00 på vissa företag. Blä säger jag bara! Jag är definitivt ingen morgonmänniska och så ska man sjunga på det? Ingen bra kombination.
Men men. Måste även plocka ordning lite här hemma, speciellt i mitt rum eftersom Ebba kommer hit! Flickan har spenderat hela lovet i Gävle så vi har inte setts på ett tag, därför kommer jag krama ihjäl henne när hon kommer hit! Eller kanske missfärga hennes hår med flit så hon måste stanna längre?
Nej så elak är jag inte! Som ni märker har jag inget vettigt att säga så detta var allt!


träning

Nu har jag varit hemma en stund och tänkte gå och lägga mig för det lär bli en kämpig dag imorgon! Först lucia och sedanska jag träffa Ebba, göra ett försök med att färga hennes hår! Har aldrig gjort det förut så får se hur detta slutar och så ska jag nog inte göra så mycket mer. Hon ska få hjälpa mig med lite småsaker inför årsfesten och ja, juste! Jag kom på nu idag att jag nog vill ha röda läppar på lördag. Men äger inget knallrött läppstift, så om någon ska till lidköping/vara imorgon får ni gärna höra av er, eller om ni har något ni vill sälja eller helt enkelt bara låna ut över helgen? Vore toppenbra! Så hör gärna av er!
Hmm.. ne nu har jag inget mer att säga så jag tänker sova eller kolla på någon film först! Godnatt!


Skara

Denna dagen som skulle bli så bra blev till en början katastrof men fick sedan en drastisk vändning och blev toppen! Överraskningen var en tripp till Skara för att träffa Sarah och Filip! Det är dem vi umgås med i våran sommarstuga! Så det var jättekul eftersom dem bor i Täby så träffas vi bara på sommaren men deras mormor och morfar har flyttat till Skara så då passade vi på att träffas! Jag och Sarah fikade lite och kollade på film medans Elin och Filip kollade på tv mest tror jag.
esan dit var mest kaos, usch! Vi skulle byta i Jung och vi skulle komma dit 09.24 och bussen till Skara skulle komma 09.25. Men den hade redan åkt när vi kom till Jung så vi fick vänta i två timmar! KUL! Som tur var så fick vi komma till Julia så vi gick i 25 minuter för att sedan va hos henne i lite mer än en timme. Men det var verkligen uppskattat så tack!
Nu är jag iallafall hemma och tänkte laga lite mat eftersom jag ska på träning och efter det spelarmöte & presentation utav den nya tränaren! Det ska bli så kul!


överraskning

Godmorgon! Nu ligger jag i min varma sköna säng och  känner inte alls för att gå upp! Det är alldeless för kallt sa detta inlägget skriver jag med en hand. Den andra är fortfarande kvar inder täcket! Min dag kommerförst bestå utav att försöka väcka elin nu då. Tror tyvärr inte jag kommer lyckas men iallafall! Så ska vi åka iväg och göra en sak som jag tror hon kommer uppskatta! Sedan hem igen, kanske träffa anton en snabbis och sedan träna! Det ska bli så kul! Behöver tyvärr köpa nya inneskor (uteskor med) men det hinner jag inte göra idag!



hittade två grymt gamla bilder!


Rihanna ställer in konsert i globen

Måste säga att jag nästan blir sur på Rihanna! Idag ställde hon in IGEN! Senast i förrgår i Malmö och nu i Stockholm. Tycker verkligen inte att det är okej, inte med så kort tid innan konserten ska börja. Känner folk som skulle på konserten i Malmö och som skulle till globen idag och de är inte speciellt glada! 13 500 personer var det som inte fick se henne idag pga utmattning. Jag menar, varför ha ett så tight schema om man inte klarar av det? Hon har ju vetat om konserten länge. Tror hon är på väg in i väggen. Tyvärr. För jag älskar verkligen hennes röst och all hennes musik.
Tror hon tappat många fans i Sverige dessa tre dagar.


musik - covers på gitarr

Icke sa nicke, vad dåligt jag har uppdaterat idag! Men när jag kom hem så orkade jag inte sätta mig här utan jag slängde mig i soffan och kollade på The best of MTVs EMA galor, riktigt bra måste jag säga! Så nu har jag fått i mig lite mat och tänkte sätta mig med gitarren. Men först ska jag planera en liten "hemlig"-utflykt tills imorgon som jag ska ta med min lillasyster på. Hon har suttit i en timme nu och försökt komma på vart vi ska, och mamma har gett henne ledtrådarna att vi ska cykla och gå i EN affär. Om det stämmer tänker jag inte avslöja förrän imorgon! Funderar även på att sätta på henne en ögonbildel men det känns lite väl brutalt! Får se hur detta slutar, affärer är ju inte hennes starka sida.



i tidningen

Just nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. Kollade igenom tidningen efter lucia kortet och där var det! Stort och fult! Usch, blev inte alls nöjd! Så där försvann nog ett antal röster skulle jag tro!
Men nu ska vi tänka positivt, ska göra mig iordning nu för att åka till lidköping och shoppa först och sedan träffa en kompis! Ska bli jättekul! Så jag kommer antagligen inte uppdatera så mycket idag heller, men nu fungerar iallafall sidan som den ska!


Nu är jag på väg till träningen i Grästorp...

Nu är jag på väg till träningen i Grästorp, är faktiskt riktigt taggad eftersom vi hade så kul på zonturneringen! Men jag tänkte skriva mer när jag är klar!


2/5 lediga dagar har gått

Pluggandet går sådär, städandet går sådär, så jag tänker ta en pause och sätta mig med gitarren! Det blir toppen! Men sen måste jag verkligen ta tag i mitt liv. Jag som började så bra! Men det är bara att kämpa på och kanske ta en liten tupplur? Om jag ska orka vara vaken och träna ute när klockan är 20.00 egentligen 21.00 så kan jag behöva sova! Fy, och när det är bäcksvart ute blir man ju inte piggare! Men det ska bli jättekul att röra lite på sig!
Förövrigt är jag väldigt spänd på tidningen imorgon, hoppas verkligen att lucia artikeln är med. Jag är nyfiken på vilken gruppbild han valde med tanke på att vi fick göra så mycket konstiga saker på fotograferingen!


krångel som vanligt

Nu är det så att publishme.se (sidan där man uppdaterar inlägg och annat på blogg.se) krånglar otroligt mycket idag! Så jag vet inte hur mycket jag kommer uppdatera, förhoppningsvis fixar dom det snart men annars får vi se hur det blir!
Dagen ser ut exakt som jag sa igår, plugg och träning. Tänker iallafall åka dit och vara med på det jag kan. Nu orkar jag inte sitta hemma mer, har inte rört på mig på en vecka nu så jag tänker träna. Våra klubbträningar börjar också snart, på torsdag! Detta innebär att vi ska få träffa våran nya tränare! Jag är riktigtriktigt taggad på det faktiskt, ska bli svinkul med lite förändring! Hoppas detta hjälper oss att vinna serien med!
Ne nu ska jag plugga ordkunskap på både svenska och engelska, mindre taggad.